ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب سی ام اس از بین شرکت های ایرانی

sonic63
21-01-2011, 08:43
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان

من قصد راه اندازی یه وب سایت رو دارم. قصد دارم از شرکت های معروفی که سی ام اس های فارسی عرضه می کنند استفاده کنم. با تحقیقاتی که کردم فعلا شرکت توسعه مجازی که سی ام اس پارس رو عرضه می کنه به دلم نشسته. کسی با این شرکت آشنایی داره؟ سی ام اس که عرضه می کنن چیز خوبی هستش یا نه؟ کسی تا به حال از اون استفاده نکرده؟

این آدرس وب سایتشونه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آیا محصولی بهتر از اون سراغ دارید.

ممنون می شم دوستان راهنمایی ام کنند.:20:

tarantino
22-01-2011, 12:26
دوست عزيز به نظر من از سيستم مديريت محتواي جوملا استفاده كنيد كه در حال حاضر 7000 افزونه مختلف براي توسعه داره و هركاري كه تمايل داشته باشيد مي تونيد باهاش پياده سازي كنيد.
رفتن سراغ مواردي كه شما عنوان كرديد ممكنه بعدا براي هر تغييري مجبور بشيد كه هزينه هايي الكي پرداخت كنيد!

cdcenter
22-01-2011, 20:46
بهترین گزینه سیستم اوپن سورس است .
وردپرس و جوملا

jamy_khoshtip
22-01-2011, 21:53
من این طور فکر می کنم

اگر می خواهید قالب توپی داشته باشید و زیاد روش مانور بدید سیستم دیتالایف

اگر امکانات و امنیت و .... می خواهید جوملا

sonic63
22-01-2011, 23:17
ممنون از راهنمایی های شما دوستان. خودم که تو زمینه طراحی وب هیچ تجربه ای ندارم و اولین بار هستش که می خوام یه سایت راه بندازم. ولی تا جایی که من می دونم در آینده امکان توسعه و تغییر سی ام اس توسط خود شرکت ها هم وجود داره. درسته؟

jamy_khoshtip
22-01-2011, 23:56
درسته - خوب دیگر cms ها هم می تونند در آینده توسعه پیدا کنند .

cdcenter
23-01-2011, 18:34
دوست عزیر توسعه سیستمهای اوپن سورس کاملا رایگان میباشد و شما میتوانید بسته های امنیتی , ماژولها و . . . را از سایت های پشتیبان دانلود کرده و سایت خود را به روز رسانی کنید .
اما با خرید از شرکت های ایرانی همیشه باید وابسته به خدمات آنها باشید و برای هر به روز رسانی از شما هزینه های زیادی خواهند گرفت .

پیشنهاد میکنم کتاب آموزش جوملا را دانلود کنید و مطالعه . تا به راحتی سایتی با جوملا راه اندازی کنید .