ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربین عکاسی با قیمت حداکثر 250 تومان برای جشن عقد و عروسی

masoudkzm
21-01-2011, 16:54
سلام به همه دوستان.میخام لطف کنید من را برای خرید یک دوربین عکاسی راهنمایی کنید من این دوربین را برای جشن عقد و عروسی میخام.با توجه به ماهیت مراسم کمکم کنید.این سه عامل برام مهمه:1-کیفیت عکس 2-زوم مناسب 3-دوام مناسب باتری. پیشاپیش تشکر

sastwhc
22-01-2011, 09:49
با 250 دوربین مناسب اینکار رو پیدا نمیکنی

بهترین انتخاب برای این قیمت احتمالا sx120 یا sx130 است

به نظر من باید از یه چیزی در حد D90 +18-105 استفاده کنی به قیمت 1300000

naamre
22-01-2011, 10:54
سلام به همه دوستان.میخام لطف کنید من را برای خرید یک دوربین عکاسی راهنمایی کنید من این دوربین را برای جشن عقد و عروسی میخام.با توجه به ماهیت مراسم کمکم کنید.این سه عامل برام مهمه:1-کیفیت عکس 2-زوم مناسب 3-دوام مناسب باتری. پیشاپیش تشکر

خوب شما دوربینی نیاز دارید که بتونه داخل اتاق عکسای خوبی بگیره یعنی شرایط نور کم و برای عکسای گروهی نیاز به واید خوب دارید و باتری خوب و فلش قوی هم بماند هرچند فلش مستقیم عکسها رو دو بعدی و تپل می کنه.
با توجه به بودجه ای که گفتید مجبورید برید سراغ دروبین های غیره اس ال آر . کانن S90/95 بهترین عملکرد رو توی نور کم داره به خاطر داشتن سنسور بزرگتر و دیافراگم باز تر 2 . ولی اونم خارج از بودجه ی شماست.
قبل از هر توصیه دیگه ای می خواستم بدونم شما امکان نور پردازای توی شرایط عکاسی رو دارید و به صورت حرفه ای این کار رو انجام می دید و آشنایی کاملی با عکاسی دارید یا ترجیه میدید که یه دوربین اتوماتیک داشته باشید در ضمن اینکه رزلوشن برای شما تا چه اندازه مهمه ؟

vvc
22-01-2011, 15:51
دوست عزیز لطفآ سئولتون رو در جای خودش بپرسید تا بهتر نتیجه بگیرید :5:

AliSub
22-01-2011, 21:52
به نظر منم دوربین سنسور بزرگ نیاز دارید. ولی تو این بودجه چیز بدرد بخوری فکر نکنم گیر بیاد!