مشاهده نسخه کامل
: نوکیا X6 یا HTC wildfire
سلام.دوستم می خواد یه کدوم از این گوشی ها رو بخره.
کارکرد هم براش استفاده از GPS و وایرلس هست.بعدش هم دوربین و عمر بالا (3تا4 سال)
کدوم رو توصیه می کنید؟یا یه گوشی دیگه در این رنج قیمت؟
x6 زیاد هنگ نمی کنه؟
Atropates
17-01-2011, 01:24
GPSهر دو در یه سطحن , نوکیا Nokia Maps داره اندروید علاوه بر اینکه میشه از Nokia Maps استفاده کرد از خیلی نقشه های دیگه هم میشه استفاده کرد پس اگه وایلدفایر برتر نباشه مساوین
وایرلسبازم در یه سطحن برا وایرلس یا وبگردی و اینا , هر دو هم صفحه نمایش 3.2 دارن و خازنی که برا وبگردی بد نیستن
دوربینX6 بهتره
عمر بالا وایلفایر بهتره . X6 بدنش تعریفی نداره .
--------------
در کل بین این دو تا خرید وایلفایر برا دوستتون بهتره
--------------
یا یه گوشی دیگه در این رنج قیمت؟Vivaz Pro هم هست که توو GPS و وایرلس تقریبا عین ایناست وی دوربین خیلی بهتری داره (مخصوصا توو فیلبرداری) , بدنش هم از X6 مقاومتره یه ذره با گذشت زمان
maziarzar
17-01-2011, 17:31
دوستشما تا350 می تونه هزینه کنه
هر دو در یه سطحن , نوکیا Nokia Maps داره اندروید علاوه بر اینکه میشه از Nokia Maps استفاده کرد از خیلی نقشه های دیگه هم میشه استفاده کرد پس اگه وایلدفایر برتر نباشه مساوین
چی؟!
در wildfire میشه از ovi maps استفاده کرد؟!چه جوری؟خواهش می کنم راهنمایی کنین.
چه نرم افزار دیگه ای برایGPS اندروئید هست به غیر از google maps؟که مثل ovi باشه برای اروپا؟
LiverBarca
17-01-2011, 23:41
منم با ویواز پرو موافق ترم...
hasanmotori
17-01-2011, 23:58
چی؟!
چه نرم افزار دیگه ای برایGPS اندروئید هست به غیر از google maps؟که مثل ovi باشه برای اروپا؟
از نوکیا مپ که 100% نمیشه استفاده کرد ولی گوگل مپ 5 داره که 3 بعدی هست و نقشه هاش آفلاینه و نقشه خیلی جاهارو داره و از نوکیا مپ بهتره البته نمیدونم رو wildfire چجوری اجرا میشه
Atropates
18-01-2011, 05:27
چی؟!
از نوکیا مپ که 100% نمیشه استفاده کرد ولی گوگل مپ 5 داره که 3 بعدی هست و نقشه هاش آفلاینه و نقشه خیلی جاهارو داره و از نوکیا مپ بهتره البته نمیدونم رو wildfire چجوری اجرا میشه
حسن جان چرا نمیشه استفاده کرد؟ پس برنامه ی Maverick برا چیه؟ آره دوست عزیز میشه استفاده کرد , کلا توو اندروید شما هر نقشه ای که بخواید رو میتونید با یه نرم افزار به اسم Mobile Atlas Creator دانلود کنید و با نصب برنامه ی Maverick از اون نقشه به صورت آفلاین استفاده کنید . (از نقشه های Ovi/Nokia Maps بگیر تا Google Maps یا حتی Yahoo Maps و Microsoft Maps و Google Earth و غیره)
حسن جان چرا نمیشه استفاده کرد؟ پس برنامه ی Maverick برا چیه؟ آره دوست عزیز میشه استفاده کرد , کلا توو اندروید شما هر نقشه ای که بخواید رو میتونید با یه نرم افزار به اسم Mobile Atlas Creator دانلود کنید و با نصب برنامه ی Maverick از اون نقشه به صورت آفلاین استفاده کنید . (از نقشه های Ovi/Nokia Maps بگیر تا Google Maps یا حتی Yahoo Maps و Microsoft Maps و Google Earth و غیره)
سلام.ممنون از جوابتون.
میشه در این مورد دقیقا توضیح بدید؟
یعنی پوشه discash توی سیمبین رو تبدیل میکنه به نقشه با قابلیت استفاده در آندروئید؟
اون google maps 5 حتما روی wildfire اجرا میشه؟
t2download
20-01-2011, 00:02
نه من دارم ایکس 6 هنگی ندهره تنها گوشی ظریفی هست و اچ تی سی هم سی پی یوش بالاتره و هم استحکام بالاتری داره و واسه جی پی اس ایکس 6 بهتر هست عزیزم .:46: و از نظر کیفیت دوربین ایکس 6 بالاتره این هم نمونه عکس گرفته شده با گوشی ایکس 6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.