ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت انفجار 405 دوگانه سوز مشخص شد!!!

isbn
23-01-2011, 15:16
علت انفجار 405 دوگانه سوز مشخص شد

دستكاري و تغيير سيستم سوخت رساني خودرو پژو 405 بنزيني به دو گانه سوز در مراكز خصوصي و غير مرتبط با ايران خودرو، عامل انفجار پژو 405 در استان گلستان بوده است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیانوش پورمجیب معاون کیفیت شرکت ایران خودرو با بیان این مطلب، افزود: حادثه انفجار پژو 405 دوگانه سوز در شهرستان آزادشهر استان گلستان از سوی این معاونت مورد بررسی همه جانبه قرار گرفته و نتایج حاصل حاکی از استاندارد نبودن سیستم دوگانه سوز این خودرو است.

وی افزود: بر اساس اطلاعات کسب شده از مالک، خودروی منفجر شده مدل سال 83 بوده و سه سال پیش در یک کارگاه خصوصي دوگانه سوز شده است.

پورمجیب در خصوص تعطيلي جايگاه سوخت گيري CNG شهرستان آزاد شهر نيز اعلام كرد كه با توجه به اين كه انفجار اخير براي دومين بار در چند ماه گذشته در اين جايگاه اتفاق افتاده است، رعايت استانداردهاي جايگاه مذكور توسط واحدهاي ذيربط در دست بررسي است .

لازم به یادآوری است یک دستگاه پژو 405 دوگانه سوز، روز 21 دی ماه سال جاری هنگام سوخت گیری در یک جایگاه سی ان جی در استان گلستان، منفجر شد و دو کودک و دو زن در این حادثه جان باختند.

کارشناسان معاونت کیفیت ایران خودرو با انتشار این خبر بی درنگ در محل حاضر شده و به بررسی موضوع پرداختند.

هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه:21:

ata.royalfalcon
23-01-2011, 15:43
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه:21:

دقيقا تاييد ميشه

Grand
23-01-2011, 15:57
فقط بلدن تقصیر رو گردن یکی دیگه بندازن...

mohamad skystar
24-01-2011, 12:53
خدا رو شکر خودروساز فقط میگه دلیل آتش سوزی به خاطر اینکه طرف رفته جای دیگه کپسول نصب کرده چرا نیومد به ایران خودرو بگه که 2 سال تو نوبت باشه؟:41:

C0OPeR
24-01-2011, 13:10
چرت میگن بی شرفا ! کارگاه های خصوصی هم مجوز دارن برای اینکار و مجوزش رو هم از همین ها میگیرن !

Oracle_Eldorado
24-01-2011, 13:54
انصافا چند تا ماشینی که به صورت شخصی دوگانه سوز شده منفجر شده ؟
من یکی از دوستام LPG که این همه میگن خطرناکه داشت ، مثل آب خوردن گاز میزد و مشکلی هم نداشت .
حالا چه برسه به CNG که اینا تایید کردن !
بیچاره اون خانواده ...

mm00
24-01-2011, 14:36
این همونیه که فیلمش در اومد؟ تو باجه فیلم گرفته بودن وقتی ترکید؟ اگه ندیدید بگید فیلمشو بزارم عمذا دیگه تاکسیم سوار نمیشید!

isbn
24-01-2011, 14:39
این همونیه که فیلمش در اومد؟ تو باجه فیلم گرفته بودن وقتی ترکید؟ اگه ندیدید بگید فیلمشو بزارم عمذا دیگه تاکسیم سوار نمیشید!

فیلمشم قرار داده بودم ولی این جور که شما میگی نیست حالا شما هم بذار ببینیم اون چه جوری ترکید:41:
این لینک فیلمش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mm00
24-01-2011, 15:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

isbn
24-01-2011, 15:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آره دوست من خودش هست اما تو زاویه دیگه و زمان انفجار من یه چیز رو موندم اون دوتا که بقل ماشین واستادن چیزی شون نشد؟

ولی واقعا هولناک هست خودمو میزارم جایه اون طرف تو اون لحظه اصلا نمیدونم چی بگم:41:

ببین قدرت انفجار چقدر هست که در پراید بقلی باز میشه سقف ماشین هم جر میخوره بعدش هم به احتمال قوی باک بنزینش دجار حریق و انفجار دوم میشه:41:

چرت میگن بی شرفا ! کارگاه های خصوصی هم مجوز دارن برای اینکار و مجوزش رو هم از همین ها میگیرن !

دقیقا

حالا یه جورم میگن کارگاه خصوصی که انگار خودشون خیلی محتات هستن و با ضمانت 100 در صد و کیفیت A++
این کار رو انجام میدن وقتی تو خط تولید طرف در حال خوردن کیک و شیر میشینه موتور رو اسمبل میکنه از طرف دیگه هم پیش یکی دیگه زیر آب هم کار شو داره میزنه اینو به شخصه تو خط تولید پراید سایپا دیدم مطمعنا تو سوار کردن همین مخزنم خیلی بی دقت عمل میکنه این که دیگه چیزی نیست.
در کل بحث cng به کنار تو آتش سوزی سریالی 405 و پرشیا چی که هنوزم گه گداری این اتفاق میافته .

D r i v e r
25-01-2011, 21:45
سلام
تاپیک در مورد انفجارش موجود بود و نیازی به ایجاد تاپیک جدید و وجودش نیست
انفجار مخزن گاز cng 405 در گلستان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قفل شد ;)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]