مشاهده نسخه کامل
: دوربین عکاسی با قیمت حداکثر 250 تومان برای جشن عقد و عروسی
masoudkzm
21-01-2011, 16:54
سلام به همه دوستان.میخام لطف کنید من را برای خرید یک دوربین عکاسی راهنمایی کنید من این دوربین را برای جشن عقد و عروسی میخام.با توجه به ماهیت مراسم کمکم کنید.این سه عامل برام مهمه:1-کیفیت عکس 2-زوم مناسب 3-دوام مناسب باتری. پیشاپیش تشکر
با 250 دوربین مناسب اینکار رو پیدا نمیکنی
بهترین انتخاب برای این قیمت احتمالا sx120 یا sx130 است
به نظر من باید از یه چیزی در حد D90 +18-105 استفاده کنی به قیمت 1300000
سلام به همه دوستان.میخام لطف کنید من را برای خرید یک دوربین عکاسی راهنمایی کنید من این دوربین را برای جشن عقد و عروسی میخام.با توجه به ماهیت مراسم کمکم کنید.این سه عامل برام مهمه:1-کیفیت عکس 2-زوم مناسب 3-دوام مناسب باتری. پیشاپیش تشکر
خوب شما دوربینی نیاز دارید که بتونه داخل اتاق عکسای خوبی بگیره یعنی شرایط نور کم و برای عکسای گروهی نیاز به واید خوب دارید و باتری خوب و فلش قوی هم بماند هرچند فلش مستقیم عکسها رو دو بعدی و تپل می کنه.
با توجه به بودجه ای که گفتید مجبورید برید سراغ دروبین های غیره اس ال آر . کانن S90/95 بهترین عملکرد رو توی نور کم داره به خاطر داشتن سنسور بزرگتر و دیافراگم باز تر 2 . ولی اونم خارج از بودجه ی شماست.
قبل از هر توصیه دیگه ای می خواستم بدونم شما امکان نور پردازای توی شرایط عکاسی رو دارید و به صورت حرفه ای این کار رو انجام می دید و آشنایی کاملی با عکاسی دارید یا ترجیه میدید که یه دوربین اتوماتیک داشته باشید در ضمن اینکه رزلوشن برای شما تا چه اندازه مهمه ؟
دوست عزیز لطفآ سئولتون رو در جای خودش بپرسید تا بهتر نتیجه بگیرید :5:
به نظر منم دوربین سنسور بزرگ نیاز دارید. ولی تو این بودجه چیز بدرد بخوری فکر نکنم گیر بیاد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.