ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم شناخت کارت شبکه در سون

farshidcivil
21-01-2011, 01:08
سلام
تازه ویندوز 7 نصب کردم ولی نمیتونم به اینترنت متصل شم، تو قسمت معرفی کانکشن نه PPPOE وجو داره و نه dial up ظاهرا عدم شناخت کارت شبکه ست، (چن جا هم خوندم که مشکل از فایل rspppoe.sys تو syatem32 هستش) چیکار باید بکنم؟
فعلا موقتا یه XP نصب کردم اینجا هم کارت شبکه رو نمیشناسه و اپدیت هم نمیشه، با ADSL نمیتونم کانکت شم و این ارورو میده

ارور769 : the specified destination is not reachable

(تو XP خوشبختانه با دایل اپ میتونم کانکت شم)

ebicross
21-01-2011, 01:50
شما تنظیمات شبکه رو انجام میدین؟
کلا با تنظیمات شبکه و اینترنت در ویندوز 7 آشنایی دارید؟
شاید مشکل تنظیماته.
dial Up اگر شناسایی شه (مودم) میتونید درایور LAN رو از آپدیت بگیرید.

یا میتونید مدل مادربردتون رو بگین براتون درایور بزاریم.

farshidcivil
21-01-2011, 03:14
با تنظیمات شبکه اشنایی ندارم
مشکل اینجاست که dial up رو نمیشناسه تا اپدیتش کنم
تو اکس پی هم همین مشکلو دارم با دایل اپ سرچ میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه
motherboard: ASUS P5PL2/c

joe_satriani
21-01-2011, 11:26
با سلام
دوست عزيزم به اين تاپيك مراجعه كنيد و در پست اول آموزش رو بخونيد
و اگه مشكلي بود همونجا مطرح كنيد

راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

farshidcivil
21-01-2011, 12:37
درایور کاارت شبکه رو از خود سایتش دانلود کردم ولی بعده نصب بازم نمیشناستش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ebicross
21-01-2011, 17:52
توی XP نمیشه توضیح داد. شما همون Seven رو نصب کنید تا بشه توضیحاتی داد که شما عمل کنید.

شما از همینجا یعنی Device manager گزینه ی Update Driver رو درحالیکه به اینترنت اتصال دارید بزنید تا از اینترنت دنبال درایور بگرده.
احتمالش هست که از تنظیمات Bios سیستم گزینه ی Onboard LAN خاموش باشه.
اونجا رو هم چک کنید.

farshidcivil
21-01-2011, 19:32
توی XP نمیشه توضیح داد. شما همون Seven رو نصب کنید تا بشه توضیحاتی داد که شما عمل کنید.

شما از همینجا یعنی Device manager گزینه ی Update Driver رو درحالیکه به اینترنت اتصال دارید بزنید تا از اینترنت دنبال درایور بگرده.
احتمالش هست که از تنظیمات Bios سیستم گزینه ی Onboard LAN خاموش باشه.
اونجا رو هم چک کنید.

والله خودمم موندم مشکل از کجاست.. اولش که سونو نصب کردم میتونستم کانکت شم بعدش چن تا نرم افزارو نصب کردم که یکی از اونا ظاهرا کارو خراب کرده، ویندوز دوباره نصب کردم (درایوا رو دوباره پارتیشن بندی کردم) ولی علاوه بر اینکه pppoe تو قسمت ساخت کانکشن نیست dial up هم غیب شده!
تو XP خوشبختانه میتونم با دایل اپ بیام
تو قسمت device manager هم صد بار update کردم ولی اخرش پیغامه could not update this hardware رو میده
این onboard lan تو کدوم قسمته؟ شاید مشکل از این باشه، چون قبل از نصب ویندوز تو بایوس ترتیب بوت ها رو عوض کردمم شاید اشتباها onboard lan رو off کرده باشم

