PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی تلویزیون Sony Bravia KDL-40HX800

mohammad12000
20-01-2011, 16:02
سلام

می خواهم تحقیقات تقریبا سنگین و مفصلی را که درباره تلویزیون های 3 بعدی داشتم با شما در میون بگذارم تا اگر کسی خواست این تلویزیون ها را بگیرد مثل من 4 هفته گیر تحقیق نباشد:18:

اولا بسیاری از افرادی که من دیدم در فرمهای مختلف اظهار نظر کرده بودن بدون اینکه این تلویزیون ها را دیده با شند و با آنها کار کرده باشند فقط اطلاعاتی که از این و اون شنیده بودن رو بازگو می کردن و هیچ اطلاع صحیحی در اختیار کاربران نمی گذاشتن در نتیجه تصمیم گرفتم شرحی از تحقیقاتم را در اختیار دوستان بگذارم.

اصلا حوصله تایپ رو ندارم ولی چون خیلی زجر کشیدم تا این اطلاعات رو بدست اوردم می خواهم آنهایی که قصد خرید این تلویزیونها را دارند با چشم باز آن را بگیرند.

در بین تمام تلویزیون های 3بعدی موجود در بازار برای مصرف خانگی تلویزیون Sony Bravia KDL-40HX800 حرف اول را می زند به دلایلی که در زیر عرض میکنم.
اول از همه اینکه ما برای خرید تلویزیون 3بعدی چندین مولفه داریم قیمت مناسب , کیفیت بالا, جنس خوب , طراحی زیبا,(عینک خوب , زیبا , مقاوم و سبک )و امکانت بالا .

همه اینها رو در تلویزیونی که می خواهیم بخریم باید برسی کنیم و اونی که کفه ترازوش بیشتر میچربه را خرید کنیم.

تا انجایی که من تحقیق کردم تلویزیون 3 بعدی فقط در 3 برند ارزش خرید داره نه اینکه بخوام بقیه برندها را خراب یا بی اعتبار معرفی کنم ولی این 3 برند ارزش تحقیق راجب آنها وجود داره 1.سونی 2.پاناسونیک 3.سامسونگ

طبق تحقیقات من تلویزیون 3بعدی sony در بین تمامی برندها برترین تلویزون 3 بعدی هست به دلایل زیر:

اول از همه دوام عمر تلویزیونی که می خواهیم بخریم برایمان مهم است چون نمی خواهیم تلویزیونی بگیریم که برای 3 یا 4 سال کار مفید انحام بده و بعد از آن افت کیفیت پیدا کنه پس اگر پول بیشتری بدهیم برای یک تلویزیون خوب بهتر تا پول کمی بدهیم برای تلویزیون ضعیفتر پس به نظر من کیفیت ساخت حرف اول را می زند.

شرکت سونی یکی از معتبرترین شرکتها جهان است و همیشه سعی کرده بهترین وسایل را با بهترین امکانات و بهترین کیفیت ارائه کند. و برندی که کاملا شناخته شده است و درصد خرابی وسائل این برند بسیار کم می باشد .

پس از آن پاناسونیک بهترین برندی هستش که جواب خودش را پس داده ولی سامسونگ با برخی مشکلات از قبیل افت کیفیت تصویر مواجه بوده که خود نماینگی هم این نکته را قبول داشت و می گفتن که سامسونگ این مشکل را حل کرده و دیگه این مشکل وجود نداره پس برای اینکه بدانیم این حرف صحیح است یا نه باید 3 یا 4 سال صبر کرد ببینیم حرف نمایندگی درست از آب در میاد یا که خیر که فکر می کنم برای کسی که می خواهد الان این تلویزیون را خرید کنه حوصله صبر کردن نداشته باشد پس بهتر اینه که یک برند معتبر خرید کنید .

من قبلا وقتی می خواستم چیزی بخرم بیشتر به قیمت نگاه می کردم تا کیفیت و همین موضوع باعث شد که بارها وسایلی را که میخریدم بعد از چند ماه مجبور بشم بندازم دور چون خراب می شدن ولی الان چند سال است که قبل از خرید خیلی تحقیق می کنم و بعد بهترین را خرید می کنم و اگر پولم کم باشه صبر می کنم تا پولم تکمیل بشه بعد خرید کنم و واقعا بعد از خرید خیلی راضیم از پولی که پرداخت کرده ام .

واقعا انگلیسی ها حرف قشنگی می زنند که میگن ما پول زیادی نداریم که برای جنسهای بنجال بپردازیم و من بارها خودم این را تجربه کردم.

تلویزیون 3بعدی برای اینکه نمایش زیبایی برای اجرا داشته باشد نیاز به نمایش 2 بعدی بالایی دارند که این خود یک مزیت برای تلویزیون های 3بعدی محسوب می شود که دارای 2بعدی قوی نسبت به دیگر محصولات 2 بعدی هستند پس کسانی که می گویند فعلا فیلمهای 3 بعدی کم هستند و فعلا تلویزیون 3بعدی ارزش خریدن نداره باید بدانند که این تلویزیون ها از نظر 2بعدی هم قویتر از مدلهای 2بعدی موجود هستند .

در این بین پاناسونیک VT20 حرف اول را می زند چون پلاسما هست و قدرت پلاسما نسبت به LED بهتر می باشد و بعد از آن سونی HX800 گزینه عالی می باشد .

در تصاویر 3 بعدی از 2 تصویر روی هم برای اجرای 3بعدی استفاده می شود که اگر فاصله تصاویر زیاد باشد هنگام نگاه کردن لبه می اندازد ولی اگر درست مچ شود تصاویر زیبایی به نمایش می گزارند که آدم را جذب می کند.
در بین تلویزیونها, ساسونگ با لبهایی که می انداخت واقعا هم چشم اذیت می شد هم آدم تو زوقش می خورد ولی پاناسونیک واقعا عالی بود و سونی آدم رو جذب می کرد وقتی داشتم سونی را چک می کردم فقط دلم می خواست وایسم و فیلم در زیر اعماق دریا را تماشا کنم چون واقعال زیبا بود .

از نظر صدا سونی همه را پشت سر گذاشته چون صدای دالبی داره و وقتی فیلم با صدای دالبی گوش میدی واقعا دلنشین هست.ولی پاناسونیک و سامسونگ صدای شبیه هم داشتن.

از نظر زیبایی پنل ساسونگ حرف اول میزد بعد از آن سونی و بعد از آن پاناسونیک ولی چون پنل در درجه های بعدی برایم مهم بود اصلا در تصمیم تاثیر نداشت چون نمی خواهم قاب بگیرم که می خواهم تلویزیونی بگیرم که با کیفیتش حال کنم نه با ظاهرش :31:

از نظر عینک, سونی عینکی زیبا مقاوم و خوش فرم را طراحی کرده که اصلا چشم را ازیت نمیکنه و واقعا زیباست
ولی سامسونگ عینگ ضعیفی ساخته که راحت می شکنه و نور راحت از لبه زیر چشم را اذیت می کرد و از نظر زیبایی هم در برابر سونی هیچ بود عینک پاناسونیک هم سنگین بود ولی زیبا نمایش می داد ولی یک مشکل بزرگ داشت و ان هم اینکه فقط یک عینک داشت و عینکش هم هرچه گشتم نبود پس برای فیلم نگاه کردن با همسرم باید دعوا می کردیم و هرکه برنده میشد اون می تونست از عینک استفاده کنه که این اصلا برای بقای زندگیمان بدرد نمی خورد:31:

از نظر امکانات هم سونی و سامسونگ تقریبا با هم برابر بودن ولی پاناسونیک یخورده امکانات کمتری داشت.

اول خواستم پاناسونیک بگیرم ولی با توجه به مشکل عینک و اینکه سایزش 50 اینچ بود که خیلی برایم بزرگ بود و با توجه به مشکلاتی که پلسما از نظر بجای گذاشتن تصاویر داره و مصرف بالای برق دیگر منصرف شدم و سونی گرفتم.

در کل سونی با توجه به قیمتی که پرداخت می کنید دارای تلویزیونی با کیفیت عالی, عینک عالی, بلوری پلیر عالی که به اینتر نت هم وصل می شه از طریق lan و هم وایرلس , صدای دالبی عالی هست . برای من که پذیرایی با متراژ 35 متر دارم 40 اینچ بهترین گزینه بود می خواستم 46 بگیرم که بغییر از قیمت بالای آن بدرد محیطی 50 متری به بالا می خوره , خواهرم پذیرایشان 40 متر است و 46 اینچ خریدن ولی وقتی زیاد نگاه می کنن چشمشان اذیت می شه در نتیجه 40 اینچ بهترین گزینه بود و واقعا راضی هستم.

هنگام خرید گول تبلیغات بی خود نخورید.
کیفیت را به ظاهر ترجیه دهید.
و حتما حتما تحقیق کنید.

تلویزیون SONY 40KH800 با بلوری پلیر با 2 عینک مخصوص سونی با 1 کارتون 3بعدی و 1 مستند 3 بعدی خریدم 2.700.000 تومان واقعا راضی هستم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر کسی خواست بخره بگه تا شماره فروشنده را براش بفرستم آدم با انصافی و کاملا راهنماییتان می کنه جنساشم از دبی مستقیم میاره .:10:

peyyyman
21-01-2011, 14:36
دوست عزیز یک محبتی بکنید برای اینکه متن تون تکمیل بشه امتحان کنید از سورس ورودی HDMI می تونید کانال های سه بعدی ماهواره مثل اسکای اسپورت 3D HD که از دو تصویر همزمان اچ دی در کنار هم تشکیل شده تصویر 3D بگیرید یا خیر . من این مدل رو یکی دو ماه پیش در نمایندگی دیدم تصویر مستند زیر دریا که به عنوان دمو پخش می شه حالت آناگلیفی داره و از دو تصویر میکس شده همزمان استفاده می کنه تست کنید ببینید این مدل امکان پخش 3D کانالهای سه بعدی ماهواره رو داره یا خیر فقط از بلوری پلیر این امکان رو فراهم می کنه .

mohammad12000
21-01-2011, 15:32
دوست عزیز یک محبتی بکنید برای اینکه متن تون تکمیل بشه امتحان کنید از سورس ورودی HDMI می تونید کانال های سه بعدی ماهواره مثل اسکای اسپورت 3D HD که از دو تصویر همزمان اچ دی در کنار هم تشکیل شده تصویر 3D بگیرید یا خیر . من این مدل رو یکی دو ماه پیش در نمایندگی دیدم تصویر مستند زیر دریا که به عنوان دمو پخش می شه حالت آناگلیفی داره و از دو تصویر میکس شده همزمان استفاده می کنه تست کنید ببینید این مدل امکان پخش 3D کانالهای سه بعدی ماهواره رو داره یا خیر فقط از بلوری پلیر این امکان رو فراهم می کنه .

سلام

متاسفانه من دستگاهم کانالها را باز نمی کنه البته قرار است یک دستگاه بگیرم که تمام کانالها را باز کنه وقتی گرفتم امتحان می کنم نتیجه را می گم. ولی این تلویزیون امکان 3 بعدی کردن تصویر را دارد من خودم یک دی وی دی فیلم گذاشتم و آن را 3بعدی کردم ولی آن طور که فیلمهای 3بعدی نمایش می دن نمی شه اگر کانالی که شما می گوید با دوربینهای 3بعدی فیلم برداری شده باشه حتما می شه چون روی کنترل دکمه 3بعدی وجود داره که هرگا آن رو فشار می دید تصاویر 3بعدی می شه ولی 3بعدی کردن تصاویر 2 بعدی جالب نیست چون خود تلویزیون می خواهد 3 بعدی کند و خود فیلم کلا 2بعدی هست ولی اگر فیلمی 3بعدی باشد و با دوربین 3بعدی فیلم برداری شده باشد شما هم می توانید 3بعدی کنید هم 2 بعدی نگاه کنید در کل از بقه برندها بسیار پیشرفته تر عمل می کنه در تصاویر 3بعدی

Blue Stars
22-01-2011, 15:37
دوست عزیز مبارکتون باشه

من هم قصدم خرید 3D هستش ولی من Vt20 50 inch رو می خوام بگیرم ولی هنوز نمایندگیش نیاورده.

یه سوال داشتم شما با گارانتی گرفتید یا بدون گارانتی؟

و در آخر اگه می شه برای من هم آدرس و شماره تلفن رو بفرستید.

