PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال پرینت توسط پورت سریال

ali_nob
22-01-2011, 08:14
با سلام
من یک پرینتر سامسونگ مدل Bixolon خریدم و تمایل دارم که توسط پورت سریال اون پرینت بگیرم.
در manual ای جه جهت برنامه نویسی داده فقط تعدادی command رو توضیح داده که من درست متوجه نشدم ، لطفا در خصوص نحوه ارسال پرینت توسط پورت سریال به کمک زبان VB توضیحیاتی بدید (ترجیحا توسط MSComm)
متشکرم

_H2_
24-01-2011, 00:37
سلام
این کار الآن دیگر چندان منطقی نیست ...
این جور عملیاتها برای زمان داس بوده!

امروزه این قبیل تجهیزات مجهز به "درایور نرم افزاری" هستند.
این تجهیزات بشدت پیشرفت کرده اند و قابلیت ها بسیار متنوعی را پشتیبانی میکنند و پروتکل با زبان مبادله اطلاعات آنها در پورت های سخت افزاریشان خیلی پیچیده و مختص خودتشان شده و به علت پیچیدگی و بی فایده بودن، شرکتهای سخت افزاری هم مستندات انها را منتشر نمیکنند و بجای آموزش این پروتک ها که شاید از یک مدل به مدل دیگر عوض شودريال شرکتها "درایور" میدهند.

کار "درایور" این تجهیزات ان است که سایر نرم افزار ها به این سخت افزار مرتبط میکند و خودش با هرزبانی (پروتکلی) که نیاز است و برای ان مدل خاص تعریف شده به ان وصل میشود و اطلاعات را مبادله میکند.

نتیجنتاً برنامه شما دیگر نیاز به کنترلر درگاه ها و انتقال دیتا ندارد.

...

در نهایت ...
پیشنهاد میکنم، درایور پرینتر فوق ا در ویندوز نصب کرده و مطمئن شوید در ControlPanel اضافه شده باشد، سپس در زبان برنامه نویسی دلخواهتان از امکانات و دستورات چاپ استفاده کنید.

موفق باشید.

ali_nob
24-01-2011, 07:31
سلام
بسیار متشکرم ، توضیحات کاملی بود ، منظور شما این است که من درایورهای اون رو تهیه کنم و سپس در ویندوز نصبش کنم و با این کار درست مثل یک پرینتر معمولی USB که به لیست پرینترها اضافه میشه باهاش کار کنم ؟
ضمنا توضیحات جالبی بود فقط یک سوال داشتم این اطاعات رو شما بر مبنای تجره شخصی و دانش خودتون پیشنهاد دادید و یا اینکه از جانب شرکتهای سازنده این سیاست توصیه شده است ؟
با تشکر

_H2_
24-01-2011, 23:16
سلام

بسیار متشکرم ، توضیحات کاملی بود ، منظور شما این است که من درایورهای اون رو تهیه کنم و سپس در ویندوز نصبش کنم و با این کار درست مثل یک پرینتر معمولی USB که به لیست پرینترها اضافه میشه باهاش کار کنم ؟

بله.
زبان های برنامه نویسی (مثل VB.Net) امکانات متعدد برای چاپ اطلاعات دارند که در همه انها باید پرینتری که قبلاً در ویندوز نصب شده و در ControlPanel موجود است انتخاب شود.

ضمنا توضیحات جالبی بود فقط یک سوال داشتم این اطاعات رو شما بر مبنای تجره شخصی و دانش خودتون پیشنهاد دادید و یا اینکه از جانب شرکتهای سازنده این سیاست توصیه شده است ؟

این مطلب از توصیه و سفارش و پیشنهاد گذشته ...
الآن به نوعی اجبار است، اجبار!

یک سوال خیلی ساده، کدام برنامه تحت ویندوز را میشناسید که بتواند با چاپگر یا اسکنر یا مودم ای که در ویندوز نصب نشده و در ControlPanel موجود نیست، کار کند؟؟؟

برای همه برنامه تحت ویندوز از صوت و تصویر و متنی و ارتباطی و... اول باید درایور وسیله مورد نظر را در سیستم عامل نصب کنید.
چون طرف حساب برنامه ها، سخت افزار نیست، طرف حساب برنامه ها سیستم عامل است.
این قبیل کارها وظیفه سیستم عامل و درایورهایش است.
هزاران شرکت تولید است که هر کدام هزاران تجهیزات میسازند ...
عملاً دیگر در توان هیچ برنامه ای (حتی سیستم عامل) نیست که همه اینها را بشناسد و پروتکل ارتباطی آنها در پورت هایشان بداند...
این کار فقط از عهده درایورهای مرتبط "شرکت+مدل+سیستم عامل" بر می آید.

موفق باشید.