مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید سیستم با cpu cori7
Aloneboy
16-01-2011, 15:54
سلام دوستان
بدون ماوس و کیبورد و مانیتور و اسپیکر و دی وی دی رایتر با مشخصات زیر چند درمیاد:
من یه سیستم می خوام با cpu core i7 پایینترین مدلش چند درمیاد؟
مادربورد ترجیحا Asus باشه اگه مدلی هستش که usb3 رو ساپورت کنه خیلی بهتره
هارد یک ترابایت فکر کنم سگیت بهتر باشه یه مدل داره که گرونتر از بقیه هاردهای در سطح خودش هست
(به نظر شما یه هارد اسکازی بندازم روش برای ویندوز و یه هارد 1 ترابایتی معمولی برای آرشیو سرعت خوب میشه )
رم با توجه به cpu مقداری انتخاب شود که متناسب باشه
پاور 100% گرین باشه و پاوری که معرفی میکنید حداقل 100 وات بیشتر از مقدار واتی باشه که متناسب با این سیستم هست (محض احتیاط )
کیس هم احتمالا گرین برمی دارم کدوم مدل بگیرم؟
حدودا این سیستم چقدر درمیاد و برای بازی اصلا نمی خوام بیشتر برای تبدیل فایل های صوتی و تصویری و استفاده از برنامه میکس مانند پریمیر و ... و تماشای فیلم های full HD
برای کاربرد شما AMDهای شش هسته ای از نظر سرعت و قیمت بهینه تر خاهد بود، این پند از من بپذیر.
من هم AMD های Hexa-Core رو تایید میکنم شما سقف بودجه رو مشخص کن پیشنهاد بدیم.
قطعاتی که خاستی با پردازنده ای ام دی:
CPU:AMD Phenom2 X6 1090T BE=290
MB:Asus M4A88TD-V EVO/USB3=160
RAM:Kingmax 4G(2*2G) DDR3 1333=58
VGA:onboard=0
HDD:Seagate barracuda 7200.12 1T=65
POWER:GREEN 535A=63
CASE:Green Magnum2=42
این سیستم هم امکانات به روز داره هم با مادربرد مناسب اورکلاک خودش تا مدت ها از نظر قدر پردازنده شما را راضی نگاه خاهد داشت.
اسکازی نه یک عدد SSD متوسط اگر پول داشتی اضافه کن.
حال اگر سراغ اینتل بریم ارزانترین i7 مدل 860 آن است که قیمتی حدود 305 هزار دارد به اضافه مادبردی در سطح سیستم فوق از اسوس قیمتی بالای دویست هزار تومان خاهد داشت. این پلتفرم فاقد گرافیک آنبورد است و برای کارت گرافیک معمولی هم باید هزینه کنید و در نهایت یک سیستم با پردازنده چهار هسته ای برای کاربردی که تعداد هسته در سرعت انجام آنها بسیار مهم است داشته باشید.
Aloneboy
16-01-2011, 17:48
قطعاتی که خاستی با پردازنده ای ام دی:
MB:Asus M4A88TD-V EVO/USB3=160
RAM:Kingmax 4G(2*2G) DDR3 1333=58
VGA:onboard=0
POWER:GREEN 535A=63
این سیستم هم امکانات به روز داره هم با مادربرد مناسب اورکلاک خودش تا مدت ها از نظر قدر پردازنده شما را راضی نگاه خاهد داشت.
اسکازی نه یک عدد SSD متوسط اگر پول داشتی اضافه کن.
حال اگر سراغ اینتل بریم ارزانترین i7 مدل 860 آن است که قیمتی حدود 305 هزار دارد به اضافه مادبردی در سطح سیستم فوق از اسوس قیمتی بالای دویست هزار تومان خاهد داشت. این پلتفرم فاقد گرافیک آنبورد است و برای کارت گرافیک معمولی هم باید هزینه کنید و در نهایت یک سیستم با پردازنده چهار هسته ای برای کاربردی که تعداد هسته در سرعت انجام آنها بسیار مهم است داشته باشید.
ممنون از پاسخ اما چند سوال برام پيش اومده:
1- اين cpu amd چند هسته اي هستش و cori7 چند هسته اي مي باشد.
2- ssd چيست مگه همون اسكازي نيست و چند قيمته؟
3- من در متن بالا گرافيك فراموش كردم بنويسم و يه گرافيك لازم هست و آنبرد زياد جواب نميده ؟
4- ويندوزي كه مي خوام نصب كنم 7 هستش و چون cpu intel cori7 بر پايه و متناسب با ويندوز 7 ساخته شده اصرار به خريدش دارم و اگه amd بهتره چرا قيمتش پايين تر از intel هستش؟
5- رم kingmax فكركنم برند خوبي نباشه بهتر از اين چي هست؟
6- اين سيستم درمياد 678 تومان درسته؟(قيمت ها رو اشتباه نزدي) من تا 1200 مي تونم هزينه كنم اگه كمه شايد بتونم بيشترش كنم
- اين cpu amd چند هسته اي هستش و cori7 چند هسته اي مي باشد.