با سپاس

peyyyman
22-01-2011, 15:44
درود

دوست گرامی محبت کنید تجربیاتتون رو در استفاده سه بعدی با عینک در اختیار بگذارید ، من با تکنیسن نمایندگی صحبت می کردم می گفت در کاتالوگ قید شده که از عینک از بازه زمانی بیش از 30 دقیقه استفاده نکنید تجربه شما از استفاده طولانی مدت چطور بود ؟ آیا احساس سردرد و سرگیجه داشتید ؟
در مورد کانال های 3D که خدمتون گفتم همه این کانال ها کارتی نیستد شما به عنوان نمونه می تونید در خورشید واره بدر ( عربست ) در فرکانس 11785 ورتیکال کانال HD1 3D رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید . در ضمن اون دکمه 3D روی ریموت برای سه بعدی کردن کانال های دوبعدی هست که قابل بحث نیست شما باید ببینید در منو ها قابلیت میکس دو تصویر کنار هم وجود داره یا خیر ؟
ممنون می شم شماره فروشنده رو هم پیام خصوصی بفرمائید .

mohammad12000
22-01-2011, 17:28
شرمنده باز پست زدم
آیا تحویل حضوری دارند یا اینکه اول پرداخت بعد ارسال هست؟

من خودم بوشهر هستم و نمی دونم شرایط ارسال چیه باید زندگ بزنی و باهاشون صحبت کنید.

mohammad12000
22-01-2011, 17:58
درود

دوست گرامی محبت کنید تجربیاتتون رو در استفاده سه بعدی با عینک در اختیار بگذارید ، من با تکنیسن نمایندگی صحبت می کردم می گفت در کاتالوگ قید شده که از عینک از بازه زمانی بیش از 30 دقیقه استفاده نکنید تجربه شما از استفاده طولانی مدت چطور بود ؟ آیا احساس سردرد و سرگیجه داشتید ؟
در مورد کانال های 3D که خدمتون گفتم همه این کانال ها کارتی نیستد شما به عنوان نمونه می تونید در خورشید واره بدر ( عربست ) در فرکانس 11785 ورتیکال کانال HD1 3D رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید . در ضمن اون دکمه 3D روی ریموت برای سه بعدی کردن کانال های دوبعدی هست که قابل بحث نیست شما باید ببینید در منو ها قابلیت میکس دو تصویر کنار هم وجود داره یا خیر ؟
ممنون می شم شماره فروشنده رو هم پیام خصوصی بفرمائید .

سلام

ببین من عرب ** را ندارم ولی اگر مطمئنی که همچین شبکه ای روی اون بازه و تصویر اون هم hd هست تا عرب** را نصب کنم و نتیجه را اعلام کنم در مورد سئوال اول هم این بستگی به سیستم بدنی شما داره نمی دونم تا حالا چیزی به نام صفرا به گوشتون خورده یا نه آنهایی که صفراشون بالاست در هنگام مسافرت با ماشین یا وقتی که برای ماهی گیری به دریا می رند شروع به سردرد و سرگیجه و در بدترین حالت تهوع می گیرند ولی به مرور زمان این مسئله حل می شه من خودم برای بار اول که رفتم دریا دچار این مشکلات شدم ولی در سریهای بعد کمتر دچار شدم تا از بین رفت و عادت کردم نگاه کردن به تلویزیون 3d بخاطر اینکه عینک چشم شما رو کنترل می کنه ممکن عادت نداشته باشید ولی کم کم عادت می کنید من خودم 1 ساعت نگاه کردم مشکلی نداشتم ولی توی دفترچه راهنما نوشته هر کس دچار این مشکل شد به پزشک مراجعه کند.منظورتون را از میکس 2 تصویر نمی دونم یعنی 1تصویر را تبدیل به 2 تصویر روی هم کنه یا اینکه 2 تصویر جدا را با هم ادغام کنه که در اینصورت این 2 تصویر باید از کجا بیان تا با هم ادغام شن یکم واضح تر توضیح می دهید

peyyyman
23-01-2011, 00:04
سلام

ببین من عرب ** را ندارم ولی اگر مطمئنی که همچین شبکه ای روی اون بازه و تصویر اون هم hd هست تا عرب** را نصب کنم و نتیجه را اعلام کنم در مورد سئوال اول هم این بستگی به سیستم بدنی شما داره نمی دونم تا حالا چیزی به نام صفرا به گوشتون خورده یا نه آنهایی که صفراشون بالاست در هنگام مسافرت با ماشین یا وقتی که برای ماهی گیری به دریا می رند شروع به سردرد و سرگیجه و در بدترین حالت تهوع می گیرند ولی به مرور زمان این مسئله حل می شه من خودم برای بار اول که رفتم دریا دچار این مشکلات شدم ولی در سریهای بعد کمتر دچار شدم تا از بین رفت و عادت کردم نگاه کردن به تلویزیون 3d بخاطر اینکه عینک چشم شما رو کنترل می کنه ممکن عادت نداشته باشید ولی کم کم عادت می کنید من خودم 1 ساعت نگاه کردم مشکلی نداشتم ولی توی دفترچه راهنما نوشته هر کس دچار این مشکل شد به پزشک مراجعه کند.منظورتون را از میکس 2 تصویر نمی دونم یعنی 1تصویر را تبدیل به 2 تصویر روی هم کنه یا اینکه 2 تصویر جدا را با هم ادغام کنه که در اینصورت این 2 تصویر باید از کجا بیان تا با هم ادغام شن یکم واضح تر توضیح می دهید

درود دوست گرامی

ضمن تشکر از وقتی که می گذارید ، بلی دوست عزیز جهت عرب دارای 6 کانال فری اچ دی هست که برای اینکه لذت دیدن تصویر اچ دی رو روی پنلتون ببرید ارزش نصب صد در صد داره . با یک قیچی ساده به آسانی قابل دریافت هست در کنار هات برد .
ببینید در مستندی که شما الان می بینید تصویر به صورت آناگلیفی از میکس دو تصویر بر روی هم روی یک کادر واحد تشکیل شده که شما با استفاده از عینک اکتیو به صورت ادغام شده و سه بعدی می بینید . این نوع سه بعدی دارای عمق لازم نیست . در مدل های پیشرفته تر سه بعدی سازی شما دو تصویر مجزای اچ دی در کنار هم در یک کادر دارید که با یکدوربین با دو لنز در کنار هم و با دوزاویه مختلف نسبت به هم تصویربرداری شده که انجین سه بعدی این دو تصویر در کنار هم رو ترکیب و یک تصویر واحد رو می سازه این فرق دو مدل سه بعدی سازی به زبان ساده بود .
یعنی وقتی شما با پنل معمولی و بدون عینک این تصاویر رو می بینید تصویر دو کادر اچ دی رو در کنار هم و یکی با زاویه ای اندکی متفاوت دیده می شه .

mohammad12000
23-01-2011, 14:42
درود دوست گرامی

ضمن تشکر از وقتی که می گذارید ، بلی دوست عزیز جهت عرب دارای 6 کانال فری اچ دی هست که برای اینکه لذت دیدن تصویر اچ دی رو روی پنلتون ببرید ارزش نصب صد در صد داره . با یک قیچی ساده به آسانی قابل دریافت هست در کنار هات برد .
ببینید در مستندی که شما الان می بینید تصویر به صورت آناگلیفی از میکس دو تصویر بر روی هم روی یک کادر واحد تشکیل شده که شما با استفاده از عینک اکتیو به صورت ادغام شده و سه بعدی می بینید . این نوع سه بعدی دارای عمق لازم نیست . در مدل های پیشرفته تر سه بعدی سازی شما دو تصویر مجزای اچ دی در کنار هم در یک کادر دارید که با یکدوربین با دو لنز در کنار هم و با دوزاویه مختلف نسبت به هم تصویربرداری شده که انجین سه بعدی این دو تصویر در کنار هم رو ترکیب و یک تصویر واحد رو می سازه این فرق دو مدل سه بعدی سازی به زبان ساده بود .
یعنی وقتی شما با پنل معمولی و بدون عینک این تصاویر رو می بینید تصویر دو کادر اچ دی رو در کنار هم و یکی با زاویه ای اندکی متفاوت دیده می شه .

سلام

ببین دوست عزیز مستندی که من نگاه کردم توسط دوربینهای 2 چشم فیلمبرداری شده بود چون وقتی که داشتم به تلویزیون نگاه می کردم احساس می کردم دارم به یک آکواریوم بزرک نگاه می کنم چون تا عمق اون می شد دید . کار بلوری بدین شکل است فیلم های که توسط دوربین های 3بعدی فیلم برداری شده را بصورت 2 تصویر که جدا از هم هستند و هر کدام از یک چشم دوربین فیلم برداری شده را به تلویزیون ارسال می کند وقتی شما حالت 3 بعدی تلویزیون را فعال می کنید این 2 تصویر را روی هم قرار می دهد و سپس توسط عینک اونها رو برای چشم تعریف می کنه وقتی که حالت 2 بعدی را توسط تلویزیون انتخاب می کنید فقط یکی از تصاویر پخش می شه حالا اگر تصویری تنها از یک چشم فیلمبرداری شده باشد تلویزیون قادر نیست که بعد دیگر تصویر را برای ما نمایش دهد چون مثل این میمونه که ما از تلویزیون بخواهیم که پشته صحنه فیلم را برای ما نمایش دهد که همچین چیزی غیر ممکنه پس تلویزیون در صورتی قادر به پخش 3بعدی هست که هر 2 تصویر فیلمبرداری شده در اختیارش باشد . حالا تصاویر 3 بعدی که توسط بعضی شبکه ها پخش می شه باید دستگاه گیرنده قادر باشد که هر 2 تصویر را دریافت کنه و به تلویزیون ارسال کنه که من از یکی از دوستام که کارش فقط فروش و نصب دستگاه است پرسیدم و اون گفت که هنوز دستگاهی نیومده که بتونه از شبکه های 3بعدی هر 2 تصویر موجود را دریافت و به تلویزیون بفرست حالا اگر وقت کردم عرب را نصب میکنم سپس امتحان می کنم ببینم در حالت 3 بعدی چگونه می شه, هر چند که فکر نمی کنم بتونه 3بعدی نمایش بده به دلایل بالا.

3pehr
23-01-2011, 16:53
هر دستگاهی که خروجی hdmi v1.4 رو ساپورت کنه میتونه تصاویر 3 بعدی اصلی رو منتقل کنه

تا جایی که من میدونم تمامی گیرنده های م ا ه و ا ر ه خروجی 1.3 به پایین هستند

mehran2190
23-01-2011, 21:30
به زبان ساده:
تصاویر 3D با دوربین های دو چشم که مخصوص اینکار هستند فیلمبرداری می شوند. حالا اگه تصویر رو بر روی تلویزیون های معمولی بفرستید. از وسط به دو قسمت تقسیم میشه. چون تلویزیون شما قابلیت ادغام این نوع تصویر رو نداره. نمی تونه با هم ترکیب کنه. حالا اگه بر روی تلویزیون های 3D فرستاده بشه. دیگه اینطوری نیست. یک تصویر واحد دیده میشه منتها دارای اعوجاج رنگی هستش. تصویر روی هم منطبق نمیشه. انگار که دارید به یک تصویر تار نگاه می کنید. برای اینکه بتونید این مشکل رو حل کنید باید از عینک مخصوص تصاویر 3D استفاده کنید. حالا اگه تصاویر 2D رو 3D کنید تصاویر مشاهده شده قطعا 3D واقعی نیست. در مورد ماهواره و کانال های 3D نیز به همین ترتیب هست. اگر رسیوری در اختیار داشته باشید که بتواند کانالهای 3D را باز کند باز هم به مانند همان کارتون و فیلم مستند می توانید از تماشای تصاویر 3D واقعی لذت ببرید. اکثر این شبکه ها در حال پخش برنامه های ورزشی و مستند هستند که بصورت 3D واقعی فیلمبرداری شده اند. حالا ممکنه فیلمی پخش بشه که بصورت 3D فیلمبرداری نشده باشه. اون موقع خودتون متوجه تفاوت تصاویر همونطور که دوستمون گفتند میشید. 3D هست ولی 3D واقعی نیست. در مورد کابل برای دیدن تصاویر 3D نیاز به نسخه 1.4 کابل HDMI دارید. و اینکه تمام وسایلی که از اونها استفاده می کنید باید قابلیت ساپورت این ورژن رو داشته باشند وگرنه قابلیت واقعیش رو از دست میده. نه اینکه با نداشتن اون نشه کانال 3D دید، میشه دید. ولی چون انواع و اقسام 3D داریم ورژن های پایینتر یکسری از قابلیت ها رو از دست میدن.

mohammad12000
27-01-2011, 00:04
امروز موفق شدم بازیهای کامپیوتری را 3بعدی بر روی تلویزیون sony HX800 اجرا کنم واقعا زیبا بود:8: . بعدا مفصلا برایتان توضیح می دهم فعلا حوصله تایپ ندارم:13:

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

شماره و ادرس رو برای من هم ارسال کنید
اگر ایمیلی دارید اونم ارسال کنید
بیشتر صحبت کنیم
مرسی

سلام ارسال شد.

poonel
28-01-2011, 01:42
اینجا خوب کار و کاسبی برای خودت راه انداختی.:34:

*Alucard*
29-01-2011, 10:14
دوستان محترم لطفا پرسش و پاسخ در مورد خرید و قیمت رو فقط از طریق پستهای خصوصی پیگیری کنید در غیر اینصورت پستهای دوستان پاک میشه.

wooerfara3661
24-02-2011, 00:20
با سلام.

درباره پستی که درباره تلویزیون سه بعدی ۴۰ اینچ سونی زده بودین.

من می خواستم تلویزیون ۴۰ یا ۴۶ اینچ سه بعدی سونی بخرم.

