ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار اعلام sms خوانده نشده و تماس بی پاسخ

hashemi_ali_reza
24-01-2011, 15:28
سلام به دوستان عزیز ؛

چند سال پیش یه گوشی موتورولا داشتم که وقتی sms می اومد ولی متوجه نمی شدی ، هر یک ربع به یک ربع آلارم می داد و بوق می زد . همین طور در صورتی که کسی با من تماس می گرفت و من متوجه نمی شدم و بی پاسخ می موند ، این مساله رو با بوق زدن اعلام می کرد. می خواستم بدونم چنین نرم افزاری برای اندروئید وجود داره یا نه ؟؟؟؟

با سپاس

senaps
24-01-2011, 16:26
ندیدم..ولی میگردم برات...اسم اون برنامه رو هم بگی بیشتر کمک میکنه!

bhrouza
11-02-2011, 19:51
سلام به دوستان عزیز ؛

چند سال پیش یه گوشی موتورولا داشتم که وقتی sms می اومد ولی متوجه نمی شدی ، هر یک ربع به یک ربع آلارم می داد و بوق می زد . همین طور در صورتی که کسی با من تماس می گرفت و من متوجه نمی شدم و بی پاسخ می موند ، این مساله رو با بوق زدن اعلام می کرد. می خواستم بدونم چنین نرم افزاری برای اندروئید وجود داره یا نه ؟؟؟؟

با سپاس

...................................up

reza4455
11-04-2011, 16:11
اگه برنامه ای هست که این کار رو انجام
لطفا بزارین واسه دانلود

Dead Space
09-05-2011, 12:04
یه برنامه هست که sms رو پاپ آپ می کنه! به نظرم به درد بخوره و یه جورایی هم به چیزی که شما می گی ربط داره! اسمش sms popup هست

A m i N i m A
21-07-2011, 21:47
برنامه ای هست به نام Voice Alert که دقیقا همین کار رو میکنه. هم تماس های بی پاسخ رو اعلام میکنه هم smsها رو. و جالب تر از همه اینکه اگه sms فینگلیش بیاد با استفاده از text to speech براتون میخونتش.
حتی میتونید تنظیمش کنید تا وقتی گوشی روشن میشه جمله ای که شما تعیین کردید رو بخونه. مثلا سرورم من آماده هستم!