مشاهده نسخه کامل
: یک ویروس فوق العاده فوق العاده عجیب و استثنایی
firstclass
16-01-2011, 23:20
سلام دوستان .
از اتفاقایی که این ویروس(شایدم ویروس نباشه!!) توی ویندوزم ایجاد کرده الان دهنم از تعجب یه متر شده:18:
1- توی تاسک منیجر همیشه 4-5 تا اینترنت اکسپلورر هست که هرچی end task میکنمشون بازم بر میگردن ولی صحه اشون اصلا قابل دیدن نیست .
2- جدیدا صفحاتی باز میکنن که ازشون صدا میاد !!!! یعنی میرن به یه سایتی که داره یه فیلمی رو پخش میکنه و من صفحه اینترنت اکسپلورر رو نمی بینم ولی صدای اون فیلم در حال پخش رو میشنوم!!!!
3- سرعت اینترنتم به شدت کم شده و در حالی که با هیچ مرورگر و مسنجری هیچ کار اینترنتی انجام نمیدم همین جوری سند و ریسیو الکی توی استاتیوس مشاهده می شه که اگه نتم نامحدود نبود روزی 100 بار شارژش تموم میشد!!
دوستان خودتون می بینین که این ویروس عجب چیزه زجردهنده ایه ، خواهشا اگر میدونین اسم و رسم و مقابله اش چیه دریغ نکنید . با نود32 آپدیت 12 /2010 هم اسکن کردم هیچی پیدا نکرد
شدمنده شما اینترنت با چه سرعتی دارین؟
پیشنهاد میکنم با The Cleaner 2011 7.2.0.3511 یه اسکن بکنید.
firstclass
16-01-2011, 23:39
شدمنده شما اینترنت با چه سرعتی دارین؟
پیشنهاد میکنم با The Cleaner 2011 7.2.0.3511 یه اسکن بکنید.
256 داداش
اینو از کجا دانلود کنم؟
256 داداش
اینو از کجا دانلود کنم؟
بهترین کار اینه که با یک سی دی بوتیبل بوت کنی که بتونه آنلاین آپدیت بشه و بعدا اسکن کنه ببینه چه خبره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوردشم
فقط قبلش آنتی ویروس نباشه رو سیستمت.
firstclass
16-01-2011, 23:53
بهترین کار اینه که با یک سی دی بوتیبل بوت کنی که بتونه آنلاین آپدیت بشه و بعدا اسکن کنه ببینه چه خبره:
الان که تو ویندوزم مگه چه مشکلی داره؟
آقا نود32 آپیدیت شده ی امروز پیداش کرد نامردوووووووووووووووووووو ووووووو
اینه :
trojan win32/trojan downloader.fakeAlert.arf
system32/sshnas21.dll
ولی میگه نمیتونه کاریش بکنه تا زمانی که توی memory هست
حالا چه کنم؟
زدم روی فول اسکن همون جوری که خودش گفته بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسوردشم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط قبلش آنتی ویروس نباشه رو سیستمت.
اینو حتما باید استفاده کنم از نود بهتره؟
نه عزیزم .حتما نه.چون حس میکردم که بد افزاره پیشنهاد دادم.
اما اگه بتونی با cd bootable اسکن کنی بهتره.
یا علی .موفق باشی
firstclass
17-01-2011, 00:03
خوب الان برای اینکه نود بتونه اینو پاکش کنه باید چه کنم؟ اگه با safe mode بالا بیام این دوباره نمیاد توی memory ؟
خوب الان برای اینکه نود بتونه اینو پاکش کنه باید چه کنم؟ اگه با safe mode بالا بیام این دوباره نمیاد توی memory ؟
امتحان کن ضرر نداره ولی من بشخصه به ناد اصلا اعتقادی ندارم.
skyline00
17-01-2011, 00:09
فکر کنم اگر مرورگرت رو پاک کنی نود اجازه پاک کردنشو پیدا کنه (( اگر برای دانلود کردن نیاز داره که بچسبه به اکسپلورر این رو میگم )) به هر حال یک امتحانی بکن ، شاید بشه
firstclass
17-01-2011, 00:12
ایول !
توی فول اسکن فایل system32/sshnas21.dll رو پیدا کرد و پاکش کرد !
