مشاهده نسخه کامل
: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****
محمد جان با توجه به نوسانات قیمتی فعلی،زحمت بکشید قیمت همه قطعات رو بنویسید تا حساب کار دست من و سایر دوستان بیاد.
درسته علی اقا ولی من زمانی که ماشین رو تحویل گرفتم اصلا فکر نمیکردم که اینجوری تعمیر کرده باشه و یه فاکتور نشون داد ولی من از روی خوشبینی اون رو با خودم نیاوردم البته مکانیک هم یه لحظه فاکتور رو نشون داد و برش داشت و ..............البته حالا دیگه گذشته ولی خب یه تجربه ی 6 دانگ و اساسی نصیب من شد و البته قصدم از توضیح جزییات این بود که سایر دوستان بیشتر احتیاط کنند و بالاخره شاید به دردشون بخوره.منتظر عکسهای تعمیرات جناب حجازی هستم.
mohamad.hejazi
15-10-2012, 01:57
حتمآ قیمت قطعات رو اینجا مینویسم منتها آخر تعمیر میرم برای حساب کتاب.
ولی آخرین قیمت کیت گیربکس 350 که دارم 330000 تومن هست که من 2 هفته پیش 250000 تومن خریدم.
روغن هیدرولیک دکسول هم 2 هفته پیش خریدم 11.500 امروز قیمت کردم 13.500!!!!
قیمتها نجومی میره بالا.
راستی روغن دکسول رو به مکانیک نشون دادم گفت اینها حرف ندارن منم دل رو میزنم به دریا و همین رو میریزم.
mohamad.hejazi
16-10-2012, 18:48
دوستان سلام.
امروز موتور رو از موتور شور گرفتم و سیلندر و شاتونها و میلنگ رو تحویل تراشکار دادم بقیه موتور هم به مکانیک تحویل دادم.
پیستونها 40 میخوره.
میلنگ 20
هزینه موتور شور هم 30 هزار تومن.
چون نزدیک غروب بود هوا داشت تاریک میشد برای همین عکسها خوب از آب در نیومدند.
قصد داشتم موتور ماشین رو رنگ نکنم ولی متاستفانه رنگ موتور پوسته انداخت و دیگه فایده نداره.باید رنگ بشه.
دوستان یه توضیحی در مورد سیتها میدید؟مکانیک گفت سیتها باید بره تراشکاری در بیادو از این حرفها!
اینم یه سری عکس:
57575
57576
57577
57578
57579
camaro lt
16-10-2012, 20:41
خيلي خوبه. سايز 40 هم مناسبه بخصوص كه سالها پيش از تعمير ماشين گذشته.
براي موتور اگر سايز خيلي زياد هم بخوره چندان مشكلي نيست چون بعدها ميشه با يه بوش زدن مناسب دوباره صفر بشه اما ميل لنگ رو نميشه چنين كاري كرد.
بعضي وقتها ميل لنگ رو بازسازي ميكنن و با جوش استيل زدن و تراشكاري مجدد صفر ميشه كه شنيدم چندان جالب در نمياد. سايز 20 براي ميل لنگ خيلي خوبه.
بغل پيستونها رو كه نگاه ميكنم اثري از خراش عميق نميبينم و اين نشون ميده موتور خوب نگهداري شده و به موقع براي تعمير اقدام كرديد.
خيلي وقتها ميگذارن تا وضعيت به جايي برسه كه هفته اي يك ليتر روغن بسوزونه!! اينجوري سيلندر به اصطلاح تخم مرغي ميشه و حالت بيضي پيدا ميكنه كه هزينه تعمير خيلي زياد و احتمال خوب از آب درآمدن كم ميشه.
اميدوارم ميل سوپاپ هم نيازي به تعويض نداشته باشه.
بعد از تراشكاري سيلندر و سرسيلندر، حتما تمام پولكها رو در بياريد و با مواد شوينده قوي داخل كانالها و مجراهاي آب و روغن رو شستشو بديد . تاثير خيلي خوبي داره و الان بهترين فرصت براي اينكار هست.
mohamad.hejazi
16-10-2012, 22:12
کامارو جان شنیدم میگن با بوش زدن موتور دیگه مثل اولش نمیشه درسته؟
من بیشتر از روی وسواس این موتور رو تعمیر کردم البته موتور ماشین صدای سوپاپ میداد و لرزش شدید هم داشت ولی یه قطره روغن هم کم نمیکرد.
میل سوپاپ هم مکانیک با چشم که نگاه کرد گفت سالمه ولی گفت باید کولیس بزارم تا دقیق مشخص بشه.
مکانیک گفت میل سوپاپ نو هست 180 تومن.
حتمآ چک میکنم پولکها رو در آورده باشه و داخلش رو تمیز شسته باشه.خودش که گفت وقتی از کارواش آوردیش یه بار با نفت قشنگ میشورمش ولی خودم حواسم رو جمع میکنم که حتمآ این کار رو انجام بده!
camaro lt
17-10-2012, 08:42
من هم در مورد بوش زدن مطالبي شنيده بودم كه ممكنه مشكل درست بكنه و كارايي موتور پايين بياد و بخصوص در مورد گرم كردن در تابستانها كه بعدها با تجربه هاي بيشتري كه پيدا كردم و تعميراتي كه روي ماشينهاي خودم و ديگران ديدم، و همينطور جستجوي مطالبي در اين مورد ، فهميدم كه مشكلي بوجود نمياره، اگر درست و اصولي انجام بشه.
اولين مورد انتخاب صحيح بوش از نظر جنس و آلياژ توليدي اون است كه بايد با جنس سيلندر هماهنگي و همخواني داشته باشه.
مثلا براي يك سيلندر پيكان يا شورلت كه از آلياژهاي چدن و آهن ساخته شده، مسلما بوش هم بايد از همون جنس انتخاب بشه و نه چيز ديگه اي. كيفيت ساخت بوش و البته دقت در سوار كردن و جا زدن توي سيلندر هم خيلي مهمه.