۱- می خواستم نظر شما را درباره تلویزیونی که خریدین بدونم؟

۲- می‌خواستم آدرس و شماره تلفن شخصی که تلویزیون را از او خریدید و گفتید که از دوبی وارد می کند و بسیار با انصاف است را از شما بخواهم به بنده بدهید؟

با تشکر-فرح بخش

houmann
03-03-2011, 23:32
با سلام لطفا منو راهنمايي كنيد من يك سوني سه بعدي ميخام بخرم(vt20 خريدم از كيفيت sd خوشم نيومد پس دادم!) با توجه به اينكه ميخام حتما 46 به بالا باشه و hx800 نميتونم بخرم آيا nx710 از نظر كيفيت تصوير نسبت به hx800 خيلي اختلاف داره؟ دلم نمياد 40 بگيرم چون واسه سالونم خيلي كوچيكه.

mohammad12000
04-03-2011, 01:35
با سلام لطفا منو راهنمايي كنيد من يك سوني سه بعدي ميخام بخرم(vt20 خريدم از كيفيت sd خوشم نيومد پس دادم!) با توجه به اينكه ميخام حتما 46 به بالا باشه و hx800 نميتونم بخرم آيا nx710 از نظر كيفيت تصوير نسبت به hx800 خيلي اختلاف داره؟ دلم نمياد 40 بگيرم چون واسه سالونم خيلي كوچيكه.

با سلام

ببین دوست عزیر اگر سالنت کمتر از 50 متر است بنظر من 40 اینچ بگیر چون هر چه تلویزیون بزرگتر باشه افت تصویر بیشتر می شه مگر اینکه بخوای از تصاویر HD استفاده کنی من می خواستم 46 بگیرم ولی با توجه به اینکه سالنم 27 متر بود 40 گرفتم ولی خیلی راضیم که 40 اینچ گرفتم حتا اگر الان هم می خواستم بخرم همین 40 اینچ می گرفتم من بازیهای PS3 را که انجام می دم خیلی راهتم ولی اگر تلویزیونت 46 باشه افت کیفیت بالایی پیدا می کنی در مورد NX710 تلویزیون خوبی هست ولی در چند مورد از hx800 کمتر است یکی اینکه 100 هرتز است ولی hx800 دارای 200 هرتز است دوم اینکه صدای استریو داره ولی HX800 صدای دالبی هم داره از نظر کیفیت هم قاعدتا پایین تر هست با توجه به قیمتش ولی اگر می خواهی حتما 46 به بالا باشه و بودجت به 46 HX800 نمی رسه NX710 دومین گزینه قرار بده سلاح و مصلحت خویش را خسروان دانند :20:

mohammad12000
04-03-2011, 01:41
با سلام.

درباره پستی که درباره تلویزیون سه بعدی ۴۰ اینچ سونی زده بودین.

من می خواستم تلویزیون ۴۰ یا ۴۶ اینچ سه بعدی سونی بخرم.

۱- می خواستم نظر شما را درباره تلویزیونی که خریدین بدونم؟

۲- می‌خواستم آدرس و شماره تلفن شخصی که تلویزیون را از او خریدید و گفتید که از دوبی وارد می کند و بسیار با انصاف است را از شما بخواهم به بنده بدهید؟

با تشکر-فرح بخش

1.من که واقعا راضی هستم اگر مشکل پولش نداری حتما بگیر چون پولش یک مقدار سنگین هستش

2.با عرض پوزش به در خواست خود فروشنده نمی تونم شمارش را بدم چون عمده فروش هست و تک فروشی نداره من هم از طرف یکی از دوستام معرفی شدم وقتی شماره را به چنتا از بچه های سایت دادم بهم زنگ زد و ازم خواست شمارش را به کسی دیگه ندم منو ببخش :20:

houmann
04-03-2011, 16:17
ممنون بابت راهنمايي راستش من به اعداد ارقام زياد اعتقاد ندارم. در مورد صدا دالبي كه كاملا با شما موافقم خيلي ميارزه ولي در مورد هرتز ميخام بدونم عملا به چشم كيفيت قابل توجه محسوسه؟ در ضمن نظر شما در مورد lg9500 چيه؟

با سلام

ببین دوست عزیر اگر سالنت کمتر از 50 متر است بنظر من 40 اینچ بگیر چون هر چه تلویزیون بزرگتر باشه افت تصویر بیشتر می شه مگر اینکه بخوای از تصاویر HD استفاده کنی من می خواستم 46 بگیرم ولی با توجه به اینکه سالنم 27 متر بود 40 گرفتم ولی خیلی راضیم که 40 اینچ گرفتم حتا اگر الان هم می خواستم بخرم همین 40 اینچ می گرفتم من بازیهای PS3 را که انجام می دم خیلی راهتم ولی اگر تلویزیونت 46 باشه افت کیفیت بالایی پیدا می کنی در مورد NX710 تلویزیون خوبی هست ولی در چند مورد از hx800 کمتر است یکی اینکه 100 هرتز است ولی hx800 دارای 200 هرتز است دوم اینکه صدای استریو داره ولی HX800 صدای دالبی هم داره از نظر کیفیت هم قاعدتا پایین تر هست با توجه به قیمتش ولی اگر می خواهی حتما 46 به بالا باشه و بودجت به 46 HX800 نمی رسه NX710 دومین گزینه قرار بده سلاح و مصلحت خویش را خسروان دانند :20:

AMIRY2006
05-03-2011, 16:32
با سلام و تشكر از اطلاعات مفيدتان لطفا نام، شماره تلفن فروشنده را ايميل كنيد anematzadeh@gmail.com
بسيار ممنون

MAPNAZ
07-03-2011, 14:52
قیمت در این فروشگاه 000/600/2 تومان است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aa6649
27-04-2011, 07:18
سلام تلویزیون دیجیتال رو چه جوری میشه روی HX800 فعال کرد ؟

mehr39
08-05-2011, 20:54
سلام دوستان
ما یک تلویزیون سونی KDL-46HX800 خریدیم که متاسفانه نتوانستیم تا کنون سه بعدی آنرا ببینیم
بر روی ریموت کنترل آن دکمه 3D وجود ندارد در صورتیکه در دفترچه راهنمای آن به آن اشاره شده است
آیا ممکن است ریموت اشتباهی به ما داده باشند و دلیل فعال نشدن سه بعدی، همین دکمه باشد
ما با خدمات سونی تماس گرفتیم و گفتند فیلم شما اصلی نیست و بخاطر همین سه بعدی نشان نمی دهد و ربطی به دکمه فوق ندارد و این دکمه زیاد مهم نیست
دوستان لطفا ما را راهنمایی کنید

Grand
08-05-2011, 23:41

بله امکان پذیر هست. SKyStar 3D HD زمان پخش بازی بارسا و رئال تست شد. فقط باید از منوی 3D گزینه ساید بای ساید رو انتخاب کنید تا بتونید تصاویر رو به صورت سه بعدی تماشا کنید.
سوالی بود در خدمتم.

TV: SONY 40NX710
Receiver: Cube Revo Mini HD

mehrdadmec
14-05-2011, 10:28
سلام.توي مشخصات hx800 نوشته كه سازگار با 3d.ميخواستم يكم بيشتر توضيح بدين كه چه تفاوتي با 3d كامل داره؟
باتوجه به قيمت بالاتر full 3d ها آيا خوبه به hx800 راضي بشم؟ (ممنون)

hayat
14-05-2011, 15:49
سلام دوستان
ما یک تلویزیون سونی KDL-46HX800 خریدیم که متاسفانه نتوانستیم تا کنون سه بعدی آنرا ببینیم
بر روی ریموت کنترل آن دکمه 3D وجود ندارد در صورتیکه در دفترچه راهنمای آن به آن اشاره شده است
آیا ممکن است ریموت اشتباهی به ما داده باشند و دلیل فعال نشدن سه بعدی، همین دکمه باشد
ما با خدمات سونی تماس گرفتیم و گفتند فیلم شما اصلی نیست و بخاطر همین سه بعدی نشان نمی دهد و ربطی به دکمه فوق ندارد و این دکمه زیاد مهم نیست
دوستان لطفا ما را راهنمایی کنید

همچین چیزی امکان نداره:13:.همونطور که در عکس زیر می بینید صد در صد دکمه 3D داره

hayat
14-05-2011, 22:38
[QUOTE=mohammad12000]

:18:

hayat
14-05-2011, 22:52
امروز موفق شدم بازیهای کامپیوتری را 3بعدی بر روی تلویزیون sony HX800 اجرا کنم واقعا زیبا بود:8: . بعدا مفصلا برایتان توضیح می دهم فعلا حوصله تایپ ندارم:13:

سلام میشه توضیح بدید چطوری این کار رو کردید؟بنده هم HX800 دارم

hayat
14-05-2011, 23:20
بله امکان پذیر هست. SKyStar 3D HD زمان پخش بازی بارسا و رئال تست شد. فقط باید از منوی 3D گزینه ساید بای ساید رو انتخاب کنید تا بتونید تصاویر رو به صورت سه بعدی تماشا کنید.
سوالی بود در خدمتم.

منظورتون کانال SKY SPORT 3D بود دیگه؟

Grand
15-05-2011, 09:05
منظورتون کانال SKY SPORT 3D بود دیگه؟

آره همین بود.

mohammad12000
16-05-2011, 17:28
سلام میشه توضیح بدید چطوری این کار رو کردید؟بنده هم HX800 دارم

سلام توسط برنامه TriDef 3D انجام دادم ولی 14 روز بیشتر free نیست و بعدش باید پول پرداخت کنی روی تمام بازیها جواب می ده دقیقا مثل بازیهای 3 بعدی ps3 هست اینم لینکش

farhangzr
17-05-2011, 08:03
نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
- توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
- وضوح تصویر
- مصرف برق پایین
- سه بعدی
-امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
- عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
- در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
- و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه

با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )

hayat
17-05-2011, 17:19
نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
- توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
- وضوح تصویر
- مصرف برق پایین
- سه بعدی
-امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
- عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
- در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
- و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه

با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )
باسلام
معایب c7000 رو تو تاپیک خودت جواب دادم .معایب hx800 هم بعدا برات توضیح می دم چون خودم تازه این مدلو خریدم

farhangzr
18-05-2011, 20:07
باسلام
معایب c7000 رو تو تاپیک خودت جواب دادم .معایب hx800 هم بعدا برات توضیح می دم چون خودم تازه این مدلو خریدم

آقا یک سوال . از طریق یو اس بی چه فایل هایی رو اجرا میکنه ؟ و تا حالا از اینترنتش استفاده کردید ؟

hayat
20-05-2011, 12:17
آقا یک سوال . از طریق یو اس بی چه فایل هایی رو اجرا میکنه ؟ و تا حالا از اینترنتش استفاده کردید ؟

از اینترنتش هنوز استفاده نکردم
تمام فرمتهای زیر رو اجرا میکنه:

• Codecs Vidéo lus :MPEG1 • MPEG2 • DivX®(.avi) • H.264 (MPEG4 AVC)
AVC HD
• Codecs Audio lus:MP3 • AC3 (Dolby Digital) • LPCM
• Formats d'images lus :Ethernet / Wifi : JPEG / LPCM / MP3 / MPEG2 / AVC HD (pas de DivX)
USB : JPEG / RAW / MP3 / AC3 / MPEG1 / H.264 / DivX / AVC HD

Codecs / Formats vidéo (USB)
MPEG1 :
- Résolutions :
=> 320 x 240
=> 640 x 480
- Extension : .mpg

MP4 (H.264 / AVC) :
- Résolutions :
=> 640 x 480 @ 30p / 3 Mbps
=> 1280 x 720 @ 30p / 6 Mbps
=> 1440 x 1080 @ 30p / 12 Mbps
- Extension : .mp4

AVCHD :
- Résolutions :
=> 1440 x 1080i
=> 1920 x 1080i
- Audio : AC3
- Extensions : .m2ts / .mts

DivX :
- DivX Home Theater 3.0
- Extensions : .avi / .divx

farhangzr
20-05-2011, 17:00
mkv رو هم ساپورت میکنه ؟
تا حالا فایل divx رو از طریق فلش مموری دیدید ؟

barslona2006
21-05-2011, 22:10
دوستان دوستم امروز این مدل رو خریده
با پلی3 بازی کیلزون 3 رو اجرا کرد ولی 3 بعد ی این بازی خیلی عمق نداشت نمیدونم تنظیم خاصی میخواد ؟ یا نه اگر میشه جوابمو بدید ممنون میشم

djpashmak20
21-07-2011, 21:28
سلام دوستان
من جدیدا یه مدل سونی براویا nx 72 گرفتم وقتی دکمه 3d رو میزنم و میخوام مدل سه بعدیشو انتخاب کنم فقط یه مدل داره اونم نوشته شبیه سازی سه بعدی؛ اون انواع دیگش ینی پهلو به پهلو یا همون ساید بای ساید و همچنین بالا پایینشو نداره
فقط خاموش داره و مدل شبیه سازی شده سه بعدی ؛ درحالی که تو خود تلویزیون تو اون قسمت manual اش خودش نوشته نوع سه بعدی مورد نظرتونو انتخاب کنید اون دوتا مدلم نوشته
باید چیکارش کنم؟ کسی میتونه بهم کمک کنه؟ ممنون میشم

djpashmak20
23-07-2011, 13:27
كسي نيست كمك كنه؟؟ پلييييييييييز

راسي يه چيز ديگه اينكه من blue ray player ندارم ، فقط DVD player دارم
واسه اينكه فيلماي سه بعدي رو ببينيم بايد حتما blue ray داشته باشيم؟ با كام

djpashmak20
23-07-2011, 13:32
با كامپيوتر يا لپتاپ ميشه بش وطل شد و فيلما رو سه بعدي ديد؟ چنتا فيلم مثل آواتار يا clash of titans رو امتحان كردم با لپتاپ ، فرقي نميكرد مگر اينكه با شبيه سازي سه بعدي ببينم كه يه ذره عوض ميشد
بازي هارو چطوري ميتونم سه بعدي بازي كنم با تي وي ؟
ميشه هي برنامه blue ray رو مثلا نصبيد رو لپتاپ و اونا رو به تو وي وصل كرد و سه بعدي ديدش؟