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
منم نداشتم ولی مجبور شدم اعتقاد پیدا کنم :D
فکر کنم اگر مرورگرت رو پاک کنی نود اجازه پاک کردنشو پیدا کنه (( اگر برای دانلود کردن نیاز داره که بچسبه به اکسپلورر این رو میگم )) به هر حال یک امتحانی بکن ، شاید بشه
بابا این IE8 آشغال پدر مارو در آورده اون از بهم ریختن تنظیمان Java که باعث میشه پی ام توی یاهو مسنجر دیده نشه اینم از ویروسی شدنش ، صدای پخش فیلمه که اومد داشتم سکته می کردم!
skyline00
17-01-2011, 00:17
نوشته شده توسط firstclass
Nod 32 توی Safe Mode هم عملکرد خوبی داره ، نسخه تحت داس اجرا میکنه
نوشته شده توسط reb
نود 32 به بعضی ها خوب میسازه ، من خودم اینقدر راحتم و بدون استرس کار میکنم که خدا میدونه ، خدا بیامرزه پدر هرچی ملت چک ریپالبیک رو
بابا این IE8 آشغال پدر مارو در آورده اون از بهم ریختن تنظیمان Java که باعث میشه پی ام توی یاهو مسنجر دیده نشه اینم از ویروسی شدنش ، صدای پخش فیلمه که اومد داشتم سکته می کردم!
عجیبه ، IE8 و 9 هر دوشون امن ترین مرورگر های دنیا بودن در زمان خودشون (( 9 که هنوز هم هست )) حالا شاید اینطوره که میگی ، مرورگری که خیلی دوستش دارم Opera است ، با اونم میتونی امتحان کنی
myosefnia
17-01-2011, 00:18
جواب من آنتی ویروس کسپر هستش تمام.:5:
اگه جواب نگرفتی هرچی فحشه نثار کسپر کن.:31:
firstclass
17-01-2011, 00:24
عجیبه ، IE8 و 9 هر دوشون امن ترین مرورگر های دنیا بودن در زمان خودشون (( 9 که هنوز هم هست )) حالا شاید اینطوره که میگی ، مرورگری که خیلی دوستش دارم Opera است ، با اونم میتونی امتحان کنیباور کن امروز که سایت فیلم باز کرد و صداش اومد متوجه شدم .
هرچی end task میکردم بازم باز میشد و شروع میکرد به پخش کردن
البته من فقط از فایر استفاده میکنم و از IE فقط برای اولترا استفاده میکنم . البته خوب شایدم تقصیر IE نباشه و به خاطر پورت هایی باشه که این اولترا باز میکنه و نمی بنده
firstclass
17-01-2011, 03:31
آقا با ویروس یابی و پاک سازی مشکل حل نشد که نشد
انگار از این تروجان هم نبوده
هنوزم که هنوزه هر بار اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم چند تا پروسس internet explorer اضافی هم تویtask manager باز میشه و هیچ رقمه بسته نمیشه...
skyline00
17-01-2011, 10:35
هنوزم که هنوزه هر بار اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم چند تا پروسس internet explorer اضافی هم تویtask manager باز میشه و هیچ رقمه بسته نمیشه...
مرورگرت رو پاک کن ، ریست کن ، اسکن کن ، بعد دوباره نصب کن ، ببین چی میشه
عرض کردم که ناد 2 ریال هم نمی ارزه
طبق گفته خودتون:
اینم لینکش تو تشخیص nod32:
این همه کار کردی.یه کار که منم میگم بکن.
1-با این برنامه که گفتم یه اسکن بکن
2- با registry mechanic یه اسکن بکن
3-دستور sfc /scannow را تو run بزن.
البته من یه نرم افزار حرفه ای سراغ دارم.میترسم نتونی باهاش کار کنی ،بدتر بشه.
اگه میتونی، Rescue disk kasper رو دانلود کن تو بوت شدن،اسکن کنه کامپیوتر تونو
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
یه کار دیگه هم میتونی بکنی.
