ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن هام حذف شد.! پایان نام ام! کمک بیچاره شدام !

mali.sh
21-01-2011, 17:16
سلام

تو را خدا کمک کنین اطلاعات پایان نام ام ازدستم رفت
امروز داشتم به این موضوع فکرمی کردام یه پارتیشن جدید ایجاد کنم که خالی باشه و اگه یه روز ویندوزام خراب شد و اطلاعات مهمی تو c داشتم لازم نباشه c روپاک کنم و یه ویندوز توی اون نصب کنم.
دو تا هارد دارام یه 160 و 1 ترا
اومدام یه پارتیشن ازهارد 1ترابایتی رو که اطلاعات داخلش رو خالی کرده بودام رو برای تقسیم کردان به دو پارتیشن انتخاب کردام و با نرم افزار Acronis اون پارتیشن خالیرو انتخاب کردام و زدام create partition و free space رو زدام و30 گیگ فضا برای پارتیشن جدید انتخاب کردام و مراحل رو ادامه دادام و سیستم ریست شد و وقتی اومد بالا پساز چک کردن درایوها توسط Acronis تو یه صفحه مشکی نوشت error و گزینه retry نمیکرد و وقتی زدام I شروع یه پر شدن درصد شد که هیچی ازش درباره فرمت نبود ولی وقتی سیستم بالا اومد هیچ خبری از سایر درایوهای هارد 1 ترابایتی نیست فقط درایو C و یه درایو خالی 200 'گیگی
وای که بیچاره شدام کلی اطلاعات که حدود 10 گیگ بود که واسه پایان نام ام بود نا پدید شده
حالا توی دیسک منجر یه فضای ناشناخته 500 گیگی دارام
15 روز دیگه جلسه دفاع پایان نام امه و دو ترم دارام روش کار میکنم
راهی هست اون پارتیشن ها بدون فرمت قابل خوندان شن؟
ریستور کردن سیستم کار درستیه؟

mali.sh
21-01-2011, 17:25
پی سی وردیا تو رو خدا...

Arash4484
21-01-2011, 17:47
خوشبختانه شما دو هارد داری که برای بازیافت داده ها بسیار کمک حاله.
1-به هیچ وجه روی هاردی که اطلاعات پریده برنامه ای نصب نکنید-کپی،کات/پیست نکنید-کلن هیچ جابجایی دیتایی نکنید
2-روشها و برنامه های بسیاری توی این ضمینه بهتون کمک میکنه که توی p30 هم حتمن هست. توصیه من Active Data Recovery است.روش کار باش هم ساده است...احتمالن مشکل حادی نباشه

پ.ت در نقش پدر ماجرا :چرا از اطلاعات به این مهمی بک آپ نگرفتی؟! این همه فلش....:31:

موفق باشید

saegheh67
21-01-2011, 17:48
خوب دوست عزیز اینو برای اینده میگم قبل از هر کاری از اطلاعات مهمت بک اپ بگیر که با همچین مشکلاتی روبرو نشی چون همیشه احتمال از دست رفتن اطلاعات در هنگام پارتیشن بندی وجود داره
ولی خوب زیاد نگران نباش اتفاق خاصی نیفتاده اول با نرم افزار Active Partition Recovery سعی کن درایوهای حذف شدتو پیدا کنی وبرش گردونی اگر با اطلاعات برگشت که چه عالی وگرنه با یک نرم افزار دیگه برگرداندن فایلها درایوهایی که برش گرداندیو را چک کن حتما فایلهات برمیگرده زیاد هم نگران نباش چون فایلی بعد از از دست رفتن اطلاعاتت در هاردت کپی نشده پی فایلهای قبلیت هنوز سالمه و احتمال برگشتش بسیار بالاست

mali.sh
21-01-2011, 17:58
خدا رو شکر میکنم که جای امید هست
داشت کم کم اشک توچشمام جمع می شد
الان میخوام Active Partition Recovery رو پیدا کنم
ورژن خاصی لازمه اخه ویندوزام 7 هست
و اگه نکته خاصی برای کار کردن باهاش لازمه لطفا بگین

ata.royalfalcon
21-01-2011, 18:00
دست به چیزی نزن ببرش مراکز بازیابی هارد
اگه خودت این کار رو بکنی ممکنه بدترش کنی دست نزن بهش بابا عجبا !!!
ادرس مرکز بازیابی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره تلفن

با توجه به اینکه دو ترم داشتی روش کارمیکردی میارزه که 150 تومن بدی واسه بازیابی اونا حرفه ای هستن بسپرش به اونا کارشون درسته من اصلا تبلیغ هم نمیکنم اگه چند تا فیلم تو هاردت بود برای یادگیری خودت هم میتونستی خودت روش کارکنی ولی این پایان نامته یک عمره!!!

mali.sh
21-01-2011, 18:07
دست به چیزی نزن ببرش مراکز بازیابی هارد
اگه خودت این کار رو بکنی ممکنه بدترش کنی دست نزن بهش بابا عجبا !!!
ادرس مرکز بازیابی

شماره تلفن

با توجه به اینکه دو ترم داشتی روش کارمیکردی میارزه که 150 تومن بدی واسه بازیابی اونا حرفه ای هستن بسپرش به اونا کارشون درسته من اصلا تبلیغ هم نمیکنم اگه چند تا فیلم تو هاردت بود برای یادگیری خودت هم میتونستی خودت روش کارکنی ولی این پایان نامته یک عمره!!!

