مشاهده نسخه کامل
: اجرای برنامه ها با ترتیب خاص
karbon2010
19-01-2011, 12:32
با سلام
دوستان ما سه فایل اجرایی داریم با نامهای
a.exe
b.exe
c.exe
ایا راهی هست که بتوان این سه برنامه را با ترتیب خاص اجرا نمود یعنی اول a اجرا بشه بعد از بسته شدن ان b اجرا بشه و بعد از بسته شدن ان c اجرا بشه و بعد از بسته شدن ان مقداری را برگرداند که ما برنامه اصلی را ببندیم
البته من با دستور shell کارهایی کردم اما باز به مشکل خوردم.
ممنون
amirxbest
19-01-2011, 13:03
دوست عزیزشما میتونید با همون دستور shell برنامه هات رو اجرا کنی و بعد یه فایل bat درست کنی که باید با دستور taskkill که یکی از دستورات cmd هست برنامه مورد نظر (مثلا a) روببندی.به اینصورت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد با دستور shell فایل bat رو اجرا کنی و بعد هم کارای لازم رو انجام بدی.:46:
karbon2010
19-01-2011, 14:12
با سلام
متشکر از پاسخ شما اما می شه یک کمی توضیح بیشتری بدهید منظورم قسمت مقدار برگشتی را می گم
ممنون
amirxbest
19-01-2011, 14:29
شما میتونی یه متغیر از نوع boolean تعریف کنی که بعد از انیکه آخرین فایل bat رو اجرا کردی متغیر رو با false مقدار دهی کنی و بعد با یه دستور شرطی چک کنی اگه مقدار متغیر true بود یعنی کارت انجام نشده و اگه false بود یعنی کارت انجام شده.:46:به همین راحتی.
اگه خواستی بگو تا نمونه کد برات بذارم.
موفق باشید:46:
amirxbest
19-01-2011, 14:40
فرض میکنیم هر 3 فایل exe و هر 3 فایل bat شما در درایو c هست با این کد میتونی کارت رو انجام بدی:
:46:
sadeghbarout
19-01-2011, 15:20
امیر جان این فایل bat چیه و چطور باید بسازیمش و توی برنامه چکار میکنه؟
بعدش توی نمونه کدی که گذاشتی مقدار t چطور تغییر میکنه و به true تبدیل میشه؟
اگه توضیح بدی ممنون میشم چون ظاهرا برنامه جالبیه
karbon2010
19-01-2011, 17:01
سلام
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
اگه بتوانید یه توضیح خاصی به دلیل همانطور که دوستمان گفتند جهت یاد گیری و درک ان
ممنون
amirxbest
19-01-2011, 17:26
شما یه فایل txt بردارین و دستوراتی رو که میشه تو cmd اجرا کرد رو توش بنویسین فقط موقع save کردن پسوند فایل رو از txt به bat تغیر بدین به همین راحتی(فایلمون به فایل اجرایی تبدیل میشه):20:منظورم از فایل bat همین بود اینم مثالی که آماده کردم:
(و خدمت صادق جون عزیز بگم که وقتی یه متغیر از نوع boolean تعریف میکنی خودش به طور پیش فرض true هست)
شما فقط رو فایل main.exe کلیک کنید خودش سریعا هر 3 برنامه a.exe , b.exe , c.exe رو اجرا کرده و سریع میبنده بدون اینکه کاربر متوجه بشه و بعد اگر برنامه کارش رو درست انجام داده بود خودش بسته میشه وگرنه اخطار میده:46:البته فکر کنم شما هم میخوای ویروسی چیزی درست کنی که این مدلی میخوای:31:اینم توضیح کامل.موفق باشید.
karbon2010
20-01-2011, 09:07
با سلام
دوست عزیز از توضیحی که دادی ممنونم
اما یه مورد اینکه برای چی هر سه برنامه اجرا می شه ما این را نمی خواهیم ما می خواهیم بعد از اتمام برنامه اول برنامه دوم اجرا بشه یعنی شما فرض کنید بعد از اجرا برنامه و زدن کلید run برنامه توسط دستور shell بتوانیم برنامه A.exe را اجر کرده بعدا از انجام عملیات خاص برنامه تشخیص دهد که برنامه به هر دلیلی a.exe بسته شده است و بعد از ان برنامه b.exe اجرا شود به همین ترتیب بعد از بسته شدن b.exe برنامه c.exe را اجرا نماید و.....
و در اخر برنامه یک مقدار برگشتی به ما بدهد تا بتوانیم کاری بکنیم
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.