شنيدم كه گاهي بوشها در محل خودشون كج سوار ميشن و موتور سفت ميشه. البته بعيد ميدونم همچين اتفاقي بيافته چون در اين صورت بايد سيلندر هم كج تراش خورده باشه كه اينهم خيلي غير محتمل به نظر مياد و البته جا زدن يه بوش در يه سيلندر كج تراش خورده كار ساده اي نيست.منظورم از كج بودن چيزي در حد چند دهم ميليمتر بود كه اگر دقت اون دستگاه و تكنسين تراشكار در حد بالايي باشه بوجود نمياد.
تمامي سطح خارجي بوش بايد در تماس با سطح داخلي سيلندر قرار گرفته باشه تا انتقال حرارت به خوبي انجام بشه و البته بار و فشار كمپرس رو به ديواره سيلندر منتقل كنه.
تا حالا من از بوش زدن مشكلي پيدا نكردم و فقط شنيدم كه مشكل بوجود مياد. به احتمال زياد روشهاي نادرست انتخاب ، نصب و استفاده از بوشها اين مشكلات رو بوجود مياره.
از طرفي وقتي سيلندر به تراش آخر خودش برسه ( توي شورلت گويا تا 50 هم هست) و ديگه جايي براي تراش بالاتر نباشه ناچار به بوش زدن هستيم و غير از اين بايد سيلندر كاملا عوض بشه كه اين خودش يه داستان پر دردسر و پر پيچ و خم هست !
من يكبار ، يكدست بوش سيلندر موتور شورلت 350 ساخت خود كارخانه جنرال موتورز ديدم كه براي صفر كردن موتورها ساخته شده بود. همين نشون ميده كه بوش زدن جزو استانداردهاي خود كارخانه هم به حساب مياد و اگر درست انجام بشه مشكلي نداره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم میخواستم موتور قبلی نوام رو بوش بزنم که از تراشکار که پرسیدم گفت از بوش ساخت تبریز استفاده میکنه و من منصرف شدم و یه موتور کامل گرفتم. الان خیلی سخت بشه بوش فابریک پیدا کرد.
mohamad.hejazi
27-10-2012, 18:38
سلام
دوستان این چند روزه یکم مکانیک کارهای متفرقه داشت برای همین کارها کند پیش میرفت.
یه سری کارها انجام شد که براتون مینویسم.
سر سیلندر رو دادم تراشکار تا هم کف تراش بشه و هم جای سیتها رو درست کنه.
بوش میل سوپاپ و یه دست پیستون خریدم و دادم به تراشکار.
میلنگ و سیلندر و شاتونها ها رو از تراشکاری گرفتم و به مکانیک تحویل دادم.
هزینه تراشکاری میلنگ-سیلندر-شاتونها-155000 تومان
جالبته سوپاپهای دود و هوا سایز30 ماشین نوش گیر نمیاد؟؟؟!!
مکانیک و لوازم فروش گفتند نوش گیر نمیاد و باید دست دوم سالم پیدا کنی.
حالا 1 دست دست دوم سالم پیدا کردم فردا باید بدم تراشکاری.
سر سیلندر
جای سیتها که مشخصه پایین رفته
اسم این چی بود بوش میل سوپاپ؟
اینم پیستوها:فروشنده خیلی تعریف مارکش رو میکرد.
اینم سیلندر و میلنگ و شاتونها بعد از تراشکاری:
پیستوهای کهنه خودم
شاتونها
سوپاپهای که خریدم:
گیربکس ماشین هم بلاخره باز شد جالبه مکانیک میگفت صفحات داخلش نو بود ولی داخل روغن گیربکس ماشین آب رفته همین باعث شده گیربکس داغون بشه.احتمالآ رادیات روغنم مشکل پیدا کرده.جالب اینجاست که رادیاتور و رادیاتور روغن رو 1 سال پیش نو کردم.
اینم یه عکس از داخل پوسته مکانیک گفت پوسته گیربکس سالمه.
mohamad.hejazi
28-10-2012, 12:35
سلام.
امروز سوپاپهای هوا رو از سوپاپ تراشی گرفتم و به همراه سوپاپهای دود رفتم پیش تراشکار سر سیلندر و سوپاپها رو تحویلش دادم.
سوپاپهای هوا:
یه سر هم رفتم پیش مکانیک که در حال شستشوی سیلندر ماشین بود.
خیلی خوب پیش رفتید.لطفا قیمت قطعات هم بفرمایید.راستی توربین هم گرفتید یا تعمیر میکنید ؟
اگه ممکنه از میکانیکتون در مورد توربین 400 بپرسید و اینکه ایا میشه رو 6 سیلندر اتومات بست و تاثیرش در شتاب چیه؟
mohamad.hejazi
28-10-2012, 14:16
قیمت قطعات رو میزارم بعد از تعمیر کامل موتور یک جا مینویسم.
توربینی که دارم رو به تازگی خریدم و سالمه برای همین دست بهش نمیزنم.
این سوال رو هم چشم میپرسم.
mohamad.hejazi
30-10-2012, 00:21
سلام
دوستان کسی میدونه فرق گیربکس اتوماتیک 350 13 صفحه ای با 17 صفحه ای چیه؟
گیربکس ایمپالا من 17 صفحه ایه.
مکانیکم گفت 17 صفحه شتاب کمتری نسبت به 13 صفحه داره ولی گفت 17 صفحه طول عمر بیشتری داره و برای ماشینهای با اتاق سنگین مثل ایمپالا بیشتر کار میده.
من گیربکسم رو از رو یه موتور قرمز 6 سیلندر که کویل و دلکو ی جدا از هم داشت باز کردم و 13 صفحه ای بود و همان طور که فرمودید شتابی تره و من هم به همین دلیل دنبال 13 صفحه بودم و البته مدلهایی که به طور فابریک روی 8 سوار بوده 17 صفحه بوده ولی دیفرنسیال شما اون شتاب هم جبران میکنه و همانطور که میکانیکتون گفته دوامش بیشتره چون هر دنده 1 صفحه از گیربکس من بیشتر داره.
mohamad.hejazi
30-10-2012, 17:25
من خودم دوست داشتم گیربکسم 13 صفحه بود چون ماشینم تو بعضی از سربالاییهای جاده شمال واقعآ کم میورد.
