ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفي كلاهبرداران شبكه هاي ماهواره اي

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-01-2011, 16:22
سلام دوستان
:)
اين تاپيك رو تقديم ميكنم به همه انسانهاي هشيار و باهوشي كه به خوبي درك كرده اند كه دنيايي كه در اون زندگي ميكنيم پر از خطر هست و استفاده از تجربه هاي ديگران براي شناخت و مقابله با اين خطرها چقدر ارزشمند هست .
--------------------------------

از وقتي كه تلوزيونهاي ماهواره اي راه افتاده , كلاهبرداران و شيادان هم شروع كردند به استفاده يا در حقيقت سوء استفاده از بعضي از كانالهاي تلوزيوني ماهواره اي براي سر كيسه كردن مردم يا فريب اونها براي كشاندنشون به دام باندها و گروههاي مختلف مثل فساد و فحشا و غيره .

در اين تاپيك إن شاء الله تمامي اين شيادان و كلاهبرداران رو معرفي ميكنيم تا با شناخت اونها بتونين از خطرات اونها در امان بمونين إن شاء الله

شما دوستان عزيز هم اگر شناختي از اونها دارين در اين كار با بنده همراه بشين و اجرتون با خداوند شكور كه اجر هيييچ فرد نيكوكاري رو ضايع نميكنه .

بسم الله بگيم و شروع كنيم :

1- بعضي از كلاهبرداران براي سركيسه كردن مردم خوش خيال و ساده لوح , يك كانالهاي ماهواره اي ميزنند و چند تا دختر زيبا هم استخدام ميكنند كه و با طرح سوالهاي بسيار آسان , بيننده رو وسوسه ميكنند كه زنگ بزنه و جواب رو بگه و جايزه چند صد دلاري يا حتي چند هزار دلاري رو ببره !!!!!

اما قربانيان اين كلاهبرداران , وقتي زنگ ميزنند , بايد مدت زيادي پشت خط منتظر بمانند كه يا با پخش آهنگ يا آگهي همون كانال سرشون رو گرم ميكنند در حاليكه دقيقه اي هزار تومن يا بيشتر از جيبشون پرداخت ميكنند فقط براي انتظار پشت خط و دست آخر هم خط قطع ميشه !!!!

آدمهاي ساده لوح باز هم زنگ ميزنند و به خيالشون كه مشكل از خطهاي بين المللي هست !!!!!

يا پس از ده دقيقه انتظار يا بيشتر يكي جواب ميده و كلي خوش و بش ميكنه و تشكر ميكنه و وقت كشي ميكنه و بعد كه جواب رو بهش ميگين يكدفعه خط قطع ميشه يعني خودش خط رو تو روتون قطع ميكنه !!!!!!.

در آمد اين نوع كلاهبردارها به چند مليون دلار در ماه هم مي رسه!! .

در حاليكه فقط يك اتاق يا زير زمين ! 3 متر در 3 متر اجاره ميكنند و يك دوربين دست چندم فيلم برداري تلوزيوني و دو سه تا دختر بي حيا كه با پوشيدن لباسهاي تنگ و مبتذل و ناز و عشوه و رقص و غيره جلو دوربين سعي ميكنند بيننده را فريب بدند تا زنگ بزنه بهشون .

خنده داره اينه كه وقتي ميشينين تماشا ميكنين يه عده زنگ ميزنند و جوابهاي پرت و پلا و مسخره ميدند كه هر آدم عاقلي ميفهمه كه همه ي اونهايي كه زنگ ميزنند از خود اون كلاهبردارها هستند و حتي بعضي وقتها يك نفر چند بار زنگ ميزنه و فقط صداش رو تغيير ميده !!!!!

در حقيقت هرگز صداي قربانيان پخش نميشه در تلوزيون.

يك مثال از سوالاشون :

اسم يك ميوه ي سه حرفي كه اگه حرف آخر رو حذف كنيم يك عدد ميشه !!!!

بعد يه عده زنگ ميزنند و صداشون پخش ميشه و ميگه جواب موز هست يا هلو !!!! يا حتي انگور !!!!!!

يه مثال ديگه :

دو تصوير ميذارند كه با يك فرق بسيار واضح دارند بعد يه عده زنگ ميزنند و جوابهاي پرت و پلا ميدند كه البته همگي دستشون با صاحب كانال تو يك كاسه هست .
بعضي وقتها هم يكي از خودشون زنگ ميزنه و جايزه رو ميبره مثلا !!!! تا مردم خوش خيال و ساده باور كنند كه يك نفر برنده شد وسوسه بشند و زنگ بزنند .

