ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مقطع ابتدايي

pakbakhteh
20-01-2011, 11:22
سلام
برادرزاده اي دارم كلاس چهارم ابتدايي هست وضعيت درسيش خيلي خوبه براي ادامه مسير تحصيليش قصد داره به مدرسه تيزهوشان بره و اين كار هم مستلزم برنامه ريزي دقيق و پشتكار زياديه
رو اين حساب حتما با من موافق هستيد كه نمي توان فقط به كتب درسي اكتفا نمود و قطعا بايستي در كنار كتب درسي كتب كمك درسي لازم هم تهيه و مطالعه كنه
از اونجا كه بچه هاي اين انجمن ماشاله ميشه گفت يه ديكشنري كامل در هر زمينه اي هستند خواستم بهتون زحمت بدم و كمك كنيد ايشون چه كتبي ( انتشاراتي ) را تهيه كنه و احيانا نياز هست آموزشگاه بره يا .. ؟
چند تايي كتاب گاج و انديشمند و پرتو دانش گرفته اما به نظرم كتاب هاي انديشمند بار علمي بيشتري دارند و ميشه گفت در اين زمينه مثمرثمرترند به هر حال خواستم به شما عزيزان زحمت بدم نظراتتون رو در زمينه تهيه كتب كمك درسي ، آموزشگاه و ... بفرمائيد كه انشاله به يك نتيجه خوبي در اين زمينه برسيم.
راستي اگه كسي از دوستان هم فرزند يا نزديكانشون در مدارس تيزهوشان مشغول به تحصيل هستند ، خوشحال ميشم اظهار نظري در اين زمينه داشته باشند.
با سپاس فراوان:11:

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

بجه ها خواهش مي كنم حتما در اين بحث شركت كنيد چون بهش قول دادم كمكش مي كنم و كمكي هم كه بدون تحقيق باشه خيلي مفيد نيست. پس خواهشن شركت كنيد

davy jones
20-01-2011, 13:43
سلام
برادرزاده اي دارم كلاس چهارم ابتدايي هست وضعيت درسيش خيلي خوبه براي ادامه مسير تحصيليش قصد داره به مدرسه تيزهوشان بره و اين كار هم مستلزم برنامه ريزي دقيق و پشتكار زياديه
رو اين حساب حتما با من موافق هستيد كه نمي توان فقط به كتب درسي اكتفا نمود و قطعا بايستي در كنار كتب درسي كتب كمك درسي لازم هم تهيه و مطالعه كنه
از اونجا كه بچه هاي اين انجمن ماشاله ميشه گفت يه ديكشنري كامل در هر زمينه اي هستند خواستم بهتون زحمت بدم و كمك كنيد ايشون چه كتبي ( انتشاراتي ) را تهيه كنه و احيانا نياز هست آموزشگاه بره يا .. ؟
چند تايي كتاب گاج و انديشمند و پرتو دانش گرفته اما به نظرم كتاب هاي انديشمند بار علمي بيشتري دارند و ميشه گفت در اين زمينه مثمرثمرترند به هر حال خواستم به شما عزيزان زحمت بدم نظراتتون رو در زمينه تهيه كتب كمك درسي ، آموزشگاه و ... بفرمائيد كه انشاله به يك نتيجه خوبي در اين زمينه برسيم.
راستي اگه كسي از دوستان هم فرزند يا نزديكانشون در مدارس تيزهوشان مشغول به تحصيل هستند ، خوشحال ميشم اظهار نظري در اين زمينه داشته باشند.
با سپاس فراوان:11:

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

بجه ها خواهش مي كنم حتما در اين بحث شركت كنيد چون بهش قول دادم كمكش مي كنم و كمكي هم كه بدون تحقيق باشه خيلي مفيد نيست. پس خواهشن شركت كنيد

سلام.

فکر کنم بحث در این مورد منجر به تبلیغات آموزشگاه ها و انتشارات گوناگون میشه و همونطور که میدونین این کار یه کوچولو با قوانین انجمن مغایر هستش.

ولی برای اینکه نا امیدتون نکرده باشم بگم که اون موقع که ما بچه محصل بودیم و درس میخوندیم، کتابهایی بودن که آزمونها و سوالات تیزهوشان رو به صورت طبقه بندی شده جمع آوری کرده بودند. البته اسم انتشارات هاشون رو یادم نیست.
علاوه بر این یه سری آزمونهای هماهنگ بین مدارس در سراسر کشور برگزار میشه به نام آزمونهای مرآت که این آزمونها به طور هماهنگ از طرف موسسه ی آموزشی انرژی اتمی (که البته این موسسه با تیزهوشان متفاوته ولی اونم سطحش بالاست) در مدارس کشور برگزار میشه و اگه راغب باشین میتونین پیشنهاد بدین که مدرسه ی برادرزاده تون هم در این آزمونها کل دانش آموزانش رو شرکت بده. به نظرم این آزمون ها میتونه نقش مهمی در آمادگی جهت آزمون ورودی تیزهوشان داشته باشه.

همچنین میتونین به لینک های زیر یه سری بزنین که به نظرم حاوی سوالات خوبیه. (البته فکر کنم اغلب سوالات مربوط به سال پنجم دبستان باشه):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشین.
89/10/30

pakbakhteh
22-01-2011, 08:05
خيلي ممنونم davy jones عزيز بابت راهنمائيتون
راستش با توجه به اينكه بحث يه موضوع علميه و ممكنه سئوال خيلي از دوستان ديگه حتي در آيند هم باشه چه اشكال داره كه در مورد انتشارات هم صحبت كنيم اين در حاليه كه من در خيلي از تاپيك هاي همين فروم ديدم در مورد بسياري از كتاب ها و انتشارات صحبت شده رو اين حساب چون مي خوام واسش يه مجموعهكتب مفيد تهيه كنم اگه شما و بقيه دوستان هم نظراتتون رو در زمينه كتاب هاي كمك درسي بفرمائيد ممنونم ميشم .
حقيقتا تنوع كتاب ها به حدي زياده كه اگه بدون شناخت بخواهي تتهيه كني مطمئنا به نتيجه مطلوب نمي رسي
بازم ممنونم از شماو بقيه @};-

pakbakhteh
24-01-2011, 12:53
دوستاني كه اطلاعاتي در اين زمينه دارند لطفا اين تاپيك را دريابند!