این شش هسته، عدد بعد از X نشانگر تعداد هسته است.
core i7 هم چهار و شش هسته ای داره که شش هسته ای آن بسیار گران است در حد کل بودجه شما.
ssd چيست مگه همون اسكازي نيست و چند قيمته؟
نخیر، حافظه های غیر مکانیکی هستند با سرعت بالا، برای 64 گیگابایت آن حدود 150 هزار تومان باید هزینه کنید.
3- من در متن بالا گرافيك فراموش كردم بنويسم و يه گرافيك لازم هست و آنبرد زياد جواب نميده ؟
اگر بازی نمیکنید گرافیک آنبور جوابگوست اما اگر بخاهید کارت گرافیک جدا هم معرفی میکنم.
4- ويندوزي كه مي خوام نصب كنم 7 هستش و چون cpu intel cori7 بر پايه و متناسب با ويندوز 7 ساخته شده اصرار به خريدش دارم و اگه amd بهتره چرا قيمتش پايين تر از intel هستش؟
هیچ کدام از این پردازنده ها برای سیستم عامل خاصی طراحی یا بهینه نشده اند، پردازنده یک هسته هم برای ویندوز هفت کافیه به حرف های ناآگاهانه گوش نکن تا انتخاب درستی داشته باشی.
5- رم kingmax فكركنم برند خوبي نباشه بهتر از اين چي هست؟
کینگ مکس برند معتبری است و در ایران توسط آواژنگ گارانتی میشه، دوسش نداری از برند corsair تهیه کن.
6- اين سيستم درمياد 678 تومان درسته؟(قيمت ها رو اشتباه نزدي) من تا 1200 مي تونم هزينه كنم اگه كمه شايد بتونم بيشترش كنم
درسته، زیاد هم هست. 1200 برای کل سیستم؟ مانیتور نمیخای؟ کارت کپچر چی؟
Aloneboy
16-01-2011, 20:30
این شش هسته، عدد بعد از X نشانگر تعداد هسته است.
core i7 هم چهار و شش هسته ای داره که شش هسته ای آن بسیار گران است در حد کل بودجه شما.
نخیر، حافظه های غیر مکانیکی هستند با سرعت بالا، برای 64 گیگابایت آن حدود 150 هزار تومان باید هزینه کنید.
اگر بازی نمیکنید گرافیک آنبور جوابگوست اما اگر بخاهید کارت گرافیک جدا هم معرفی میکنم.
هیچ کدام از این پردازنده ها برای سیستم عامل خاصی طراحی یا بهینه نشده اند، پردازنده یک هسته هم برای ویندوز هفت کافیه به حرف های ناآگاهانه گوش نکن تا انتخاب درستی داشته باشی.
کینگ مکس برند معتبری است و در ایران توسط آواژنگ گارانتی میشه، دوسش نداری از برند corsair تهیه کن.
درسته، زیاد هم هست. 1200 برای کل سیستم؟ مانیتور نمیخای؟ کارت کپچر چی؟
بالاخره intel بگیرم یا amd؟ موندم چی کارکنم؟
یک گرافیک عالی هم معرفی کنید درسته که کار گرافیکی و بازی انجام نمیدم ولی برای تماشای فیلم full hd و میکس کردن و استفاده از ویندوز سون نیاز به گرافیک جدا هست.
رم ocz چطوره یا geil ؟ درضمن من مثلا دیدم 4 گیگ با قیمت شما و یه نمونه دیدم مال همون شرکت مثلا دو برابر و نمی دونم از چه نظر با هم تفاوت دارند فکر کنم مربوط به باس رم باشه درسته الان این با چه باسی هستش ؟
مانیتور دارم ، اسپیکر دارم و مادربوردم می خوام کارت صوتی خوبی داشته باشه چون اسپیکرم کریتیو 7.1 کانال هستش
راستش نمیدونستم اینقدر قیمت ها پایین اومده حالا که اینجوری هستش از 1200 مبلغ 200 تومان رو می خوام کارت --- اکسترنال بگیرم چون الان دارم رو سیستم الانم اما اینترنال و قدیمی هستش اکسترنال باشه بهتره
در مورد cpu ها اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید مثلا چرا بعضی cpu های مدل intel مثلا i5 با بعضی مدل های i7 قیمتشون یکیه مگه i7 بالاتر نیست؟
AMD بگیر با خیال راحت. سعی کردم سیستم را در جهتی که گفتی تغییر بدم:
CPU Cooler:TOWER 120 EXTREME
MB:ASUS M4A87TD EVO=160
RAM:Corsair Dominator 4GB(2*2G) 1600=120
POWER:Green GP635B-US=100
این رم دو برابر قبلی قیمت داره اما تا اقدام به اورکلاک نکنی این تفاوت قیمت را حس نخاهی کرد، به نظرم همون قبلی را بگیری به صرفه تره یا 4 گیگ از A-DATA انتخاب کنی با باس 1600 و CL8 اما از اون برند ها که خودت گفتی نگیر تقلبیش زیاده.