و تازگيها روششون رو عوض كرده اند . دختره با ناز و عشوه ميگه فقط زنگ بزنين سي ثانيه شمارتون رو بدين ما خودمون بهتون زنگ ميزنيم !!!!! اما زنگ زدن همانا و پشت خط موندن و سر كار رفتن با دستگاه تلفن گويا هم همانا كه نتيجه ش فاكتور چند هزار تومني تلفن هست .

كسي هم دستش بهشون نميرسه ( حد اقل فعلا ) چون پايگاهشون در كشورهايي هست كه هيچ قانوني براي مبارزه با اين كلاهبرداران وجود نداره و اگر شكايت كنين بهتون ميگن خب زنگ نزن مگه مجبوري ؟ !!!!.
-----------------------

2 - كانالهاي قماربازي ( رولت - پاسور و غيره )

كه باز هم روزانه صدها نفر رو با هزينه ي مكالمات تلفني مي چاپند .
و طبق معمول بعضي وقتها هم يكي از خودشون زنگ ميزنه و كلي پول ميبره !!!!!!

بعضي از قربانيان اين كانالها , پنحاه هزار تومن در يك روز صرف مكالمه با اين كانالها كردند !!!!!

======================================

3 - فريب مردم با زير نويسهاي عاشقانه براي دوست يابي .
در اين روش خود صاحبان اون كانال مسجهاي عاشقانه براي دوست يابي ميزارند تا مردم فريب بخورن و مسج بزنند براي دوست يابي و دوست شدن با اون خانومهاي خيالي . قيمت هر يكي از اون مسجها در كشورهاي عربي به سه هزار تومن هم ميرسه اما بنده خداهاي خوش خيال چيزي جز يك مشت مسج زير صفحه ي تلوزيون چيزي نصيبشون نميشه .

===================================

4 - حراجهاي تلوزبوني از ديگر روشهاي سر كيسه كردن مردم هست .

تا حالا بازار حراج رفتين ؟ ديدين يكي مردم رو جمع ميكنه و كالايي رو عرضه ميكنه و هر كس قيمتي پيشنهاد ميكنه و هر كس بيشتر پيشنهاد كنه همون ميخره ( مزايده ) . اما بعضي وقتها صاحب حراجي , چند تا رو ميزاره بين مردم تا الكي قيمت بگن و باصطلاح بازار گرمي كنند تا مردم خوشخيال هم قيمت بيشتري پيشنهاد بدن .

در حراج ماهواره اي اينجور كلاهبرداري بسيار ساده تر هست چون نيازي نيست كسي با صاحب حراجي همدست باشه . خودش هم ميتونه زنگ بزنه و بازار گرمي كنه .

در ضمن شما در حراج حضوري , حداقل كالا رو همون جا ميبينين اما در حراج ماهواره اي فقط تو تلوزيون ميبينينش و اصلاً معلوم نیست چی از آب در میاد .

اين جور كلاهبردارها از دو راه پول به جيب ميزنند

اول : اصلاً حراج قلابيه و فقط ميخوان شما زنگ بزنين و كلي پول مكالمه بدين . و دست آخر هم يك نفر از خودشون زنگ ميزنه و ميخردش !

دوم : فروختن جنسهاي بنجل به قيمت گزاف

ادامه دارد ....

AB
16-01-2011, 18:52
من اینارو تا حالا ندیده بودم.حالا فهمیدم بیژن بنفشه خواه تو طنز مهران مدیری ادای کی رو در میاورد.سوالش این بود:کلمه ای که با پ و د شروع میشود.

زنگ میزدن میگفتن پدر سگ.:27:

far2009
16-01-2011, 19:17
مطمئنا اینها کلاه برداری می کنند ولی پولی که برای مخابرات می افته چه سودی برای این افراد داره ؟

reb
16-01-2011, 19:21
من اینارو تا حالا ندیده بودم.حالا فهمیدم بیژن بنفشه خواه تو طنز مهران مدیری ادای کی رو در میاورد.سوالش این بود:کلمه ای که با پ و د شروع میشود.

