مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد پرداخت آنلاین
ali_santori
19-01-2011, 21:01
سلام
من میخواستم برای فروشگاه اینترنتی پرداخت آنلاین بزارم
مثلا یکی که میخواد خرید کنه با زدن یه دکمه به صفحه بانک مورد نظر بره و همونجا پرداختو انجام بده...
پیشاپیش ممنون
tarantino
22-01-2011, 12:42
اگر فروشگاه بر پايه جوملا باشه مي تونيد از افزونه هاي آماده كه براي پرداخت آنلاين و يا اتصال به ايران ماركت سنتر متشر كرديم استفاده كنيد
در غير اينصورت بايد براتون كد نويسي انجام بشه
jamy_khoshtip
22-01-2011, 12:48
فدات شم برای این کار هیچ چیزی احتیاج نیست .
اگر از بانک پارسیان می خواهی پرداخت بگیری باید یک چک 2میلیونی ببری و اکانتت رو تحویل بگیری.
سپس در اکانتت قیمت تعریف می کنی و لینکش رو میزاری رو اجناس . بعد طرف فرت کلیک میکنه رو لینک و میره پرداخت بکنه .
این اطلاعاتی بود که من کسب کرده ام . موفق و پیروز باشید
ali_santori
22-01-2011, 13:14
فدات شم برای این کار هیچ چیزی احتیاج نیست .
اگر از بانک پارسیان می خواهی پرداخت بگیری باید یک چک 2میلیونی ببری و اکانتت رو تحویل بگیری.
سپس در اکانتت قیمت تعریف می کنی و لینکش رو میزاری رو اجناس . بعد طرف فرت کلیک میکنه رو لینک و میره پرداخت بکنه .
این اطلاعاتی بود که من کسب کرده ام . موفق و پیروز باشید
ممنون یعنی این دو ملیون فقط ضمانته؟
پول دیگه ای نمیگیرن؟
آخه من بعضی ها رودیدم که تو سایتشون چیزای غیر قانونی به همین روش میفروشن
پس اونا چطوری تونستن؟
jamy_khoshtip
22-01-2011, 13:31
والا تا جایی که می دونم آره برای ضمانت هست .
نه مثلا کسایی که چیز پ/ی ا/ن می فروشن ، اومدن لینک دادن به صفحه پرداخت الکترونیک اون بانک . به این صورت هست که شما باید شماره کارت اون طرف رو وارد کنید اما این پرداخت آنلاین هیچ احتیاجی نیست . تنها شما باید شماره کارت خود رو وارد کنید و پرداخت و تمام
سوالی بود درخدمتم .
ali_santori
22-01-2011, 14:24
والا تا جایی که می دونم آره برای ضمانت هست .
نه مثلا کسایی که چیز پ/ی ا/ن می فروشن ، اومدن لینک دادن به صفحه پرداخت الکترونیک اون بانک . به این صورت هست که شما باید شماره کارت اون طرف رو وارد کنید اما این پرداخت آنلاین هیچ احتیاجی نیست . تنها شما باید شماره کارت خود رو وارد کنید و پرداخت و تمام
سوالی بود درخدمتم .
میشه همین لینک که باید شماره کارت فروشنده رو هم وارد کرد بهم بدین؟
دوستان تا اونجا که من پیگیری کردم نیاز به ثبت شرکت هست
درباره ضمانت 2 میلیونی چیزی نشنیدم:13:
سلام.
می تونید از واسطه های مثل زرین پال استفاده کنید .. با این روش دیگه نیازی به بانک نیست .. شما با یک شرکت قرارداد می بندید، و اون شرکت هم با بانک قرارداد داره ... سپس کارتون رو انجام میدید ..
اطلاعات بیشتر رو در سایتشون ببینید (سرچ کنید: "زرین پال")
البته زرين پال هم در مورد موارد غير قانونی حساس هستش و حساب کاربران فروشنده موارد غير قانونی رو بدون اخطار قبلی توقيف ميکنه. قواين رو ميتونيد از آدرس زير مطالعه کنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
التماس دعا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.