منم گیربکس ماشینم رو از روی یه ایمپالا 1977 8 سیلندر باز کردم.
البته این کم اوردن به نظر من بیشتر به علت موتور 6 سیلندره چون 13 یا 17 صفحه از نظر شتاب اینقدر هم محسوس نیست و موتور 6 کلا به نظرم چه برا ایمپالا که سنگینتر از نواست و چه برا خود نوا هم کمه .من چند ماه پیش برای اولین بار پشت یه بیوک ایران نشستم که از سال 58 تعمیر موتور نشده بود و موتورش دود شدید ابی هم داشت و شدیدا میلرزید و اتومات بود (یکی از دوستام خریده بود 800 تومان) و شاید باور نکنید مثل موشک راه میرفت و صداش و راه رفتنش اصلا با نوا قابل مقایسه نبود البته اسکلت ماشین خیلی سالم بود فقط با یه اشاره به پدال گاز از جا میپرید.البته کاربراتور 4 دهنه هم داشت.
mohamad.hejazi
30-10-2012, 18:58
100% به خاطر موتوره ولی گفتم شاید گیربکس هم تاثیر داشته باشه.
بیوک که اصلآ با نوا قابل مقایسه نیست سربالایی هم سرش نمیشه!
mohamad.hejazi
30-10-2012, 19:50
امروز یه سری از قطعات موتور رو خریداری کردم و تحویل مکانیک دادم.
اول اینه میل سوپاپ موتورم یکمی اون حالت بادامکی بودنش رو از دست داده بود برای همین از فروشگاه 2 عدد میل سوپاپ نو ته انباری گرفتم یه هر کدومش که مورد پسند مکانیک بود رو بخرم.میل سوپاپ نو را 100 تومن میگفت.
این عکس میل سوپاپ خودم:
2 عدد میل سوپاپ نو:
اینم یه سری لوازم که خریدم:
یاتاقان ثابت متحرک 20
بند متحرک 30
واشر کامل
دنده سر میلنگ و میل سوپاپ
پولی سر میلنگ
و در آخر سیلندر موتور آماده نصب قطعات:
ماشین عزیزم شده انباری!
=====
فردا اگر رسیدم میرم رنگ بر میخرم و میفتم به جون موتور.
camaro lt
30-10-2012, 21:20
قضيه تفاوت كشش و قدرت موتورهاي 6 با 8 كه واقعا غير قابل انكاره..
خودم وقتي دارم نوا رو ميرونم، مرتب موقع شتاب گرفتن،ناخودآگاه زير لب ميگم:
كامارو كجايي كه يادت بخير!!
البته يه مسئله رو در نظر داشته باشيد كه تغييرات فشار هوا ، زماني كه داريم از يه شهر به شهر ديگه ميريم و ارتفاع بيشتري رو تجربه ميكنيم خيلي روي كاركرد موتورهاي كاربراتوري تاثير داره و تنظيم مجدد كارب براي اون سطح ارتفاع از دريا خيلي مهمه.بخصوص وقتي ماشين توي سربالايي و داراي بار و مسافر هم باشه.
تنظيمي كه معمولا توي اينجور مواقع كار رو راه ميندازه، باز كردن سوزن دور آرام است كه روي كفي كارب سوار شده( توي 8 سيلندرها در دو سمت چپ و راست و به سمت جلوي ماشين قرار گرفته و توي 6 سيلندر هم باز يك عدد و روي كفي و به سمت جلوي ماشين.
مقدار باز و بسته كردن رو هم بايد به دقت به خاطر بسپاريد.
mohamad.hejazi
30-10-2012, 21:57
درسته تنظیم کاربراتور به هم میخوره.
من خودم قبل مسافرت کاربرات رو تازه باز کرده بودم.
بعد از شمال ماشین کابراتورش از تنظیم خارج شد و دائم عطسه میکرد.!
راستی کامارو جان اجناس واقعآ گرون شده به عنوان مثال بوش میل سوپاپ مارک دورا باند که شما 18 هزار تومن خریدید رو من خریدم 34 هزار تومن!!!!!!!!
یا مثلآ پیستون که شما 190 خریدید همون مارک رو پای من میخواد حدود 500 حساب کنه!!!!
کیت گیربکس که 1 ماه پیش 250 خریدم الان شده 370 تومن!!!
با این حساب تعمیر موتور ماشینم فکر کنم حدود 3 تومن تموم بشه.!
camaro lt
31-10-2012, 00:41
بايد چند جا بگرديد و قيمتها رو مقايسه كنين. اين روزها بخاطر نابساماني اوضاع اقتصادي و البته تلاطم قيمت دلار، خيلي از اين فروشنده ها( توي هر صنفي) وضعيت رو بهانه كردن و قيمت رو الكي بالا ميبرن.
الان دلار حدودا بين 3300 تا 3800 در نوسانه. خب ما ميگيم نهايتا 4000 تومان.ديگه بيشتر كه نشده..اما اونها مرتب قيمتها رو بالا ميبرن و هر بار هم ميگن دلار گرون شده!
خودم براي خريد جنس از تهران، مرتب بايد به اينور و اونور تلفن بزنم تا يكي رو پيدا كنم كه منصفتر باشه و كمتر كيسه دوخته باشه.
الان اينهمه ماشينهاي جديد گران و ناياب شدن. با اين حساب گراني قطعات يدكي ماشينهاي آمريكايي، اگر يه ماشين سرحال و مرتب باشه واقعا بازم ميشه انتظار داشت همون قيمتهاي قبلي رو روش بگذارن؟
منكه فكر نميكنم. امروز شنيدم قيمت كاپوت وانت شورلت ساخت تايوان كه يه زماني نو وارد ميشد و 150 تومان بوده، به حدود 700 هزار تومان رسيده.