اگه این تاپیک زودتر باز شده بود شما مقداری تا قسمتی زیان نکرده بودی که خوشبختانه این تاپیک افشاگری کرد:31:

graphmax
16-01-2011, 19:38
مطمئنا اینها کلاه برداری می کنند ولی پولی که برای مخابرات می افته چه سودی برای این افراد داره ؟

تلفن هوشمند هستش، مثلا ممکنه قیمت هر دقیقه مکالمه برای مخاطب هزار تومن بیوفته که از این مبلغ شاید 500 واسه مخابرات و 500 هم واسه صاحب خط بشه.

far2009
16-01-2011, 20:37
تلفن هوشمند هستش، مثلا ممکنه قیمت هر دقیقه مکالمه برای مخاطب هزار تومن بیوفته که از این مبلغ شاید 500 واسه مخابرات و 500 هم واسه صاحب خط بشه.
این پول چطوری به صاحب خط میرسه ؟ و اینکه من به هر کسی توی خارج زنگ بزنم نصف قیمتش برای صاحب خط می افته ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-01-2011, 20:43

سلام و تشكر از حضورتون
----------------------------------------

دوست عزيز , اونهايي كه شركت موبايل دارند , هدفشون اينه كه بيشترين تعداد از مردم مشترك بشند و هر چه بيشتر حرف بزنند و بيشتر مسج بزنند و بيشتر از اينترنت استفاده كنند تا بيشتر پول پرداخت كنند

اما روشهاي ديگرب هم براي كسب درآمد بيشتر دارند :

مسابقه هاي مسجي
سوالي براي همه ي مشتركين ارسال ميشه و ميگن جايزش ماشين پژو 407 هست ( مثلا ) .

هر كس جواب بده مبلغ زيادي ازش كم ميشه مثلا پونصد يا هزار تومن

اينطوري راحت پول چند تا ماشين رو در ميارند . يكيش رو هم ميدن به يه نفر و بعيد نيست اون هم از خودشون باشه .

راه ديگر كسب درآمدشون از طريق كانالهاي ماهواره اي هست

تمام مسجها و مكالمات , پورسانت داره براشون همونطور كه دوستمون گفتند .
اصلا ايد هم كاناله مال خود شركت موبايل باشه تا همه سود متعلق به خودشون باشه .

-------------------------------

شايد باورتون نشه اما در آمد شركتهاي موبايل از جوكهاي اس ام اسي !!!!! در ايران ملياردها تومن در سال هست .
يعني پسر صاحب شركت بهش ميگه : باباجون تعطيلات آخر هفته بريم خارج ؟

بابا ميگه آره عزيزم . چرا نريم فقط يكي دو روز طول ميكشه تا مخارجش رو از مسجهاي مردم در بيارم

بعد هم دستاشو به هم ميماله و ميگه خدا تركها و لرها و رشتيها و ديگر اقشار مردم رو براي ما حفظ كنه كه از صدقه ي سرشون ما ترلياردر شديم
------------------------------

تو روزنامه خوندم كه مردم ايران در پنج روز اول فروردين امسال , پونصد مليون مسج زده اند
اگر هر مسج رو ده تومن حساب كنين ميشه پنج مليارد تومن در پنج روز !!!!!!!

آرشین
16-01-2011, 21:19
ترغیب احساسات وطن دوستانه هموطنان به خرید کالاهای بی ارزش برای حمایت از آنها

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-01-2011, 15:55

سلام

آفرين
:10:
. شما به يكي از روشهاي اين كلاهبردارها اشاره كردين :

5 - در اين روش سوالهايي مطرح ميكنند كه اصلا معلوم نيست جوابش چيه !!!!!!

درست مثل سوالي كه دوست عزيز AB مطرح كردند

كلمه اي كه آخرش ( گاه ) هست !! و جايزه هم پونصد دلار !!!! (مثلا) .
اينجور كلمات خيلي زياده
فروشگاه - فرودگاه - كمبنگاه - سجدگاه و ......

هيچ كس نميدونه جواب چيه اما هر كس يه حدسي ميزنه وزنگ ميزنه تا جواب بده و با سر ميره تو تله !!!!
:41:
در اين مدل كلاهبرداري , صداي قربانيان پخش ميشه چون كسي نميتونه بگه من جواب رو گفتم . ه چي بگين ميگن نه غلطه يا اينكه اصلا نميگن درسته يا غلطه و آخر برنامه اعلام ميكنند و بسيار راحت ميتونند بگن كسي جواب درست نگفت !!!! يا ميگن فلاني از فلان شهر برنده شد ( الكي ) و اصلا جايزه اي در كار نيست اما جيبهاشون رو پر ميكنند از پول مكالمات تلفني .

