مشاهده نسخه کامل
: مشکل روشن شدن LED سامسونگ مدل C6900 (نیاز به کمک فوری)
excellent67
17-01-2011, 23:58
سلام دوستان بی مقدمه میرم سر اصل مطلب من یه c6900 سامسونگ دارم که امشب رفتم تو منوی مخفیش یکم دستکاری کردم بعد اینکه تلویزیون رو خاموش کردم که تنضیمات در اصطلاح ست بشن وقتی که خواستم دوباره روشنش کنم دیگه تصویر نمیاد یعنی روشن میشه آلارم روشن شدنشم به گوش مرسه ولی تصویری در کار نیست و فقط صفحه سیاه روشن میشه وقتی خاموشش میکنم باز خود به خود روشن میشه و حتی از برقم در آوردم و بعد از چند دقیقه که به برق زدم باز خود به خود روشن میشه و دیگه خاموش نمیشه لصفا اساتید کمک کنن اگه راه حلی برای حل مشکل من میدونن آیا راهی هست که بشه ریست کرد در این حالت که تنظیمات به حالت اولیه برگرده شاید درست بشه از این طریق ؟؟؟ ممنون میشم با تشکر منتظرم .
t_tanhayam
18-01-2011, 01:25
سلام دوستان بی مقدمه میرم سر اصل مطلب من یه c6900 سامسونگ دارم که امشب رفتم تو منوی مخفیش یکم دستکاری کردم بعد اینکه تلویزیون رو خاموش کردم که تنضیمات در اصطلاح ست بشن وقتی که خواستم دوباره روشنش کنم دیگه تصویر نمیاد یعنی روشن میشه آلارم روشن شدنشم به گوش مرسه ولی تصویری در کار نیست و فقط صفحه سیاه روشن میشه وقتی خاموشش میکنم باز خود به خود روشن میشه و حتی از برقم در آوردم و بعد از چند دقیقه که به برق زدم باز خود به خود روشن میشه و دیگه خاموش نمیشه لصفا اساتید کمک کنن اگه راه حلی برای حل مشکل من میدونن آیا راهی هست که بشه ریست کرد در این حالت که تنظیمات به حالت اولیه برگرده شاید درست بشه از این طریق ؟؟؟ ممنون میشم با تشکر منتظرم .
-دوستان اينقدر اصرار ميكنم با منوي مخفي درگير نشين براي همين موارد هست
-توي منوي مخفي هم نميره ؟ كه بتونيد رست فكتوري كنيد ؟
excellent67
18-01-2011, 08:16
-دوستان اينقدر اصرار ميكنم با منوي مخفي درگير نشين براي همين موارد هست
-توي منوي مخفي هم نميره ؟ كه بتونيد رست فكتوري كنيد ؟
نه دوست عزیز تا به برق میزنی خود به خود روشن میشه و صفحه سیاه میاد و خاموش و روشن میشه اصلا تصویری نمیاد که بخوام از اون طریق کاری بکنم راه حلی داره با این شرایط ؟
t_tanhayam
18-01-2011, 10:03
نه دوست عزیز تا به برق میزنی خود به خود روشن میشه و صفحه سیاه میاد و خاموش و روشن میشه اصلا تصویری نمیاد که بخوام از اون طریق کاری بکنم راه حلی داره با این شرایط ؟
-دو مورد ديگه از دوستان هم همينطور شده با دستكاري منوي مخفي
-تنها راه فكر ميكنم تعمير توسط خود نمايندگيها هست
excellent67
18-01-2011, 10:57
تلویزیون من گارانتی نداره اما من با نمایندگی که تماس گرفتم گفتن شاید مشکل از برد یا پنل باشه و ۹۰% بدون گارانتی که تو بازار هست مشکل دارانو هزینه تعمیرشم گفت خیلی سنگینه و قبولم نکرد که ببرمش اونجا واسه تعمیر به نظر شما چکار باید کرد ؟
excellent67
20-01-2011, 00:01
دوستانی که مشکل مشابه رو دارن جهت اطلاع میگم که این مشکل فقط از طریق فلش دوباره ic برد یا در موارد دیگر تعویض این ic حل میشه و راه دیگه ایی نداره پس برای جلوگیری از دردسرایی که براتون بوجود میراه سعی کنید اصلا گزینه های منوی مخفی در صورت عدم آگاهی ازشون دست کاری نکنید این تجربه شخصی من از این قضیه بود گفتم در اختیار دوستان بزارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.