ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد دیسک مخفی

Life24
23-01-2011, 10:40
با سلام
وقتی نرم افزار خود ایسوس رو روی دستکتاپ زدم اگر اشتباه نکنم برای گرفتن ریکاوری میره از دیسک مخفی استفاده میکنه و اطلاعاتش رو میریزه رو دیسک درست گفتم؟
حالا من 2 تا درایو دارم یکی سی هست و یکی دی
یعنی من هر تغیراتی تو ویندوز ایجاد کنم برذنامه بریزم و ... . ربطی به درایو مخفی نداره و اون تغیریس توش ایجاد نمیشه؟ و تغیرات در درایو سی یعنی ویندوز انجام میشه؟

یعنی ریکاوری که الان بگیرم با ریکاوری یک ماه دیگه بگیرم و روی دیسک بریزم. یکی هست؟

H@mid-Vista
24-01-2011, 17:05
دوست عزیز اگه شما ویندوز اریجینال دارین در واقع در داخل درایو ریكاوری یك نسخه از ویندوز مثل همون روز اولش موجوده و هر بار خراب بشه با انجام ریكاوری مثل روز اول میشه
یعنی شما نیازی به گرفتن بك آپ ندارین و فقط در صورت نیاز باید ریكاوری كنین.

Life24
24-01-2011, 17:46
دوست عزیز اگه شما ویندوز اریجینال دارین در واقع در داخل درایو ریكاوری یك نسخه از ویندوز مثل همون روز اولش موجوده و هر بار خراب بشه با انجام ریكاوری مثل روز اول میشه
یعنی شما نیازی به گرفتن بك آپ ندارین و فقط در صورت نیاز باید ریكاوری كنین.
وقتی نرم افزار خود ایسوس رو روی دستکتاپ زدم اگر اشتباه نکنم برای گرفتن ریکاوری میره از دیسک مخفی استفاده میکنه و اطلاعاتش رو میریزه رو دیسک درست گفتم؟
یعنی من هر تغیراتی تو ویندوز ایجاد کنم برذنامه بریزم و ... . ربطی به درایو مخفی نداره و اون تغیریس توش ایجاد نمیشه؟ و تغیرات در درایو سی یعنی ویندوز انجام میشه؟

یعنی ریکاوری که الان بگیرم با ریکاوری یک ماه دیگه بگیرم و روی دیسک بریزم. یکی هست؟

H@mid-Vista
27-01-2011, 18:33
دوست عزیز ریكاوری با بك آپ داده های شخصی فرق دارد.
ریكاوری در واقع چیزی جز یك ویندوز اكتیو شده با درایور و ... نیست.
اما اینكه یك بك آپ از داده های شخصی شما بگیرد بحث دیگری است.
ریكاوری را خود ایسوس روی هارد در درایو ریكاوری گذاشته و اقدامی نیاز ندارد.

Life24
27-01-2011, 19:52
دوست عزیز ریكاوری با بك آپ داده های شخصی فرق دارد.
ریكاوری در واقع چیزی جز یك ویندوز اكتیو شده با درایور و ... نیست.
اما اینكه یك بك آپ از داده های شخصی شما بگیرد بحث دیگری است.
ریكاوری را خود ایسوس روی هارد در درایو ریكاوری گذاشته و اقدامی نیاز ندارد.
پس دوست عزیز
ریکاوری الان با یک ماه دیگر هیچ فرقی نداره درسته؟

Life24
30-01-2011, 21:33
Uppppppppp

alil1369
30-01-2011, 22:11
با سلام

در اصل سیستم شما 3 تا پارتیشن داره
- درایو C که روش برنامه ها و ویندوز نصب هست
- داربو D که فایل های شخصی تون رو میریزید داخلش
و داریو * که اسم نداره و قابل دیدن و استفاده و تغییر دادن نیست مگر با برنامه های پارتیشن بندی و مدیریت هارد !!
تو درایو * ( ریکاوری ) شما یه نسخه از ویندوز اصل قرار داره و تمام درایور های مورد نیاز و برنامه هایی که به صورت پیش فرض وقتی سیستمتون رو خریدید روش بودن !!
این پارتیشن هیچ وقت تغییر نمیکنه و دست نمیخوره مگه اینکه خودتون دستکاریش کتید و ویروس های مدرن و قوی سیستمتون رو الوده کنه !!!
شما هر تغییری بدی رو این پارتیشن تغییری ایجاد نمیشه و روی درایو های دیگه اعمال میشه

ولی بهتره اول از هر چیز با استفاده از برنامه ریکاوری خود سیستم که روش نصب هست یه سری سی دی یا دی وی دی ریکاوری تهیه کنید !!
یعنی خود برنامه یه قسمت برای همچین کاری داره که میگه مثلا 3 تا دی وی دی لازم داری و تک تک میزاری رایت میشه میگه بعدی رو بزار

Life24
30-01-2011, 22:48
و داریو * که اسم نداره و قابل دیدن و استفاده و تغییر دادن نیست مگر با برنامه های پارتیشن بندی و مدیریت هارد !!
تو درایو * ( ریکاوری ) شما یه نسخه از ویندوز اصل قرار داره و تمام درایور های مورد نیاز و برنامه هایی که به صورت پیش فرض وقتی سیستمتون رو خریدید روش بودن !!
این پارتیشن هیچ وقت تغییر نمیکنه و دست نمیخوره مگه اینکه خودتون دستکاریش کتید و ویروس های مدرن و قوی سیستمتون رو الوده کنه !!!
شما هر تغییری بدی رو این پارتیشن تغییری ایجاد نمیشه و روی درایو های دیگه اعمال میشه

ولی بهتره اول از هر چیز با استفاده از برنامه ریکاوری خود سیستم که روش نصب هست یه سری سی دی یا دی وی دی ریکاوری تهیه کنید !!
یعنی خود برنامه یه قسمت برای همچین کاری داره که میگه مثلا 3 تا دی وی دی لازم داری و تک تک میزاری رایت میشه میگه بعدی رو بزار
واقعا کامل و جامع :40::11:

alil1369
31-01-2011, 15:53
واقعا کامل و جامع :40::11:
این تیکه بود الان !!!

Life24
31-01-2011, 17:48
این تیکه بود الان !!!
:18: چرا تیکه خوب کامل توضیح دادید . من هم همین طوری فکر میکردم . که مطمئن شدم.

a_mehrabi_70
04-02-2011, 00:04

یه لپتابی ویروسی شده و ویندوز اورجینالش بالا نمیاد حالا من اومدم ریکاوری کردم ( از روی دیسک) باز هم همونطوریه و بالا نمیاد . مدل لپتاب هم سونیه - حالا چیکار میشه کرد ؟ میخوام ویندوز خودش رو برگردونم

CYPRESS
04-02-2011, 13:33
یه لپتابی ویروسی شده و ویندوز اورجینالش بالا نمیاد حالا من اومدم ریکاوری کردم ( از روی دیسک) باز هم همونطوریه و بالا نمیاد . مدل لپتاب هم سونیه - حالا چیکار میشه کرد ؟ میخوام ویندوز خودش رو برگردونم

اگر ریکاوری رو درست انجام بدید بعید میدونم مشکل دیگه ای باشه شما باید در حین انجام ریکاوری گزینه فاکتوری دیفالت رو انتخاب کنید تا همه چیز مثل روز اول بشه و ویندوز هم بالا میاد در غیر اینصورت مشکل از جای دیگه باید باشه.