لطفا اگه كسي ميدونه بگه ، من يه ذره مبتدي ام
تشكر

aref10
04-08-2011, 11:32
سلام
hx800 فیلم با فرمتهای زیر رو پخش میکنه:
MKV
و
AVI
و
MP4

؟؟؟

aref10
04-08-2011, 17:35
تو منو مخفی hx800 مینویسه که این تی وی مدلش hx800 هست یا چیزه دیگه ای مینویسه؟
مدت زمان کارکردشو چطور؟زده؟

bagher1234
10-08-2011, 20:53
دوستان یک سئوال من تلویزیون سه بعدی دارم و کانال های ماهواره ای سه بعدی در تلویزیون 2 تیکه نشان داده می شود ایا باید کاری خاصی انجام داد که به صورت سه بعدی باعینک نشان داده شود. یا باید ریسیور هم سه بعدی باشد.

lurenzo
11-08-2011, 00:28
دوستان یک سئوال من تلویزیون سه بعدی دارم و کانال های ماهواره ای سه بعدی در تلویزیون 2 تیکه نشان داده می شود ایا باید کاری خاصی انجام داد که به صورت سه بعدی باعینک نشان داده شود. یا باید ریسیور هم سه بعدی باشد.

فقط کافیه از منوی تنظیمات سه بعدی تی وی ، گزینه سه بعدی مناسب رو انتخاب کنی!(یا دو تصویر بغل هم ، یا یک تصویر در بالا و یکی در پایین)

bagher1234
11-08-2011, 08:43
خوب اون مورد درست شد ولی در بعضی موارد باز هم درست نشان داده نمی شود و تصاویر به صورت کشیده نشان داده می شود.

lurenzo
11-08-2011, 11:53
خوب اون مورد درست شد ولی در بعضی موارد باز هم درست نشان داده نمی شود و تصاویر به صورت کشیده نشان داده می شود.

چون خودم تا حالا به چنین مشکلی برنخوردم نمیتونم کمکتون کنم!

snozar
13-08-2011, 10:42
دوستان میخواستم hx800 بگیرم ولی یه کم مردد شدم که بجاش ex720 بگیرم. کسی اطلاعات دقیقی از این دو تا و مزیتهاشون نسبت به هم داره؟
ظاهرا ex720 مدل 2011 است و موتور پردازشش xreality هست که قویتر و جدید تر از hx800 هست که اون مدل 2010 با موتور bravia3 هست. علیظاهر مزیت hx800 نسبت به ex720 پرتاب تصویر سه بعدی تا مسافت بیشتری هست.
کسی میتونه کمک کنه؟

hero2011
13-08-2011, 16:13
دوستان میخواستم hx800 بگیرم ولی یه کم مردد شدم که بجاش ex720 بگیرم. کسی اطلاعات دقیقی از این دو تا و مزیتهاشون نسبت به هم داره؟
ظاهرا ex720 مدل 2011 است و موتور پردازشش xreality هست که قویتر و جدید تر از hx800 هست که اون مدل 2010 با موتور bravia3 هست. علیظاهر مزیت hx800 نسبت به ex720 پرتاب تصویر سه بعدی تا مسافت بیشتری هست.
کسی میتونه کمک کنه؟

من هم اول قصد خرید ex720 داشتم ولی با دیدن تصاویر HX800 و EX720 کنار هم در نمایندگی سونی به کل منصرف شدم مخصوصا ابری بودن تصاویر. تنها مزیت EX720 نسبت به HX800 پشتیبانی بیشتر از فرمت های تصویری است.همین

snozar
14-08-2011, 11:24
من هم اول قصد خرید ex720 داشتم ولی با دیدن تصاویر HX800 و EX720 کنار هم در نمایندگی سونی به کل منصرف شدم مخصوصا ابری بودن تصاویر. تنها مزیت EX720 نسبت به HX800 پشتیبانی بیشتر از فرمت های تصویری است.همین

منظور از ابری بودن تصویر چیه؟ یه کم بیشتر توضیح میدی؟ راستی اون موتور پردازش قویتر کجا خودش را نشان میده؟ راستش من اصلا قصد استفاده 3D ازش ندارم ولی چون تلویزیونهای غیر 3D اسکن تصویرشون زیر 100 هرتز هست و این پارامتر برام مهمه اومدم سراغ این تلویزیونها. در ضمن شنیدم کیفیت پنل تی وی های سه بعدب بهتر از معمولیه. نظرت چیه؟

hayat
15-08-2011, 15:10
سلام دوستان
من جدیدا یه مدل سونی براویا nx 72 گرفتم وقتی دکمه 3d رو میزنم و میخوام مدل سه بعدیشو انتخاب کنم فقط یه مدل داره اونم نوشته شبیه سازی سه بعدی؛ اون انواع دیگش ینی پهلو به پهلو یا همون ساید بای ساید و همچنین بالا پایینشو نداره
فقط خاموش داره و مدل شبیه سازی شده سه بعدی ؛ درحالی که تو خود تلویزیون تو اون قسمت manual اش خودش نوشته نوع سه بعدی مورد نظرتونو انتخاب کنید اون دوتا مدلم نوشته
باید چیکارش کنم؟ کسی میتونه بهم کمک کنه؟ ممنون میشم

دوستان دوستم امروز این مدل رو خریده
با پلی3 بازی کیلزون 3 رو اجرا کرد ولی 3 بعد ی این بازی خیلی عمق نداشت نمیدونم تنظیم خاصی میخواد ؟ یا نه اگر میشه جوابمو بدید ممنون میشم

با كامپيوتر يا لپتاپ ميشه بش وطل شد و فيلما رو سه بعدي ديد؟ چنتا فيلم مثل آواتار يا clash of titans رو امتحان كردم با لپتاپ ، فرقي نميكرد مگر اينكه با شبيه سازي سه بعدي ببينم كه يه ذره عوض ميشد
بازي هارو چطوري ميتونم سه بعدي بازي كنم با تي وي ؟
ميشه هي برنامه blue ray رو مثلا نصبيد رو لپتاپ و اونا رو به تو وي وصل كرد و سه بعدي ديدش؟

لطفا اگه كسي ميدونه بگه ، من يه ذره مبتدي ام
تشكر

خوب دوستان عزیزبحث به جای حساسی رسیده
طی تجربیاتی که با تصاویر سه بعدی داشتم باید خدمتتون عرض کنم که :

برای تماشای محتوای سه بعدی باید دستگاه پخش کننده متصل به تی وی تون اعم از ----- ، کارت گرافیک کامپیوتر ، دستگاه بلوری و.... این قابلیت رو داشته باشه که فریم های تصویری یعنی فریم های تصویر چپ و راست تصاویر سه بعدی رو بتونه به نوبت چپ و راست به تی وی ارسال کنه و تی وی شما این تصاویر رو یکی در میون به چشم چپ وراست ارسال کنه وعمق مورد نظر رو ایجاد کنه ودرضمن این قابلیت رو تی وی داره که به ایجاد عمق بیشتر درآنها کمک میکنه کما اینکه در تصاویر دو بعدی نیز قابلیت ایجاد عمق را داره .
پس در صورت عدم هماهنگی با دستگاه پخش قابلیت سه بعدی را از دست خواهد داد و تلویزیون به تنهایی قادر نخواهد بود عمق سه بعدی واقعی رو به نمایش در بیاره.

hero2011
16-08-2011, 00:48
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟

hovo
16-08-2011, 09:21

هیچ آموزش خاصی نداره نه نیازی به منو مخفی داری نه نیازی به کد نه نیازی به کنترل جادویی سرویس کار و نمیدونم این طور چیز ها

برای تلویزیون دیجیتال فقط برو داخل سایت سونی مدل تلویزیون رو انتخاب کن لینک زیر

1)آخرین ورژن آبدیت رو دانلود کن

این هم آخرین آبدیت مدلهای KDL-40HX800, KDL-46HX800, KDL-46HX900, KDL-52HX900, KDL-55HX800 برای شما

2)یه فایل زیپ میشه sony_tvupdate_2010_0505_gat_.zip دانلود کن
3)اکسترکت کن داخلش یه فولدر دیگه هست به نام sony_dtv0FA00A00A0A0_00040201
4)فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00040201 بریز داخل روت اصلی فلش و (فرمت فلش حتما fat32 باشه )بزن به HX800
5)پنل (TV)روشن کن بعد هیچ کاری نباید بکنی منتظر بشو تا ازت بپرسه میخوای آبدیت کنی یا نه اوکی که بدی تمومه آبدیت میشه بعد دوباره روشن و خاموش میشه
6)در تنظیمات باید زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور یا استرالیا انتخاب کرد. اتوماتیک میگرده و 27 تا کانال تی وی و رادیو پیدا میکنه و نشون میده
روی کنترلت یه دکمه هست برای تعویض حالت دیجیتال و آنالوگ میتونی از اون هم استفاده کنی تا متوجه تفاوتشون بشه
این هم عکسهاش

snozar
16-08-2011, 13:58
کسی میتونه راهنمایی کنه که منوی مخفی hx800 را چجور میشه آورد؟ نیاز فوری بهش دارم. قراره فردا واسم از بانه تلویزیون بیاره میخام یه تستی روش بکنم

hayat
16-08-2011, 19:26
کسی میتونه راهنمایی کنه که منوی مخفی hx800 را چجور میشه آورد؟ نیاز فوری بهش دارم. قراره فردا واسم از بانه تلویزیون بیاره میخام یه تستی روش بکنم
سلام
اینو امتحان کن :

hovo
17-08-2011, 16:39
سلام
اینو امتحان کن :

این که روی ex520 جواب نداد
در ضمن همه حالات ممکن رو امتحان کردم چپ به راست راست به چپ همزمان غیر همزمان

aref10
17-08-2011, 23:32
این که روی ex520 جواب نداد
در ضمن همه حالات ممکن رو امتحان کردم چپ به راست راست به چپ همزمان غیر همزمان
شما تی وی رو خاموش کنید و سریع از چپ به راست بزنید ببنید میشه...

hovo
18-08-2011, 10:08
شما تی وی رو خاموش کنید و سریع از چپ به راست بزنید ببنید میشه...

شد

پنل خاموش باشه
از چپ به راست با سرعت
i+
5
ولوم مثبت
دکمه پاور
تاپنل روشن بشه
سه تا منو هست که با آپشن عوض میشن ولی دست رسی به هیچ منویی نبود
ورژن رو نوشته تاریخ سرویس که خالی و تاریخ کپی که اون هم خالیه

کلا هیچی...

aref10
18-08-2011, 11:08
شد

پنل خاموش باشه
از چپ به راست با سرعت
i+
5
ولوم مثبت
دکمه پاور
تاپنل روشن بشه
سه تا منو هست که با آپشن عوض میشن ولی دست رسی به هیچ منویی نبود
ورژن رو نوشته تاریخ سرویس که خالی و تاریخ کپی که اون هم خالیه

کلا هیچی...
مدل تی وی رو هم نوشته منظورم:ex520 هست؟
چون برای من که چیزی مثل اینکه نیست که hx800 هست:41:

hovo
18-08-2011, 17:04

نه به هیچ عنوان

hayat
19-08-2011, 17:29
اگه دقت کنید مدل تی وی رو تو قسمت تنظیمات و اطلاعات سیستم نوشته

dfarsan
19-08-2011, 21:44
یکی از برتری های hx800 نسیت به مدل های دیگه سونی که کمتر ذکر شده مثل ex720 اینه که hx800 dynamic edge led در حالی که ex720 edge led و تفاوتشون اینه که داینامیک local dimming داره ولی edge led نداره

snozar
20-08-2011, 04:26
بالاخره انتظار به سر رسيد. 40HX800 خريداري شد. كيفيت تصويرش خيلي خوبه. البته من از ر.س.ي.و.ر استفاده ميكنم با كابل RGB. سعي كردم dlna را روش راه بياندازم. به يه جاهايي هم رسيد ولي نشد. يعني سيستم تي وي را ميشناسه. تي وي هم سيستم را ولي تو دسترسي به منابع مشكل داره. البيه مي دونم مشكل تو تنظيم هاي سيستم هست.

hovo
20-08-2011, 15:00
اگه دقت کنید مدل تی وی رو تو قسمت تنظیمات و اطلاعات سیستم نوشته

ممنون ولی ما منظورمون داخل ستینگ خود نل نبود ما داخل من مخفی داشتیم دنبال مدل میگشتییم

M o h a m m a d
20-08-2011, 19:53
سلام !

