ATA FARZADI
23-01-2011, 13:32
قبل از هر چیزی باید بگم اگر مکان این تاپیک رو اشتباه انتخاب کردم معذرت میخوام ومدیران زحمت جابجایشو بکشن.
من دانشجوی رشته برق مقطع کارشناسی هستم در این ترم من درس برنامه نویسی c دارم
5 تا سوال دارم که میخوام لطف کنن دوستان اهل فن به این 5تا سوال جواب بدن :
1.برنامه ای بنویسید که شماره دانشجویی و معدل تعداد n دانشجو را از ورودی خوانده. دانشجویی را که دومین معدل از نظر بزرگی دارد پیدا کند و به خروجی ببرد؟
2.برنامه ای بنویسید که اعدادی را از ورودی خوانده تشخیص دهد که آیا اعداد مورد نظر کامل هستند یا خیر . عددی کامل است که مجموع مقسوم علیه آنها به جز خودش برابر با آن عدد باشد. پس از بررسی هر عدد برنامه باید از کاربر سوال کند که میخواهد به کارش ادامه دهد یا خیر؟
3. برنامه ای بنویسید که عددی را از ورودی خوانده به کمک تابع بازگشتی شمارش معکوس از آن عدد به یک را انجام دهد ( شماره ها به خروجی چاپ کند)؟
4.برنامه ایی بنویسید که n جمله از سری فیبوتاچی را به روش بازگشتی تولید کند؟
5. برنامه ای بنویسید که دو عدد اعشاری را از ورودی خوانده به تابعی ارسال کند تابع تفاضل - حاصلضرب و حاصل تقسیم آنها را محاسبه کرده و به برنامه ارسال کند.؟
بصورت برنامه c تهیه شود
پیشا پیش تشکر از همه اساتید
من دانشجوی رشته برق مقطع کارشناسی هستم در این ترم من درس برنامه نویسی c دارم
5 تا سوال دارم که میخوام لطف کنن دوستان اهل فن به این 5تا سوال جواب بدن :
1.برنامه ای بنویسید که شماره دانشجویی و معدل تعداد n دانشجو را از ورودی خوانده. دانشجویی را که دومین معدل از نظر بزرگی دارد پیدا کند و به خروجی ببرد؟
2.برنامه ای بنویسید که اعدادی را از ورودی خوانده تشخیص دهد که آیا اعداد مورد نظر کامل هستند یا خیر . عددی کامل است که مجموع مقسوم علیه آنها به جز خودش برابر با آن عدد باشد. پس از بررسی هر عدد برنامه باید از کاربر سوال کند که میخواهد به کارش ادامه دهد یا خیر؟
3. برنامه ای بنویسید که عددی را از ورودی خوانده به کمک تابع بازگشتی شمارش معکوس از آن عدد به یک را انجام دهد ( شماره ها به خروجی چاپ کند)؟
4.برنامه ایی بنویسید که n جمله از سری فیبوتاچی را به روش بازگشتی تولید کند؟
5. برنامه ای بنویسید که دو عدد اعشاری را از ورودی خوانده به تابعی ارسال کند تابع تفاضل - حاصلضرب و حاصل تقسیم آنها را محاسبه کرده و به برنامه ارسال کند.؟
بصورت برنامه c تهیه شود
پیشا پیش تشکر از همه اساتید