ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استیو جابز اپل را ترک کرد

noisymind
18-01-2011, 18:31
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

‎امروز استیو جابز به کارمندان خود در اپل ایمیل زده که اپل را به منظور تمرکز بر روی سلامتی خود ترک خواهد کرد و Tim Cook به عنوان جانشین موقت وی در زمان استراحت خواهد بود.

‎وی در این مرخصی همچنان مدیر اجرایی اپل خواهد ماند و در تصمیمات اصلی و استراتژیک شرکت اپل ایفای نقش خواهد نمود.

استیو جابز پیش از این هم به دلیل ابتلا به سرطان پانکراس، ۲ بار دیگر اپل را برای استراحت پزشکی ترک کرده بود. ولی اگر به خاطر داشته باشید، اطلاعات مربوط به بیماری های او پس از بازگشت اش به اپل و یا پس از بهبود کامل عنوان می گردند. اطلاعات خاص دیگری نسبت به وضعیت سلامت فعلی وی و یا جزئیات نامه در دست نیست.

‎به روزرسانی: ‎استیو جابز به دلیل داشتن سرطان پانکراس، ۲ بار دیگر اپل را برای استراحت پزشکی ترک کرده بود. ‎اما اگر به خاطر داشته باشید، اطلاعات مربوط به بیماری های وی پس از بازگشت وی به اپل و یا پس از بهبود کامل عنوان می گردند. همچون سال ۲۰۰۹ که برای پیوند کبد خود به مرخصی رفت و پس از انجام موفقیت آمیز پیوند، اطلاعات راجع به آن عنوان شد. وی که به گونه نادری از این سرطان مبتلا شده بود، دچار کاهش شدید وزن طی سالهای گذشته گردید.

نقل از نارنجی
منبع : انگحت

noisymind
18-01-2011, 18:42
خروج مجدد جابز از اپل به دنبال بروز مجدد بیماری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ICTna- "استیو جابز" مدیرعامل اپل به دلایل پزشکی مجددا این شرکت را برای یک دوره زمانی ترک می‌کند که البته با این وجود همچنان به عنوان تصمیم‌گیرنده اصلی در فعالیت‌های استراتژیک اپل به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

به گزارش گروه ترجمه آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) اپل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که جابز عملیات‌های روزانه این شرکت را به گروه COO Tim Cook می‌سپارد تا در نبود وی پروژه‌های اپل به جلو هدایت شوند. لازم به ذکر است که جابز این خبر را با انتشار یک پست الکترونیکی به تمام کارمندان اپل اعلام کرد و توضیح داد که به زودی این شرکت را ترک می‌کند.

این دومین باری است که "استیو جابز" بنا به دلایل پزشکی مجبور به ترک شرکت اپل می‌شود. در بیانیه شرکت اپل پیامی که جابز به کارمندان شرکت ارسال کرده به قرار زیر آورده شده است:

«به دنبال درخواست من، هیئت مدیره با خروج موقت من از شرکت اپل که مربوط به دلایل پزشکی می‌شود موافقت کرده است و بر این اساس می‌توانم تمرکز بیشتری بر سلامت خود داشته باشم. من مدیریت شرکت اپل را مجددا ادامه خواهم داد و همچنان در تصمیمات استراتژیک شرکت حضور بهم خواهم رساند».