مشاهده نسخه کامل
: مشکل رفتن رنگ
soha is the beSt
18-01-2011, 02:54
سلام
من میخوام یه ویدیو رو color keyکنم اما نمیخوام یه قسمتی از این ویدیو رنگش بره
من شنیدم به این کار میکن ماسک! ولی بلد نیستم اگه کسی میدونه بگه به من!!
ممنون :20:
سلام دوست من اول یک کپی از فیلمت بگیر بعد روی لایه پایینی دور اون قسمتی که میخوای از بین نره رو با ابزار pen tools ماسک کن بعد لایه بالایی رو color key konتوجه کن که اگه میخوای لبه های ماسکت تیز نباشه روی لایه ای که ماسک رو انجام دادی دو بار m رو فشار بده بعد از گزینه های ماسک mask feather رو نغییر بده تا لبه های تیز از بین برن البته اگر اون قسمتی که میخوای ماسک کنی دارای حرکت باشه باید فریم به فریم شکل و اندازه و جای ماسکت رو متناسب با فیلمت توسط mask path که یکی از گزینه های ماسک هست تغییر بدی موفق باشی
soha is the beSt
18-01-2011, 11:52
سلام دوست من اول یک کپی از فیلمت بگیر بعد روی لایه پایینی دور اون قسمتی که میخوای از بین نره رو با ابزار pen tools ماسک کن بعد لایه بالایی رو color key konتوجه کن که اگه میخوای لبه های ماسکت تیز نباشه روی لایه ای که ماسک رو انجام دادی دو بار m رو فشار بده بعد از گزینه های ماسک mask feather رو نغییر بده تا لبه های تیز از بین برن البته اگر اون قسمتی که میخوای ماسک کنی دارای حرکت باشه باید فریم به فریم شکل و اندازه و جای ماسکت رو متناسب با فیلمت توسط mask path که یکی از گزینه های ماسک هست تغییر بدی موفق باشی
اینا که گفتی درست ولی من اصلا نمیدونم ماسک رو چجوری درست کنم:41:
وقتی با پن تولز کلیک راست میکنم یه جا زده ماسک>نیو ماسک>ماسک شیپ
کدومو بزنم؟:31:
من خیلی مبتدیم :19:
ehsan_nekooee
18-01-2011, 15:28
نیو ماسک رو بزن ببین چی میشه
روی همون گزینه pen tools که کلیک کنی (کلیک چپ)ولایه رو هم انتخاب کرده باشی باکلیک دور سوژه میتونی یه ماسک ایجاد کنی ولی چون که تازه کار هستی توصیه میکنم آموزشهای مقدماتی رو یاد بگیری و اصولی پیش بری آموزشها رو میتونی با یک کم جستجو پیدا کنی
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.