ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا راهنمایی کنید

afsos
22-01-2011, 13:39
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم ببینم من از کجا می تونم متوجه بشم که cpu سیستمم ، رم تا bus چند رو می تونه ساپورت کنه؟
سی پی یو من :intel coer i7 2.8Ghz -860
حالا میخواستم ببینم این cpu میتونه رم با باس 2200 رو ساپورت کنه؟
ضمننا از کجا میشه فهمید مادربرد من dual channel هست یا triple channel ( جهت اینکه مادربردم می تونه 3*GB2 رم رو قبول کنه یا نه؟
مادربرد من :gigabyte ga-p55a-ud3p

Rainbow
22-01-2011, 15:12
در واقع مهم این هست که مادربرد شما، رم با باس مورد نظر رو ساپورت کنه نه CPU . مادربرد شما باس 2200 رو پشتیبانی می کنه و
و dual channel نه triple .
جهت اطلاعات بیشتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

afsos
22-01-2011, 15:32
یعنی من فقط می تونم 2 تا رم روی این مادربرد بندازم؟
در مورد cpu هم یکی از فروشگاههای بزرگ فروش قطعات بهم گفت که cpu باید بتونه رم رو ساپورت کنه و گفت cpu تو از رم با باس بیشتر از 1333 ساپورت نمیکنه
حالا شما مطمئنی که سی پی یو با ساپورت رم ارتباطی نداره؟
با تشکر

Ali*Reza
22-01-2011, 18:12
مادربورد شما از رمها بصورت دوال پشتیبانی میکنه ، مثلا 1*2 یا 2*2 یا 2*4
و به نظر من هم مشکلی نخواهید داشت.

Rainbow
22-01-2011, 19:16
یعنی من فقط می تونم 2 تا رم روی این مادربرد بندازم؟
در مورد cpu هم یکی از فروشگاههای بزرگ فروش قطعات بهم گفت که cpu باید بتونه رم رو ساپورت کنه و گفت cpu تو از رم با باس بیشتر از 1333 ساپورت نمیکنه
حالا شما مطمئنی که سی پی یو با ساپورت رم ارتباطی نداره؟
با تشکر

بحث پشتیبانی با باس مربوطه ، همیشه مربوط به مادربرد میشه یعنی توی دفترچه مادربرد قید میشه که این مدل با
چه رم و فرکانسی کار می کنه . همچنین با چه مدل CPU و فرکانس مربوط به اون . مادربرد بعنوان یک گذرگاه ارتباطی
برای این قطعات محسوب میشه . یک مثال ساده :
اگه شما مادربردی داشته باشی با باس 800 و رم مورد نظر شما هم باس 800 باشه ، چنانچه مثلا از یک CPU با باس
1066 روی این مادربرد استفاده کنی ، سرعت cpu شما به همون 800 محدود میشه . شرط کارکردن تو باس 1066 این هست که مادربرد و رم شما هم با سرعت 1066 کار کنن . بنابراین مشکلی پیدا نمی کنی فقط توان پردازنده ضعیف تر
میشه .
به حرفهای بعضی از فروشندگان سخت افزار هم اعتنایی نکن . بیشتر این افراد در طول سال زحمت خوندن یک یا چند
کتاب ، مقاله و یا کاتالوگ در زمینه تولیدات سخت افزاری رو به خودشون نمیدن . بهترین راه استناد به سایت تولید کننده
اون سخت افزار هست .

afsos
23-01-2011, 17:10
خیلی خیلی ممنون
من طبق مراجعه به سایت مادربردم متوجه شدم که مادربردم تا باس 2200 رو ساپورت می کنه
ولی هر چی گشتم ببینم آیا این سی پی یو (intel core i7-860-2.8 Ghz) می تونه با باس 2200 کار کنه چیزی پیدا نکردم
حالا ازتون میخوام لطف کنید و بگید که آیا این سی پی یو میتونه با رم های با باس 2200 کارکنه یا نه؟

Ali*Reza
23-01-2011, 19:23
به نظر من اگه مادربوردتون ساپورت میکنه ، مشکلی ندارین.