ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرینتر جوهر افشان یا لیزری

hmd
23-01-2011, 19:29
سلام دوستان من موندم کدوم پرینتر بگیرم . یکی میگه خوب یکی میگه بد . توی سایتم چرخیدم یه جواب درست نرسیدم اکثر بحثها قدیمی . امروز رفتم ولیعصر اونجا پرسیدم گفتن جوهر افشان بگیر باهاش یه کارتریج شارژی یا مخزن بگیر راحت جوهر بریز . تا 400 صفحه برات رنگی میزنه . بیشتر به خاطره این میخوام که چون از نظر هزینه ارزونتر بعد سه تا کار با هم انجام میده . همه اسکن میکنه هم کپی و هم پرینت . من برای خونه میخوام . پرینتم به اون صورت ندارم . مثلا دو هفته یه بار 10 صفحه . میخواستم ببینم خوب بگیرم ؟ از اون طرف میگنه لیزری خوبه ولی خوب گرونتر تک کاربر تا 100 تومن میخوام هزینه کنم چون بالاتر اصلا نمیصرفه برام . اون مشکل خشک شدنم برای جوهر افشان یکسری سوال برام پیش اومد . خوب نمیشه ما مثلا جوهر کمتری توی مخزن بریزیم ؟ وقتی تموم شد دیگه نریزیم ؟ بازم خشک میشه هدش خراب میشه ؟ و یک سوال دیگه اینکه میشه فقط از مخزن مشکی استفاده کرد و توی اون یکی مخزنا چیزی نریخت و در صورت که نیاز بود جوهر ریخت ؟

hmd
24-01-2011, 22:01
یعنی کسی از بچها نیست کمک کنه . کلا یک سوال دارم هزینه پرینتر جوهر افشان چقد ؟ چند صفحه میگیره چه رنگی چه سیاه سفید ؟ با مخزن چطور یا کارتریج شارژی ؟

Zoroastrian
06-02-2011, 12:48
سلام من خودم جوهر افشان اچ پی دارم 3 کاره ولی الان دارم افسوس می خورم که چرا تک کاره لیزری رو نخریدم ببین اگر مثل من می خوای جزوه و از این حرفا پرینت بگیری لیزری بگیر 100 تومنه ولی اگر عکس می خوای پرینت بگیره و رنگی بودنش برات مهمه جوهر افشان بگیر کیفیتش هم خوبه قیمتش از 35 تومن هست تا به بالا ولی تهداد صفحه بستگی به کارتریژت داره ولی معمولا زیر 60 تا هست .