بله درست فرمودید علی اقا.
من قیمت یکسری از لوازم موتوری رو که در بورس پیستون یا بورس یاتاقان و رینگ بود رو گرفتم و بعضا نصف قیمت لوازم فروشها بود مثلا رینگ استاندارد موتور نوا اصلی 35000 تومان و بیوک 45000 تومان بود و اگه اهل گشت و گذار باشید پیستون ها و یاتاقانها و... هم میشه به نصف قیمت لوازم فروشها پیدا کرد و این نشون میده که بازار چقدر به هم ریخته و بعضی هم که از این اب گل الود ماهی میگیرن.مثلا همین جلوپنجره رو بعضی ها 120 تومان هم میگفتند و من 60 خریدم.
mohamad.hejazi
31-10-2012, 18:09
درسته هر کسی هر قیمتی که میخواد میکشه روش.
mohamad.hejazi
05-11-2012, 20:06
سلام دوستان
گیربکس ماشین کامل بسته شد و آماده نصبه.یه سری از وسایلش مثل شافت گیربکس عوض شد.
چند روزی لنگ رینگ اصلی سایز 40 بودم که اصفهان مارک خوبش اصلآ گیرم(مارک فدرال چینی بود که مکانیگ گفت آشغاله) نیومد.برای همین دیروز رفتم تهران و چراغ برق رو شخم زدم ولی بازم گیرم نیومد.
فقط بهن شورلت بهم پیشنهاد داد برم رینگ فروشی آقای کشاورز.رفتم اونجا هم متاستفانه نداشتن ولی گفتن تا فردا یعنی امروز صبر کنم شاید گیر بیارن.
حالا زنگ زدم و گفت جور شده خلاصه گفتم سریع بفرستن.فقط خدا کنه همون چیزی باشه که میخوام.مارکش رو گفتن سیل پاور قیمت 45 تومن اگه اصلی باشه حرف نداره.
mohamad.hejazi
07-11-2012, 11:19
سلام.
امروز صبح اول رفتم سوپاپ تراشي و سوپاپهاي دود رو گرفتم و رفتم تحويل تراشکار سر سيلندر دادم.
بعد رفتم باربري و رينگهايي که از تهران سفارش داده بودم رو تحويل گرفتم که متاستفانه مکانيک رينگها را نپسنديد و بعد به طور اتفاقي 3 دست رينگ 40 با مارکهاي مختلف و همه اصلي گير آوردم!البته قيمتش بالا بود هر دست 80 هزار تومن ولي ميارزيد.
اين رينگي که از تهران به دستم رسيد:
و اين هم رينگهايي که شانسي گير آوردم:(هنوز مکانيک تصميم نگرفته کدومش رو ببنده گفت يکي از يکيش بهتره!
مکانيک رينگ رو جا زد تا ببينه خوب فيت ميشه يا نه که خوشبختانه خوب بود
واشر کاملي هم که خريده بودم(مارک رول)مکانيک نپسنيد براي همين رفتم پسش دادم و يه مارک ديگه(victor)خريدم.
مرحله ي بعد رفتم ماده رنگ بر خريدم و افتادم به جون موتور تا رنگها رو ببرم که قدرت پاک کنندگي خوبي داشت....
ماده رنگ بر:توجه کنيد رنگ پوسته کرده
افرین به میکانیک شما .
اینکه اینقدر خوب به قطعات توجه داره و سریع نمیبنده خیلی جالبه کاش منم یه همچین میکانیکی پیدا میکردم.
واشر اصلی که من 3 سال پیش 27000 تومان گرفتم و واقعا کیفیتش عالی بود (رول با جعبه ابی )ولی خیلی وقته دیگه ندیدم.یه سری به اسم رول با جعبه قرمز هست که بی کیفیت و تقلبی هست.
mohamad.hejazi
07-11-2012, 12:44
مکانیکه منو بیچاره کرده از بس رفتم قطعه پس دادم.خییییییییلی وسواس داره.با هزار مکافات رفتم تهران رینگ خریدم آوردم میگه آشغاله پسش بده شانسی اون رینگها رو یه جا گیر آوردم.
آخر هم واشر کامل ویکتور رو نپسندید امروز رفتم پسش دادم و خود مکانیک گفت نمیخواد واشر کامل بگیری خودم برات خورد خورد جور میکنم ارزونتر هم میشه قیمت واشر کامل ویکتور 120 هزار تومن!!
راستی رینگ هم اون پرفکت جعبه سفید و قرمز رو انتخاب کرد.
mohamad.hejazi
07-11-2012, 21:19
سلام.
بلاخره بعد از زحمات فراوان موتور به این شکل در اومد...خودمونیما...اگه با سمباده میفتادم به جونش راحتتر میرفت....
تقریبآ دیگه نیم موتور جمع شده فقط باید منتظر سر سیلندر بمونیم تا از تراشکاری بیاد.
امروز رفتم یک عدد اویل پمپ اصلی شرکتی به توصیه مکانیک گرفتم(از اینها که توی شرکت پارس خودرو مونده بوده) که مکانیک و فروشنده میگفتن داخلش زنگ زده و باید باز بشه و سرویس بشه.
اویل پمپ رو باز کردیم طبق معمول داخلش پر زنگ بود.البته توی این عکس یه بار شستیمش.
سیم سبقت ماشینم سیمش ریش ریش شده بود یه دونه گرفتم که مکانیک گفت ایرانیه به درد نمیخوره.مکانیک گفت یه دونه اصلی کارکرده دارم برات میبندم.
پس اینو فردا باید پسش بدم.
12 عدد فشنگی تایپیت اصلی جی ام هم گرفتم.
و در آخر یه عکس از گیربکس که کامل آماده شده.
mohamad.hejazi
12-11-2012, 15:08
سلام
سرسیلندر رو از تراشکار گرفتم.
مکانیک گفت خوبه فقط یه مقدار خیلی کم سوپاپ هوا توی جاش لق میخوره که مکانیک گفت اشکالی نداره ولی اگه یکم کیپ تر بود بهتر بود.