عزیزام اصلا پولش واسام مهم نیست اخه من شهرستانام و متاسفانه اینجا آدم حرفه ای نداره و کار روخراب تر میکنن
150 تومن که هیچ 500هزار تومن هم خرجش میکردام دیگه فرصتی ندارام که هاردام رو بفرستم تهران و برگرده حداکثر تا فردا باید اطلاعاتم برگرده
اگه بتونین راهنماییم کنید ممنون میشم

Arash4484
21-01-2011, 18:13
دوست من اگر شما از طریق هارد دیگه باش کار کنی و فقط اطلاعات رو رید کنی هیچی ازبین نمیره (البته منم توصیه ام اینه اگه میتونی بری مراکز بازیابی)
ولی در هر حال جای نگرانی بالایی وجود نداره...

دوباره: چرا بک آپ نگرفتی آخه ..اینقدر دردسر می ارزید؟ :ِ:31:

mali.sh
21-01-2011, 18:14
خوشبختانه شما دو هارد داری که برای بازیافت داده ها بسیار کمک حاله.
1-به هیچ وجه روی هاردی که اطلاعات پریده برنامه ای نصب نکنید-کپی،کات/پیست نکنید-کلن هیچ جابجایی دیتایی نکنید
2-روشها و برنامه های بسیاری توی این ضمینه بهتون کمک میکنه که توی p30 هم حتمن هست. توصیه من Active Data Recovery است.روش کار باش هم ساده است...احتمالن مشکل حادی نباشه

پ.ت در نقش پدر ماجرا :چرا از اطلاعات به این مهمی بک آپ نگرفتی؟! این همه فلش....:31:

موفق باشید

یه فلش 4 گیگ پراز اطلاعات پایان نامه هست ولی متاسفانه اطلاعاتم که بعضا خیلی مهم بودن که 10 گیگ میشد توهارد بود

ata.royalfalcon
21-01-2011, 18:28
وای من نمیدونم چی کار باید بکنی
این نرم افزار توپ برای بازیابی اطلاعات یاد خواهرم افتادم اون هم پایان نامه اش کلا پاک شد دهنش س ر و ی س شد دوباره مجبور شد از اول بنویسه

آموزش مختصر

نکته مهم بس از بازیابی دوباره توی همون هارد نریز

Arash4484
21-01-2011, 18:30
دقت کن هر کاری میکنی اطلاعات رو که میخای برگردونی توی همون هارد نباشه و همونجا نریزی..توی اون هاردت ریکاورشون کن . که اگه اشتباه کردی بشه کارهای دیگه کرد
-------------------------------------------------------
اسم برنامه رو غ نوشته بودم/میخاستم سریع جوابتو بدم:31: :
لینک دانلود:

-------------------------------------------------------
برنامه ای که دوستمون معرفی کرد و بسیار هم قوی است(بخصوص تحت داس):

Macushla
21-01-2011, 19:23
به اينجا يه سر بزن :

جديدا چقد پايان نامه ميپره

mali.sh
21-01-2011, 19:26
با تشکر از همه دوستان aras4484 , saegheh67 و ata.royalfalcon وMacushla
با نرم افزار Active @ Partition Recovery تونستم پارتیشن ها رو برگردونم
البته ریسک داشت کارام ولی مجبور بودام و بازام از همه ممنون ام
لینک دانلود مستقیم Active @ Partition Recovery ورژن 5.7

و کرک Active @ Partition Recovery

امیدوارام به درد دوستان سهلنگاری مثل من بخوره
برم 2 رکعت نماز شکر جا بیارام و دعا میکنم موفق و معید باشید.
چاکر همه بچه های p30world mal.ish

Macushla
21-01-2011, 19:29
چه زود ، خدا رو شكر ،
خوشحاليم !! :31:

ولي همينطور كه بچه ها گفتن ، از اين تجربه درس بگير و هميشه از اطلاعاتت بك آپ بگير .

saegheh67
21-01-2011, 19:46
خیلی خوشحال شدم تونستی اطلاعاتتو برگردونی خوب این هم تجربه ای شد برات

ata.royalfalcon
21-01-2011, 19:50
باور کن خیلی خوشحال شدم
بیچاره خواهرم گریه میکرد دوباره از اول نوشت

Grand
21-01-2011, 21:46
همین بلا یک ماه پیش اومد سر من که مجبور شدم 120 هزار تومن پول ناقابل رو دو دستی بدم واسه تعمیرش:19:

antiware
26-01-2011, 18:50
شرکت بازیابی طلایی ژرف از راه دور میتونه بازیابی کنه برای من اینکار رو کرد:46:

C0OPeR
26-01-2011, 20:31
بتهرین مکان واسه بکاپ گرفتن اینترنته :دی
همچین چیزایی رو یا به خودت ایمیل کن یا یه جای مطمئن آپلود کن که اگه هاردت منفجر شد فلشتو بچه همسایه دزدید سی دی رفت زیر پات شکست و .... دیگه خیالت راحت باشه .