مشاهده نسخه کامل
: مشکل سی دی رام لپ تاپ
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی vgn-sz340p دارم که بعد از عوض کردن ویندوزش درایو سی دی رام خوب کار نمی کنه یعنی بعضی از سی دی ها و دی وی دی ها رو می خونه و بعضی رو نمی خونه
دکمه fn هم کار نمی کنه
می تونید راهنماییم کنید ؟
Tamirat.laptop
22-01-2011, 13:05
سلام
زمانی که درایو نوری یک بار سی دی رو میخوانه و یک بار نمی خوانه مشکل از پتانسیومترهای اپتیک سی دی رام یا دی وی دی رام
میباشد که بایستی تنظیم بشوند
سلام
ممنونم
منظورتون اینه که مشکل سخت افزاریه و باید ببرمش گارانتی؟
Tamirat.laptop
22-01-2011, 23:23
سلام ....
بله مشکل از سخت افزار
اگر گارانتی داره که ببرش... اگر گارانتیش تمام شده ... اگه میتونی سی دی رام رو باز کنی تا توضیح بدم...
موفق باشید
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
سلام ....
اگر گارانتی داره که ببرش... اگر گارانتیش تمام شده ... اگه میتونی سی دی رام رو باز کنی تا توضیح بدم...
موفق باشید
ata.royalfalcon
22-01-2011, 23:49
سلام خوبی
میشه توضیح بدی ما اطلاعاتمون کمی بیشتر بشه:20::20:
Tamirat.laptop
24-01-2011, 15:54
سلام خوبی
میشه توضیح بدی ما اطلاعاتمون کمی بیشتر بشه:20::20:
با سلام به دوست عزیز...
بنده دی وی دی رایتر پی سی خودم رو باز کردن از نظر مکانیک PC با Notebook فرق داره اما اپتیک و پتانسیومترهاشون
یکی هستند برای همین اگر شما notebook خودتونو باز کردید و ازنظر شکل و شمایل باهم تفاوت داشت زیاد نگران نباشید سعی کنید فقط 2 تا پیچ تنظیم اپتیک رو پیدا کنید که خیلی زیره
خب توی این شکل نشون دادم که پتانسیومتر یا همون 2 پیچ تنظیم اپتیک کجا قرار داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فقط کافیه هر 2 پیچ رو از نقطه صفر خودشون 30 درجه بسمت راست بچرخونید .... اگر نتیجه نداد 30 درجه از نقطه صفر قبلی به سمت چپ بچرخونید...
موفق باشید...
سلام
ممنونم
فکر نمی کنم بتونم بازش کنم اما اگه یه وقتی این کارو کردم همین توضیحی رو که اینجا دادید باید انجام بدم؟
Tamirat.laptop
25-01-2011, 12:07
سلام
ممنونم
فکر نمی کنم بتونم بازش کنم اما اگه یه وقتی این کارو کردم همین توضیحی رو که اینجا دادید باید انجام بدم؟
سلام...
خواهش میکنم...
آره البته همانطور که گفتم مکانیک دی ودی رایتر پی سی به نسبت لپ تاپ خیلی پیچیده تره ولی لپ تاپ سادس
در کل برای بار اول سخته
بهرحال هرجا هم که بردیش میدونی که مشکل از کجاست و بهشون بگو که مشکل از پتانسیومترهای اپتیکه... تا
عیبی دیگه روش نزارن
موفق باشید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.