مشاهده نسخه کامل
: اشكال در روشن شدن n73
با سلام به همه دوستان nokiaباز-گوشي n73من موقع روشن كردن فقط صفحه اول كه نوكيا رو مينويسه رو نشون ميده و خاموش ميشه-لازمه بگم كه هيچ ضربه اي هم نخورده-به نظرتون مشكل از كجاست؟
isfahaneshop
15-03-2011, 10:31
با سلام به همه دوستان nokiaباز-گوشي n73من موقع روشن كردن فقط صفحه اول كه نوكيا رو مينويسه رو نشون ميده و خاموش ميشه-لازمه بگم كه هيچ ضربه اي هم نخورده-به نظرتون مشكل از كجاست؟
من خیلی از گوشی سر در نمیارم (قبلا یک چیزهایی سرم میشد ولی حالا چند وقته گذاشتم کنار و دنبال اطلاعات به روز نیستم)
تا اونجایی که یادمه یک بار این مشکل را با کاری که الان برات می نویسم حل کردم ولی نمی دونم کار شما هم حل میشه یا نه! (یک جور ریست کردنه)
گوشی خاموش را سه تا دکمه ستاره و عدد 3 و دکمه سبز که مال مکالمه است همزمان گرفتم و همزمان گوشی را روشن کردم!
این روش یکمی خشن است و کل اطلاعات توی گوشی شما پاک میشه ولی در عوض گوشی من روشن شد!
حذف دفتر تلفن+مسیج ها+بقیه اطلاعاتی که توی گوشی داری بااستفاده از این راه=روشن شدن گوشی
توی بعضی گوشی ها باید دکمه منو را بگیری به جای سبز
ببین کدومش می ارزه
البته چند بار هم این کار را کردم و اطلاعاتم پاک نشد حالا نمی دونم کدوم بار اشتباه کردم ولی گفتم بدونی
اطلاعات بیشتری به دست بیار بعد دست به این کار بزن
به اینجا هم سر بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
behrooz.shie
20-05-2011, 00:21
بوق میزنه ؟
ویبره میزنه ؟
یک فلش بزن ببین درست میشه :13:
اگه نشه فکر کنم جریان کشی داشته باشه :20:
meysamhaji
26-06-2011, 22:37
دوست عزیز با ریست دستی که دوستمون گفتن درست میشه به شرطی که رمت رو هم با نگه داشتن دکمه c روی گوشی بزاری فرمت بشه میاد بالا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.