ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پست موبایل و لبتاب از خارج به ایران

xmixx
17-01-2011, 11:46
سلام

دایی من توو سوئیسه و میخاد برام گوشی و لبتاب بفرسته
اما نمیدونیم پست میزاره یا نه در کل نمیدونیم شرایطش چیه

کسی اطلاع داره که میشه یا نمیشه و شرایطش چیه؟

آرشین
18-01-2011, 12:03
مشکل نداره بگو بفرسته
البته اگه با شخص مسافر یا تور بفرسته دردسرش کمتره

xmixx
19-01-2011, 09:10
مشکل نداره بگو بفرسته
البته اگه با شخص مسافر یا تور بفرسته دردسرش کمتره

مطمئنی؟
قکر نمیکنم به این راحتیا باشه!

mehdi_08
19-01-2011, 13:24
مطمئنی؟
قکر نمیکنم به این راحتیا باشه!

می شه فرستاد فقط اگه آکبند باشه توی گمرگ کاملا باز می کنن و اون مسئول محترم جنسو چک می کنه بعد اگه ارزشش بالا باشه یه خورده گمرگی ازت می گیرن
مثلا اگه می تونه یه فاکتور که توش قیمت کمتری از قیمت واقعی زده شده بزاره توی کارتنش
کلا به اون مسئول گمرگ بستگی داره سرحال باشه گیر نده گمرکی نمی گیره حالش خوب نباشه گمرکی می گیره
فقط جدا جدا بفرسته چون اگه باهم بفرسته یارو فکر می کنه برا فروشه گمرکی میگره
یه خورده باید زبون بریزی که دایم فرستاده و هدیه اس و.... تا گمرکی نگیره

xmixx
19-01-2011, 13:57
می شه فرستاد فقط اگه آکبند باشه توی گمرگ کاملا باز می کنن و اون مسئول محترم جنسو چک می کنه بعد اگه ارزشش بالا باشه یه خورده گمرگی ازت می گیرن
مثلا اگه می تونه یه فاکتور که توش قیمت کمتری از قیمت واقعی زده شده بزاره توی کارتنش
کلا به اون مسئول گمرگ بستگی داره سرحال باشه گیر نده گمرکی نمی گیره حالش خوب نباشه گمرکی می گیره
فقط جدا جدا بفرسته چون اگه باهم بفرسته یارو فکر می کنه برا فروشه گمرکی میگره
یه خورده باید زبون بریزی که دایم فرستاده و هدیه اس و.... تا گمرکی نگیره

فاکتورش فارسی باشه یا آلمانی که زبون سوئیسیاس؟
مگه با پست نمیاد؟ من باید برم گمرک؟؟

mehdi_08
20-01-2011, 11:04
فاکتورش فارسی باشه یا آلمانی که زبون سوئیسیاس؟
مگه با پست نمیاد؟ من باید برم گمرک؟؟

زبون انگلیسی باشه بهتره
اون فاکتور هم به خاطر اینه که اگه خواست گمرکی بگیره طبق اون فاکتور بگی ارزشش اینقدره
بازم میگم به شانست بستگی داره شانس بیار مامور پست میاره در خونتون اگه زنگ می زنن می ری پست مرکزی شهرتون اونجا از مسئول گمرکی جنستو می گیری دارم میگم شانسیه حواست باشه اگه مسئول گمرک رو متقائد کنی هدیه اس و برای استفاده شخصیه گمرکی نمی گیره
مثلا بسیاری از بچه پودر های بدن سازی سفارش می دادن برا یه سری گمرکی می خورده برا یه سری دیگه (مقدار کما) گمرکی نمی خورده

آرشین
20-01-2011, 12:21
بگو دو تکه ش کنه
یک تیکه خود لب تاب
یک تیکه هم برای کابل و..
اینطوری فکر میکنن تعمیریه

xmixx
21-01-2011, 11:42
پول گمرک چقد میشه؟

far2009
21-01-2011, 11:58
من دوستم بدون مشکل یک ipod از آمریکا اگر اشتباه نکنم براش فرستادند ولی فکر کنم یک مقدار طول میکشه تا بدستت برسه

joe_satriani
21-01-2011, 12:04
با سلام
ببينيد دوست عزيزم؛ اينطوري هست كه زماني كه مسافري از اون طرف مياد همه چي رو بازرسي ميكنن و به چيزايي گير نميدن كه مورد استفاده خودش هست
مثلا گوشي توش سيم كارت باشه و ازش استفاده كنه
وگرنه هر چيزي ديگه باشه كه مورد استفاده طرف نباشه بهش گمرك ميخوره و بايد حتما ترخيص بشه
كه ترخصيش هم معمولا 40 تا 50 درصد ارزشش هست
مگه اينكه به طور مخفيانه يا قاچاق بخواد بياره و كسي نبينه
اگه نه هيچ راهي ديگه نيست

موفق باشيد.

babelirani
21-01-2011, 16:37
سلام
خوب در مواردی واقعا" می ارزه این کارو بکنید ولی در مواردی اصلا"
در مورد فاکتور و اینکه تکه تکه بفرست اینجوری اصلا" هیچ کلاهی نمیتونید سر طرف مقابل بزارید کارمندان گمرک به اندازه کافی زرنگ هستن اینو مطمئن باشید
در مورد موبایل مشکلی نیست چون گمرگ کم میگیره ولی در مورد لب تاب گمرک بالا هست و در حدود 50% پول واقعی که دادید از شما پول خواهند گرفت
ولی اینو بهتون بگم هیچ مشکلی بوجود نمیاد به دستتون حتما" خواهد رسید

با تشکر

mehdi_08
21-01-2011, 22:41
سلام
خوب در مواردی واقعا" می ارزه این کارو بکنید ولی در مواردی اصلا"
در مورد فاکتور و اینکه تکه تکه بفرست اینجوری اصلا" هیچ کلاهی نمیتونید سر طرف مقابل بزارید کارمندان گمرک به اندازه کافی زرنگ هستن اینو مطمئن باشید
در مورد موبایل مشکلی نیست چون گمرگ کم میگیره ولی در مورد لب تاب گمرک بالا هست و در حدود 50% پول واقعی که دادید از شما پول خواهند گرفت
ولی اینو بهتون بگم هیچ مشکلی بوجود نمیاد به دستتون حتما" خواهد رسید

با تشکر

کارمندان گمرک اینقدر هم باهوش نیستن که ازرش قیمتی تمام اجناس رو بدونن
توی فروم هندل هد
یکی از بچه ها چنس از چین می خوره به قیمت 250 دلار (یه تبلت) براش توی فاکتور می زنن 25 دلار بدون دادن 1ریال گمرکی یه راست براش میارن در خونه
چون مبنای قیمتی اون فاکتور بوده

babelirani
22-01-2011, 12:54
کارمندان گمرک اینقدر هم باهوش نیستن که ازرش قیمتی تمام اجناس رو بدونن
توی فروم هندل هد
یکی از بچه ها چنس از چین می خوره به قیمت 250 دلار (یه تبلت) براش توی فاکتور می زنن 25 دلار بدون دادن 1ریال گمرکی یه راست براش میارن در خونه
چون مبنای قیمتی اون فاکتور بوده

نگفتم باهوش هستن ولی اینی که شما گفتید یه خنگم فکر کنم بفهمه که این مشکل رو داره
در هر صورت ما امتحان کردیم هیچ فایده ای نداشت
وگرنه ما و خیلی از دوستان این کارو میکردیم و الان میلیاردر شده بودیم :D