ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال عکس با پیامک (همراه اول )

shadmehrshadow1
17-01-2011, 18:54
سلام
من میخوام از طریق پیامک یه عکس بفرستم . البته از طریق همراه اول . فکر کنم همون MMS بشه . باید کدومم بخش های گوشی رو تنظیم کنم تا بتونم این کار رو بکنم .

mortezaon
17-01-2011, 19:13
سلام
ایتدا به سایت زیر بروید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد وارد قسمت تنظیمات mms بشوید شماره تلفن همراه خود را وارد کنید و مراحل بعدی را دنبال کنید
بعد از اتمام چند دقیقه بعد یه اس ام اس حاوی تنظیمات میاد که همه چی را کامل بروی گوشی شما نصب می کنه

.

far2009
17-01-2011, 19:32
قبلا یک ترفند عجیبی بود که به صورت انتخاب عکس برای شماره ای خاص و یک سری موارد دیگه که الان متاسفانه یادم نیست می شد عکس را با sms فرستاد ولی الان منبع خاصی را نمی شناسم که یاد داده باشه . بگردی احتمالا پیدا می کنی

iman_s
18-01-2011, 11:50
قبلا یک ترفند عجیبی بود که به صورت انتخاب عکس برای شماره ای خاص و یک سری موارد دیگه که الان متاسفانه یادم نیست می شد عکس را با sms فرستاد ولی الان منبع خاصی را نمی شناسم که یاد داده باشه . بگردی احتمالا پیدا می کنی
اون روشي كه شما ميگي به درد اين دوستمون نميخوره.ايشون ميخواد با MMS‌ بفرسته.
تو روشي كه شما ميگي يك عكس براي يك شماره تلفن تو دفتر تلفن (Contact) انتخاب ميكني.بعد اون Contact‌ رو از طريق sms ارسال ميكني.فكر كنم چيزي حدود 15 تا sms‌ حساب ميشه و عكسي كه فرستاده ميشه اندازه يك آيكن كوچك هست.

shadmehrshadow1
18-01-2011, 11:52
سلام
اون روش SMS رو سرچ کردم دیدم که ه اندازه 18 تا اس ام اس معمولی میشه .
و در رابطه با MMs . یه سری از دوستانم گفتن فعال نکنی بهتره . اونوقت تحت کنترل قرار می گیری . نظر شما چیه ؟
راستی هزینه ی هر یدونه MMS چقدره ؟ فکر کنم کیلوبایتی باشه .