ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Tell me more و یا Rosetta stone کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

reza,n
22-01-2011, 00:10
با سلام:
دوستان کسی از Tell me more و یا Rosetta stone استفاده کرده و یا میکنه؟؟کدوم رو پیشنهاد میکنید؟آیا از نرم افزاری که استفاده میکنید راضی بوده اید و واقعا" نتیجه گرفتید؟ لطفا" در صورت امکان تجربیات خودتون رو در مورد نرم افزارهای آموزشی فوق به اشتراک بذارید.
با سپاس
رضا

ramin5749
22-01-2011, 23:10
سلام من رزتا را می پسندم علی الخصوص ورژن3 به خاطر محیط کاربر پسندتر و تمارین زیادتر

scali
22-01-2011, 23:25
منم از رزتا استفاده میکنم و راضی هستم .

با tell me more کار نکردم نمیدونم چه جوریه .

javadlf
28-01-2011, 21:29
من با tell me more fench کار کردم و ازش راضی هستم. البته یکم سطحش بالاست و اگه از فرانسه هیچی ندونی اولش سخته.

قبلش هم review در مورد این دوتا نرم افزار زیاد خونده بودم که به طور کلی کفه ترازو به سمت tell me more بود.

البته هرکدوم خوبی خودشون رو دارند. مثلا rosseta در سطوح مقدماتی خیلی بهتره و tell me more در سطوح پیشرفته عالیه.

توی یکی از review ها خوندم که اونایی که با rosseta کار می کنند فعالیت های توی نرم افزار رو راحت انجام میدند ولی توی شرایط واقعی اصلا خوب نیستند.

تنوع درسها و فعالیت ها هم توی tell me more مناسبه.

البته اگه اشاره می کردی که کدوم زبان مد نظرت هست بهتر بود چون ممکنه هر کدوم توی یک زبان قوی تر از یکی دیگه باشه.

اینایی که من گفتم مال فرانسوی بود. شاید انگلیسیش جور دیگه ای باشه.

reza,n
28-01-2011, 22:50
من با tell me more fench کار کردم و ازش راضی هستم. البته یکم سطحش بالاست و اگه از فرانسه هیچی ندونی اولش سخته.

قبلش هم review در مورد این دوتا نرم افزار زیاد خونده بودم که به طور کلی کفه ترازو به سمت tell me more بود.

البته هرکدوم خوبی خودشون رو دارند. مثلا rosseta در سطوح مقدماتی خیلی بهتره و tell me more در سطوح پیشرفته عالیه.

توی یکی از review ها خوندم که اونایی که با rosseta کار می کنند فعالیت های توی نرم افزار رو راحت انجام میدند ولی توی شرایط واقعی اصلا خوب نیستند.

تنوع درسها و فعالیت ها هم توی tell me more مناسبه.

البته اگه اشاره می کردی که کدوم زبان مد نظرت هست بهتر بود چون ممکنه هر کدوم توی یک زبان قوی تر از یکی دیگه باشه.

اینایی که من گفتم مال فرانسوی بود. شاید انگلیسیش جور دیگه ای باشه.
دوست عزیزم ممنون از راهنماییتون. ضمنا" من زبان انگلیسی مد نظرم هستش.

Ramincs
02-02-2011, 11:30
با سلام:
دوستان کسی از Tell me more و یا Rosetta stone استفاده کرده و یا میکنه؟؟کدوم رو پیشنهاد میکنید؟آیا از نرم افزاری که استفاده میکنید راضی بوده اید و واقعا" نتیجه گرفتید؟ لطفا" در صورت امکان تجربیات خودتون رو در مورد نرم افزارهای آموزشی فوق به اشتراک بذارید.
با سپاس
رضا

نرم افزار tell me more بیشتراز این که آموزش باشه شامل تمارین وقسمت هایی برای مرور و تکمیل یادگیری هست .یعنی چیز زیادیرو اموزش نمیده ولی اگر با زبان مورد نظر آشناییداری و فقط میخوای تسلطت رو بیشتر کنی این نرم افزار فوق العاده هست مخصوصا قسمت تشخیص صداش که میتونی با یه میکروفون راحت جواب تمارین رو بصورت صوتی بدی!!

