PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت صدا

magnet220
24-01-2011, 12:19
سلام
چند وقتی هست که کامپیوتر من صدا ندارد. از کنترل پلن وارد قسمت sound and audio devices که میشم هیچ کارت صدای نصب شده ای رو نشون نمیده.
چیکار باید بکنم؟
لطفا کمک کنید

یکی از دوستان گفته که با سی دی مادربرد دایور کارت صدا رو نصب کنم, اما من سی دی مادربرد رو ندارم، باید چیکار کنم؟

ata.royalfalcon
24-01-2011, 22:10
سلام
چند وقتی هست که کامپیوتر من صدا ندارد. از کنترل پلن وارد قسمت sound and audio devices که میشم هیچ کارت صدای نصب شده ای رو نشون نمیده.
چیکار باید بکنم؟
لطفا کمک کنید

یکی از دوستان گفته که با سی دی مادربرد دایور کارت صدا رو نصب کنم, اما من سی دی مادربرد رو ندارم، باید چیکار کنم؟

راه حلش خیلی ساده است درایور صدا را از اینترنت دانلود کن
لینک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما High Definition Audio Codecs Software رو کلیک کنید و پس از قبول کردن توافقنامه دانلود کنین
حجمش خیلی زیاد حدودا 80 مگ

pro 3d game studio
26-01-2011, 15:53
یه مشکل خفن برام پیش اومده که حالم رو اساسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت صدای نت بوکم از کار افتاده .
یه علامت تعجب زرد رنگ میاد جلوش
وقتی میرم قسمت device manager و بعد قسمت sound , video and game controllers جلوی realtek high definition audio یه تعجب زرد افتاده
هر کار میکنم درست نمیشه . هر راهی که فکرشو بکنی رفتم .
یه ارور هم میده :
وقتی روی همون گزینه ای که علامت زرد داره رایت کلیک میکنم و بعد وارد ویژگی هاش میشم ، توی اون پنجره این ارور میاد:
this device cannot start(Code 10)
یه جا سرچ کردم یه بنده خدایی گفته بود ، IC های این قطعه زیاد داغ میشن و مشکل از اینه .باید بری تینر 10000 بگیری و با مسواک بیفتی به جونش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تا جا داره لحیم هاشو تمیز و هیتر کشی کنی.
حالا از کسی که xbox تعمیر میکنه فکر کنم باید پرسید که این مشکل به علت داغ شدن قطعه هست یا نرم افزاریه ؟
کسی میتونه منو راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]