ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : "آیا این یک ویروس ناشناخته است ؟" یا "جایی که از کسپر هم کاری ساخته نیست"

zigma94
17-01-2011, 03:35
درود
مدتی قبل در حال هارد به هارد کردن بودم که سیستم قفل کرد :44: به این صورت که فقط پوینتر ماوس رو میتونسم حرکت بدم و کیبورد کاملا از کار افتاده بود و نه "تسک منیجر" باز میشد و نه سیستم به صورت نرم افزاری "ری استارت" یا "شات داون" میشد :18:
تنها کاری کخ تونستم بکنم این بود که سیستم رو به صورت دستی "ری استارت" کنم :19:
چشمتون روز بد نبینه که وقتی سیستم اومد بالا اولا به شدت کند شده بود و "ویندوز" با جون کندن اومد بالا ، ثانیا
وارد هر درایوی که میخواستم بشم ارور فرمت کردن بهم میداد :37:، مثل زمانی که "اِف دیسک" میکنیم و بعد از اون اول باید هر درایو "فرمت" کنیم تا قابل استفاده بشه :37: :45:
( تنها درایویم که ظاهرا مشکلی براش پیش نیومده بود درایو "دی" بود )
خلاصه سرتونو درد نیارم ، کاری که کردم این بود که روی هارد اولی ، یه ورژن جدید "کسپرسکی" ریختم و سعی کردم باهاش ویروسهای احتمالی هارد دوم که باعث اون "ارور" میشد رو پاک کنم ولی موقع اسکن کردن درست مثل این میمونه که انگار "اسکیپ" میشه و کسپر نمیتونه توی اون درایوها رو اسکن کنه :23:
خلاصه اینکه الان کاملا مستاصل و دپیده شدم :24::37: اگه بخوام بدم بیرون ریکاوریش کنن هم فکر میکنم حداقل باید 80-90 تومن پیاده شم :41:
واقعا ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک یا راهنمایی خاصی برای حل مشکلم بکنه :11: