مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی جهت خرید اسپیکر تا سقف 60 تومان
Ebi ShahrAshoob
17-01-2011, 04:57
با سلام به دوستان.میخوام یه اسپیکر 2.1 خوب تا سقف 60 هزار تومن واسه لبتاپم بگیرم.خودم از این 3 تا مدل خوشم اومده:
edifier m3310
Edifier M3100
MICROLAB LEXUS 2XR
ولی نمیدونم چرا اون دو تا مدل edifier از تکنولوژی SRS بی بهره ان.خواستم بدونم نظر دوستان چیه؟مدل جدیدتر و بهتری از این مدلها وجود داره؟دوستان کدوم مدل رو پیشنهاد میدن؟مرسی.
مطمعنا edifier اون srs هم:41: نمیدونم
شما کلا یه تست بین اون دو مدل edifier بگیر لحظه خرید و با یه آهنگ راحت با سلیقه خودت انتخاب کن بعد هم تو این رده قیمت زیاد نباس انتظار داشت و در ضمن گول جنگولک بازی جنس متفرقه رو نخور
salar_khan
19-01-2011, 12:54
میکرولب نگیر اصلا کیفیت نداره(خودم فروشندم دارم بهت می گ)
ولی تا دلت بخواد رو ادیفایر تاکید دارم.
اگه بتونی بوجتو کمی افزایش بدی edifier c2 بی رقیب تا 80 هزار تومن. در کیفیتش هم شک نکن
edifier m3400 بگیر همین قیمتاست
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ebi ShahrAshoob
19-01-2011, 17:10
میکرولب نگیر اصلا کیفیت نداره(خودم فروشندم دارم بهت می گ)
ولی تا دلت بخواد رو ادیفایر تاکید دارم.
اگه بتونی بوجتو کمی افزایش بدی edifier c2 بی رقیب تا 80 هزار تومن. در کیفیتش هم شک نکن
ممنون از راهنماییتون.پس شما حالا حداکثر تا سقف 80 تومن مدل C2 رو پیشنهاد میکنید.درسته؟
salar_khan
20-01-2011, 12:16
ممنون از راهنماییتون.پس شما حالا حداکثر تا سقف 80 تومن مدل C2 رو پیشنهاد میکنید.درسته؟
البته نمی گم همه مدل های میکرولب بده بلکه بعضی مدل هاش آشغاله(lexus 2xr) و در کل در مقابل برندی مثل ادیفایر کیفیت پایین تری داره.
ببینید قیمت خرید خودم 75 تومنه اما تو بازار شاید تا 85 هم باشه ولی تا این قیمت واقعا عالیه(کیفیت و شفافیت صدا و بیس و بلندی صدا منظورمه) و جدای از اینها ظاهر جذاب تر و کنترل هم داره( نسبت به ادیفایر m3400)
شما باز هم تحقیق کن به حرفم می رسی. ارزش داره 20 تومن سر پولت بزاری و c2 بگیری(1 عمر دعام می کنی)
حتما تحقیق کن و به حرف فروشنده ها زیاد اعتماد نکن.:31:
Ebi ShahrAshoob
20-01-2011, 19:10
به حرف فروشنده ها زیاد اعتماد نکن.
پس به حرف شما نباید اعتماد کنم!:31:
مرسی. اصلا حالا که اینجوری شد ترجیح میدم مایه رو افزایش بدم و Edifier C3 بگیرم.فکر کنم ارزش داشته باشه.از شما بینهایت سپاسگزارم یک عمر دعاتونو میکنم:42:
salar_khan
21-01-2011, 19:35
پس به حرف شما نباید اعتماد کنم!:31:
مرسی. اصلا حالا که اینجوری شد ترجیح میدم مایه رو افزایش بدم و Edifier C3 بگیرم.فکر کنم ارزش داشته باشه.از شما بینهایت سپاسگزارم یک عمر دعاتونو میکنم:42:
دقیقا منظورم همین بود . هیچ چیزیو بدون تحققیق نخر:5:
پول مال شماست برو آپولو بخر:31:
roteal2007
23-01-2011, 09:07
براى لپ تاپ چنين اسپيکر هايي ميخواى ببندى؟
اگه توى اتاق ميزارى c3 خريدن پول دور ريختنه توصيه من c2
Ebi ShahrAshoob
23-01-2011, 17:18
براى لپ تاپ چنين اسپيکر هايي ميخواى ببندى؟
اگه توى اتاق ميزارى c3 خريدن پول دور ريختنه توصيه من c2
مگه فرقی داره که pc باشه یا لبتاپ؟
کیفیت و شفافیت صدا و همچنین بیس خیلی برام مهمه:8: . تو اتاق هم میزارم.یعنی به نظر شما همون C2 کفاف میده؟
hamedmn1987
01-02-2011, 23:58
با سلام . ، مي خوام موزيك با صداي كم گوش بدم .سبك موسيقيمم house & pop rockهست. مي خوام با ولوم كم كيفيت و تفكيك داشته باشه و اصلا بيس زياد برام مهم نيست و كفيت و شفافيت تو ولوم كم مهمه !
قيمتم 50-60 باشه ! اگه تو اين رنج با اين مشخصات چيزي نيست چه ماركي با چه قيمتي اين مشخصات و داره ..
ممنون ميشم كمكم كنيد .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamedmn1987
02-02-2011, 13:42
با سلام . ، مي خوام موزيك با صداي كم گوش بدم .سبك موسيقيمم house & pop rockهست. مي خوام با ولوم كم كيفيت و تفكيك داشته باشه و اصلا بيس زياد برام مهم نيست و كفيت و شفافيت تو ولوم كم مهمه !
قيمتم 50-60 باشه ! اگه تو اين رنج با اين مشخصات چيزي نيست چه ماركي با چه قيمتي اين مشخصات و داره ..
ممنون ميشم كمكم كنيد .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
help me !!!!! :19::19::19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.