-----------------------

فقط اندكي بيانديشين :

يكي مياد كانال ماهواره اي اجاره ميكنه , تجهيزات ميخره , آپارتمان يا سوييت يا اتاق يا زير زمين ميگيره , مجري استخدام ميكنه براي اينكه سوال طرح كنه مردم زنگ بزنند جايزه بگيرند مفتي ؟؟؟!!!!!!
:9:
اين كانالها فقط براي خالي كردن جيب مردم خوشخيال و ساده لوح و خام هست .

مبادا به اونها زنگ بزنين .
:13:
ادامه دارد ....

enimonte
19-01-2011, 16:21
یک بار پدرم زنگ زد حدود 45 دقیقه پشت خط بود قطع شد یک بار هم مادرم حدود 30 دقیقه.این مال زمانی بود که تازه کانال کلیک ست راه افتاده بود.
------
سینولون گروپ هم فراموش نشه(مجریش انگلیسی بلد نیست و از روی متن میخونه ولی هی میاد ازشون تعریف میکنه)

x935
19-01-2011, 18:55
نظرتون درباره داروهاي كه براي افسردگي و لاغري تبليغ ميكنن چيه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-01-2011, 19:45
نظرتون درباره داروهاي كه براي افسردگي و لاغري تبليغ ميكنن چيه؟
سلام
:10:
آفرین
این دسته تا حالا ملیاردها تومن پولِ مردمِ گرفتار و بیمار و درمانده رو با نامردی به جیب زده اند و به جاش یه مشت دارو و وسایل به درد نخور بهشون دادند که نه تنها مشکلشون رو حل نکرد بلکه باعث شد که صدمه های جبرن ناثذیری ببینند .
نوبتِ اونها هم میرسه . پرونده ی اونها رو هم باز میکنیم و پته ی همشونو رو آب میدیم إن شاء الله

تشکر از حضورتون
:11:

x935
19-01-2011, 20:58
آفرین
این دسته تا حالا ملیاردها تومن پولِ مردمِ گرفتار و بیمار و درمانده رو با نامردی به جیب زده اند و به جاش یه مشت دارو و وسایل به درد نخور بهشون دادند که نه تنها مشکلشون رو حل نکرد بلکه باعث شد که صدمه های جبرن ناثذیری ببینند .
نوبتِ اونها هم میرسه . پرونده ی اونها رو هم باز میکنیم و پته ی همشونو رو آب میدیم إن شاء الله

تشکر از حضورتون

ببين دوست عزيز من از اين تاپيك شما خيلي خوشم اومده اما يه چيزي كه هست اينه گفتن اين حرفا سادس اما شما ميتونين اثباتشون كنين؟

DJ POLESTAR
19-01-2011, 22:01
برام جالبه که بین پست ها از اول تا اینجا هیشکی به کلاهبرداری شبکه های تلوزیونی داخلی اشاره ای نکرده!!! که از هر در و به هر نحوی عین همین مطالبی که تا به اینجا در مورد کلاهبرداری کانالهای ماهواره ای شده اقدام به کلاهبرداری و به عبارتی درآوردن خرجی خودشون میکنن!!!
نمونه:
همین برنامه 90
یا وقت پخش بازی های فوتبال که تا دقیقه 80 اقدام به گرفتن اس ام اس میکنن! از بین 2 ... 3 میلیون ساده لوح (خنگ و مشنگ) فقط برای 3،4 نفرشون دوربین عکاسی یا تلویزیون LCD یا غیره بدن که اندازه ده هزارتا از اینا پول در میارن!!!

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-01-2011, 22:10
ببين دوست عزيز من از اين تاپيك شما خيلي خوشم اومده اما يه چيزي كه هست اينه گفتن اين حرفا سادس اما شما ميتونين اثباتشون كنين؟

سلام
ممنون از شما

بله شما حرفتون درسته . اين افشاگريها إثبات لازم داره

اما جوابِ حرفِ منطقي شما :

اول كه من هرگز نگفتم هر كس تو شبكه هاي ماهواره اي فعاليت داره كلاهبردار هست
بنده فقط كلاهبردارهاشون رو در نظر دارم

اما شكي نيست كه عده اي هم كالاهاي خوبي دارند و حق دارند كه براش تبليغ كنند در نت و ماهواره و راديو و مجلات و و غيره

مدركِ اولِ من رفتارها و ترفندهاي خود اون كلاهبردارهاست ( مثل همون مسابقه ها كه مطرح كردم )

مدرك دوم : خودِ مردم هستند

مردمی که قربانی این کلاهبردارها شدند و اطلاعاتشون رو در رادیو و تلوزیون و نت و مجلات و روزنامه ها در اختیار دیگران هم قرار دادند تا اونهایی که باهوش و هشیار هستند از این تجربه هایِ گرانبها که با قیمتی گزاف به دست اومده مجانی استفاده کنند .

