ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این فلش چه مشکلی پیدا کرده ؟

K1lou
24-01-2011, 08:44
با سلام
دوستان یک فلش مموری patriot xporter xt دارم که دیروز به این فلش پلیرهای ماشین زدم . یه روزی کار کرد اما از دیروز مشکل پیدا کرده توی سیستم رایانه شناسایی نمیشه . البته اول که وصل می کنم یکبار چراغش روشن میشه و پیغام فرمت میده اما نمی تونم فرمتش کنم . اگه از ابتدای روشن کردن سیستم هم وصل بشه در قسمت ابتدای ( صفحه سیاه اول بوت) در کنار هارد با همون اسم پاتریوت شناسایی میشه . در نرم افزار hdd tune شناسایی میشه ولی erase نمیشه یا با نرم افزار دیگه ای فکر می کنم hp format هم امتحان کردم ولی فرمت نمیشه
در ویندوز هم در داخل my computer به صورت کمرنگ و removeable diask است ولی نمیشه وارد شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا به نظر شما من چکار باید بکنم البته این عکسهای محیط ویندوز است و عکسهای پیامهای نرم افزارهایی که امتحان کردم رو اینجا ندارم
با تشکر

amd>intel
24-01-2011, 10:11
يكسري به سايت پاتريوت بزن

HORROR
24-01-2011, 10:27
سلام

دوست عزیز با یک کامپیوتر دیگه امتحان کن ببین فرمت میشه .... فلش شما چند گیگ هست؟ امکان داره از ویروسی چیزی باشه البته نمیدونم ویروس داخل سیستم اتومبیل هم اشکال ایجاد میکنه یا نه ولی شما میتونی از low level format هم استفاده کنی

David Jones
24-01-2011, 11:17
سلام.راه حل اول:
روی My Computer راست کلیک و Manage رو انتخاب کن.
تو پنجره ای که باز میشه از ستون سمت چپ گزینه Disk Mangment رو انتخاب کن.
تو این پنجره لیست همه درایوها رو نشون میده.
درایو مربوط به فلش رو با هر حرفی که مشخص شده انتخاب کن (درایو فلش واسه من حرف F رو نشون میده ).
انتخابش کن و راست کلیک و Format.
بفرمایید فلشتون مثل روز اول صحیح و سالم در خدمت شماست.:20:
اگه جواب نگرفتی بگو تا راه حل دوم رو بگم واست.

reb
24-01-2011, 11:23
سلام.راه حل اول:
روی My Computer راست کلیک و Manage رو انتخاب کن.
تو پنجره ای که باز میشه از ستون سمت چپ گزینه Disk Mangment رو انتخاب کن.
تو این پنجره لیست همه درایوها رو نشون میده.
درایو مربوط به فلش رو با هر حرفی که مشخص شده انتخاب کن (درایو فلش واسه من حرف F رو نشون میده ).
انتخابش کن و راست کلیک و Format.
بفرمایید فلشتون مثل روز اول صحیح و سالم در خدمت شماست.:20:
اگه جواب نگرفتی بگو تا راه حل دوم رو بگم واست.
قربون دستت من بعید میدونم جواب نگیره :31:

K1lou
24-01-2011, 12:40
با سلام
ممنون از تمامی دوستان
مشکل حل نشد
فلش8 گیگ . روی چند تا سیستم تست کردم اما نشد
بعدش الان وقتی فلش رو به سیستم می زنم همون لحظه اول که وصل می کنم چراغش رو شن میشه و پیام فرمت میاد . اما درحالیکه پیام فرمت اومده . در قسمت disk managment اصلا درایو وجود نداره و شناخته نشده . که بخوام فرمت کنم .
اون نرم افزارهایی که بالا اشاره کردم قاعدتا خیلی قوی تر از خود ویندوز در این زمینه هستن . اما با اونها هم نشد فرمت کنم
نرم افزار دیگه یا روشدوم دوست عزیزمون ؟
با تشکر

HORROR
24-01-2011, 17:59
با سلام
ممنون از تمامی دوستان
مشکل حل نشد
فلش8 گیگ . روی چند تا سیستم تست کردم اما نشد
بعدش الان وقتی فلش رو به سیستم می زنم همون لحظه اول که وصل می کنم چراغش رو شن میشه و پیام فرمت میاد . اما درحالیکه پیام فرمت اومده . در قسمت disk managment اصلا درایو وجود نداره و شناخته نشده . که بخوام فرمت کنم .
اون نرم افزارهایی که بالا اشاره کردم قاعدتا خیلی قوی تر از خود ویندوز در این زمینه هستن . اما با اونها هم نشد فرمت کنم
نرم افزار دیگه یا روشدوم دوست عزیزمون ؟
با تشکر

دوست عزیز اگه با نرم افزارا فرمت نمیشه به سایت سازنده برو فایل ریکاور رو دانلود کن فلش درست میشه..... ولی اگه دیدی نمیشه فلش دیگه به درد نمیخوره