مشاهده نسخه کامل
: طریقه پاک کردن اتوران
تازه وینوزمو عوض کردم می خواستم با سی دی یه سری نرم افزارو نصب کنم که وقتی نصب شون تموم شد و سیستمو چک کردم دیدم یه سری ویروس و تروجان توش افتاده عکسای زیر بعد از اتمام اسکن هستش ، حالا چطور می تونم پاکش کنم و یا در کل شما با دیدن این شکل چه نظری دارید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed774
20-01-2011, 13:52
درايو F ، درايو سيدي رام شما هست ؟ ! اگه اينطوري باشه که اين سيدي پر از ويروسه و کسپر هم خواسته بلوکه کنه ولي چون روي سيدي هست توانايي پاک کردنش رو نداره . سيستم رو با کسپر اپديت شده اسکن کن
درايو F ، درايو سيدي رام شما هست ؟ ! اگه اينطوري باشه که اين سيدي پر از ويروسه و کسپر هم خواسته بلوکه کنه ولي چون روي سيدي هست توانايي پاک کردنش رو نداره . سيستم رو با کسپر اپديت شده اسکن کن
آره،قبلا حواسم به این اسیستنت مزخرف نبوده چکش کنم،کاسپر 2011 هستش ،یعنی دوباره اپ دیتش کنم،تو این سی دی افیسو نصب کردم،یعنی حالا که تروجان اومده تو خود سیستم کاسپر نمی تونه کاری کنه، باید حتما اپدیتش کنم؟
saeed774
20-01-2011, 19:10
سيستمت که ويروسي نشده چون کسپر مطمئنا اتوران رو بلوکه و اجازه ورود به سيستم رو نداده . بهتره که آپديت کني ولي آپديت هم نکني با ديتابيس موجود در کسپر 2011 هم اين ويروسا شناسايي و خنثي ميشن.
الان مشکلي با سيستم داري مگه ؟ تسک منيجر و رجيستري فعال هستند؟ اگه آره يعني ويروس نتونسته به سيستم نفوذ کنه .
نه مشکلی ندارم،اره اینا هم فعالن،فقط نمی خواستم ویروسی بشه که شما می گید نشده،ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.