مشاهده نسخه کامل
: (استعلام قیمت) این سیستم با این قطعات چقدر میشه؟!؟؟
Alijo0on
21-01-2011, 22:27
باسلام
این سیستم رو با مشخصات زیر برای یکی از آشناهای ما جمع کردن توسط یکی از این شرکت های بنام .
میخوام قیمت دقیق قطعات رو بدونم که درصد ضرر و زیان و کلا سودشونو بفهمم .
این سیستم 4 یا 5 روز پیش جمع شده ، پس قیمت قطعات تو بازار زیاد تغییر نداشته .
CPU : Intel Core TM i5 760 (2.80 GHz , 2.80 GHz)
HDD : 1 TB , Western Digital , Sata (64 mb cache)
VGA : GigaByte (ATi) Radeon HD 5700 Series "Total 2811MB ,Dedicate 1024MB ,Share 1787MB"
RAM : 2 GB (2x) Kingstone
M.B : Asus ( P7H55 )
LCD : Samsung wide 20"
MODEM : Zoltrix
POWER : OCZ (700W)
Mouse - Keyboard : A4tech
مدل lcd رو هم دقیق خاطرم نیس ...
ویندوز 7 هم نصب شده بود روش و Rating خوده ویندوز هم کمترینش 5.9 بوده اونم برای ترنسفر هارد !
Alijo0on
01-02-2011, 15:15
هیچ کس یعنی نخواست جواب بده ؟!!!!:13:
pasargadd
01-02-2011, 15:48
بدون مانیتور و پاور و کیبرد موس میشه 640
قیمته بقیرو ندارم.
مدله مانیتور هم کامل ننوشتین.
Alijo0on
01-02-2011, 18:20
بدون مانیتور و پاور و کیبرد موس میشه 640
قیمته بقیرو ندارم.
مدله مانیتور هم کامل ننوشتین.
واقعـــا ؟!!!
این سیستم نزدیک 1400 تومن تموم شده حالا مانیتورم خفن ترین مدل موجود بگیریم این همه فرق خیلی زیاده ، نه؟:13:
واقعـــا ؟!!!
این سیستم نزدیک 1400 تومن تموم شده حالا مانیتورم خفن ترین مدل موجود بگیریم این همه فرق خیلی زیاده ، نه؟:13:
صریح عرض کنم یک فقره سرقت صورت گرفته! ببر پس بده.
Ali*Reza
01-02-2011, 20:58
به نظر من هم سیستمتون رو خیلی گرون گرفتین.
Alijo0on
01-02-2011, 22:43
صریح عرض کنم یک فقره سرقت صورت گرفته! ببر پس بده.
به نظر من هم سیستمتون رو خیلی گرون گرفتین.
واقعا :| !!!!!!!!؟
من فک میکرم اون دوستمون تو دادن قیمتا یه کم بالا پایین داده :| اما انگار واقعا زیاد حساب شده این سیستم :| !!!
یعنی شما میگین این سیستم و نهایت با 800 تومن اینطورا هم میشه جمع کرد !؟:13:
بله با این قیمت دقیقا کلاه برداری بوده.
Ali*Reza
04-02-2011, 18:28
به نظر من بدون مانیتور حدودا 800-900 میشه.
Monitor LCD SAMSUNG 20"- P20500 193500
Power ATX PERFECT - 720w 29000
Key Board PS2 ZEUS-kl-09 11500
Mouse USB A4tech- MOP – 57Black 6000
Mother Board Intel Support ASUS-P7H55 148000
CPU INTEL Core i5 - 760 - 4Cores 325000
RAM DDR3 Kingston 4GB(2x2GB) - Bus1333 54000
Hard Disk SATA Western Digital - Caviar Green - 1TB 73000
Graphic Card PCI - Express GIGA-ATI-RADEON HD 5770-1G 235000
Fax Modem Internal Zoltrix - 56K 11500
all=10860500
این سیستم مشابه ماله شماست
دوست عزیز پاور OCZ رو با پاور مشخصاتی که دادی یکی میکنی؟ ضمن اینکه معلوم نیست Core i5 760 رو اون موقع به قیمت 325 خریده باشند.
درضمن عرض کردم که مشابه
ولی متوجه نشدم شما پاور ایشون رو به پاور مشخصاتی که من دادم سر تر میدونید یا برعکس
درضمن عرض کردم که مشابه
ولی متوجه نشدم شما پاور ایشون رو به پاور مشخصاتی که من دادم سر تر میدونید یا برعکس
پاوری که شما نوشتید یک پاور معمولی و ارزون به حساب ومیاد.
در حالی که اگر واقعا پاور ایشون 700W Ocz باشه باید قیمتی حداقل 100 تا 150 هزار تومن داشته باشه. (هر چند که من بعید میدونم با توجه به این نوع قیمت دادن اون بنده خدا بیاد و مردونگی کنه و 700W OCZ تو این سیستم گذاشته باشه.)
اقا یکم بالا پایین کنی میفهمی که قضیه ی کلاه گذاشتن و اینا نیست
اصولا درست نیست واسه مغازه دار که میخواد 30 40 تمن درآمو کنه دردسر درست کرد
شما از خارج که نمیخوای بخری
طرف سفارش که میده رو قیمتش میکشه
این یه روال همگانی و همیشه گی و مرسوم هست و کسی نمیتونه بگه تاحالا این موارد براش شامل نشده و به قیمت خارج شده از کارخونه گرفته
این یه روال همگانی و همیشه گی و مرسوم هست و کسی نمیتونه بگه تاحالا این موارد براش شامل نشده و به قیمت خارج شده از کارخونه گرفته
من خودم تو مشهد کارم اینه . منتها از همکارا واقعا این نمونه کارها رو زیاد دیدم . حالا اون بنده خدایی که اینکارو کرده نمیدونسته ایشون میاد اینترنت و استعلام میگیره که . شما هرجوری حساب کنی این سیستم 1400 نمیشه در بیاد . اصلا منطقی نیست .
