مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید اسپیکر 5.1 کریتیو
دوستان دیگه لطفا شوخی نکنید نظر بدید ( نه مثل کارت صدا )
یه اسپیکر خوب تو رنج 150 از مارک حتما کریتیو
5.1 باشه
ورودی اپتیکال حتما داشته باشه
شیک خوب باشه یه چیزی که به سیستم 2000 تومنی ما بخوره مخصوصا مشکی باشه که ست باشه با سیستم
اگه یه کم بالا هم بود مشکلی نیست
کنترل هم داشته باشه
ابالفضل چه انتضارای زیادی چه بودجه کمی چه مارک گرونی
فک کنم اگه حتمن creative بخای یکم بودجت کمه چون کریتیو و لاجیتک یکم بیشتر از ارزششون قیمت دارن فک کنم یه مدل از ادیفایر بود که 250-300 بود با اپتیکال که بچه های اینجا هم داشتن ارزونترین و خوشنامترین چیزی هست که بخری شرمنده اینترنتم eggy هس نتونستم سزچ کنم اسمشو
فک کنم اگه حتمن creative بخای یکم بودجت کمه چون کریتیو و لاجیتک یکم بیشتر از ارزششون قیمت دارن فک کنم یه مدل از ادیفایر بود که 250-300 بود با اپتیکال که بچه های اینجا هم داشتن ارزونترین و خوشنامترین چیزی هست که بخری شرمنده اینترنتم eggy هس نتونستم سزچ کنم اسمشو
شما 250 در نظر بگیر
Ali*Reza
25-01-2011, 19:20
پیشنهاد من : Logitech Z-2300 با قیمت حدودا 220 تومن.
پیشنهاد من : Logitech Z-2300 با قیمت حدودا 220 تومن.
اسپیکر خوبی است ولی مشخصه های منو نداره حتما 5.1 باشه با ورودی اپتیکال کارت صدا را خوب انتخاب کردم اسپیکر هم می خوام تا حدی خوب باشه
کارت صدام
Sound Blaster X-Fi Titanium HD
یعنی همچین اسپیکری نیست تولید نشده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.