perfect123
12-02-2011, 23:46
سلام من tell me more رو دارم تو سایت top 10 review هم عنوان بهترین نرم افزار آموزش زبان رو گرفته ولی به هر حال به نظر من با نرم افزار تنها نمیشه زبان رو خیلی خوب کرد یا برو کلاس زبان یا حد اقل کلاس مکالمه آزاد که تو جوٌش باشی
چیزی که گفتم تجربه کسایی بود که این مسیر و رفتن خودمم الام کلاس زبان میرم ولییی اگه فقط واسه گرفتن مدرک میخای میتونی خودتم بخونی :31:
یا حق :40:

alikazaghi
20-02-2011, 13:41
سلام من رزتا را می پسندم

Facon_Archi
05-04-2011, 12:25
کسی با tell me more کار کرده؟

nimamir
18-04-2011, 20:48
اگه می خوای تلفظت خوب شه با tell me more کار کن عالیه من دارمش اما چیز زیادی آموزش نمیده ، گرامر رو نا حدی پوشش میده اما اصلا دامنه لغات رو زیاد نمی کنه

masoud glx
18-04-2011, 21:48
رزتا ستون جدید هم بسیار کامل شده و بخش های صدایی برای گوینده و شنونده اش بسیار قوی شدن . من از رابط کاربری رزتاستون بیشتر خوشم میاد و بنظرم مناسب تر هستش . اما خارج از همه این ها پیشنهاد می کنم فقط برای آموزش های گرامری و تلفظ و غیره اولیه از این نرم افزارهای استفاده کنید . 3 روز توی محیط انگلیسی زبان بودن شاید برابر 30 روز با این نرم افزارها کار کردن هستش .

نمی گم که حتما پاشید بیاید خارج از کشور واسه اینکه زبانتون خوب بشه !! کلاسهای آزاد مکالمه برای موسسات زبان یا انجمن های زبان که جلسه های گفتگوی آزاد دارن هرچند هم که سطحشون خیلی بالا نباشه ولی کاملا موثره !
موفق باشید .

gypsy_mariachi
21-04-2011, 18:02
سلام
منم با Tell Me More کار کردم و ازش راضیم، مخصوصا قسمت تشخیص صداش که کلمه ای رو که برای تلفظ گذاشته بصورت گراف نشون میده. صدای شما بعد از تکرار کلمه ظبط شده و در کنار گراف اصلی نمایش داده میشه، اینطوری با کمی سعی و خطا میشه Pronunciation صحیح رو یاد گرفت.
البته به نظر من منابع یادگیری زبان باید متنوع باشه، شخصا دیدن زیاد فیلم و سریال و پیشنهاد میکنم.
راستی نرم افزاری رو سراغ دارین که مثله یه فلش کارت اینتر اکتیو عمل کنه؟ مثلا بشه توش کلمه اضافه کرد.

jalaladdin
23-04-2011, 07:13
من برنامه roseta stone از سایت وطن دانلود ،دانلود کردم اما فایلهای آن پسوند rsd دارند این فایلها با چه برنامه ای باز میشوند

bijibuji
27-04-2011, 00:45
من برنامه roseta stone از سایت وطن دانلود ،دانلود کردم اما فایلهای آن پسوند rsd دارند این فایلها با چه برنامه ای باز میشوند

اول از لینک زیر برنامه اصلی اش رو دانلود و نصب کن. فکر کنم 120 مگابایت باشه یا یه همچین چیزی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش دنبال کرک اش بگرد که 3 مگابایته حدودا و فایل اجرایی رو باید جایگزین فایل کنی بعد از نصب. (تو همین انجمن سرچ کنی پیدا می کنی لینک دانلود کرک اش رو از سرور هات فایل)

حالا نرم افزار رو اجرا کن و اون خودش ازت می خواد که سی دی ها رو یکی یکی بذاری توی درایو و اضافه کنی برای یادگیری.

موفق باشی

bijibuji
27-04-2011, 00:56
من به سایت Tell me more مراجعه کردم. گویا برای هر سطحی و هر نیازی یه مجموعه جدا داره مثلا اسم یکی اش هست
TELL ME MORE® Campu و ....
می شه دوستانی که استفاده کردن یا اطلاعی دارن، یه طبقه بندی کلی بکنن که من بدونم چی باید دانلود کنم؟ ضمنا لینک اف تی پی از این مجموعه هم اگر کسی داره، در ادامه ممنون می شم شیر کنه.

vahid javani
19-09-2012, 13:06
راستی نرم افزاری رو سراغ دارین که مثله یه فلش کارت اینتر اکتیو عمل کنه؟ مثلا بشه توش کلمه اضافه کرد.

درود بر شما
به نظرم از نرم افزار minipauker که به صورت جاوا هست و روی هر گوشی نصب میشه و میشه کلمه اضافه یا حذف کرد استفاده کن با کامپیوتر هم میشه تایپ کرد و واردش کرد من با این برنامه 504 رو کامل حفظ شدم!!