واسه این پاور قیمت 800 هزار تمن زدن:18:
نمیدونم شاید من صفراشو کم و زیاد خوندم
Silverstone 560w
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
من خودم تو مشهد کارم اینه . منتها از همکارا واقعا این نمونه کارها رو زیاد دیدم . حالا اون بنده خدایی که اینکارو کرده نمیدونسته ایشون میاد اینترنت و استعلام میگیره که . شما هرجوری حساب کنی این سیستم 1400 نمیشه در بیاد . اصلا منطقی نیست .
بله
این وسط 200 تمن اضافه گرفته
واسه این پاور قیمت 800 هزار تمن زدن:18:
نمیدونم شاید من صفراشو کم و زیاد خوندم
Silverstone 560w
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
بله
این وسط 200 تمن اضافه گرفته
Silverstone 560 اگر باشه احتمالا 70 تا 90 تومنه.
خودتون یه سربزنید:
فاکتور قطعات -پاور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودتون یه سربزنید:
فاکتور قطعات -پاور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه تایپیه عزیز. یه صفر اضافه داره.
Alijo0on
04-02-2011, 22:02
اول که خیلی خیلی ممنونم از شما دوستان گل
جالبه بدونین
این سیستم برای آتلیه داییه ما هست و قبل مشوررت با من رفت و رو حساب خوبیهایی که این شرکت فلان و خوبه و برای بقیه آتلیه ها فقط این شرکت و یه شرکت دیگه هستن که سیستم جمع میکنن !! رفت و خرید !
حالا وقتی من بهش گفتم این سیستم نهایت نهایت با 1 تومن جمع میشه دهنش وا موند :|
من خودم کارم اسمبل سیستم نیست اما کلا 15-20 تایی سیستم خرید و جمع کردم و بالاخره یه جیزایی بارم هست ...
بقول شما نهایت سوده عقلانی که بخواد فروشنده و این شرکت واسط بکنه 100 تومنه نهایت نه 400 تومن :|
میخوام برم پاساژ ولیعصر یا ایرانیان یه فاکتور مشابه همین قطعات بگیرم و بفرستم واسه شرکته بالاخره ما رو خر فرض نکنه !!:13:
خوبه ؟
اول که خیلی خیلی ممنونم از شما دوستان گل
جالبه بدونین
این سیستم برای آتلیه داییه ما هست و قبل مشوررت با من رفت و رو حساب خوبیهایی که این شرکت فلان و خوبه و برای بقیه آتلیه ها فقط این شرکت و یه شرکت دیگه هستن که سیستم جمع میکنن !! رفت و خرید !
حالا وقتی من بهش گفتم این سیستم نهایت نهایت با 1 تومن جمع میشه دهنش وا موند :|
من خودم کارم اسمبل سیستم نیست اما کلا 15-20 تایی سیستم خرید و جمع کردم و بالاخره یه جیزایی بارم هست ...
بقول شما نهایت سوده عقلانی که بخواد فروشنده و این شرکت واسط بکنه 100 تومنه نهایت نه 400 تومن :|
میخوام برم پاساژ ولیعصر یا ایرانیان یه فاکتور مشابه همین قطعات بگیرم و بفرستم واسه شرکته بالاخره ما رو خر فرض نکنه !!:13:
خوبه ؟
اره اینکار منطقی تره .
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
ریز فاکتورهاش رو میتونی اینجا بزنی . اونی که طرف زده 1400 .
میخوام برم پاساژ ولیعصر یا ایرانیان یه فاکتور مشابه همین قطعات بگیرم و بفرستم واسه شرکته بالاخره ما رو خر فرض نکنه !!
خوبه ؟
دوست خوبم یه وخ دعوا موا رانندازی
Alijo0on
04-02-2011, 22:16
ریز فاکتورهاش رو میتونی اینجا بزنی . اونی که طرف زده 1400 .
اونو نگرفتن دیگه !!! :13: وگرنه تا الان حلش کرده بودم ...
دوست خوبم یه وخ دعوا موا رانندازی
نه عزیزم گردن ما اندازه رشته ماکارونیه ، اما حرف زور و پول زور یه کم بهم فشار میاره فقط واسه همین میخوام ببینم دقیق جریان چی بوده ...
راستی یه کارتی که 3 تا ورودی این کابلهای دوربین و داره زیر گرافیک بسته بودن که نفمیدم دقیق چیه کپچرم نبوده اون که احیانا 300 تومن نبوده :دی ؟
اونو نگرفتن دیگه !!! :13: وگرنه تا الان حلش کرده بودم ...
نه عزیزم گردن ما اندازه رشته ماکارونیه ، اما حرف زور و پول زور یه کم بهم فشار میاره فقط واسه همین میخوام ببینم دقیق جریان چی بوده ...
راستی یه کارتی که 3 تا ورودی این کابلهای دوربین و داره زیر گرافیک بسته بودن که نفمیدم دقیق چیه کپچرم نبوده اون که احیانا 300 تومن نبوده :دی ؟
:31: خسته نباشید. خوب من قیمت اونو ندارم . اما بعید نیست یه مقدارکی گرون باشه. :13:
دقت کن پسر جان :13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.