یه آنتی ویروس online هست که از 7 تا موتور استفاده مینکنه.اگه اون رو -- انجام بدی بد نیست.
firstclass
17-01-2011, 16:48
طبق گفته خودتون:
If you notice that the programs on your computer are running abnormally, please check the following entries in the Registry, and directly delete the spyware-related registry entries if found.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE \Software \Microsoft \Windows \CurrentVersion \RunServicesOnce
HKEY_CURRENT_USER/Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\RunOnce
HKEY_CURRENT_USER \Software \Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Policies\ Explorer\Run
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft \Windows\ CurrentVersion
Explorer/ShellFolders Startup="C:\windows/start menu/programs\startup
آقا اینجا یه سری کلید رجیستری گفته پاک کن که من توشون چیزی به نام fakealert یا همچین چیزی ندیدم که بخام پاک کنم ، باید خوده این پوشه ها رو پاک کنم؟
firstclass
17-01-2011, 17:09
Nod 32 توی Safe Mode هم عملکرد خوبی داره ، نسخه تحت داس اجرا میکنه
نود 32 به بعضی ها خوب میسازه ، من خودم اینقدر راحتم و بدون استرس کار میکنم که خدا میدونه ، خدا بیامرزه پدر هرچی ملت چک ریپالبیک رو
عجیبه ، IE8 و 9 هر دوشون امن ترین مرورگر های دنیا بودن در زمان خودشون (( 9 که هنوز هم هست )) حالا شاید اینطوره که میگی ، مرورگری که خیلی دوستش دارم Opera است ، با اونم میتونی امتحان کنی
آقایون منوی بوت من اینجوریه :
1- earlier version of windows
2- microsoft windows vista
که ویندوز ایکس پیم داخل اون منوی earlier هست و نمیتونم با f8 برم داخل منوی safe mode ، چطور میتونم ایکس پی رو از safe mode بالا بیارم؟
skyline00
18-01-2011, 04:01
من 2 تا ویندوز با هم ندارم که بدونم ، اما Safe Mode با همون F8 میاد دیگه ، شما F8 میزنی میری توی انتخاب سیستم عامل ؟؟ بعد اگر XP بزنی و باز F8 بزنی نمیشه ؟؟؟
firstclass
18-01-2011, 12:07
من 2 تا ویندوز با هم ندارم که بدونم ، اما Safe Mode با همون F8 میاد دیگه ، شما F8 میزنی میری توی انتخاب سیستم عامل ؟؟ بعد اگر XP بزنی و باز F8 بزنی نمیشه ؟؟؟
ببین اول منوی انتخاب سیستم عامل میاد
دو تا گزینه داره
که منظورش این هست که ویندوزهای نسخه قدیمی تر از ویستا داخل منوی این گزینه هستند ، چون نسخه های قدیمی یک دونه اکس پی بیشتر نیست وقتی روی این earlier اینتر میزنم خود به خود میره داخل اکس پی و عکس لودینگ ایکس پی میاد و دیگه گزینه Microsoft windows xp ظاهر نمیشه که من بخام روش f8 بزنم و برم داخل safe mode
2- Microsoft windows vista
واقعا گیج شدم نمیدونم چطور ویندوز رو safemode بالا بیارم تا بتونم اسکن کنم . از اون یکی ویندوز اگر فایل های این ویندوز رو اسکن کنم فایده داره؟
اینترنت اکسپلورر 8 رو پاک کردم و 6 ریخته شد ، با ناد آپدیت امروز اسکن کردم ، 6 دیگه این مشکل رو نداشت ، هر چند تا صفحه باز می کردم process میومد و هر کدوم رو که می بستم procces هم بسته میشد .
اما الان دوباره IE8 رو ریختم باز مشکل کماکان به قوت خودش باقیه . با این تفاوت که دیگه صفحه سایت برای خودش باز نمیکنه و چیزی دانلود نمیکنه . ولی همچنان وقتی برنامه رو به صورت عادی می بندی دو سه تا process به نام internet explorer داخل task manager باقی میمونه و تا end rtask نکنی همون جا میمونه .
skyline00
18-01-2011, 20:00
نمیدونم والا ، دکمه Tab رو همون اول بزن ، اگه نشد F2 اگه نشد توی Boot Menu رو ببین چیزی ننوشته
--
خوب اکسپلورر 7 یا 9 نصب کن دوست من ، یا Opera من FF رو دوست ندارم، اما Opera واقعا شیک و کارآمده ، یا اکسپلورر 7 یا 9 نصب کن یا Opera
و تا اون موقع اگر ویندوز عوض نکردی ، حتما آنتی ویروس ها ویروس رو شناسایی کردن و نابود شده
دو تا گزینه داره
که منظورش این هست که ویندوزهای نسخه قدیمی تر از ویستا داخل منوی این گزینه هستند ، چون نسخه های قدیمی یک دونه اکس پی بیشتر نیست وقتی روی این earlier اینتر میزنم خود به خود میره داخل اکس پی و عکس لودینگ ایکس پی میاد و دیگه گزینه Microsoft windows xp ظاهر نمیشه که من بخام روش f8 بزنم و برم داخل safe mode
واقعا گیج شدم نمیدونم چطور ویندوز رو safemode بالا بیارم تا بتونم اسکن کنم . از اون یکی ویندوز اگر فایل های این ویندوز رو اسکن کنم فایده داره؟
اینترنت اکسپلورر 8 رو پاک کردم و 6 ریخته شد ، با ناد آپدیت امروز اسکن کردم ، 6 دیگه این مشکل رو نداشت ، هر چند تا صفحه باز می کردم process میومد و هر کدوم رو که می بستم procces هم بسته میشد .