من با این تلویزیون یه مشکلی دارم اونم گیرنده دیجیتالشه !
هر چی اون دکمۀ DIGITAL/ANALOG رو از روی کنترل می‌زنم هیچ اتفاقی نمی‌افته ...
لطفاً راهنمایی کنید ...
ممنون

Terova
20-08-2011, 20:05
این تلویزینون تو بانه شاپ 1.200 هست که به نظر من قیمت فوق العاده ای داره..

hovo
20-08-2011, 22:18
سلام !

من با این تلویزیون یه مشکلی دارم اونم گیرنده دیجیتالشه !
هر چی اون دکمۀ DIGITAL/ANALOG رو از روی کنترل می‌زنم هیچ اتفاقی نمی‌افته ...
لطفاً راهنمایی کنید ...
ممنون

اصلا نگران نباش
به هیچ وجه هیچ چیز مشکل داری نیست
خیلی ساده است و راحت
دلیلش اینه این پنل محصول 2010 وپنل شما هنوز آبدیت نشده به خاطر همین فریمور پنل شما دیجیتال نداره
میدونی ست آپ باکس یا تلویزیون دیجیتال یه قابلیت سخت افزاریه که مطمئن باش پنل شما داره اما برای استفاده باید فریمورت رو آبدیت کنی تا بتونی dvbt اینتر نال رو راه بندازی اون وقت پنل شما با اون دکمه تعویض حالت از آنالوگ به دیجیتال سوییچ میکنه همین به همین راحتی
حالا باید چی کار کنی خدمت شما

hovo
21-08-2011, 08:39

hero2011
05-09-2011, 14:46
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟

ali_intel_3ghz
05-09-2011, 15:03
40ex710 چطوری اپدیت میشه؟

hovo
06-09-2011, 00:02
40ex710 چطوری اپدیت میشه؟

این جا رو بخونید فقط شما موقع انتخاب مدل مدل تی وی خودتون رو انتخاب کنید بقیه مراحل یکسان است

avannn
07-09-2011, 21:55
قیمت 40HX800 گارانتی اصلی‌ چقدر هست؟

snozar
08-09-2011, 18:43
قیمت 40HX800 گارانتی اصلی‌ چقدر هست؟

تا جايي كه ميدونم hx800 توي ايران 40 اينچش رسما وارد نشده و با گارانتي اصليش وجود نداره؟

XXLSITA
09-10-2011, 00:23
سلام به همگي من ديروز اين مدل تي ويSony Bravia KDL-40HX800 را از منطقه گچين بندر عباس گرفتم به قيمت 1.250.000 تومان با گارانتي دوبي
ميخواستم از دوستان خواهش كنم توضيحات ومشخصات فارسي اش را برام بزارن من هيچ چيز از اين توضيحاتش وينكه چه كارايي هايي داره را نميدونم ممنون ميشم راهنماييم كنيد ؟ اونجا مدل EX720 را هم داشت به همين قيمت كه من نگرفتم چون گارانتي نداشت
لطف كنيد مشخصات فارس اين مدل واموزش استفاده از اونو بهم بدين

پيشيپيش ممنون

miladmz1390
10-10-2011, 13:57
سلام.منم این مشکل رو دارم!هنوز هیچ راه حلی پیدا نکردم!به نمایندگی هم زنگ میزنی جواب درست و حسابی نمیدن.
در ضمن ریموت که همراه تلویزیون hx800 بهم دادن شبیه اونی نیست که دوست عزیزمون hayat تو پست بعدی نشون داده!
اگه تونستید در این خصوص منو راهنمایی کنید!
ممنون!

moosavi.sm89
12-10-2011, 02:16
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﻣﺎﺩﻫﻢ ﺑﻬﺪﺟﻤﻊ ﺷﻤﺎ ﺍﭺ ﺍﯾﮑﺲ 8 ﺩﺍﺭﻫﺎ ~ﯾﻮﺳﺘﯿﻢ...
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﻓﻮﻗﺎﻟﻌﺎﺩﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺻﻔﺤﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺸﮑﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻨﻮ ﻫﺎ ﻣﻨﻮ ~ﺧﺶ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ..
ﺑﻌﻀﯽ ﺟﺎﻫﺎﯼ ﺻﻔﺤﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻣﺜﻞ ﺍﺑﺮ ﺭﻭﺷﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻮ ﯾﺎﺩ ﮐﺎﺑﻮﺱ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ﺍﯾﺴﻮﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ 238 ﺍﭺ ﺍﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ...ﺗﻮﺑﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻝ ﺍﯼ ﺩﯼ ﻧﮕﯿﺮﻡ
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﺮﻭ ﺩﯾﺪﻡ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺭﻭ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻗﯿﺪﺷﻮ ﺯﺩﻡ ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪ...
ﻭﻟﯽ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻓﻠﺶ ﺯﺩ ﺑﻪ ﺗﯽ ﻭﯼ ﻋﮑﺲ ﮔﺮﺑﻤﻮ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﺪﯾﺪ ﮐﻠﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺭﻓﺘﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻡ. ﻭﻟﯽ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﺭﻭ ﻣﻐﺰﻣﻪ ﺑﺪ ﺟﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎﻫﺎﻡ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﻩ?
ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻣﺸﮑﯿﺶ ﺑﻪ ﺳﯿﺎﻫﯿﻪ ~ﻧﻞ ﺧﺎﻣﻮﺷﺶ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻧﺒﻮﺩ...

ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﺸﮑﻠﻪ ﯾﺎ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻫﻤﯿﻨﻦ?

kautuver
12-10-2011, 04:28
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﻣﺎﺩﻫﻢ ﺑﻬﺪﺟﻤﻊ ﺷﻤﺎ ﺍﭺ ﺍﯾﮑﺲ 8 ﺩﺍﺭﻫﺎ ~ﯾﻮﺳﺘﯿﻢ...
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﻓﻮﻗﺎﻟﻌﺎﺩﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺻﻔﺤﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺸﮑﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻨﻮ ﻫﺎ ﻣﻨﻮ ~ﺧﺶ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ..
ﺑﻌﻀﯽ ﺟﺎﻫﺎﯼ ﺻﻔﺤﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻣﺜﻞ ﺍﺑﺮ ﺭﻭﺷﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻮ ﯾﺎﺩ ﮐﺎﺑﻮﺱ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ﺍﯾﺴﻮﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ 238 ﺍﭺ ﺍﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ...ﺗﻮﺑﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻝ ﺍﯼ ﺩﯼ ﻧﮕﯿﺮﻡ
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﺮﻭ ﺩﯾﺪﻡ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺭﻭ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻗﯿﺪﺷﻮ ﺯﺩﻡ ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪ...
ﻭﻟﯽ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻓﻠﺶ ﺯﺩ ﺑﻪ ﺗﯽ ﻭﯼ ﻋﮑﺲ ﮔﺮﺑﻤﻮ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﺪﯾﺪ ﮐﻠﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺭﻓﺘﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻡ. ﻭﻟﯽ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﺭﻭ ﻣﻐﺰﻣﻪ ﺑﺪ ﺟﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎﻫﺎﻡ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﻩ?
ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻣﺸﮑﯿﺶ ﺑﻪ ﺳﯿﺎﻫﯿﻪ ~ﻧﻞ ﺧﺎﻣﻮﺷﺶ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻧﺒﻮﺩ...

ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﺸﮑﻠﻪ ﯾﺎ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻫﻤﯿﻨﻦ?

سلام
ميشه بگين به چه قيمتی و از کجا خريد کردين ؟
چون منم ميخواستم بگيرم قيمتش از 1،150 رفت به 1،300:18:

moosavi.sm89
12-10-2011, 06:16
ﺳﻼﻡ
ﻣﻴﺸﻪ ﺑﮕﻴﻦ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻗﻴﻤﺘﯽ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺧﺮﻳﺪ ﮐﺮﺩﻳﻦ ؟
ﭼﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﻗﻴﻤﺘﺶ ﺍﺯ 1،150 ﺭﻓﺖ ﺑﻪ 1،300:18:

ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
1.280 ﺍﺯ ﺑﺎﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﺗﻮ ﻧﺦ ﻗﯿﻤﺘﺸﻢ ﺯﯾﺮ 1.260 ﻧﺸﻨﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ
ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺟﺰ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺫﯾﺘﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺧﯿﻠﯽ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ ﺗﺼﺎﻭﯾﺮ ﺍﻻ ﻥ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﻓﻘﻂ ﮐﻨﺘﺮﺍﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ...

ﻭﯾﺮﺍﯾﺶ

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﮏ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺠﯿﺐ!ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﺑﺮﻫﺎﯼ ﺳﻔﯿﺪ ﺧﺒﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ!!
ﺩﯾﺸﺐ ﮐﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺭﻭ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻭﺭﺩﻥ ﺗﺴﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻭﻧﺠﻮﺭﯼ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ
ﮐﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﻣﺸﮑﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻧﻮﺭﻩ?ﯾﻌﻨﯽ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﻧﻮﺭ ﮐﻢ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺍﻓﺘﻀﺎﺡ ﺑﺎﺷﻪ?
ﯾﮑﯽ ﻣﻨﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻪ ﻣﺮﺳﯽ

ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺍﺯ ﺍﺱ ﺗﯽ 30 ~ﺍﻧﺎﺳﻮﻧﯿﮏ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﻘﺒﺘﺮﻩ??ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺧﻮﺷﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻓﻨﯽ ﻭ...
ﯾﺎ ﻓﺮﻣﺎﯾﺸﻠﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﺮﮐﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﺳﺮ ﺍﻝ ﺍﯼ ﺩﯼ...

moosavi.sm89
15-10-2011, 22:52
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻧﻤﯿﺪﻥ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻦ/? :)

hayat
18-10-2011, 01:31
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻧﻤﯿﺪﻥ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻦ/? :)
اين كه گفتي ميشه ازش يه عكس بزاري؟
چون تا حالا همچين چيزي تو منوهاش نديدم

shabkard
18-10-2011, 02:10
درود
دوستانی که ین مدل تی وی رو دارن توجه کنن برای فعال کردن تیونر دیجیتال اول ریست کنید وسپس هنگام انتخاب کشور یک کشور اروپایی مثل نروژ رو انتخاب کنن تا تیونر دیجیتال فعال بشه؟

در مورد کیفیت تصویر این مدل هم باید گفت رنگ مشگی اون کامل نیست ودر بعضی تصاویر بادنجانی میشه!!!!

ولی در کل این مدل ارزانترین سونی سه بعدی با کیفیت تصویر بالا میباشد شک نکنید به نظر من از مدل ان ایکس هم بهتره!!!!

moosavi.sm89
19-10-2011, 08:33
ﺍﻳﻦ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻲ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﺯﺵ ﻳﻪ ﻋﻜﺲ ﺑﺰﺍﺭﻱ؟
ﭼﻮﻥ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﭼﻴﺰﻱ ﺗﻮ ﻣﻨﻮﻫﺎﺵ ﻧﺪﻳﺪﻡ

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﻪ ﮐﻞ ﺣﻞ ﺷﺪ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ~ﺍﺯ ﭼﯽ ﺑﻮﺩ ﺭﻭ ﻧﻘﺎﻁ ﺭﻭﺷﻦ

ﮔﻔﺘﻢ ﺧﺪﻣﺘﺘﻮﻥ ﻓﻘﻂ ﺷﺐ ﺍﻭﻝ ﮐﻪ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺩﺳﺘﻢ ﺍﻭﻧﺠﻮﺭﯼ ﺑﻮﺩ
ﻭ ﺍﻻ ﻥ ﻫﯿﭻ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺭﻧﮓ ﻣﺸﮑﯿﺸﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺑﻪ :)

ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺩﻟﯿﻠﺶ ﺭﻭ ﺑﺪﻭﻧﻢ;

capitan prise
28-10-2011, 01:32
دوستان من اين مدل و تازه خريدم مي خواستم بدونم ليزر هماهنگ كننده يا مودم ترانسمیتر رو كجا نصب كنم
تا بيشترين كارايي رو تو تصاوير سه بعدي داشته باشم؟
منظورم يالاي تي وي يا پايينش هست

se21sese
31-10-2011, 04:33
عزیزان کسی اینترنت رو تو 40Hx800 را انداخته. من شبکه دارم Internet Access هم دارم ولی Internet Video مشکل داره. من حتی در DLNA هم مشکلی ندارم. اصلن تو این مدل میشه Browsing کرد تو نت؟

hovo
31-10-2011, 07:40
درود
دوستانی که ین مدل تی وی رو دارن توجه کنن برای فعال کردن تیونر دیجیتال اول ریست کنید وسپس هنگام انتخاب کشور یک کشور اروپایی مثل نروژ رو انتخاب کنن تا تیونر دیجیتال فعال بشه؟

در مورد کیفیت تصویر این مدل هم باید گفت رنگ مشگی اون کامل نیست ودر بعضی تصاویر بادنجانی میشه!!!!

