مشاهده نسخه کامل
: از کار افتادن راست کلیک
mohammadgame
20-01-2011, 19:23
سلام
سیستمم وقتی وصل می شم به اینترنت سرعتش کم می شه تقریباً . بعضی مواقع خود به خود راست کلیک غیر فعال می شه . مثلاً می رم تو یه سایت که عکسهاش رو بگیرم بعد از این که چند تا عکس رو راست کلیک می کنم save کنم راست کلیک غیر فعال میشه . دیگه Task maneger هم باز نمیشه . تو کنترل پنل تنضیمات موس رو هم باز نمی کنه !!! یه موقع های هم یه error میده صفحات اینترنتم بسته می شه .
با nod 32 antivirus آپدیت شده هم اسکن میکنم ویروس گیر نمیاره ؟ چی میتونه باشه ؟!!
kourosh_sos
20-01-2011, 19:52
من فکر میکنم رجیستری شما دچار مشکل شده که تمامی قسمت های ویندوز بهم ریخته بهتره از برنامه Registry Mechanic مکانیک استفاده کنی که تا حدودی مشکلت رو حل میکنه ولی پیشنهاد میکنم یک ویندوز جدید نصب کنید و ازش یک Goust تهیه کنید که هر موقع دچار چنین مشکلاتی شدید راحت Restore کنید.
mohammadgame
22-01-2011, 19:11
من فکر میکنم رجیستری شما دچار مشکل شده که تمامی قسمت های ویندوز بهم ریخته بهتره از برنامه Registry Mechanic مکانیک استفاده کنی که تا حدودی مشکلت رو حل میکنه ولی پیشنهاد میکنم یک ویندوز جدید نصب کنید و ازش یک Goust تهیه کنید که هر موقع دچار چنین مشکلاتی شدید راحت Restore کنید.
ممنون از توجهتون
اما یه بار ویندوز عوض کردم اما بازم همین جوریه !
kourosh_sos
23-01-2011, 00:11
دوست عزیز 100% سیستم شما آلوده هست بعد از نصب ویندوز بدون وارد شدن به درایوی آخرین ورژن Smart Security Node32 رو نصب و آپدیت کنید و یک Full Scan انجام بدید.
mohammadgame
23-01-2011, 13:21
دوست عزیز 100% سیستم شما آلوده هست بعد از نصب ویندوز بدون وارد شدن به درایوی آخرین ورژن Smart Security Node32 رو نصب و آپدیت کنید و یک Full Scan انجام بدید.
رو سیستمم ESET NOD32 ANTIVIRUS آپدیت شده دارم حتماً باید Smart Security باشه ؟ آپدیت این دوتا با هم یکی نیست ؟
kourosh_sos
23-01-2011, 19:16
دوست عزیز فرق Smart با Antivirus ش اینکه Smart فایروال هم داره و یک پک امنیتی کامل و دقیق تره و آپدیت هاشون هم بهم نمیخورن شما اگر روی هاردتون اطلاعات مهمی نداره بهتره یک بار پارتیشن ها تون رو Delete کنید و دوباره از نو Create کنید .
mohammadgame
25-01-2011, 12:11
دوست عزیز فرق Smart با Antivirus ش اینکه Smart فایروال هم داره و یک پک امنیتی کامل و دقیق تره و آپدیت هاشون هم بهم نمیخورن شما اگر روی هاردتون اطلاعات مهمی نداره بهتره یک بار پارتیشن ها تون رو Delete کنید و دوباره از نو Create کنید .
همون نود 23 اسمارت نصب می کنم بهتره هاردم 500 گیگ فایل داخلش از بین میره .
نود 32 اسمارت فایروالش به adsl که گیر نمی ده ؟
kourosh_sos
25-01-2011, 18:19
نه دوست عزیز به فایل های سالمت کاری نداره و به ADSL هم گیر نمیده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.