170 هزار هزینه تراشکاری سر سیلندر شد!
soheilnouri
12-11-2012, 21:31
استاد معرکه است کارت...خدایی تا حالا چقدر خرج این کردی؟راست و حسینی بگوووووووووووووو
mohamad.hejazi
12-11-2012, 21:56
خیلی ممنون دوست عزیز.
تا 2-3 روز دیگه منتظر باشید کل خرجهای موتور و گیربکس رو اینجا مینویسم.
الان دقیق نمیتونم بگم ولی حدود 2.5 تا 3 میلیون شاید در بیاد.
mohamad.hejazi
14-11-2012, 13:57
سلا.
فاکتور قطعاتی که خریداری کردم رو گرفتم, اینجا میزارم تا بدونید تعمیر موتور و گیربکس دیگه ارزون در نمیاد پس مواظب موتورهای ماشینتون باشید.
قیمتها به تومان
کیت گیربکس دکسول 350 * * * * 260.000 (الان شده 400 تومن!)
روغن هیدرولیک دکسول 14 عدد********* 175.000
پیستون 40 اصلی******** 490.000
رینگ 40 پرفکت***** 85.000
سوپاپ دود و هوا***** 60.000
بوش میل سوپاپ***** 45.000
یاتاقان ثابت متحرک 20***** 170.000
پولی سر میلنگ****** 45.000
دنده میل سوپاپ اصلی**** 35.000
چسب مزدا***** 5.000
چسب دوقلو**** 2.500
دنده میلنگ اصلی**** 32.000
میل سوپاپ اصلی**** 100.000
خیلی بد خط نوشته اینو باید بعد ازش بپرسم قیمت 20.000!
کاسه نمد سینی جلو اصلی****** 9.000
واشر سینی جلو**** 3.000
اویل پمپ اصلی***** 45.000
واشر کارتل موتور**** 10.000
تایپیت سوپاپ اصلی 12 عدد***** 120.000
واشر بقل اگزوز ویکتور***** 25.000
واشر بقل اگزوز ایرانی***** 5.000
دسته موتور 2 عدد***** 66.000
فیلتر روغن بلند**** 12.500
فیلتر هوا**** 5.000
صافی بنزین**** 3.000
=====
اجرت تراش سیلندر-میلنگ-شاتونها**** 155.000
اجرت تراس سر سیلندر-سیت زدن-کف تراش**** 160.000
=====
اجرت مکانیک و لوازمهایی که خودش بسته هم مونده!
نزدیک 3 میلیون تعمیر موتور و گیربکس آب خورد
mohamad.hejazi
14-11-2012, 20:22
آخرین سری لوازم امروز خریداری شد
شمع اتولایت 6 عدد 18 هزار تومان
فیلتر روغن میکرو گارد بلند 1200 تومان
2 عدد دسته موتور که روش ساخت آمریکا حک شده بود 66000 تومان
روغن ایرانول 1600 17 هزار تومان
موتور کم کم آماده شد
camaro lt
15-11-2012, 00:40
جالبه، منو ياد برنامه خودم انداخت!!
اميدوارم روي زمين روشنش بكنه، من عادتا هميشه اين كار رو ميكنم، خيلي از مشكلات احتمالي رو اينجوري ميشه فهميد و زود بهش رسيدگي كرد.
قراره رنگش كنين؟ من براي رنگ زدن نتونستم برنامه اي بگذارم و بيخيالش شدم. اما اگر ميشد بعضي قسمتها رو آبكاري كرد خيلي جذابتر ميشد.
mohamad.hejazi
15-11-2012, 01:29
سلام
فکر نکنم موتور رو روی زمین روشن بکنه.
بله قراره موتور رنگ بشه
حتی یه سری از قسمتهای موتور رو آهن کردم.خواستم همه ی موتور رو آهن کنم ولی دیدم وقتش نیست.
رنگش را هم خریدم.
===
===
دوستان فشنگی روغن اصلی جی ام گیرم نیومده مکانیک میگه فقط جی ام ببند.
کسی سراغ نداره؟؟
camaro lt
16-11-2012, 09:07
دوستان فشنگی روغن اصلی جی ام گیرم نیومده مکانیک میگه فقط جی ام ببند.
کسی سراغ نداره؟؟
مدلهاي موجود توي بازار فكر نكنم مشكلي داشته باشه.البته اگر دو فيش بخواهيد، فكر كنم دست دوم به شرط سالم بهتر باشه.بيشترين ايرادي كه معمولا اين فشنگيهاي روغن پيدا ميكنن( در اكثر اتومبيلها، پيكان، پرايد 405، رنو، شورلت، هيوندايي،.....) شل شدن پرس دور بخش كائوچويي اون و نشت روغن هست.
اين مشكل رو هم ميشه با چسب 123 و يا دوقلو شفاف حل كرد. و اگر كمي صبر و حوصله داشته باشيد با فشردن و پرس كردن مجدد با گيره و انبر قفلي كه به حالت اول در بياد، البته هميشه هم جواب نميده.
فشنگي خودش ايرادي داره؟ اگر به موقع خاموش نميشده، حتما از فشار پمپ روغن بوده.
من اينجا سوال ميكنم و شنبه جواب رو مينويسم.
راستي خصوصيت ويژه اي كه اون filterميكرو گارد داره چيه؟
اينجور فيلترها احتمالا داخلشون يه آهنربا بايد باشه تا ذرات فلز رو جذب كنه، چند سال قبل هم يه آهنرباي مخصوص براي گذاشتن توي filter ماشين توي بازار اومده بود كه همين كار رو ميكرد. البته من نخريدم و نميدونم واقعا تاثيري داره يا نه.
mohamad.hejazi
16-11-2012, 12:58
سلام.
بلاخره یه فشنگی روغن گیر آوردم که مورد پسند مکانیک بود.مارکش یادم نیست ولی ساخت تایوان بود.
اون فیلتر روغن هم نمیدونم چه خاصیتی داره اگر کسی انگلیسیش عالیه بگه تا عکس جعبه فیلتر رو به صورت واضح بزارم تا ترجمه کنه.
