مشاهده نسخه کامل
: اينجور چيزي هست
علي طهماسبي
24-01-2011, 15:04
با سلام خدمت همه دوستان
در مراسمات عروسي وقتي فيلمبرداري مي كنيم صدا به صورت حرفه ايي گرفته نميشه منظورم اينه كه صداي خواننده با همهمه حاضرين و داد و فرياد مواجه ميشه به فكر افتادم كه از اين ميكروفونهاي بيسيم استفاده بشه
آيا اينطور چيزي هست كه قسمتي رو به خروجي ميكسر خواننده زد و قسمت ديگه رو به جاي ميكروفن دوربين بزنيم كه در هر قسمتي كه باشيم صدارو به صورت مستقيم به روي فيلم فرستاد نه با استفاده از ميكروفن دوربين مثل اينه كه صدابرداري هم كرده باشيم
يه سري به اينجا بزنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا حق
masoudtr
24-01-2011, 15:56
سلام علی جون
من دقیقا متوجه نشدم میخوای چکار کنی ؟
میخوای دستگاهی باشه که صدا را جدا ضبط کنه و بعدا صدا را رو فیلم بگذاری ؟
ولی کاری که من میکنم اینه(البته حرفه ای نیست ولی جواب میده):31:
از دو تا دوربین اکثرا استفاده میکنم که یکی رو دسته و یکی رو پایه میکروفن اونی که رو پایه هست را با سیم میبرم کنار خواننده که میخونه (البته نمیخونه بیشتر میناله:31:)وصل میکنم یا نزدیک های بلندگوی خروجی کلشون میگذارم
این که به میکسرشون وصل کنم را نکردم
اون یکی دیگه دوربین هم که دیگه صدای سر صحنه را ضبط میکنه و همهمه و این چیزا
خیلی خوب در میاد چون صدای خواننده را بعدا واضح دارم و صدای همهمه هم بصورت آمبیانس و با شدت کمتری هست مثل تو کنسرت ها میشه تقریبا:31: اگه همه بخوام که همهمه را داشته باشم از صدای اون یکی استفاده میکنم مثل زمانی که فامیل های عروس میان وسط برا رقص (نمیدونم چرا فامیل های داماد ها که میان اکثرا تشویق نمیشن:31:)
دوست عزیز مشکل شما با 80000ت حل میشه
میتونی یدونه Transmiterبخری که شامل دو قسمت:فرستنده و گیرنده
فرستنده رو میزاری کنار میکسر و خروجی هدفون یا Monoout را وصل میکنی بهش
از طرف دیگه گیرندش را هم باید یه جوری اویزون کنی به خودت:31: البته به یه باتری الکالاین 127 هم نیاز داری که تغذیش کنی.حالا صدا را از طریق گیرنده به میکروفن دوربین وصل کن.
Transmiter را میتونی از شرکت هایی که به صورت حرفه ای تو کار دوربین مدار بسته هستن تهیه کنی
اگه اصفهان هستی بگو تا بهت آدرس یکیشون رو بهت بدم.
من امتحان کردم.تا فاصله 500متر دید مستقیم و 100متر غیر مستقیم بهت جواب میده
حتی میتونی جای گیرنده و فرستنده را عوض کنی و تصاویر گرفته شده با دوربین را به صورت زنده بفرستی روی ویدئو پرژکتور(رقص مردا را زنده روی پرژکتور برای خانمها نشون بده تا یاد بگیرن چطور باید رقصید:31:)
البته این راه حل ارزون قیمتش هست میتونی هم بری 850000 ت بدی از اون فرستنده ها استفاده کنی
علي طهماسبي
26-01-2011, 11:10
با سلام
میخوای دستگاهی باشه که صدا را جدا ضبط کنه و بعدا صدا را رو فیلم بگذاری ؟
نه مسعود جان يه دستگاهي مي خوام كه اولا ارزون باشه و بعد صداي خواننده رو به صورت بي سيم براي دوربين بفرسته مثل همين ميكروفونهاي بي سيم كه گزارشگرها ازش استفاده مي كنند حالا بجاي اون ميكروفون ميكسر خواننده باشه
از دو تا دوربین اکثرا استفاده میکنم که یکی رو دسته و یکی رو پایه میکروفن اونی که رو پایه هست را با سیم میبرم کنار خواننده که میخونه (البته نمیخونه بیشتر میناله:31:)وصل میکنم یا نزدیک های بلندگوی خروجی کلشون میگذارم
مسعود جان شما الان هم بخواي مي توني صدا رو بايه سيم كه يك سرش دوفيشه سفيد وقرمز كه مال صداست به خروجي صداي ميكسر و اون سر فيش هم كه تك فيشه مثل سيم اسپيكر كه وصل ميشه به مادربرد رو به ورودي ميكروفن وصل كني
ولي بدي كه اين كار داره اينه كي نمي توني دورشي و اون كار شما بديش اينه كه صداي يكي قويه و بخواي مونتاژ صدا كني پوستت كنده ميشه
مثل زمانی که فامیل های عروس میان وسط برا رقص (نمیدونم چرا فامیل های داماد ها که میان اکثرا تشویق نمیشن:31:)
اه اونجا اينطوريه نه بابا اينجا طرف عروس يه تريلي خاك رو با آب قاطي مي كنند كه بشه گل اونوقت از اون گل سرو صورت و لباس و خلاصه ميشينند توش البته اين حركت با توي سر كوبيدن و دادو فرياد و گريه همراهه چه برسه به اينكه برقصند و.........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
دوست عزیز مشکل شما با 80000ت حل میشه
میتونی یدونه Transmiterبخری که شامل دو قسمت:فرستنده و گیرنده
فرستنده رو میزاری کنار میکسر و خروجی هدفون یا Monoout را وصل میکنی بهش
از طرف دیگه گیرندش را هم باید یه جوری اویزون کنی به خودت:31: البته به یه باتری الکالاین 127 هم نیاز داری که تغذیش کنی.حالا صدا را از طریق گیرنده به میکروفن دوربین وصل کن.
Transmiter را میتونی از شرکت هایی که به صورت حرفه ای تو کار دوربین مدار بسته هستن تهیه کنی
اگه اصفهان هستی بگو تا بهت آدرس یکیشون رو بهت بدم.
من امتحان کردم.تا فاصله 500متر دید مستقیم و 100متر غیر مستقیم بهت جواب میده
حتی میتونی جای گیرنده و فرستنده را عوض کنی و تصاویر گرفته شده با دوربین را به صورت زنده بفرستی روی ویدئو پرژکتور(رقص مردا را زنده روی پرژکتور برای خانمها نشون بده تا یاد بگیرن چطور باید رقصید:31:)
دوست عزيز اينو كه ميگي چطوري مي تونم باهاشون تماس برقرار كنم ناگفته نمونه من اصفهاني نيستم يه شماره تلفني سايتي دستت درد نكنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.