مشاهده نسخه کامل
: سرمايه گذاري در شركت پيشگامان
سلام
نظرتون درمورد خريد سهام از شركت پيشگامان كوير چي هست؟ تا جاييكه من فهميدم شبيه سپرده گذاري 2ساله در بانك هست ولي با سود 27.6% . به نظرتون ريسكه يا مطمئنه؟
mahyar_bt
18-01-2011, 14:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا شاید بتونی اطلاعاتی پیدا کنی و مشورت هم بکنی در زمینه بورس ایران شرکت معروفی هست
ممنون. ولي چيزي كه من گفتم ربطي به بورس نداره. تغيير ارزش سهام روي اون تاثيري نداره. فقط يك قرارداد هست با يا بدون ضمانت نامه بانكي.
ميخواستم بدونم بدون ضمانت نامه بانكي هم مطمئنه؟ ولي ظاهرا اينجا هيچكس در اين زمينه فعاليت نكرده!
Mohammad1980
23-01-2011, 20:26
سلام دوست عزیز
من هم قصد سرمایه گذاری توی این شرکت رو دارم. یک اطلاعاتی در موردش دارم ولی خیلی زیاد نیست. می خواستم پیغام خصوصی بهتون بدم و با هم تبادل اطلاعات کنیم ولی امکان ارسال پیام خصوصی ندارم
meisam317
23-01-2011, 23:17
تو فروم پرشین تولز راجب بهش بحث شده بود . گروه مالی خیلی قوی بود که رقیب شرکت وابسته به سپاه بود . ببین چی بودش :31:
میگن تو چند روز 1500 میلیارد تومن سند جور کرده بود .:18: چند شخص و گروه قوی مالی موسسش هستند
گفته میشه بجز بخش isp سایر بخش ها خیلی موفق نبودن :5:
دو جور سرمایه گذاری اره فک کنم . با تضمین چک و ... سود حدود 28 و تضمین ضمانتامه حدود 20 درصد
که بستگی به ریسک پذیری شما داره . خیلیا توش سرمایه گذاری کردند .
کف کردم خیلی وقته اینقدر تایپ نکرده بودم :19:
Mohammad1980
24-01-2011, 00:50
تو فروم پرشین تولز راجب بهش بحث شده بود . گروه مالی خیلی قوی بود که رقیب شرکت وابسته به سپاه بود . ببین چی بودش :31:
میگن تو چند روز 1500 میلیارد تومن سند جور کرده بود .:18: چند شخص و گروه قوی مالی موسسش هستند
گفته میشه بجز بخش isp سایر بخش ها خیلی موفق نبودن :5:
دو جور سرمایه گذاری اره فک کنم . با تضمین چک و ... سود حدود 28 و تضمین ضمانتامه حدود 20 درصد
که بستگی به ریسک پذیری شما داره . خیلیا توش سرمایه گذاری کردند .
کف کردم خیلی وقته اینقدر تایپ نکرده بودم :19:
ممنون عزیز بابت اطلاعاتتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.