ولی در کل این مدل ارزانترین سونی سه بعدی با کیفیت تصویر بالا میباشد شک نکنید به نظر من از مدل ان ایکس هم بهتره!!!!

سلام.منم این مشکل رو دارم!هنوز هیچ راه حلی پیدا نکردم!به نمایندگی هم زنگ میزنی جواب درست و حسابی نمیدن.
در ضمن ریموت که همراه تلویزیون hx800 بهم دادن شبیه اونی نیست که دوست عزیزمون hayat تو پست بعدی نشون داده!
اگه تونستید در این خصوص منو راهنمایی کنید!
ممنون!
سلام وقتتون به خیر
دوستان خوبم تیونر دیجیتال سونی اصلا نیازی به راه اندازی نداره چون خودش فعاله فقط باید فریمور آبدیت بشه تا بتونه از اون استفاده کنه(توی مدلهای جدید سونی این آبدیت هم دیگه نیاز نیست هرچند بهتره همیشه فریمور تی وی رو آبدیت نگه دارید
حالا باید چی کار کرد
خدمت شما

---------- Post added at 07:40 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------

در مورد اینتر نت ویدئو
ما حریم هستیم و تازه بعد از اون فیلتر هم وجود داره چاره اینه
با وایر لس نوت بوک به اینتر نت وصل بشی
یه پرو×ک×سی استفاده کنی برای پیلتر شک×کن
بعد یه نرم افزار هست به نام هاید آی پی برای رد شدن از تحریم
حالا با کابل شبکه نوت بوک و تی وی رو متصل کن
اینتر نت بدون فیلتر بدون تحریممیره روی پنلت حالا استفاده کن البته قبل همه اینها باید تی وی رو فریمورش رو آبدیت کنی

hovo
31-10-2011, 07:47
این هم لینک آخرین آبدیت فریمور تی وی شما

نحوه آبدیت هم گفتم
این رو دانلود کنید این میشه sony_tvupdate_2010_0507_gat_.zip
روش رایت کلیک کنید
فقط و فقط و فقط اکسترکت هیر کنید
یه فولدر ایجاد میشه به نام sony_dtv0FA00A00A0A0_00040201
اون رو بریزید داخل روت اصلی فلش
راستی فلش باید فقط فرمت fat32 باشه فقط fat32
فلش رو بزنید به تی وی تموم منتظر بشید یه 10 دقیقه تی وی آبدیت میشه البته یکم کمتر
حالا تی وی رو ریست کنید و کشور رو فقط بزاری سنگاپور فقط سنگاپور
زبان هم انگلیسی
نتیجه تلتکس راه میافته زبان فارسیش
دیجیتال راه میافته
ما تو تاپیک 520 همه موارد سونی رو زیرو رو کردیم

hovo
05-11-2011, 13:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

hayat
12-11-2011, 21:47
توجه:
دوستاني كه ال اي دي hx800 رو دارن مي تونن بوسيله دكمه اي كه كنار دكمه DIGITAL \ ANALOG هست همزمان با ديدن تصوير از رسيور (روي خروجي كامپوننت ) از كامپيوتر ويا پلي استيشن و ..... (روي خرجي HDMI ) استفاده كنندو لذت ببرند

kambiz11000
13-11-2011, 05:55
توجه:
دوستاني كه ال اي دي hx800 رو دارن مي تونن بوسيله دكمه اي كه كنار دكمه DIGITAL \ ANALOG هست همزمان با ديدن تصوير از رسيور (روي خروجي كامپوننت ) از كامپيوتر ويا پلي استيشن و ..... (روي خرجي HDMI ) استفاده كنندو لذت ببرند

کامپیوتر و دستگاههای دیگه به چه طریق وصل کردید به هم و ----- به چه طریق وصل کردی به کامپیوتر ؟

hayat
14-11-2011, 20:31
کامپیوتر و دستگاههای دیگه به چه طریق وصل کردید به هم و ----- به چه طریق وصل کردی به کامپیوتر ؟
كامپيوتر رو با همون كابل مونيتور معمولي و رسيور رو با همون فيشهاي زرد و قرمزو سفيد كامپوننت و پلي استيشن رو با HDMI

marg11
25-11-2011, 19:22
دوستان مگه hx800 fullhd 3d نیست؟

shamika
25-11-2011, 21:12
دوستان مگه hx800 fullhd 3d نیست؟

درسته hx800 یه پانل Full HD 3D هست ولی Full LED نیست .

mazi.co
01-12-2011, 20:36
سلام دوستان.من هم یک 40hx800 خریدم.ولی تصاویر گرفته شده از دوربین کنون رو اجرا نمیکنه.لطفا راهنماییم کنید

marg11
01-12-2011, 23:15
سلام دوستان.من هم یک 40hx800 خریدم.ولی تصاویر گرفته شده از دوربین کنون رو اجرا نمیکنه.لطفا راهنماییم کنید

کی گرفتی و چند؟ با چه وسایلی؟

marg11
02-12-2011, 23:48
بچه ها کسی با hx800 فیلم 3بعدی پهلو به پهلو دیده راهنمایی کنین لطفا

ghafas man
03-12-2011, 21:33
سلام
آیا هنوز خرید hx800 بصرفه هست با توجه به سری 2011 یا نه؟
در ضمن معایب این tv چیه؟

hayat
05-12-2011, 11:45
بچه ها کسی با hx800 فیلم 3بعدی پهلو به پهلو دیده راهنمایی کنین لطفا
بله.خود tv سه بعدی رو از usb پخش نمیکنه. دستگاه پخش فیلمتون چیه؟

marg11
05-12-2011, 13:07
ممنون من ریختم تو usb ولی پخش نکرد منps3 دارم

hayat
05-12-2011, 17:21
ممنون من ریختم تو usb ولی پخش نکرد منps3 دارم
اگه دستگاه ps3 شما کپی خوره و برنامه multiman روش نصبه از طریق آپدیت مدیا سنتر این قسمت میتونید تمامی فورمت ها رو پخش کنید.

ghafas man
05-12-2011, 21:43
سلام
آیا هنوز خرید hx800 بصرفه هست با توجه به سری 2011 یا نه (بجز nx720)؟
در ضمن معایب این tv چیه؟
لطفا راهنمایی کنین

hayat
05-12-2011, 22:00
سلام
آیا هنوز خرید hx800 بصرفه هست با توجه به سری 2011 یا نه (بجز nx720)؟
در ضمن معایب این tv چیه؟
لطفا راهنمایی کنین
دوست عزیز این مدل خیلی از قابلیتهایی که یک ال ای دی به روز باید داشته باشه از جمله dlna و 3d و .... رو داره و یکی از به صرفه ترین انتخابها با توجه به محدودیت انتخاب در کشور ماست
بنده که شش ماهه دارم و از کیفیت صدا وتصویرش لذت می برم و هیچ نقصی توش ندیدم...

ghafas man
05-12-2011, 22:11
دوست عزیز آیا تا الان مشکلی با آپدیتش داشتی آخه میگن جدیدا این tv ها آپدیت نمشن آیا درسته؟

hayat
05-12-2011, 22:16
دوست عزیز آیا تا الان مشکلی با آپدیتش داشتی آخه میگن جدیدا این tv ها آپدیت نمشن آیا درسته؟
خیر من یکبار آپدیتش کردم و هیچ مشکلی نداشتم

ghafas man
05-12-2011, 22:22
به عنوان آخرین سوال برای خرید 2 tv(خیلی شرمنده)
1-آیا ex520 با توجه به قیمت 1000000 در مرز انتخاب خوبی برای خرید هست؟
2-بین سه مدل زیر به ترنیب کدوم سرتره برای خرید
ex720
nx720
hx800

shorasolimani
05-12-2011, 22:27
سلام
ببخشید یه سوال داشتم اینکه تله تکس را من درهم برهم دریافت میکنم آیا راهی برای درست نشون دادنشون هست؟
تو شبکه های دیجیتال هم تله تکس دریافت میشه یا فقط آنالوگ؟
ممنون

hayat
05-12-2011, 23:15
به عنوان آخرین سوال برای خرید 2 tv(خیلی شرمنده)
1-آیا ex520 با توجه به قیمت 1000000 در مرز انتخاب خوبی برای خرید هست؟
2-بین سه مدل زیر به ترنیب کدوم سرتره برای خرید
ex720
nx720
hx800
1-بله
2- باتوجه به کیفیت تصویرو امکانات ex720<hx800<nx720

marg11
05-12-2011, 23:19
اگه دستگاه ps3 شما کپی خوره و برنامه multiman روش نصبه از طریق آپدیت مدیا سنتر این قسمت میتونید تمامی فورمت ها رو پخش کنید.

سلم عزیز چطوری آپدیت کنم؟

hayat
05-12-2011, 23:33
سلم عزیز چطوری آپدیت کنم؟
سلام
اول ps3 رو به lan وصل کن
برو تو قسمت تنظیمات مولتی من
اولین گزینه که آپدیت هست رو اجرا کن به همین سادگی
حچم آپدیتش خیلی کمه و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

marg11
05-12-2011, 23:37
سلام
اول ps3 رو به lan وصل کن
برو تو قسمت تنظیمات مولتی من
اولین گزینه که آپدیت هست رو اجرا کن به همین سادگی
حچم آپدیتش خیلی کمه و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

نزنم ---- به پره بعد میشه از طیق ps3 ریخت توفلش پهلو به پهلو دید؟

hayat
05-12-2011, 23:49
نزنم ---- به پره بعد میشه از طیق ps3 ریخت توفلش پهلو به پهلو دید؟
نه خیر برنامه مولتی من خودش قابلیت آپدیت رو داره توی قسمت انتهایی برنامه مولتی من(نه توی تنظیمات) UPDATE رو اجرا کن بعد از قسمت شو تایم مدیاسنتر همه فایلها از USB پخش میشه حتی پهلو به پهلو
ضمنا مولتی من بنده ورژن 2.0.1 هست و فریم ور دستگاهم 3.55

marg11
05-12-2011, 23:53
نه خیر برنامه مولتی من خودش قابلیت آپدیت رو داره توی قسمت انتهایی برنامه مولتی من(نه توی تنظیمات) UPDATE رو اجرا کن بعد از قسمت شو تایم مدیاسنتر همه فایلها از USB پخش میشه حتی پهلو به پهلو

پس از طریق خود مولتی من 2.01 .فریم ور دستگامم 3.55 هستش پس آپدیت نکنم آپپدیته؟

hayat
05-12-2011, 23:58
پس از طریق خود مولتی من 2.01 .فریم ور دستگامم 3.55 هستش پس آپدیت نکنم آپپدیته؟
اول برو تو قسمت مدیا سنتر اگه فیلمها پخش نشد اون موقع آپدیت کن

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

سلام
ببخشید یه سوال داشتم اینکه تله تکس را من درهم برهم دریافت میکنم آیا راهی برای درست نشون دادنشون هست؟
تو شبکه های دیجیتال هم تله تکس دریافت میشه یا فقط آنالوگ؟
ممنون
مدل TV شما چیه؟
بله تو شبکه های دیجیتال هم تله تکس دریافت میشه

marg11
06-12-2011, 00:02

الان زدم پخش کرد ps3 از طریق مولتی من حالا چیکار کنم با عینک نگاش کنم تنظیم می خواد؟

hayat
06-12-2011, 00:08
الان زدم پخش کرد ps3 از طریق مولتی من حالا چیکار کنم با عینک نگاش کنم تنظیم می خواد؟
دکمه 3D روی کنترل TV روچند بار بزنید تا اجرا بشه عینک رو هم فعال کنید

marg11
06-12-2011, 00:20
دکمه 3D روی کنترل TV روچند بار بزنید تا اجرا بشه عینک رو هم فعال کنید

دمتگرم عزیز مرسی شد فقط چرا بعضی جاها چشم عزیت میکنه ایراد از چیه فیلم اصلی اینجوری نیست

hayat
06-12-2011, 00:35
دمتگرم عزیز مرسی شد فقط چرا بعضی جاها چشم عزیت میکنه ایراد از چیه فیلم اصلی اینجوری نیست
1.ممکنه از تنظیم عمق باشه (اوپشن روی کنترل بزن و 1+ و .. امتحان کن)
2. فیلمهای غیر اصل معمولا این مشکلات رو دارن
3.عادت ندارید

sm.khalili
06-12-2011, 15:29
mkvهم اجرا میکنه دوست عزیز؟

الان وقتی اینو میخریم چه چیزایی تو باکس هست؟؟ عینک؟ بلوری پلیر؟ چیا هست؟

hayat
06-12-2011, 16:06
mkvهم اجرا میکنه دوست عزیز؟

الان وقتی اینو میخریم چه چیزایی تو باکس هست؟؟ عینک؟ بلوری پلیر؟ چیا هست؟
خود tv که پخش نمیکنه
همراهش دو عینک و یک فرستنده 3d

shorasolimani
07-12-2011, 12:07
اول برو تو قسمت مدیا سنتر اگه فیلمها پخش نشد اون موقع آپدیت کن

