ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد انیمیت کردن

mojtaba_14
16-01-2011, 14:48
سلام،
من یه سوال داشتم،چطور میشه یه جسم رو تو مکس به element های سازندش جوری تقسیم کرد که بشه تو انیمیشن اینها رو سر هم کرد،تا از اون اجزاء دوباره ساخته بشه و سر همش کرد.
می دونم که خیلی ناجور توضیح دادم سوالمو،منظورم دقیقاً اتفاقیه که تو این انیمیشن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین زمان 1:14 تا 1:20 واسه کف سازی ها میوفته.
اگه پلاگینی هست که اینکارو انجام میده،یا روشی هست که تو مکس اینکارو می کنن،ممنون میشم معرفی کنید.

mojtaba_14
17-01-2011, 21:36
یعنی هیچ کس نمی دونه؟؟

Mostafa 3D
17-01-2011, 23:45
اول که Viemo هیتلره
بعد اینکه شما اصلا احتیاجی به مکس ندارید این کار رو خیلی راحت میشه توی افتر انجام داد یعنی اون فیلمی که شما گذاشتید هم با افتر انجام شده
موفق باشید

mojtaba_14
18-01-2011, 13:46
اول که Viemo هیتلره
بعد اینکه شما اصلا احتیاجی به مکس ندارید این کار رو خیلی راحت میشه توی افتر انجام داد یعنی اون فیلمی که شما گذاشتید هم با افتر انجام شده
موفق باشید

یعنی اون بخش از کار که کف ها روی هم میفتن،رو با افتر افکت انجام دادن؟ولی یه جوایی به نظر میاد که اینا کاملاً geometry هستن،واسه همین فکر کردم که ممکنه کار با ابزا رهای مکس،یا بوسیله یه پلاگین تو مکس انجام شده.
مثه اینکه تمام راهها به افتر افکت ختم میشه!!
ممنون.

پی نوشت:من فکر می کنم،بچه هایی که کلاً تو کار نرم افزارهای پیچیده سه بعدی هستند،حتماً اینقدر از کامپیوتر سر در میارن که بتونن از قیلتر بگذرن! واسه همین لینک مستقیم گذاشتم:31:

Mostafa 3D
18-01-2011, 14:58
یعنی اون بخش از کار که کف ها روی هم میفتن،رو با افتر افکت انجام دادن؟ولی یه جوایی به نظر میاد که اینا کاملاً geometry هستن،واسه همین فکر کردم که ممکنه کار با ابزا رهای مکس،یا بوسیله یه پلاگین تو مکس انجام شده.
مثه اینکه تمام راهها به افتر افکت ختم میشه!!
ممنون.

ما اگه اینو بخواهید با مکس انجام بدبد بیخودی فقط خیلی کارتون طول میکشه و آزار دهنده میشه
اگه توی اون ویدئویی که شما گذاشتید دقت کرده باشید به غیر از اون کتاب اول بقیه کار ها همش با افتره