PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی پورت USB3 توسط هارد اکسترنال WESTERN

MOBILE TECHNICAL
19-01-2011, 12:45
سلام و خسته نباشید

از اونجایی که مادربرد من ASUS P7P55D-E DELUXE دارای پورت USB3 میباشد هارد WESTERN DIGITAL MY BOOK ESSENTIAL 1TB USB2 + USB3 خریداری کردم
اما وقتی کابل رو به پورت USB3 میزنم اصلا DETECT نمیشه
ولی در پورت معمولی کاملا شناسایی میشه و بالا میاد
پورت USB3 رو هم با دیوایس های دیگه چک کردم مشکلی نداشته حتی کنترلرها رو هم از نظر ورژن نرم افزاری آپدیت کردم

اگر محبت کنید در مورد راه اندازی هارد با پورت USB3 راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
پیشاپیش تشکر از همه عزیزان

joe_satriani
29-01-2011, 20:16
با سلام
حتما به گارانتي مراجعه كنيد

موفق باشيد.

raoof2005
08-03-2013, 19:19
سلام.
من حدود یک سالی میشه ی هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن دارم هیچ مشکلی نداشت ولی الان ی مدتی میشه نمیدونم چش شده لب تاب خودم دیگه نمیشناسه؟PC ها همشون میشناسنش و بعضی لب تاب های دیگه هم میشناسن ولی ن همشون نمیدونم چی شده؟ usb های لب تابم درسته چون فلش و ماوس و اینا رو میشناسه ولی نمیدونم چرا هاردم رو نمیشناسه؟ وقتی وصلش میکنم برق بهش میرسه یعنی کار میکنه ولی چراغ هادم روشن نمیشه و نمیشناسه؟ تو قسمت Disk managment هم نمیاد ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی لازمش دارم

EXTREME
08-03-2013, 20:33
سلام و خسته نباشید

از اونجایی که مادربرد من ASUS P7P55D-E DELUXE دارای پورت USB3 میباشد هارد WESTERN DIGITAL MY BOOK ESSENTIAL 1TB USB2 + USB3 خریداری کردم
اما وقتی کابل رو به پورت USB3 میزنم اصلا DETECT نمیشه
ولی در پورت معمولی کاملا شناسایی میشه و بالا میاد
پورت USB3 رو هم با دیوایس های دیگه چک کردم مشکلی نداشته حتی کنترلرها رو هم از نظر ورژن نرم افزاری آپدیت کردم

اگر محبت کنید در مورد راه اندازی هارد با پورت USB3 راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
پیشاپیش تشکر از همه عزیزان

درایورهای usb3 نصب شده ؟
بایوس مین رو آپدیت کنید و درایورهای مربوط به usb3 رو نصب یا آپدیت کنید و دوباره تست کنید