کارت گرافیک هم به ترتیب مینبیسم خودت انتخاب کن:
Radeon HD 5670 1GB GDDR5=130
GeForce GTS 450 1GB DDR5=160
Radeon HD 5770 1GB GDDR5=185
i5 و i7 حداقل 90 هزار تومان اختلاف دارند کجا قیمتشون یکیه! اگر تصمیم داری اینتل بگیری دو ماه صبر کن حداقل نسل جدیدترش بیاد حیف 1 میلیون خرج کنی الان.
mg_mahyar
16-01-2011, 22:52
Case Green magnum 2 = 45
A-DATA S599 AS599S-40GM-C 2.5" 40GB SATA II Internal Solid State Drive (SSD) = 190
جای اسکازی ssd بخری بهتره کم مصرف تر و بادوام تر و....سریعتر
cpu intel core i 7 950 =320
MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
Ram:A-DATA- X -Triple Channel 3*2GB CL 7 - 1600 =190
یا
intel core i7 870 =330
GIGABYTE GA-H55M-USB3 =145
Ram:A-DATA -Dual Channel 2*2GB CL 8 - 1600 =130
البته بهتره صبر کنی یک ماه نهایتا و مادربرد و پردازنده رو بعدا بخری از 1155 . اینجوری قدرتمند ترین سیستم میشه. الان بهترین پردازنده core i7 980 هست با قیمت 1200 ولی core i5 2500K بیاد از اون بهتره و قیمتشم نهایت 350 تومنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برای مقایسه عملکرد. به نظرم بهتره سراغ amd نری. amd توی برنامه های میکس و مونتاز و اینا عملکرد خوبی داره ولی توی دو سه برنامه اصلی اینتل بهتره مثلا پریمیر و افتر افکت و...
بالاخره intel بگیرم یا amd؟ موندم چی کارکنم؟
تبدیل فایل های صوتی و تصویری
عملکرد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mg_mahyar
17-01-2011, 15:06
چارت های همین سایت برای افتر افکت و پریمیر , ..
مشخصه عملکرد اینتل بهتره تو برنامه های معروف تر.
جواب سوالتم اینه چارت ها رو نگاه کن دودوتا 4 تا کن تصمیم بگیر تصمیمتو اعلام کن اگر تو سیستمت مشکل بود بهت کمک کنیم
Aloneboy
17-01-2011, 22:02
سلام ممنون از همگی
این قطعات انتخاب شده و 100% هست
cpu intel core i 7 950 =320
MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
مونده cpu cooler آیا نیاز داره و اگه خود cpu فن داره این چه کاربردی داره و آیا برای سیستم من نیاز هست و قیمتش چنده؟
گرافیک Geforce یک گیگ چی پیشنهاد میشه و کیفیت خوبی برای تماشای فیلم های فول اچ دی بده؟در صفحه قبل یکی از دوستان این مدل رو GeForce GTS 450 1GB DDR5=160 پیشنهاد دادن نظر بقیه دوستان چیه؟
رم رو نمیدونم 4 گیگ بگیرم یا 6 گیگ و چه برندی؟
این سیستم بیش تر از 1200 داره درمیاد مجبورم بیشتر خرج کنم آیا مادربوردم گرافیک آنبورد داره که بتونم بعد کارت گرافیک بگیرم؟
یه سوال دیگه این سیستم زیاد صروصدا داره یعنی موقعی که گرم بشه فن هاش زیاد صدا میدن چون بعضی سیستم ها دیدم که موقعی که سی پی یو کمی داغ بشه فنش اونقدر صدا میده که اعصاب آدمو خورد می کنه؟
pasargadd
17-01-2011, 22:41
سیستمه مناسبی انتخاب کردین.
کولر بگیرین بهتره برای خودش قدرتش کمه و در پردازش های سنگین از پس خنک کردن بر نمیاد.بودجتون چقدره؟
گرافیک هم مشکلی نداره.
برای رم بودجه چقدره؟
گرافیک انبورد نداره.
کولر بگیرین مشکلی پیش نمیاد.
