ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امواج دکل های مخابراتی ؟

shadmehrshadow1
18-01-2011, 11:45
سلام
چند وقتی آهن های دکل ایرانسل در چندکوچه بالاتر از خونه ی ما روی زمین افتاده . رفتم ازشون پرسیدم که قضیه چیه گفت قراره این دکل در وسط حیات خانه ما نص بشه . خیلی هم خوشحال بود . در ضمن فکر کنم ماهانه پولی هم بهشون بدم ولی مهم تر اینه که من شنیدم این دکل ها امواج خطرناکی دارن .
اگه درسته لطفا یه متنی در این رابطه آماده کنید یا یه مقاله بزارید در این باره تا من بهش بدم و مطلعش کنم .
راستی برد خطرناک این امواج چقدر است ؟
اگه امواجش خطرناک باشه همسایه هاش میتونن اعتراض کنن . این طور که معلومه همسایه هاش یکم اعتراض کردن و گفتن چرا به ما نگفتی .

shadmehrshadow1
19-01-2011, 15:57
کسی نیست کمک کنه؟؟؟

Royce
19-01-2011, 19:27
پول که مسلما میگیره ولی مضر بودن امواج bts ها هنوز رسما ثابت نشده فقط در حد حرف و شایعست شایدم شده من نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

noisymind
19-01-2011, 20:38
ما که نفهمیدیم چی شد. بالاخره قراره تو خونه شما نصب بشه یا تو حیاط یک نفر دیگه؟

mehdi_08
19-01-2011, 22:08
عزیزم ضرر داره خوبم داره
یه مثال که تجربه خودم بود این طرح اینترنت ایرانسل رو فعال کردم در رزو حدود 6 7 ساعت استفاده می کردم سردرد عجیبی می گرفتم که با سردرد های معمولی فرق داشت
حالا شما فکرشو بکن یکی 24 ساعته زیر یه دکل زندگی کنه که دائما داره امواج منتشر می کنه
در ضمن اینا خیلی نامردن توان دستگاهاشنو حدود 2 برابر مقدار مجاز می بندن
حتی یکی از این سازمان ها بود اسمش یادم نیست اعلام کرد که فاصله دکل های تلفن همراه از مدارس حداقل باید 300 متر باشه چون روی درس خوندن دانش آموزان تاثیر داره