اما الان دوباره IE8 رو ریختم باز مشکل کماکان به قوت خودش باقیه . با این تفاوت که دیگه صفحه سایت برای خودش باز نمیکنه و چیزی دانلود نمیکنه . ولی همچنان وقتی برنامه رو به صورت عادی می بندی دو سه تا process به نام internet explorer داخل task manager باقی میمونه و تا end rtask نکنی همون جا میمونه .
:31::31:همچنان به ناد پایبند باش تا گویند وفاداری.
M A M M U T
18-01-2011, 20:15
دو تا گزینه داره
.
قبل از اومدن این صفحه به طور مداوم f8 رو فشار بده.دقت کن"قبل از اومدن این صفحه که گفتی.
=
firstclass
18-01-2011, 20:39
نمیدونم والا ، دکمه Tab رو همون اول بزن ، اگه نشد F2 اگه نشد توی Boot Menu رو ببین چیزی ننوشته
--
خوب اکسپلورر 7 یا 9 نصب کن دوست من ، یا Opera من FF رو دوست ندارم، اما Opera واقعا شیک و کارآمده ، یا اکسپلورر 7 یا 9 نصب کن یا Opera
و تا اون موقع اگر ویندوز عوض نکردی ، حتما آنتی ویروس ها ویروس رو شناسایی کردن و نابود شده
مرورگر پیش فرض ff دارم . اکسپلوررو برای سایتایی که مثلا مدیا پلیر دارن و با فایر سازگار نیست استفاده میکنم
tab هم میره روی ویستا . F2 تا F12 هم میزنم ببینم چی میشه
این ویستا هم با این بهم ریختن منوی بوت دهن آدمو...
:31::31:همچنان به ناد پایبند باش تا گویند وفاداری.
ای بابا گیر دادیا . ویروسو که پاک کردم رفت . اینا یادگاری های به جا موندشه . وگرنه باز ویروسه صفحه باز میکرد چیز دانلود میکرد
قبل از اومدن این صفحه به طور مداوم f8 رو فشار بده.دقت کن"قبل از اومدن این صفحه که گفتی.
=
بی فایده...
saeed774
18-01-2011, 20:50
دوست عزيز شما نرم افزار پيشنهادي من رو هم امتحان کن :
از لينکي که روبروش 10:00 نوشته دانلود کن :
براي اجرا ارتباط با نت قطع بشه و به سوالات جواب مثبت بده ،کار برنامه زماني تموم هست که لوگي از کاراي انجام داده شده بده ، سيستم ريست هم خواهد شد.