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

مدل TV شما چیه؟
بله تو شبکه های دیجیتال هم تله تکس دریافت میشه
سلام مدل
hx800

hayat
08-12-2011, 14:25
سلام مدل
hx800
بله شما TV روآپدیت کن شاید مشکلت حل بشه
این مدل تله تکس رو واقغا خوب نمایش میده

marg11
09-12-2011, 15:03
نمیشه به اینترنت وصلش کرد؟

marg11
11-12-2011, 22:32
دکمه ترانسمیتر را کجا قراربدیم من گذاشتم بالای تلویزیون ؟
سر کج میکنیم رنگش بد میشه

hayat
11-12-2011, 23:18
دکمه ترانسمیتر را کجا قراربدیم من گذاشتم بالای تلویزیون ؟
سر کج میکنیم رنگش بد میشه
بزارش دقیقا روبروی آرم سونی زاویه بیشتری رو پوشش میده

hayat
11-12-2011, 23:33
بهترین تنظیم و کالیبره کردن تصاویر SD برای تلویزیون سونی

marg11
12-12-2011, 00:44
بزارش دقیقا روبروی آرم سونی زاویه بیشتری رو پوشش میده

یعنی از روش برش دارم بیارمش پایین؟
یک دکمه ای داره اونو روکجاش قرار بدم؟ بالا؟ پایین؟وسط؟

poonel
12-12-2011, 00:59
لطفا حذف شود.

mazi.co
12-12-2011, 10:26
سلام .من یک 40hx800خریدم.software virision:pkg4.107gkt-0108ولی زمانی که رم دوربین کنون رو با رم ریدر بهش میزنم شناسایی میکنه ولی اجرا نمیکنه با پسوند mvi.
در ضمن من یک بار updateکردم قبل از خاموش شدن تیوی نبودم که ببینم کمپلت نوشته یا نه.حالا که uspرو به تی وی میزنم مرحله آخر میاد و میگه usp رو بردار و ok کن.آیا تی وی من update شده؟

mazi.co
12-12-2011, 10:27
سلام .من یک 40hx800خریدم.software virision:pkg4.107gkt-0108ولی زمانی که رم دوربین کنون رو با رم ریدر بهش میزنم شناسایی میکنه ولی اجرا نمیکنه با پسوند mvi.
در ضمن من یک بار updateکردم قبل از خاموش شدن تیوی نبودم که ببینم کمپلت نوشته یا نه.حالا که uspرو به تی وی میزنم مرحله آخر میاد و میگه usp رو بردار و ok کن.آیا تی وی من update شده؟

marg11
12-12-2011, 14:09

چند خریدی؟
mvi روساپورت نمی کنه

mazi.co
12-12-2011, 18:28
چند خریدی؟
mvi روساپورت نمی کنه

از بیرانشهر 1280000 تومان

mazi.co
12-12-2011, 18:38
از بیرانشهر 1280000

marg11
12-12-2011, 21:36
از بیرانشهر 1280000

مبار کت باشه عزیز دل

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

قیلم 3d من میخرم 15000 و10000 با چاپ و قاب عالی

hayat
13-12-2011, 01:35
بله تی وی شما update شده

رضاکلاته
23-12-2011, 15:12
1-خواهشا این مشکل مارو حل کنیدچندتافیلم دانلود کرده ام باکیفیت3dولی موقع نمایش صفحه نمایش هم تو تلویزیون هم تومانیتوردوقسمتی ست (ازوسط صفحه 2قسمت عین هم نمایش داده میشه)البته تلویزونم sonyhx800حال چکارکنم که فیلم درست نمایش داده بشه؟
2-آیا میشه TVروارتقاءنرمافزاری داد بطوریکه فرمتMKVروقبول کنه؟که یکی ازضعفهای اونه.

رضاکلاته
23-12-2011, 15:24
فقط کافیه از منوی تنظیمات سه بعدی تی وی ، گزینه سه بعدی مناسب رو انتخاب کنی!(یا دو تصویر بغل هم ، یا یک تصویر در بالا و یکی در پایین)

تلویزیون من HX800این منویی که فرمودین من پیدا نمیکنم.

رضاکلاته
23-12-2011, 15:42
این هم لینک آخرین آبدیت فریمور تی وی شما

نحوه آبدیت هم گفتم
این رو دانلود کنید این میشه sony_tvupdate_2010_0507_gat_.zip
روش رایت کلیک کنید
فقط و فقط و فقط اکسترکت هیر کنید
یه فولدر ایجاد میشه به نام sony_dtv0FA00A00A0A0_00040201
اون رو بریزید داخل روت اصلی فلش
راستی فلش باید فقط فرمت fat32 باشه فقط fat32
فلش رو بزنید به تی وی تموم منتظر بشید یه 10 دقیقه تی وی آبدیت میشه البته یکم کمتر
حالا تی وی رو ریست کنید و کشور رو فقط بزاری سنگاپور فقط سنگاپور
زبان هم انگلیسی
نتیجه تلتکس راه میافته زبان فارسیش
دیجیتال راه میافته
ما تو تاپیک 520 همه موارد سونی رو زیرو رو کردیم

این آپدیت مال HX800؟

lurenzo
23-12-2011, 18:55
1-خواهشا این مشکل مارو حل کنیدچندتافیلم دانلود کرده ام باکیفیت3dولی موقع نمایش صفحه نمایش هم تو تلویزیون هم تومانیتوردوقسمتی ست (ازوسط صفحه 2قسمت عین هم نمایش داده میشه)البته تلویزونم sonyhx800حال چکارکنم که فیلم درست نمایش داده بشه؟
2-آیا میشه TVروارتقاءنرمافزاری داد بطوریکه فرمتMKVروقبول کنه؟که یکی ازضعفهای اونه.

تلویزیون من HX800این منویی که فرمودین من پیدا نمیکنم.

شما دکمه 3D رو روی ریموت کنترل میزنی منوی 3D باز میشه. گزینه 3D Display روی Off هستش که باید به Side by Side تغییرش بدی! (اگر این منو هایی که میگم رو نداری، احتمالاً باید تی وی رو آپدیت کنی!)
تی وی های سونی MKV رو ساپورت نمیکنن و خود سونی هم ظاهراً برنامه ای برای ساپورت این فرمت در فریمویر های بعدی نداره!

رضاکلاته
23-12-2011, 23:45
شما دکمه 3D رو روی ریموت کنترل میزنی منوی 3D باز میشه. گزینه 3D Display روی Off هستش که باید به Side by Side تغییرش بدی! (اگر این منو هایی که میگم رو نداری، احتمالاً باید تی وی رو آپدیت کنی!)
تی وی های سونی MKV رو ساپورت نمیکنن و خود سونی هم ظاهراً برنامه ای برای ساپورت این فرمت در فریمویر های بعدی نداره!

آپدیتش همین کد پایینه یا خیر
آپدیتو ریختم درست نشد فقط تعدادگزینه های آپشن 3dاز5گزینه 4گزینه شدوگزینه ای تحت عنوانside by sideوجودنداره حالا چکارکنم؟
این که میگم4گزینه شد گزینه ای تحت عنوان فرمت3dکه همیشه غیرفعال بود حذف شد.
درضمن حال اگه بخوام ربان فارسی کنم باید به تنطیمات کارخانه برگردم آیا آپدیت حذف میشه؟

N!CE^M4N
24-12-2011, 22:34
سلام .. من یک sony dvd home theatre / system دارم ! میخواستم ببینم کسی میدونه چه جوری میشه بهش میکروفن وصل کرد ؟ من داخل دفترچه راهنماش هرچی گشتم پیدا نکردم ؟؟؟؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟

lurenzo
25-12-2011, 07:15
آپدیتش همین کد پایینه یا خیر
آپدیتو ریختم درست نشد فقط تعدادگزینه های آپشن 3dاز5گزینه 4گزینه شدوگزینه ای تحت عنوانside by sideوجودنداره حالا چکارکنم؟
این که میگم4گزینه شد گزینه ای تحت عنوان فرمت3dکه همیشه غیرفعال بود حذف شد.
درضمن حال اگه بخوام ربان فارسی کنم باید به تنطیمات کارخانه برگردم آیا آپدیت حذف میشه؟

بله آپدیتش همینه!
واقعاً تعجب میکنم که گزینه Side by Side رو نداره! نمیدونم دیگه چی بگم.
برای تغییر زبان تی وی لازم نیست به تنظیمات کارخانه برگردید!

رضاکلاته
25-12-2011, 13:58
دوست عزیزاگه فکرتازه ای به خاطرتون رسید حتما برای رفع این مشکل ماروراهنمایی کنید درضمن برای تغییرزبان توی منو بغیر ازتنظیم کارخانه ای زبان فارسی دیده نمیشه باید چکار کرد؟درضمن اگه تنظیم کارخانه کنم آپدیت پاک میشه؟

lurenzo
26-12-2011, 00:09
دوست عزیزاگه فکرتازه ای به خاطرتون رسید حتما برای رفع این مشکل ماروراهنمایی کنید درضمن برای تغییرزبان توی منو بغیر ازتنظیم کارخانه ای زبان فارسی دیده نمیشه باید چکار کرد؟درضمن اگه تنظیم کارخانه کنم آپدیت پاک میشه؟

دقیقاً متوجه نشدم.شما توی تنظیمات تونستی تنظیمات زبان رو پیدا کنی؟ از اونجا راحت میشه زبان دستگاه رو تغییر داد بدون اینکه بخوای به تنظیمات کارخونه بر گردونی!
پیشنهاد میکنم از همین آپدیت استفاده کن.چون آپدیت علاوه بر حل بعضی از مشکلات، یه سری منو ها و قابلیت های جدید اضافه میکنه. ( و نمیدونم اگر به تنظیمات کارخونه برگردونی چه اتفاقی خواهد افتاد.)

رضاکلاته
26-12-2011, 00:36
دقیقاً متوجه نشدم.شما توی تنظیمات تونستی تنظیمات زبان رو پیدا کنی؟ از اونجا راحت میشه زبان دستگاه رو تغییر داد بدون اینکه بخوای به تنظیمات کارخونه بر گردونی!
پیشنهاد میکنم از همین آپدیت استفاده کن.چون آپدیت علاوه بر حل بعضی از مشکلات، یه سری منو ها و قابلیت های جدید اضافه میکنه. ( و نمیدونم اگر به تنظیمات کارخونه برگردونی چه اتفاقی خواهد افتاد.)

سلام من به تنظیمات کارخانه برگشتم آپدیت پاک نشده بود همون برنامه ای که ریختم همون بود من فقط دنبال گزینه SIDE EBY SIDمیگردم که نیست آپدیت دیگه ای نیست که بریزم؟
درمنوی تنظیمات زبان وقتی همون اول زبان انگلیسی روانتخاب میکنی(درتنظیم کارخانه ای)بعد ازاتمام تنظیمات درSETUP
فقط 2زبان نمایش داده میشه که یکی انگلیسی ویکی دیگه نمیدونم چیه خط ژاپنی یاچینیه
فقط همون اول تنظیمات کارخانه ای میشه زبان فارسی رو انتخاب کرد.

lurenzo
26-12-2011, 07:06
سلام من به تنظیمات کارخانه برگشتم آپدیت پاک نشده بود همون برنامه ای که ریختم همون بود من فقط دنبال گزینه SIDE EBY SIDمیگردم که نیست آپدیت دیگه ای نیست که بریزم؟
درمنوی تنظیمات زبان وقتی همون اول زبان انگلیسی روانتخاب میکنی(درتنظیم کارخانه ای)بعد ازاتمام تنظیمات درSETUP
فقط 2زبان نمایش داده میشه که یکی انگلیسی ویکی دیگه نمیدونم چیه خط ژاپنی یاچینیه
فقط همون اول تنظیمات کارخانه ای میشه زبان فارسی رو انتخاب کرد.

والا تی وی من HX925 هستش و من فکر میکردم که تنظیمات تی وی های سونی مثل هم باشه که گویا تفاوت داره.به هر حال بهتره یکی از دوستانی که HX800 دارن، شما رو راهنمای کنن!

رضاکلاته
26-12-2011, 13:54
والا تی وی من HX925 هستش و من فکر میکردم که تنظیمات تی وی های سونی مثل هم باشه که گویا تفاوت داره.به هر حال بهتره یکی از دوستانی که HX800 دارن، شما رو راهنمای کنن!

ممنون دوست عزیز من روی کمک شما حساب میکنم هر طور شده منو کمک کنید.ممنون.

marg11
26-12-2011, 15:17
بله آپدیتش همینه!
واقعاً تعجب میکنم که گزینه Side by Side رو نداره! نمیدونم دیگه چی بگم.
برای تغییر زبان تی وی لازم نیست به تنظیمات کارخانه برگردید!

