مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای زبان
turokpooria
23-01-2011, 13:48
با سلام من چند تا سوال ازتون دارم که به شرح ذیل است ممنون می شوم جواب دهید:
1.من الان در حال خواندن (سطح) interchange red هستم می خواستم ببینم اگر زبان را بصورت فشرده روزی 3 ساعت کلاس برم حدودا چند وقت طول می کشه تافل یا ielts رو دریافت کنم؟
2.آیا آموزش زبان نصرت مفید هست؟
Hamid Hamid
23-01-2011, 14:04
با سلام من چند تا سوال ازتون دارم که به شرح ذیل است ممنون می شوم جواب دهید:
1.من الان در حال خواندن (سطح) interchange red هستم می خواستم ببینم اگر زبان را بصورت فشرده روزی 3 ساعت کلاس برم حدودا چند وقت طول می کشه تافل یا ielts رو دریافت کنم؟
2.آیا آموزش زبان نصرت مفید هست؟
سلام.
دوست عزيز نياز به ايجاد تاپيك نبود تو خود تاپيك سوالات به زبان فارسي هم ميپرسيديد دوستان پاسخ ميدادند.
اما راجب سوالتون دوست عزيز:
ببينيد الان شما تازه كتاب قرمز هستيد و اگر فشرده ادامه بديد حدود يك سال طول خواهد كشيد تا به اول سطح Upper Intermediate برسيد.يعني جايي كه كتاب قرمز.آبي و سبز رو تموم كرده باشيد
در اينجا شما بايد سطح Upper Intermediate رو بخونيد.كه من جايي رو نميدونم كه كلاس 3 ساعتي براي اين سطح داشته باشه اما با 3 جلسه در هفته و جلسه اي 1 ساعت و نيم شما اين سطح رو در يك سال تموم ميكنيد.
و مرحله ي بعدي Advance هم يك سال طول خواهد كشيد(اگر همون 3 جلسه و جلسه اي 1 و نيم ساعت بريد).
حالا شايد جاهايي باشه كه اين زمان رو به نصف هم برسونه و اين 2 سطح آخر روي هم يك سال بشه.پس اگه خيلي فشرده بريد:
1 سال تا اينترمديت و ا سال هم تا پايان 2 مرحله ي باقي مونده
اگه هم نرمال بريد:1 سال تا اينترمديت و 2 مرحله ي باقي مونده هر كدوم 1 سال=3 سال(اينتر مديت+آپر اينت+ادونس)
براي خوب شدن در تافل من مسلط بودن به سطح Advance رو پيشبيني ميكنم.هرچند بعضي ها با Upper_intermediate هم تافل امتحان ميدن.
اين به خودتون بستگي داره
راجب سوال دومتون هم بايد ببينيد با چه روشي راحتيد.اين نصرت براي بعضي ها جواب ميده و براي بعضي ها نه.بسته به سليقه و روش ذلخواه شما براي يادگيري زبان هست.
موفق باشيد:11:
turokpooria
23-01-2011, 14:13
یعنی چی یعنی نصرت می تونه سطح آدم رو به جایی برسونه که با امتحان دادن سطحم پیشرفت کنه؟
Hamid Hamid
23-01-2011, 14:25
یعنی چی یعنی نصرت می تونه سطح آدم رو به جایی برسونه که با امتحان دادن سطحم پیشرفت کنه؟
من نصرت رو توصيه نميكنم.
دوست عزيز ياد گرفتن زبان همش به خودتون بستگي داره.بايد ببينيد با چه روشي راحتيد.شايد كسي باشه از تلويزيون با زبان اصلي زبان ياد بگيره و يا شايدم كسي باشه از مقاله خوندن و ...
من از استادام تعريف نصرت نشنيدم.والسلام
سلام.
دوست عزيز نياز به ايجاد تاپيك نبود تو خود تاپيك سوالات به زبان فارسي هم ميپرسيديد دوستان پاسخ ميدادند.