skyline00
18-01-2011, 21:49
مرورگر پیش فرض ff دارم . اکسپلوررو برای سایتایی که مثلا مدیا پلیر دارن و با فایر سازگار نیست استفاده میکنم
آقا اینا که میگی با Opera سازگار نیستن ؟؟
یک راه دیگه هم هست که دیگه آخرینشه
IE رو پاک کن ، ریست کن و بیا بالا ، برو به Doucoment And Settings و توی تمام کلاینت ها ، Admin , User , Share همه فایل ها رو بگرد ، و هرچی از IE دیدی پاک کن ، Temp و Temporary رو هم پاک کن ، و بعد ریست کن و IE رو دوباره نصب کن ، بعد ببین چطور میشه (( فولدر ها رو پاک نکنی ها ، فقط فایل ))
arash2050
18-01-2011, 23:42
بهترین راه حل دانلود یه دیسکت نجات هست اگه مثل من دوست داری از nod استفاده کنی بهتره ویروس کشت رو عوض نکنی یه دونه دیسکت نجات دانلود کن حدودا 200 مگ هست حتما باید دانلود کنی چون اگه بخری آبدیتش مال چند ماه پیشه بدرد نمی خوره بعد اون رو با یه درایو مجازی رایت کن تو سی دی کامپیوتر رو ریستارت کن و با سی دی بالا بیا
با چند تا اینتر آنتی ویروس شروع به اسکن می کنه فقط بعد از انتخاب درایوها برای اسکن و زدن دگمه اسکن یکم طول می کشه تا شروع به اسکن کنه
در این مورد به نظر من بهترین ذیسکت نجات مال کسپر اسکای هست از اینجا می تونی با آخرین آبدیت دانلود کنی
نه کرک می خواد نه پسورد نه نیاز به آبدیت
برای ایجاد درایو مجازی هم می تونی از clone cd یا نرم افزار زیر استفاده کنی
دوستان من هم نزدیک بود به این ویروس مبتلا بشم اما اما کاسپر بلاکش کرده(قبل از ورود به سیستم)
خواستم بدونم این ویروس اطلاعاتی مثل عکسو اینا رو میتونه از کامپیو تر بدزده؟
skyline00
19-01-2011, 19:42
دوستان من هم نزدیک بود به این ویروس مبتلا بشم اما اما کاسپر بلاکش کرده(قبل از ورود به سیستم)
خواستم بدونم این ویروس اطلاعاتی مثل عکسو اینا رو میتونه از کامپیو تر بدزده؟
بله ، احتمالش هست ، میتونه ، اما اینکه اینکارو میکنه یا نه ، مشخص نیست
از نظر روان شناسی سایبر ، اگر من ویروس نویس بودم و نویسنده این ویروس بودم عکس شما و دیگر کابران برام مهم نبود
اصولا اطلاعات کاربر ایرانی به هیچ درد ویروس نویس خارجی نمیخوره دوست من
firstclass
20-01-2011, 16:17
کلا بی خیالش شدم و IE رو از بیخ و بن پاک کردم!!
بله ، احتمالش هست ، میتونه ، اما اینکه اینکارو میکنه یا نه ، مشخص نیست
از نظر روان شناسی سایبر ، اگر من ویروس نویس بودم و نویسنده این ویروس بودم عکس شما و دیگر کابران برام مهم نبود
اصولا اطلاعات کاربر ایرانی به هیچ درد ویروس نویس خارجی نمیخوره دوست من
حالا از کجا معلوم ویروسش ایرانی نباشه؟
آخه سایتی که نزدیک بود ازش این ویروس رو بگیرم ایرانی بود.:41:
skyline00
21-01-2011, 02:08
حالا از کجا معلوم ویروسش ایرانی نباشه؟
آخه سایتی که نزدیک بود ازش این ویروس رو بگیرم ایرانی بود.
الان اگر شما توی سیستم من باشید
چیز به درد بخوری هست که به کارت بیاد ؟؟ والا نه
تازه ویروس نویس ها هم یه خط قرمزی رو برای خودشون تایین میکنن تا کسی تا پای شکایت ازشون پیش نره ... دزدی های اطلاعات حیاتی دیگه شوخی بردار نیست
برای همین فکر نمیکنم مشکل خاصی پیش بیاد
الان اگر شما توی سیستم من باشید
چیز به درد بخوری هست که به کارت بیاد ؟؟ والا نه
عکس های شخصی؛رمز ایمیل؛حساب های کاربری و.... اینا مهم نیست؟(فرض کن ویروس نویس ایرانی باشه)
حالا بحثش بی فایدس.من کاسپر یه بار که میخواست وارد سیستم بشه بلاکش کرد.بعدش هم یه بار تو ویندوز اسکن کردم و یه بار هم با رسکیو دیسک/ هیچ تغییری عجیبی هم در سیستمم ایجاد نشده.کار دیگه هم هست که باید انجام بدم که مطمئن شم که به سیستمم نفوذ نکرده؟
GeNERAL PoUYA
21-01-2011, 21:49
درود دوســتان !
عزیــزان این ویـروس سایــت های مثــل hesgame رو باز میــکنه !
من همیــنطور end task کــردم و با Recovery ، tab ــهای IE فــهمیدم چه سایــت هایی باز میــکنه !
در ضــمن در هر ســری 22تا IE باز میــکنه .
لــطفا" یه راهــی برای از بیـــن بردنــش بگید :( ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.