هر کس که به این اطلاعات اطمینان نداره ، دو راه داره :

1- خودش امتحان کنه تا مطمئن بشه

2 - بي خيالِ اين اطلاعات بشه و اونها رو فراموش كنه و به دیگران هم نگه.
به همين راحتي

مثال
اما اگر کسی به شما بگه فلان شامپو رو نخر . من خریدم و استفاده کردم سرم پر از جوش شد و کلی از موهام ریخت ، شما یا باور میکنید یا نه .
هر راهی رو انتخاب کنید عواقب و مسولیتش هم با خودتونه

من هیییچ اصراری ندارم که کسی حرف من رو باور کنه
ما عَلَی الرَسولِ إلا البلاغ
بنده فقط اطلاعات رو به دستِ شما میرسونم. دیگه بقیه اش با خودتونه.
بنده در اینور آب در برنامه های رادیو و تلوزیون و سایتهای عربی و حتی در ایران ، حرفهایِ قربانیان این کلاهبردارها رو شنیده م

در ضمن خودم بارها و بارها برنامه های این کلاهبردارها رو در کانالهاشون دیدم و دارم میبینم و ضبط کردم و بارها تماشا کردم و جای تردیدی برام نمونده که کلاهبردار هستند

با تمام این تفاصیل من اگر بیام بگم ای مردم جانوری به اسم عقرب هست که اینجوری و اونجوری و خیلی خطرناکه تا حالا خیلیها رو گزیده و حتی کشته ، همه کاملا آزادند قبول کنند یا قبول نکنند و مسولیت و عواقبِ انتخابشون هم با خودشونه .

عجله نکنین . خودتون خواهید دید که هر چی میگم قطعاً عده ای میان و میگن به سرشون اومده .
مثلِ اون دوستمون که پدر مادرشون این تجربه رو داشته اند.
فرقِ بنده با اونها اینه که اونها ضرر کردند اما خب به هر دلیل کسی از اونها نیومد اینجا یه تاپیک بزنه و تجربه ی تلخش رو در اختیار دیگران قرار بده اما من بدون اینکه تجربه کنم ، حرفهاشون رو شنیدم و تصمیم گرفتم همه ی این اطلاعات ارزشمند رو یک جا درج کنم تا اونهایی که در اول تاپیک ازشون یاد کردم ، از این اطلاعات ارزشمند استفاده کنند .
هر کس هم فکر میکنه بی ارزشه ) منظورم شما نیست ( خب بهش اهمیت نمیده و نمیخونه

من که یه آدمِ معمولی بیشتر نیستم ، پیامبرها اومدن گفتند ای مردم مراقب باشین ، این کار خطاست فلانی دشمن شماست نابودتون میکنه و کلی هم معجزات آوردند برایِ اثباتِ حرفشون اما باز هم خیلیهاشون رو کتک زدند یا حتی کشتند و دست آخر هم خودِ اون مردم خیلی دیر فهمیدند که اونها نصیحت کننده های امانت دار و راستگو بودند .

و حرفِ آخر اینکه :

همه ی ما بدونِ استثناء در زندگی روزمرمون بارانی از مسجهای خدا بهمون میرسه که سه دسته هستند
هشدار دهنده
بشارت دهنده
هدایت کننده
اینکه ما در مقابلِ این پیامها چه عکی العملی نشون میدیم فقط به این بستگی داره که ما چگونه انسانی هستیم

به قولِ شاعر

در خانه اگر کس است یک حرف بس است

با تشکر مجدد از حضورتون

pooriya_hp
19-01-2011, 22:27
شبکه های تبلیغاتی :

تماما دروغ و هیچ تضمینی نداره

شبکه های سرگرمی :

عالی هست ....

H.Operator
20-01-2011, 00:21
یکی به من بگه همون کانالی هم که میاد سرگرمی میزاره باز هزینه اش رو از کجا تآمین می کنه جالبه که تبلیغات چندانی هم نداره من حدسم اینه که همین......ساپورتشون میکنه برای سرگرم کردن مردم که از چیزای دور و برشون زیاد با خبر نشن!