مشاهده نسخه کامل
: بالا آمدن ویندوز و مشاهده صفحه آبی
يك لب تاب سوني سري fwj گرفتم.
روش به صورت ديفالت windows seven بود
چون مي خواستم xp باهاش داشته طبق گفته دوستان عمل كردم.
سيستم رو بوت كردم تاxp رو نصب كنم بهد از چك اوليه يه صفحه آبي اومد.
بعد ريست كردم و دوباره امتحان كردم بازم صفحه آبي اومد.
بيخيال شدم برگشتم برم تو seven كه بعد از loading اوليه كه ميخواست welcome بده برا كمتر از يه ثانيه يه صفحه آبي اومد و ريست شد.الان پشت سر هم وارد سون كه مي شم اين اتفاق مي افته.
لطفا كمك كنيد وارد ويندوز بشم چون اطلاعات مهمي توش دارم. ازتون متشكرم:(:41::41::41:
Dew Drop
23-01-2011, 00:30
سلام
برای لپ تاپهای سونی کلید F10 هستش,که وقتی لپ تاپ رو روشن کردید F10 رو بزنید و صفحه ای براتون باز میشه
که باید :recover c یا یه چیزی تو این مایه ها که الان دقیق عنوانش یادم نیست رو انتخاب کنید...
در ضمن سوال در مورد لپ تاپها رو تو انجمن خودش مطرح کنید تا بهتر راهنماییتون کنند.
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای لپ تاپهای سونی کلید F10 هستش,که وقتی لپ تاپ رو روشن کردید F10 رو بزنید و صفحه ای براتون باز میشه
که باید :recover c یا یه چیزی تو این مایه ها که الان دقیق عنوانش یادم نیست رو انتخاب کنید...
در ضمن سوال در مورد لپ تاپها رو تو انجمن خودش مطرح کنید تا بهتر راهنماییتون کنند.
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونی که گفتی درسته درایو سی
دوستان ممنونم ولي اينجا فقط c: restore داره اينم مي گه كل اطلاعات c و پارتيشن هاي ديگه پاك ميشه و كل سيستم restore factory ميشه در ضمن با يه سي دي ديگه كه مي خوام seven يا vista نصب كنم كلا درايو c ديده نميشه و محو شده لطفا كمك كنين اطلاعات c برام خيلي مهمه:( الان جوري شده كه هيچ ويندوزيم نمي تونم نصب كنم.بعد از ريست شدن اول سيستم هنگام login ويندوز صفحه آبي ميشه و بعد ريست ميكنه.احتمالا چون درايو c محو شده اينجوريه.:(((
ممنون
در ضمن مدل لب تاپ cw بود كه اشتباه fwj تايپ شده بود
ebicross
23-01-2011, 20:39
یک DVD ویندوز 7 بزارید و بوت کنید ولی وارد مراحل نصب نشین و از پایین Repair رو بزنید.
بعدش اگر خودش Fix نکرد از System Restor استفاده کنید در همونجا و به زمان مورد نظر برگردین.
اگر ویندوز Seven آسیب خیلی جدی ندیده باشه فایلهاش باید برگرده و مشکلی نیست.
اگر هم نشد با یک CD بوتیبل مثل Acronis اطلاعات مورد نظر در درایو C رو توی فلش یا هارد اکسترنال کپی کنید. بعدش درایو C رو فرمت کنید و ویندوز توش نصب کنید.
یا اینکه دیگه Recovery کنید بعد از کپی کردن اطلاعات.
سلام
عنوان تاپیک باید گویای درخواست شما باشد
عنوان ویرایش شد
موفق باشید :40:
hofman1970
24-01-2011, 21:21
سلام به نظر من باید ببینی آخرین نرم افزاری که نصب کردی چی بود.مشکل صفحه آبی یکی از علت های مهم اش عدم سازگاری ویندوز با یک نوع خاص software می باشد .البته بعد از recovery باز درست نشد . احتمال ویروسی بودن pc وجود داره.بطور مثال من هر موقع آنتی ویروس avast یا avira می ریزم . بلا فاصله بعد ار ریست صفحه ابی میاید . که در safe mode آن را پاک می کنم. اما بعد از نصب یک آنتی ویروس مناسب که فقط panda 2011 را قبول دارم . اسکن کردم سیستم آلوده بود. هر چند طبق نظر استادان این سایت pc با لب تاپ فرق داره. یکبار یک نرم افزار نصب کردم صفحه آبی اومد. بعد ویندوز را دوباره نصب کردم بعد چند روز همون اتفاق افتاد.یک malver تو درایور های دیگر غیر از درایو C نفوذ کرده و باز درایو C را مورد حمله قرار می داد. بالاخره بعد از پیگیری و گفتگو با دوستان متخصص یک را ه حلی پیدا می کنی.جوینده یابنده است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.