مشاهده نسخه کامل
: سوالات فنی !؟
dr.hanzaleh
19-01-2011, 17:48
1 ) اگه حین استفاده از یه هارد با آداپتور یهو اومدیم برق رفت ، پای بچه خورد آداپتور دراومد(!!!:34:) ، آداپتور سوخت ،برق نوسان گرفت... چه بلای سر هارد یا اطلاعات توش میاد ؟!:18:
2 ) بعدش هم اینکه اصولا واسه آرشیو آداپتور دارا خوب و به صرفست دیگه ؟!
3 ) شنیدم پورت فایروایر(i-Link) از usb 2 یه مقدار سریعتره و خروجی برق بیشتری داره ؟! درسته ؟!
GHAGHALEELEE
23-01-2011, 03:10
1 ) اگه حین استفاده از یه هارد با آداپتور یهو اومدیم برق رفت ، پای بچه خورد آداپتور دراومد(!!!:34:) ، آداپتور سوخت ،برق نوسان گرفت... چه بلای سر هارد یا اطلاعات توش میاد ؟!:18:
2 ) بعدش هم اینکه اصولا واسه آرشیو آداپتور دارا خوب و به صرفست دیگه ؟!
3 ) شنیدم پورت فایروایر(i-Link) از usb 2 یه مقدار سریعتره و خروجی برق بیشتری داره ؟! درسته ؟!
1.اگر نوسان بسیار سریع باشه ممکنه بخشی اطلاعات یا همه اسیب ببیند ممکنه هم هیچ قسمتی اسیبی نبیند.در مورد نوسان اصلا نمیتوان نظر حتی به احتمالی داد.ولی باید بدانید که قاتل لوازم برقی نوسان برق هست.از لوازم صوتی تصویری گرفته تا یخچال و لوازم صنعتی.برای همین در مراکزی که نوسان برق اهمیت دارد از ups استفاده میشود .من فکر نمیکنم برای شما مقرون بصرفه باشد که ups برای مصرف خانگی بخرید.
2.قیمت بدون اداپتور از با اداپتور بالاتر هست و سرعتش هم پایین تر هست ولی در عوض مقاومت بیشتر و حجم کمتر دارد.ضمنا نحوه نگهداری هارد از همه اینها مهمتر است.
3.من اگاهی در این زمینه ندارم و اساتید باید کمک کنند
dr.hanzaleh
24-01-2011, 11:37
1.اگر نوسان بسیار سریع باشه ممکنه بخشی اطلاعات یا همه اسیب ببیند ممکنه هم هیچ قسمتی اسیبی نبیند.در مورد نوسان اصلا نمیتوان نظر حتی به احتمالی داد.ولی باید بدانید که قاتل لوازم برقی نوسان برق هست.از لوازم صوتی تصویری گرفته تا یخچال و لوازم صنعتی.برای همین در مراکزی که نوسان برق اهمیت دارد از ups استفاده میشود .من فکر نمیکنم برای شما مقرون بصرفه باشد که ups برای مصرف خانگی بخرید.
2.قیمت بدون اداپتور از با اداپتور بالاتر هست و سرعتش هم پایین تر هست ولی در عوض مقاومت بیشتر و حجم کمتر دارد.ضمنا نحوه نگهداری هارد از همه اینها مهمتر است.
3.من اگاهی در این زمینه ندارم و اساتید باید کمک کنند
1.نوسان صحیح . ولی در مورد قطعی ناخواسته برق ... چی ؟! از یکی شنیدم مثه هارد خوده PC میمونه ! احتمالش ضعیفه که چیزی بشه ولی احتمال پاک شدن اطلاعات در حال ارسال یا بخشی و یا کل اطلاعات هارد هستش !!!ولی می خوام اساتید هم نظر بدن
2.مقاومت کمتر!! یعنی 3.5 اینچی ها نسبت به ضربه ... حساسترند ؟!
3.بازم ممنون از توجهت :10:
shahramcat
27-01-2011, 15:17
پورت ilink همون IEEE1394 هست که در دونوع 400 و 800 هست . 1394A که سرعت حداکثر 400 مگ داره و 1394B که سرعت تا 800 داره .
ilynk همون firewire هست که برای سونیه و اسمش رو تغییر داده . اولین بار firewire رو شرکت اپل در سال 1995 اختراع کرده . در هر دوصورت این پرت سرعتش حداقل تا 20 30 درصد بالاتر از usb2 هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.