ebicross
21-01-2011, 21:44
داخل تنظیمات Bios شما F5 بزنید و ذخیره کنید.
بعدش تست کنید.
اگر تنظیمات BroadBand نمایش داده نمیشه به خاطر نصب نبودن همون کارت شبکه هستش.
شما از طریق CD مادربردتون نمیتونید نصب کنید؟

farshidcivil
21-01-2011, 22:31
تنظیمات بایوس به حالت پیش فرض برگشت ولی تو قسمت advanced گزینه lan option Rom ، غیرفعال بود که اونو Enable کردم ولی بازم نشد
از تو CD تو پوشه LAN درایورو نصب میکنم ولی باز مشکل حال نمیشه، انگار اصن کارت شبکه رو نمیشناسه
این تنظیمات Broadband رو متوجه نشدم، تو بایوسه؟

farshidcivil
21-01-2011, 22:49
ممکنه مشکل از کارت شبکه نباشه؟ مودمم شاید درست کانفیگ نشده
الان تو IE وقتی IP مودمو تو ادرس بار میزنم چیزی نمیاد... مگه نباید صفحه تنظیمات مودم ظاهر شه؟

ebicross
21-01-2011, 23:02
ببینید شما وقتی به کارت شبکه IP ندین که نمیتونید با مودم از طریق IE ارتباط برقرار کنید.
یعنی اتصال فیزیکی رو باید برقرار کنید. حالا چه مودم Bridge باشه که باید شما از ویندوز کانکشن PPPoE (همون BroadBand) بسازید و یا مودم از داخلش PPPoE تنظیم شده که فقط نیاز به اتصال هستش و کانکشن نمیخواد.
باز هر حالت بالا مودم ممکنه Manual باشه یعنی شما حتما باید به کامپیوتر IP بدین و یا DHCP که سیستم خودش IP از مودم میگیره.

در هر صورت شما در CMD بزنید Ping 192.168.1.1 و ببینید مودم پینگ میشه یا نه. یعنی نباید Lost Data داشته باشید.

شما روی کارت شبکه در Device Manager باید Update بزنید و بعد به صورت دستی مسیر CD مادربرد رو بدین تا از توی اون دنبال بگرده.

farshidcivil
21-01-2011, 23:20
ببینید شما وقتی به کارت شبکه IP ندین که نمیتونید با مودم از طریق IE ارتباط برقرار کنید.
یعنی اتصال فیزیکی رو باید برقرار کنید. حالا چه مودم Bridge باشه که باید شما از ویندوز کانکشن PPPoE (همون BroadBand) بسازید و یا مودم از داخلش PPPoE تنظیم شده که فقط نیاز به اتصال هستش و کانکشن نمیخواد.
باز هر حالت بالا مودم ممکنه Manual باشه یعنی شما حتما باید به کامپیوتر IP بدین و یا DHCP که سیستم خودش IP از مودم میگیره.

در هر صورت شما در CMD بزنید Ping 192.168.1.1 و ببینید مودم پینگ میشه یا نه. یعنی نباید Lost Data داشته باشید.

شما روی کارت شبکه در Device Manager باید Update بزنید و بعد به صورت دستی مسیر CD مادربرد رو بدین تا از توی اون دنبال بگرده.

اولا ممنون از اینکه وقت میزارینو جواب میدین

تو قسمت CMD این پیغامو داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو device manager هم اینکارارو کردم و نتیجه ش این شد...!!!

ebicross
21-01-2011, 23:42
برای ویندوز XP از درایور زیر استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببینید مشکل حل میشه یا خیر.

برای ویندوز 7 و ویستا هم ASUS هیچ درایوری عرضه نکرده. شاید همین درایور بالا کار کنه.

تست کنید.

vahid0801
22-01-2011, 00:16
سلام.
یحتمل زیاد اشکال از مودمت رفیق.

منم همین مشکلو با ویستا داشتم.که فقط با تعویض مودم حل میشد.ایشالا مشکلت زودتر حل میشه