من تا حالا کلاس انگلیسی نرفتم و سطح یک رزتا رو خوندم الان بین tell me more و رزتا موندم! خیلی خیلی تعریف tell me more رو شنیدم.
چند تا مشکل دارم:
یکی اینکه نمی دونم آمریکن هست یا بریتیش یا دو تاش باهمه؟؟
دوم اینکه بین نسخه های مختلفش موندم چیزی که تو سایتش هست اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که من فکر کنم این به دردم بخوره

ولی آیا این نسخه کرک شده؟ و از کجا می تونم دانلود کنم؟؟
تو بازار برای خرید هست؟؟
آخریشم اینکه چرا اینقدر حجم ها شون متفاوته تو یه سایت زده 10 گیگ یکی 3 گیگ؟؟

yas!
08-12-2014, 17:26
چرا rosseta دیوانه کننده اس!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
نمی دونم مشکلش چیه ! با میکروفون لپ تاپ باهاش کار میکنم هر کلمه ای رو صد بار میگم دیگه حنجره نمونده واسم بسکه جیغ زدم!!!
واسه امتحان اینکه بخاطر اشتباه تلفظ کردنه منه که خطا میده یا نه از تلفظ دیکنشری استفاده کردم و براش گذاشتم اما بازم خطا داد
کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟

sajjad1973
08-12-2014, 19:38
چرا rosseta دیوانه کننده اس!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
نمی دونم مشکلش چیه ! با میکروفون لپ تاپ باهاش کار میکنم هر کلمه ای رو صد بار میگم دیگه حنجره نمونده واسم بسکه جیغ زدم!!!
واسه امتحان اینکه بخاطر اشتباه تلفظ کردنه منه که خطا میده یا نه از تلفظ دیکنشری استفاده کردم و براش گذاشتم اما بازم خطا داد
کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟

من با rosseta کار نکردم ولی چندین سال پیش tell me more رو گرفته بودم که عالی بود - و برای تلفظ هم اولش همین مشکل رو داشتم - رفتم حساسیت تلفظ رو تو تنظیماتش کم کردم درست شد خخخخخخخخ

yas!
09-12-2014, 07:34
ممنون آقا سجاد که پاسخ دادین :n16:
(چرا من نمیتونم تشکر بزنم پای پست ها؟:n03:)
میشه لطفا بگین چطور حساسیت رو کم کردین؟ دارم tell me... دانلود میکنم
آیا tell me .... هم مث رزتا جور خاصی هست؟ چطوری بگم ،مثلا انگار باید لحن و حس گفتنتم مث گوینده باشه خب از رو فرکانس فک کنم تشخیص میده دیگه اینجوری که خوب نیست شاید حس گفتن (مثلا کشدار گفتن بیا یا لحن تعجب) دقیقا نشه مث نرم افزار اجرا کرد واسه goodbye گفتن ساااااده اونقد اذیت کرد که ......:n34:

sajjad1973
09-12-2014, 08:12
ممنون آقا سجاد که پاسخ دادین :n16:
(چرا من نمیتونم تشکر بزنم پای پست ها؟:n03:)
میشه لطفا بگین چطور حساسیت رو کم کردین؟ دارم tell me... دانلود میکنم
آیا tell me .... هم مث رزتا جور خاصی هست؟ چطوری بگم ،مثلا انگار باید لحن و حس گفتنتم مث گوینده باشه خب از رو فرکانس فک کنم تشخیص میده دیگه اینجوری که خوب نیست شاید حس گفتن (مثلا کشدار گفتن بیا یا لحن تعجب) دقیقا نشه مث نرم افزار اجرا کرد واسه goodbye گفتن ساااااده اونقد اذیت کرد که ......:n34:

خواهش میکنم - تا تعداد پست هاتون از یه حدی فکر میکنم 15 تا پست - بالاتر نره دکمه تشکر براتون باز نمیشه - و پست هاتونم دیر تر به نمایش گذاشته میشه - و اما در مورد سوالتون راستش من دقیقا یادم نیست که چطوری حساسیتش رو کم کردم - چون من خیلی وقت پیشا از این نرم افزار استفاده میکردم - اون موقع اولین نسخه این نرم افزار بود که به بازار اومده بود - شاید 6 سال پیش بود که من استفاده میکردم - و گفتم متاسفانه الان یادم نیست - اصلا نمیدونم این جدیداش با اونی که من داشتم مثل هم هستن یا فرق کردن - ولی کلا تو setting خود نرم افزار بری فکر میکنم پیداش کنی

yas!
09-12-2014, 18:18
ممنون
فکر کنم تنظیماتش در رزتا این باشه
باید بذارمش رو easy:n23:

shahin7580
26-12-2014, 09:51

نرم افزار Anki ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که هم کلی فایل اماده داره و هم میتونی کلمه اضافه کنی. تو گوشی هم میتونی استفاده کنی ازش. نقطه قوتش هم تو همسان سازی هستش که اطلاعات رو از سایت میخونه و ...

LetitLoad.com
26-04-2015, 05:16
هیچکدوم!
راستش به شخصه شک دارم کسی تا بحال تو دنیا تونسته باشه با اینجور نرم افزارها زبان یاد بگیره!