مشاهده نسخه کامل
: کدی برای حذف کردن اسپیس از ابتدا و انتهای نام کاربری در text
matin_847
17-01-2011, 14:38
سلام
من یه صفحه لوگین درست کردم و حالا یه کد باسه ی این که اگه کسی نام کاربریش را وارد کرد و در ابتدا یا انتهای نام کاربریش از space یا همان فاصله استفاده کرد بعد از این که روی دکمه ورود کلیک کرد اسپیس از ابتدا یا انتهای نام کاربریش حذف بشه
mohammadesign
17-01-2011, 15:14
شما نياز به يه زبون برنامه نويسي ديناميك داريد مثلا تو زبان PHP اينطوري ميشه طراحي كرد
وقتي از صفحه لاگين درخواست رو دريافت ميكنه توي صفحه پردازش اينجوري ميتونه اسپيس رو از نام كاربري حذف كنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درحالت استاتيك شما بايد يه كنترلر با زبان جاوااسكريپت بنويسيد كه اگه نام كاربري دريافت شده داراي اسپيس بود اخطار بده :)
matin_847
18-01-2011, 11:52
شما نياز به يه زبون برنامه نويسي ديناميك داريد مثلا تو زبان PHP اينطوري ميشه طراحي كرد
وقتي از صفحه لاگين درخواست رو دريافت ميكنه توي صفحه پردازش اينجوري ميتونه اسپيس رو از نام كاربري حذف كنه
درحالت استاتيك شما بايد يه كنترلر با زبان جاوااسكريپت بنويسيد كه اگه نام كاربري دريافت شده داراي اسپيس بود اخطار بده :)
با عرض سلام و خسته نباشیدلطفاً یه کم در حد مبتدی توضیح بدهید خب این کد هایی که دادین می تونم توی صفحه html استفاده کنم یا نه من کدی می خوام که بتونم توی همون صفحه خود لاگین استفاده کنم خب اگه نمیشه چه طوری این کنترلر با زبان جاوا اسکریپ بنویسم لطفاً اگه میشه کد را در اختیارم قرار بدی و در سطح مبتدی هم باسم توضیح بدید ممنون می شم
hossin.esm
22-01-2011, 10:05
شما باید سمت سرور هم این کار رو انجام بدید.
مثال
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.