======
دوستان موتور ماشین رنگ شد به زودی عکسهاش رو میزارم.
camaro lt
16-11-2012, 13:14
عكس از خود فيل تر و جعبه اون، و توضيحاتش بگذاريد تا بخونيم:sq_8:
اجناس ساخت تايوان، بخصوص قطعات يدكي هميشه كيفيت خوبي داشتن. من هرچيزي كه ساخت تايوان بوده خريدم، يا توي فروشگاه فروختم، همه خوب از آب درآمده.
كلا تكنولوژي و صنايع در تايوان دقيقا زير مجموعه و تحت ليسانس كشورهاي غربي و ژاپن، بخصوص آمريكا و كانادا است.
mohamad.hejazi
16-11-2012, 23:45
سلام.
به روی چشم عکس فیلتر رو میزارم.
====
====
موتور رو با جرثقیل بردیم بالا برای رنگ کردن.
مکانیک عزیز در حال تمیز کردن موتور با بنزین
اینم نتیجه کار
نتیجه کار اون جور که دلم میخواست نشد.یعنی اون رنگی که دلم میخواست در نیومد,اشتباه کردم ولی دیگه کار از کار گذشته بود.
پروانه و یه سری دیگه از متعلقات موتور رو با بنزین شستم تا رنگش کنیم
camaro lt
17-11-2012, 00:35
اتفاقا رنگش بد نيست، البته اينجا معمولا يه قطعه از ماشين يا موتور و يا هر وسيله ديگه اي كه بخوان رنگ بكنن رو باز كرده و به رنگساز ميدن تا طبق اون رنگ درست بكنه( گاهي خود رنگ آميز ها هم درست ميكنن) مثلا يكي از سيني هاي بغل موتور يا سيني جلو رو براي نمونه رنگ نگاه ميكنن.اهواز كه اينجوريه.
نيازي به رنگ زدن درب ترموستات نبود، يا پولي سر ميل لنگ و دسته هاي بلند كردن موتور. البته چندان هم مهم نيست.
جناب حجازي ماشين شما كولر داره؟
اينجوري كه ميبينم پروانه اون از نوع چهار پر و خيلي قديميه كه به مدل بدون كولر معروفه. معمولا براي موتورهاي شش سيلندري كه روي خودروهاي بدون كولر سوار ميشدن استفاده ميشد كه نيازي به خنك كردن بيشتر نداشت.البته يك مدل 5 پر هم هست كه كارايي بهتري از نمونه هاي 4 پر داره اما اگر يه پروانه اصلي هفت پر مثل مال نوا رو روش ببندين حتما كارايي بهتري براي خنك كردن پيدا ميكنه.
mohamad.hejazi
17-11-2012, 00:53
سلام.
کامارو جان همون دسته بلند کردن موتور رو برای نمونه رنگ پیش نقاش بردم.نقاش گند زد با اون رنگ ساختنش.
ماشین من کولر نداره.درسته برای همین پروانه 4 پر روشه.
من عاشق این پروانه ام جناب کامارو ال تی....یعنی باید ببینین تا باور کنین.اینقدر بی صداست که نگو...من خودم نوا داشتم(با پروانه 7 پر)تو سرعت 100 به بالا صدای پروانه میرفت بالا ولی این پروانه با هر سرعتی صدا ازش در نمیاد.
mohamad.hejazi
18-11-2012, 15:41
سلام.
اول عکسهای فیلتر روغن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بلآخره موتور رفت سر جاش اگه خدا بخواد امشب استارت میزنیم.الان مشغول خورده کاریهای دور موتور هستیم.
یه سری از قطعات موتور مشکی شدن که خوشسم اومد.ترکیب نارنجی و مشکی زیبا میشه.
یه تکه آهن هم هست که ظاهرآ مال 6 سیلندهای اتوماتیک هست که روی منیفولد اگزوز نصب میشه و کار معکوس رو انجام میده و به دلیل اینکه ماشین من فابریک دنده دستی بود این آهن رو نداشته که مکانیک عزیز این تکه آهن رو داشتن رو روی ماشین من کار گذاشتن.
سلام جناب حجازی عزیز
خسته نباشین هم شما و هم مکانیک عزیز
من که عکسارو می بینم کیف میکنم . چرخش واست بچرخه
camaro lt
18-11-2012, 22:06
توضيحات به دو زبان انگليسي و اسپانيولي نوشته شده، ترجمه كلي انگليسي اون اينه:
نهايت كيفيت و بهره وري و حمايت كنندگي ( منظور در رابطه با روغن موتور و قطعات موتور از ذرات و ناخالصي ها)
براي مشخصات اتومبيل خودتان، به كتابچه راهنماي آن مراجعه كنيد ( براي فهميدن نوع روغن و فيل تر روغن مناسب)
براي دانستن شماره صحيح قطعه و آخرين توضيحات شرح داده شده، به كاتالوگ ميكروگارد مراجعه كنيد.
وارانتي(تعهد تعويض قطعه)
فيلترهاي ميكرو گارد در برابر نقصهاي طراحي، مواد بكار رفته و كارايي ، داراي وارانتي هستند.
آنها منطبق و با توجه به نيازهاي مشخصات خودرو و موتور توليد شده اند.
ميكرو گارد در مورد كيفيت روغن موتور درگردش كه از فيل تر مناسب گذشته شده باشد، اطمينان ميدهد.
پخش شده توسط شركت اوبراك اتومبيل ، اسپرينگ فيلد ( مونتانا) .
توليد شده توسط شركت فيلترهاي پرولوتور
ميكرو گارد 96% جرمها و كثيفي ها را قبل از رسيدن به موتور شما ميگيرد.متناسب با استاندارد توليدي اس اي ايي و تستهاي چندگانه كه مشابه وضعيت واقعي رانندگي است.
ميكرو گارد طول عمر مدارات ارتباطي روغن را در ابعاد بالايي از حمايت از قطعات، توسط اين فيل تر بالا ميبرد .
