مشاهده نسخه کامل
: مشکل با 7 بعد از نصب xp
سلام
دوستان
من ویندوز 7 داشتم و وقتی خواستم ویندوز ایکس پی نصب کنم برای اینکه 7 پاک نشه روی یک درایو دیگه نصب کردم
ولی بعد از نصب ایکس پی دیگه سون بالا نمیاد
در صورتی که درایو ویندوز 7 دست نخورده باقی مونده
آیا راهی برای بازیابی ویندوز 7 هست یا خیر
ebicross
23-01-2011, 11:46
باید از طریق نرم افزار EasyBCD مسیر بوت ویندوز 7 رو بازسازی کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیلش اینه که شما با نصب ویندوز قدیمی روی ویندوز 7 MBR رو به XP انتقال دادین و ویندوز XP توانایی شناسایی 7 رو نداره.
با این نرم افزار میتونید 7 رو به لیست بوتها اضافه کنید. کارش خیلی ساده هستش و نیاز به توضیح نداره.
سلام
من الان 7 رو نصب دارم XP هم داشتم تو یه درایو دیگه اما مستقیم میاد تو 7 و ورود به XP رو نمیپرسه.
با همین نرم افزار میشه این مشکلم حل کرد؟
باید از طریق نرم افزار EasyBCD مسیر بوت ویندوز 7 رو بازسازی کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددلیلش اینه که شما با نصب ویندوز قدیمی روی ویندوز 7 MBR رو به XP انتقال دادین و ویندوز XP توانایی شناسایی 7 رو نداره.
با این نرم افزار میتونید 7 رو به لیست بوتها اضافه کنید. کارش خیلی ساده هستش و نیاز به توضیح نداره.
نصب کردم ولی وقتی add entry و رستارت انجام میشه ویندوز 7 رو نمیبینم و مستقیم مثل سابق ایکس پی رو میاره
تعداد پارتیشن ها هم نسبت به 7 بیشتر شده
amirfiri
23-01-2011, 15:42
سلام
من الان 7 رو نصب دارم XP هم داشتم تو یه درایو دیگه اما مستقیم میاد تو 7 و ورود به XP رو نمیپرسه.
با همین نرم افزار میشه این مشکلم حل کرد؟
بله
نصب کردم ولی وقتی add entry و رستارت انجام میشه ویندوز 7 رو نمیبینم و مستقیم مثل سابق ایکس پی رو میاره
تعداد پارتیشن ها هم نسبت به 7 بیشتر شده
درایو xp رو درست انتخاب کردین؟
تیک skip the boot menu فعال نباشه یه وخ؟!
این تیک هم فعال نیست
درایو ایکس پی رو باید انتخاب کنم یا 7 ؟
در قسمت add entry بصورت پیش فرض از اول ویندوز 7 موجود بود
23-01-2011, 16:51
شما xp رو دارید باید سون و درایوی که توش نصبه رو انتخاب کنید که به منوی بوت اضافه بشه بعد add entry رو بزنید.
نرم افزار VistaBootPRO رو هم می تونید امتحان کنید,معمولاً جواب میده.
در ضمن با سی دی ویندوز سون هم میتونید منوی بوت رو اصلاح کنید.
شما xp رو دارید باید سون و درایوی که توش نصبه رو انتخاب کنید که به منوی بوت اضافه بشه بعد add entry رو بزنید.
نرم افزار VistaBootPRO رو هم می تونید امتحان کنید,معمولاً جواب میده.
در ضمن با سی دی ویندوز سون هم میتونید منوی بوت رو اصلاح کنید.
با نرم افزار ویرایش میکنم ولی در منوی بوت هیچ تغییری داده نمیشه
حتی در فایل نوت پد هم تغییری نمیبینم
با EasyBCD هم نمی تونم کار کنم
شما xp رو دارید باید سون و درایوی که توش نصبه رو انتخاب کنید که به منوی بوت اضافه بشه بعد add entry رو بزنید. اینم زدم باز نشد
میشه دقیق بفرمایید با این نرم افزار چطوری کار کنم
ممنون
ebicross
23-01-2011, 20:30
ببینید در سربرگ Add New Entry باید ویندوز 7 رو انتخاب کنید و درایو محل نصب 7 رو هم انتخاب کنید و یک اسم هم براش بزارید و Add کنید.
بعدش در سربرگ Edit Boot Menu باید هردوتاش باشه و بعد تیک پایین رو بردارید و زمانش رو هم 30 ثانیه کنید. بعدش Save رو بزنید.
تغییرات در فایل Boot.ini که با Notepad باز میشه قابل مشاهده نخواهد بود.
برای آخرین کار شما DVD ویندوز 7 رو بزارید و Reapir کنید تا خودش منوها رو اصلاح کنه.
من هر کاری می کنم این XP , 7 کنار هم نمیان. (البته قبلا روی کیس قبلیم مشکلی نبود)
حتی اول XP ریختم بعد سون باز هم فقط سون رو بالا آورد
با EasyBCD هم نمی تونم کار کنم
شما هم براحتی میتونید از همین نرم افزار استفاده کنید ولی شما باید XP رو انتخاب کنید. برعکس این دوستمون که باید 7 رو انتخاب کنه.
با سلام:
بهترين راه حل به نظر بنده استفاده از همان CD ويندوز 7 است. بايد در محيط Command prompt دستورات زير را اجرا كرد:
bootrec /rebuildbcd
bootsect.exe /nt60 all
با اجراي اين دو دستور فايل بوت ويندوز 7 من باز سازي شد والان من هم ويندوز 7 دارم و هم xp.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.