سلام عزیز شما فیلم رو تو فلش میریزی و میزنی درسته؟ اگر این کارو می کنی نمیشه حتما باید یا از طریق ps3 یا بلوری پلیر تا گزینه های کنارهم یا لالا پایین ظاهر بشه

marg11
26-12-2011, 15:22
حتما باید از طریق دستگاه نگاه کنی تا گزینه پهلو به پهلو فعال بشه از طریق خود hx800 یا مدلهای دیگه سونی نمیشه

lurenzo
26-12-2011, 15:47
سلام عزیز شما فیلم رو تو فلش میریزی و میزنی درسته؟ اگر این کارو می کنی نمیشه حتما باید یا از طریق ps3 یا بلوری پلیر تا گزینه های کنارهم یا لالا پایین ظاهر بشه

سلام.
من مشکلی ندارم.
برای من در هر حالتی همه گزینه های سه بعدی کردن فعال و قابل انتخاب هستش!
دوستمون روی تی وی HX800 مشکل دارن.

رضاکلاته
26-12-2011, 22:42
ممنون ازهمه دوستان که نظر داده اند .من فیلم رو با کامپیوتر می بینم مشکل من اینه که گزینه side by sideنیست این آپدیت رو که زیختم درمنوی 3dکه قبلا 5 گزینه داشت حالا 4گزینه شده قبلا گزینه ای تحت عنوان فرمت3dداشت که همیشه غیرفعال بود وحالا نیست وحال گزینه عمق 3dکه قبلا فعال بود حالا غیر فعاله.

marg11
26-12-2011, 22:46
عزیز هستش ولی حتما باید از طریق کابل hdmi متصل باشی

رضاکلاته
26-12-2011, 23:31
عزیز هستش ولی حتما باید از طریق کابل hdmi متصل باشی

شما مطمئنید؟ میشه بگین tvی شما چیه ؟ اگه با کامپیوتری که کابل hdmiمیخوره فیلم روببینم گزینه ساید بای ساید ظاهرمیشه؟

lurenzo
27-12-2011, 07:10
شما مطمئنید؟ میشه بگین tvی شما چیه ؟ اگه با کامپیوتری که کابل hdmiمیخوره فیلم روببینم گزینه ساید بای ساید ظاهرمیشه؟
دوست عزیز با عقل و منطق جور درمیاد چون اصلاً پهنای باند کابل PC جوابگوی فیلم HD نیست دیگه چه برسه به سه بعدی!
شما الان با کابل PC تصویرتون فول اسکرینه؟ چون برای من تصویر با کابل PC مثل یه قاب کوچیک در وسط صفحه تلویزیونه.

ghafas man
29-12-2011, 10:34
من چند وقتیه این تی وی رو گرفتم کیفیتش خوبه خدارو شکر،اما از وقتی که ماهواره رو بهش وصل کردم 4 یا 5 تا کانال هست که موقع پخش کردن اولش پرش میندازه بعد ثابت میشه آیا دلیل خاصی داره؟

رضاکلاته
29-12-2011, 20:04
دوستان کسی این آپدیت ریخته ؟توسایتش زده بود 5/12/2011
نحوه ریختنش مثل آپدیت قبلیه؟
درضمن این فایل که من ازسایت سونی دانلود کردم چیه؟
ftp://ftp.vaio-link.com/pub/manuals/consumer/imanual/az1_dvbt/2b-15/en.ZIP
دوستان کجایند چرا جواب نمیدین؟

marg11
03-01-2012, 20:47
آدرس سایتش رودقیق بده تا من چک کنم بهت بگم

رضاکلاته
03-01-2012, 22:38

marg11
03-01-2012, 23:37
من فقط اینو پبدا کردم System Software Update (Version PKG4.107GAT) For Asia
03 Oct 2011 برای hx800

mreza1234
05-01-2012, 10:29
سلام،میشه بگین که چطوری باید ریست کنبم تا به قسمت تغییر کشور وارد یشیم؟

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

سلام،میشه بگین که چطوری باید ریست کنبم تا به قسمت تغییر کشور وارد یشیم؟ (برای اینکه گیرنده دیجیتالی مدل 40hx800 فعال بشه؟)

رضاکلاته
06-01-2012, 02:10
سلام،میشه بگین که چطوری باید ریست کنبم تا به قسمت تغییر کشور وارد یشیم؟

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

سلام،میشه بگین که چطوری باید ریست کنبم تا به قسمت تغییر کشور وارد یشیم؟ (برای اینکه گیرنده دیجیتالی مدل 40hx800 فعال بشه؟)

سلام اول کلید homeرومیزنی میای به تنظیمات سیستم بعد تنظیم عمومی وبعد کارخانه ای بعد yesبعد ازریست زبان انگلیسی وکشور استرالیا رو برای دریافت کانالهای دیجیتال انتخاب میکنی
دوست عزیز لطفا درقسمت منوی 3dنگاه کنید ببینید گزینه ای به نام ساید بای ساید هست ؟خبرشو زود بدین.ممنون

marg11
06-01-2012, 16:42
سلام اول کلید homeرومیزنی میای به تنظیمات سیستم بعد تنظیم عمومی وبعد کارخانه ای بعد yesبعد ازریست زبان انگلیسی وکشور استرالیا رو برای دریافت کانالهای دیجیتال انتخاب میکنی
دوست عزیز لطفا درقسمت منوی 3dنگاه کنید ببینید گزینه ای به نام ساید بای ساید هست ؟خبرشو زود بدین.ممنون

بله گزینش هست ولی زمانی فعال میشه که شما از طریق ps3 یا دستگاهی دیگه همین فرمت یعنی کناره هم رو داشته باشین

رضاکلاته
06-01-2012, 22:18
بله گزینش هست ولی زمانی فعال میشه که شما از طریق ps3 یا دستگاهی دیگه همین فرمت یعنی کناره هم رو داشته باشین

ممنون ازجوابتون دوست عزیز ولی من متوجه پاسختان نشدم اولا ps3چیه ؟وبعداینکه درحالتی که این دستگاه وصل نیست اون گزینه وجودداره وغیر فعاله؟یااصلا حذف میشه وموقع وصل دستگاه ظاهر میشه ؟آیا این گزینه درقسمت روشن خاموش کردن گزینه 3dیه یاردیف خاصی داره؟
یه سوال دیگه آیا بافلش فیلم زیر نویس داری رو نگاه کردی آیا زیر نویسش میاد یانه؟

marg11
08-01-2012, 11:32
ممنون ازجوابتون دوست عزیز ولی من متوجه پاسختان نشدم اولا ps3چیه ؟وبعداینکه درحالتی که این دستگاه وصل نیست اون گزینه وجودداره وغیر فعاله؟یااصلا حذف میشه وموقع وصل دستگاه ظاهر میشه ؟آیا این گزینه درقسمت روشن خاموش کردن گزینه 3dیه یاردیف خاصی داره؟
یه سوال دیگه آیا بافلش فیلم زیر نویس داری رو نگاه کردی آیا زیر نویسش میاد یانه؟

وقتی بلوری پلیر شما وصل باشه و گزینه 3d رو میزنین فعال میشه و معلوم میشه

Hatek
09-01-2012, 16:58
سلام
تورو خدا یکی جواب منو بده تو هر تاپیکی مینویسم هیشکی جوابگو نیست
تلویزیون من مدلش nx720 40 هستش الان فایلای روی فلشو که فرمت های mp4 یا mkv یا خیلی از فرمت های دیگه دارن رو نمیخونه
گفتن با اپدیت مشکل حل میشه
من الان دارم فایلای اپدیت رو دانلود میکنم یکی توضیح بده که بعد از دانلود باید چیکار کنم؟؟
بریزم رو فلش بعد بزنم به تلویزیون خود به خود اپدیت میشه؟
اصلا اپدیت کار حساسی نیست که خطرناک باشه و در صورت اشتباه مشکلی برا تلویزیون پیش بیاد؟؟؟
یا تنظیمات تلویزیون بهم نمیخوره؟؟
یا مثلا تلویزیون من که nx720 هست یه اپدیت خاص داره یا همه ی سونی ها یه اپدیت دارن
لطف کنین جواب کامل بدین
ببخشید طولانی شد ها

shadow4
09-01-2012, 22:08
سلام
تورو خدا یکی جواب منو بده تو هر تاپیکی مینویسم هیشکی جوابگو نیست
تلویزیون من مدلش nx720 40 هستش الان فایلای روی فلشو که فرمت های mp4 یا mkv یا خیلی از فرمت های دیگه دارن رو نمیخونه
گفتن با اپدیت مشکل حل میشه
من الان دارم فایلای اپدیت رو دانلود میکنم یکی توضیح بده که بعد از دانلود باید چیکار کنم؟؟
بریزم رو فلش بعد بزنم به تلویزیون خود به خود اپدیت میشه؟
اصلا اپدیت کار حساسی نیست که خطرناک باشه و در صورت اشتباه مشکلی برا تلویزیون پیش بیاد؟؟؟
یا تنظیمات تلویزیون بهم نمیخوره؟؟
یا مثلا تلویزیون من که nx720 هست یه اپدیت خاص داره یا همه ی سونی ها یه اپدیت دارن
لطف کنین جواب کامل بدین
ببخشید طولانی شد ها
دوست عزیز سلام
از انجا که من خودم hx925 دارم و تا حالا 3 بار اپدیتش کردم لازم دونستم کمکت کنم تا دچار مشکل نشی
اول اینکه من تا حالا با اپدیت کردن نتونستم توانایی اجرای فرمت هایی رو که ساپرت نمی کنه بهش اضافه کنم بنابر این فکر اینو از سرت بیرون کن .من ایمیل زدم به خود شرکت سونی تا هم این مطلب رو بررسی کنن و هم ساپرت نکردن زیر نویس srt که مهندسین انجا با کلی احترام پاسخ دادن فعلا اپدیتی با این ادونتیج نوشته نشده
برای انجام اپدیت اگه خیلی مایلی بعد از دان کردن فایل یه پوشه میبینی که حجم دقیقشو باید بررسی کنی تا دقیقا همون باشه که تو صفحه دانلود خود سونی توضیح داده .بعد یه فلش مرتب میاری با fat فرمت میکنی پوشه رو بدون تغییر نام و برنامه دیگری میرزی توش.حالا تی ویت رو از هرچی پورت یگه شامل یو اس پی های مختلف و سینما و اینترنت جدا میکنی.اگه برق در طول اپدیت قطع بشه یا یو اس پی رو زود در بیاری کار تی ویت تمومه..به محض اینکه یو اس پی رو زدی اگه فولدر رو درست اکسترکت کرده و کپی کرده باشی پیغام اپدیت میاد .ok میکنی .تی ویت چن ثانیه روشن هست و بعد خاموش میشه و لایت زرد ان چشمک میزنه. بعد دوباره تی وی روشن میشه و پیغام میده اپ دیت کامل شد ok میکنی و یو اس پی رو جدا میکنی. تمام
ولی از من میشنوی فکر یه پخش کننده تمام عیار باش.
اگه انگلیشت هم خوبه این صفحه رو بخون شاید من چیزی رو نگفته باشم.

liverpooli
10-01-2012, 00:01
سلام.
این مدل سونی ساخت کجاست؟مونتاژ ایرانه؟

Hatek
10-01-2012, 11:39
واقعا ممنون
اگه کار اپدیت اینها نیست پس برا چی همه اپدیت میکنن؟
پس باید به فکر یه بلوری پلیر باشم
liverpooli
10-01-2012, 14:10
کسی نیست جواب ما رو بده؟:10:

shadow4
10-01-2012, 17:55
کسی نیست جواب ما رو بده؟:10:
دوست عزیز
من تی وی خودمو از بندر عباس گرفتم .ساخت مالزیه .معمولا اکثر تی وی های سونی موجود در کشور از بندر که از دبی وارد کردن میاد.پشتش هم مالزی زده.گیرنده دیجیتال داخلی هم داره.جهت کسب اطلاعات بیشتر فروم ها رو بخون.

venus90
05-03-2012, 15:26
با سلام به دوستان. لطف کنید قیمت 46hx8000 رو هم اگه کسی میدونه اعلام کنه و مقایسه ای هم با 46ex720
انجام بده ممنون میشم

رضاکلاته
19-04-2012, 22:15
سلام دوستان آپدیت جدیدی برای KDL-40HX800 اومده کسی ازاون استفاده کرده یا خیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soorena010
15-05-2012, 15:42
سلام دوستان در کل تلویزیون خوبی هست?میخوام یکی بگیرم نظرتون چیه بیشتر از ماهواره و سیستم دیجیتال میخوام استفاده کنم

soorena010
17-05-2012, 01:35
کسی جواب نداد

senaps
26-05-2012, 00:53
سلام.... دوستان الان چه مدلی و چه قیمتی از این تلویزیون موجوده؟! فعلا من فقط گیرنده دیجیتالش رو استفاده میکنم...دی وی دی می وی دی هم ندارم....فوقش لپ تاپم رو وصل کنم با HDMI که فیلم یا کشتی کج تماشا کنم.....البته اگر بازی بده که چه بهتر!!!!! مدل ۴۰ اینچش چه قیمتی داره؟ احتمالا از بانه بگیرم....

رضاکلاته
01-06-2012, 23:59
سلام کسی میتونه به من کمک کنه ؟ من سونی HX800دارم فیلمهایی با فرمتAVIرو که ازاینترنت میگیرم رو بافلش نشون میده ولی فیلمهایی که بادوربین سامسونگ میگیرم که اون هم فرمتشAVIه رونشون نمیده چرا؟