.............
كار بسيار تميز و خوبي رو روي موتور انجام دادين و مسلما ارزش اينهمه دردسر رو داشت.
هرچند كه ميدونم مثل خودم به اين راحتي به فروش راضي نميشيد، اما اگر كسي خريدار باشه و اين همه زحمت و دقت و تلاش رو ببينه، مسلما متوجه ميشه كه ارزش پولي رو كه ميده واقعا داره.
اين روزها ديگه بستن يه موتور به اين صورت كار هركسي نيست. بقول دوستم كه تعميرگاه داره و موتور نوا رو اونجا تعمير كردم، الان يه موتور سرحال و مرتب نوا كه روي زمين باشه ( موتور خالي) 4.000.000 تومان ارزش داره.
موردي رو توي عكس ديدم كه براي من يه مقداري عجيبه! روي سيني جلو موتور اون شاخص تنظيم رو نميبينم، مثل هموني كه توي نوا يا بيوك هست. ممنكه كنده شده باشه؟ و يا اينكه علامت خاص ديگه يا رو بجاي اون تعبيه كردن؟
mohamad.hejazi
18-11-2012, 23:25
سلام جناب حجازی عزیز
خسته نباشین هم شما و هم مکانیک عزیز
من که عکسارو می بینم کیف میکنم . چرخش واست بچرخه
سلام.
خیلی ممنون و متشکرم انشاالله که چرخ 64 شما هم واستون بچرخه.
توضيحات به دو زبان انگليسي و اسپانيولي نوشته شده، ترجمه كلي انگليسي اون اينه:
نهايت كيفيت و بهره وري و حمايت كنندگي ( منظور در رابطه با روغن موتور و قطعات موتور از ذرات و ناخالصي ها)
براي مشخصات اتومبيل خودتان، به كتابچه راهنماي آن مراجعه كنيد ( براي فهميدن نوع روغن و فيل تر روغن مناسب)
براي دانستن شماره صحيح قطعه و آخرين توضيحات شرح داده شده، به كاتالوگ ميكروگارد مراجعه كنيد.
وارانتي(تعهد تعويض قطعه)
فيلترهاي ميكرو گارد در برابر نقصهاي طراحي، مواد بكار رفته و كارايي ، داراي وارانتي هستند.
آنها منطبق و با توجه به نيازهاي مشخصات خودرو و موتور توليد شده اند.
ميكرو گارد در مورد كيفيت روغن موتور درگردش كه از فيل تر مناسب گذشته شده باشد، اطمينان ميدهد.
پخش شده توسط شركت اوبراك اتومبيل ، اسپرينگ فيلد ( مونتانا) .
توليد شده توسط شركت فيلترهاي پرولوتور
ميكرو گارد 96% جرمها و كثيفي ها را قبل از رسيدن به موتور شما ميگيرد.متناسب با استاندارد توليدي اس اي ايي و تستهاي چندگانه كه مشابه وضعيت واقعي رانندگي است.
ميكرو گارد طول عمر مدارات ارتباطي روغن را در ابعاد بالايي از حمايت از قطعات، توسط اين فيل تر بالا ميبرد .
.............
كار بسيار تميز و خوبي رو روي موتور انجام دادين و مسلما ارزش اينهمه دردسر رو داشت.
هرچند كه ميدونم مثل خودم به اين راحتي به فروش راضي نميشيد، اما اگر كسي خريدار باشه و اين همه زحمت و دقت و تلاش رو ببينه، مسلما متوجه ميشه كه ارزش پولي رو كه ميده واقعا داره.
اين روزها ديگه بستن يه موتور به اين صورت كار هركسي نيست. بقول دوستم كه تعميرگاه داره و موتور نوا رو اونجا تعمير كردم، الان يه موتور سرحال و مرتب نوا كه روي زمين باشه ( موتور خالي) 4.000.000 تومان ارزش داره.
موردي رو توي عكس ديدم كه براي من يه مقداري عجيبه! روي سيني جلو موتور اون شاخص تنظيم رو نميبينم، مثل هموني كه توي نوا يا بيوك هست. ممنكه كنده شده باشه؟ و يا اينكه علامت خاص ديگه يا رو بجاي اون تعبيه كردن؟
جناب کامارو ال تی بابت ترجمه بسیار متشکرم.
اگر این مدل فیلتر روغنی که من گرفتم واقعآ اصلی باشه و این توضیحات واقیعت داشته باشه که خیلی خوب میشه.از این به بعد از همین مدل فیلتر استفاده میکنم.
واقعآ دیگه هر چه در توانم بود برای موتور و گیبرکس این ماشین گذاشتم.
به قول شما دیگه کمتر کسی ماشینش رو تعمیر موتور کامل میکنه چون قطعات واقعآ دیگه گرون شده مگر کسی که توان مالی داشته باشه.دیگه یه جورایی صرف با اینه که موتور و گیربکسهایی که توی نت به شرط فروخته میشن(با قیمت معقول)خریداری بشه.
چرا جناب کامارو اون شاخص تنظیم رو ماشینم داره منتها روش رنگ پاشیده شده و توی این عکسها پیدا نیست.فردا براتون عکسش رو میزارم.
=====
=====
دوستان بلآخره امشب موفق به استارت زدن ماشین شدیم واقعآ لحظه تاریخی برای من بود(به خصوص اینکه اولین تجربه تعمیر موتور و گیربکس من بود).بسیاری از عیبهایی که من توی موتور قبلیم میدیدم(صدای سوپاپ-انگشتی-میل سوپاپ-لرزش-و..)دیگه خبری ازش نبود.صدای موتور یه جورایی عوض شده بود خیلی نرمتر ماشین گاز میخورد.
فقط موفق به دور زدن با ماشین نشدم تا ببینم گیربکس ماشین چی از آب در اومده یا گاز خور ماشین و راه رفتنش چطور شده.
یکم جعبه فرمان ماشین روغن میداد-کاربراتور هم نامیزان بود برای همین ماشین رو گذاشتم تا فردا این عیبها هم برطرف بشه.
camaro lt
19-11-2012, 00:26
خب بلاخره تمام شد!!