Aloneboy
18-01-2011, 18:17
cpu cooler گرين چنده؟ گرين بردارم يا برند ديگه و تفاوت قيمتاشون چنده و چه مدلي؟صداش كه زياد نيست نه؟خمیرش هم باید تهیه کنم یا خیر؟
بعضي مدل گرافيك ها ديدم كه تو مدلشون نوشته HD آيا اين گرافيكي كه انتخاب كردم واسه ديدن فيلم هاي HD مناسبه يا يه چيز ديگه بگيرم؟برند گرافیک XFX بگیرم خوبه یا ASUS ؟
تو دو تا سايت معروف فروش قطعات رفتم اين مدل مادربورد asus نبود تو ايرانت وارد شده آخه ما كه شهرستانيم به سختي گير مياد بايد از شيراز يا تهران سفارش بديم البته هنوز نرفتم فروشگاه سوال كنم ببينم قيمت هاش با اينجا يكي هست يا خير ؟ گير مياد يا نه؟
براي رم هم من اصلا اوركلاك نمي كنم و نميدونم چيه و اصلا به كارم نمياد فقط يه برند معتبر و جنس خوب و اينكه بين مدل هاي دوستا كدوم برند بهتره؟
pasargadd
18-01-2011, 19:14
اگر بودجه دارین من این کولرو پیشنهاد میکنم.
tuniq tower extreme=45
گرافیکتون مشکلی نداره
خب asus هم معروفتره هم قطعاتش با کیفیتره ولی در عمل هیچ تفاوتی لا هم ندارند و همچنسن xfx برای nvidia جز بهترین برندهاست.هر برندی ارزونتر بود بگیرین.
شما بودجتون برای رم چقدره؟
این مدل هست که هم برند خوبیه هم خوش قیمت و هم گارانتیش خوبه.
kingmax 2*2gb cl9=60
Aloneboy
19-01-2011, 20:09
سلام دوستان
این cpu intel core i 7 950 =320 باکس هستش یا نه ؟ آخه قیمتی که به من دادن 15 تومان گرونتر از این بود!!!!
گرافیک هم همون مدل گیرم داره نمیاد
pasargadd
19-01-2011, 20:19
باید همیت قیمت پیدا کنین بله باکس هست.
ginward gts450=160
یا
powercooler 5750=150
Aloneboy
20-01-2011, 09:26
سلام
من يه برنامه از سايت خود گرين دانلود كردم اين برنامه براي محاسبه توان مصرفي سيستم بود كه مشخص مي كرد سيستم به چه پاوري نياز دارد من كه محاسبه كردم چيزي بيش از 600 وات يعني 700 وات حداقل لازم داره ؟؟؟ لطفا راهنمايي كنيد
باید همیت قیمت پیدا کنین بله باکس هست.
ginward gts450=160
یا
powercooler 5750=150
pasargadd
20-01-2011, 10:56
سیستمتونو بنویسید
بودجتون برای پاور چقدره؟در کل پاور هر چقدر هم هزینه کنین ضرر نخواهید کرد.
Aloneboy
23-01-2011, 10:21
سلام
يه سوا داشتم در مورد پاور مي خواستم بدونم مثلا پاوري كه 600 وات هستش يعني مداوم 600 وات برق مصرف مي كنه يا به مقداري كه قطعات داخل كيس مورد مصرف آن هاست مصرف ميشه ؟ مثلا سي پي يو در بعضي مواقع كه كار محاسباتي زيادي داره انجام ميده بيشتر برق مصرف مي كنه و در مواقعي كه كار محاسباتي كمي داره انجام ميده مصرف كمتري داره ؟درسته؟
يه سوا ديگه هارد وسترن يه مدل 10200 دور سرعت داره كه سرعت بيشتري نسبت به هارد سگيت 7200 داره مي خوام وسترن بگيرم فقط سوالم اينه كه وسترن برند خوبي هست يا نه؟
Aloneboy
01-02-2011, 11:07
شنيدم مادربوردهاي ايسوز دو نمونه هستش يكي چيني و يكي مالزي و مالزي 40 تومان قيمتش بيشتر هستش؟
آيا واقعيت داره يا كلاهبرداري؟
mg_mahyar
01-02-2011, 12:30
اولی به مقدار نیاز
دومی برند خوبیه
سومی رو نمیدونم ولی گیگا هم میتونید بخرید
ضمنا اگر هنوز خرید نکردید میتونید از معماری پل شنی اینتل هم استفاده کنید که هم ارزون تر و هم سریع تره. و جدید اومده.
به نظرم اگر همچین قصدی دارید میتونید تاپیک جدا بزنید و مبلغ و کاربرد و .... رو مشخص کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.