اما راجب سوالتون دوست عزيز:
ببينيد الان شما تازه كتاب قرمز هستيد و اگر فشرده ادامه بديد حدود يك سال طول خواهد كشيد تا به اول سطح Upper Intermediate برسيد.يعني جايي كه كتاب قرمز.آبي و سبز رو تموم كرده باشيد
در اينجا شما بايد سطح Upper Intermediate رو بخونيد.كه من جايي رو نميدونم كه كلاس 3 ساعتي براي اين سطح داشته باشه اما با 3 جلسه در هفته و جلسه اي 1 ساعت و نيم شما اين سطح رو در يك سال تموم ميكنيد.
و مرحله ي بعدي Advance هم يك سال طول خواهد كشيد(اگر همون 3 جلسه و جلسه اي 1 و نيم ساعت بريد).
حالا شايد جاهايي باشه كه اين زمان رو به نصف هم برسونه و اين 2 سطح آخر روي هم يك سال بشه.پس اگه خيلي فشرده بريد:
1 سال تا اينترمديت و ا سال هم تا پايان 2 مرحله ي باقي مونده
اگه هم نرمال بريد:1 سال تا اينترمديت و 2 مرحله ي باقي مونده هر كدوم 1 سال=3 سال(اينتر مديت+آپر اينت+ادونس)
براي خوب شدن در تافل من مسلط بودن به سطح Advance رو پيشبيني ميكنم.هرچند بعضي ها با Upper_intermediate هم تافل امتحان ميدن.
اين به خودتون بستگي داره
راجب سوال دومتون هم بايد ببينيد با چه روشي راحتيد.اين نصرت براي بعضي ها جواب ميده و براي بعضي ها نه.بسته به سليقه و روش ذلخواه شما براي يادگيري زبان هست.
موفق باشيد:11:
بعد هز UI میتونند برن کلاس های کیش با روزی 6 ساعت!
meisam317
24-01-2011, 01:20
بعد هز UI میتونند برن کلاس های کیش با روزی 6 ساعت!
منظوزت از کیش همون موسسه هپکیش هستش دیگه درسته :31:
همچین دوره ای هستش ؟ معلم خصوصی و نیمه خصوصی چجوریاست :20:
Hamid Hamid
24-01-2011, 01:32
همچین دوره ای هستش ؟ معلم خصوصی و نیمه خصوصی چجوریاست :20:
سلام دوست عزيز.
اين دوره ي ورزي 6 ساعت كه پرسيدي هست.بله.اما من طبق تجربه ي شخصي اصلا اين دوره و با اين شرايط رو توصيه نميكنم.چون اين 6 ساعت اصلا مفيد نخواهد بودومگه يه آدم چقدر ميتونه سر يه كلاس طاقت بياره.حتي اگر درس مورد علاقش هم باشه.شما نهايت 3 ساعت يا 4 ساعت طاقت بياري و بقيش به نظرم كاملا پرت هست و علنا بار مثبتي براي زبان آموز نداره.كسي هم كه كلاس 3 يا 4 ساعتي ميره واقعا مستعد هست.
اما راجب جلسات خصوصي پرسيدي كه اگه مدرس خوب پيدا كني ديگه حداقل جلسه اي 25 هزار تومن برات تموم ميشه.و اگه هم بعضي موئسسات نيمه خصوصي بري شايد تا ماهي 200 هزار تومن(حدود 6 جلسه)...
Arash4484
24-01-2011, 03:07
بهتون توصیه میکنم که برید دانشگاه پیام نور که یک ترمه کتاب قرمز و هر دو کتاب آبی وسبز را در طول یک ترم و تحت عنوان واحد گفت و شنود ارایه میکنند!!! (کتاب pre حذف است)
خلاصه دو ترمه کاری که برخی آموزشگاه های زبان در عرض 6 سال (هر 4 درس دوماه) انجام میدهند را ایشان 8 ماهه میکنند!
و به شما قول میدهم حتا یک جمله هم نتوانید بصورت روان در آخر مکالمه کنید!
مساله این است که اگر نیتتان یادگیری است، گذاشتن وقتی دستکم 3 ساله و پشتکار ضروری است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.