ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مینی لپ تاپ ایسوس رشیدکریم

imanlive
19-01-2011, 15:16
سلام به دوستان خوبم و استاتید محترم

من حدود 1 ماه هست یک مینی لب تاپ ایسوس طرح رشید کریم گرفتم ..همانطور که میدانید دو باطری دارد و باطری اول بعد از 10 ساعت شارژ اولیه متاسفانه حتی 4 ساعت هم شارژ نمیده در حالیکه سازندگان گفتن هر کدام 6 ساعت شارژ میده و باطری دوم رو هم تست کردم همینطور بود به نظر شما مشکل چیه؟ آیا با عوض کردن ویندوز سون اورزینال خودش به ایک پی مصرف بازری کمتر میشه؟

کلا دوستانی که مینی لب تاپ دارن برای این لب تاپهای نه چندان قوی چه ویندوزی پیشنهاد میکنند؟

کسی میدونه مشکل باطری وسیستم من چیه؟ همه تنظیمات رو هم انجام میدم بازم به 4 یاعت نمیرسه سارژ باطری:41:

Pami
20-01-2011, 23:00
اول اینکه اگر کسی اطلاعاتی داشته باشه میاد با شما در میون میزاره ، نیازی به اینهمه پست دادن نیست .
در مورد باتری ، کاملا بستگی به نوع مصرف شما داره ، اگر از نت بوک تون زیاد کار بکشید خوب مسلم هست که از مدت زمان از پیش تعیین شده زودتر شارژ خالی میکنه . شما تنظیمات Power Option رو روی Power Saver بگذارید و تست کنید .

imanlive
21-01-2011, 00:30
دوست عزیز گفتم که اینا رو خودم بلدم تو یک سایتی نوشته بود که تنظیماتی در برنامه مخصوص ایسوس هست که اسمش انجین هست و اونجا اگه تنظیم نباشه بیش از 3 ساعت و 10 دقیقه جواب نمیده ولی اگه تنظیم بشه 6 ساعت رو میکشه شما اطلاعی نداری ؟

Pami
21-01-2011, 11:35
اون برنامه همون کار Power Option رو انجام میده ، شما خودتون میتونید از داخل Power Option یک Plan کم مصرف تنظیم کنین که شارژ بیشتری داشته باشید ، در ضمن خاموش کردن وایرلس و بلوتوث و کم کردن نور صفحه نمایش و همینطور استفاده سبک تر از نت بوک رو امتحان کنین ببینید چقدر تاثیر داره

imanlive
21-01-2011, 14:04
متاسفانه من همه رو امتحان کردم و به 6 ساعت نمیرسم ... همانطور که گفتم در سایتی خوندم که نوشته بود باید گزینه هایی فعال یا غیرفعال بشه .... تو همه سایتها نوشته عمر هر کدوم از باطری های این لپ تاپ 6 ساعت هست ولی چرا بیش از 3 ساعت دوام نمیاره؟ کسی تا حالا با این مینی لپ تاپ کار نکرده ؟ به نظر شما استفاده از ویندوز ایکس پی برای این لپ تاپ مناسب تر نیست؟:11:

imanlive
21-01-2011, 23:37
امروز همه چیز رو روی کم گذاشتم خیلی بهتر شد ...به نظر میاد موسی که بهش وصل میکردم از شارژش کم میکرده اخه موس چراغ هم زیرش داره ممکنه از همین موس باشه؟ :19:

H@mid-Vista
24-01-2011, 17:18
دوست عزیز ان زمان چند ساعته برای نور حداقل مانیتور و پروفایل انرژی Power Saver هست و در عمل نصف اون هم رخ نخواهد داد و بیشتر جنبه تبلیغی داره.
نگران نباش باطری خراب نیست اما باید نور مانیتور رو كم كنی. روی پروفایل High Performance هم نذار