فيل تر خوبي به نظر مياد، منم سعي ميكنم از اين به بعد دنبال اين مدل، يا مدلهاي مشابه اون باشم چون هزينه كردن براي همچين چيزهايي ارزش داره تا جلوي صدمات بعدي كه به هزينه شدن مخارج اضافي و تعميرات سنگين و اتلاف پول منجر ميشه، جلوگيري كنم. براي فيل ترهاي هوا هم بايد از نمونه هاي خوب و با كيفيت استفاده كنيم كه البته تنوع اونها نسبت به فيل تر هاي روغن خيلي كمتره.
صداي موتورهاي آمريكايي هميشه وقتي سرحال باشن، همينطوريه.وقتي به اگزوز سالم وصل باشن و يا حتي بدون اگزوز روي زمين روشن بشه، اون صدا هميشه هست و ميگه كه چقدر تميز و مرتب كار ميكنن.
دوروز قبل به دوستم سر زدم ، يه ايراد جزئي توي كارب وجود داشت كه كمي ساسات گير ميكرد. اون رو باز كردم و ديدم توي كارب جرم گرفته!
هنوز 1000 كيلومتر بيشتر نرفتم و موتور تازه آب بندي شده، اما اين نشون ميداد حتي با وجود سه تا فيل تر كه سر راه بنزين هست، باز هم كيفيت بد بنزينها و البته ناخالصيهاي اون چقدر زياده.
وقتي كارب رو بستم، با هم يه دوري زديم و حسابي تاختيم! يه جاده نسبتا خلوت گير آورديم و با دنده معكوس از 4 به 3 شتاب اونو تست كردم، توي دنده 3 تا 140 تا رفت!
البته هنوز به نظرم ماشين كمي از نظر شتاب اوليه از حالت سكون به حركت كم مياره و نميتونه راحت خودشو بكنه و گويا يه جورايي گير داره، بيشترين شك و ترديد ما به كيفيت بنزينهاست كه واقعا افتضاحه. الان باك رو پر از سوپر كردم تا ببينم چه تغييري ميكنه.
الان ايمپالا شما هم همين وضعيت رو داره و كم كم تا چند وقت به فرم بهتر و اصلي خودش نزديك ميشه چون بايد يه توازني بين كارب و موتور و گيربكس و البته بنزين بوجود بياد.
mohamad.hejazi
19-11-2012, 01:11
من با چشم خودم دیدم که بنزین چه بلایی سر سیتهای سر سیلندر ماشینم آورده بود تراشکار میگفت مال بنزینهاست که اینطور میشه من که فقط سوپر میزنم تا حداقل دیر تر موتور ماشینم به تعمیر بیفته.
محمد جان واقعن خسته نباشی.کارت حرف نداشت.یعنی کاری کردی که خیالت از بابت فنی راحت برای همیشه.
امروز توی تی تی داشتیم در مورد قیمت قطعات و گرونی صحبت میکردیم که من گفتم الان یه تعمیر موتور یه شش سیلندر حداقل 2 تومن هزینه داره و ....
یکی از دوستان از راه رسید و فرمودن که مگه چه خبره؟اینا همشدلال بازی و ...
موتور شش سیلندر سالم و روشن رو میتونم با 400 تومن براتون جوور کنم:sq_14:
من در جواب گفتم:اون موتوری که با 400 تومن بعنوان سالم فروخته میشه هیچ ضمانت و اعتباری برای این نداره که فردا صبح هم سالم کار کنه براتون.همچین موتورهایی مال دلال ها هست که موتورو با لوازم استوک تعمیر میکنن و بعنوان سااالم به مشتری از همه جا بیخبر میفروشن و ...
----------
واقعن من موندم بعضیا چرا خودشونو میزنن به اون راه.
خداشاهده رفتم دو تا جنت رادیاتور نوا و دو تا فیلتر روغن و یه قفل درب داشبرد و یه قالپاق ایرانی گرفتم که سر جمع شد 136 هزار تومن.داشتم شاخ در میاوردم.
لوازم واقعن گرون شده و اصلن نمیشه دست به جیب شد.
من واقعن درک میکنم الان یه تعمیر موتور چقدر هزینه داره و چه فشاری مالی رو به دوش صاحبان خودرو ها وارد میکنه.
بدتر از این ادم میسوزه از اینکه یکی باید بگه قیمت موتور شش سیلندر سالم میشه 400 تومن....
من پیشنهادم اینه از اکتان بنزین هم استفاده کنید.هر باک 80 تایی یه اکتان لازم داره که عدد اکتان بنزینو به میزاد 3 تا 5 نمره میبره بالاتر.
بنظر من شما که هر دو تعمیر موتور انجام دادی و هزینه های سنگین اونو به دوش کشیدید بهتره از اکتان استفاده کنید که کیفیت سوخت بهتری وارد چرخه سوخت رسانی بشه.
من که سال قبل یه کارتن خریدم هر وقت باکو پر میکنم یه اکتان خالی میکنم توش.
camaro lt
19-11-2012, 21:44
داستان خودروهاي آمريكايي توي ايران، واقعا يه ماجرايي شده براي خودش!
هركس به نوعي اظهار نظر ميكنه و البته چون اكثريت مثل ما دستشون توي كار نبوده و حتي يه پيچ رو هم باز و بسته نكردن، خيلي راحت اظهار نظر ميكنن و قيمت ميپرونن!
الان بطور متوسط يه گيربكس 350 اتومات با در نظر گرفتن هزينه هاي نصب و موارد پيش بيني نشده حدود يك ميليون و خرده اي در مياد كه البته قيمت توربين اونهم جداست. ، در حاليكه يه زماني گيربكس كامل وارداتي در بسته بندي از امارات رو با توربين ،سوار ميكرديم 450.000 تومان.
چند روز قبل تصوير يه بليزر آبي توي تاپيك عكسهاي خودروهاي آمريكايي گذاشتم و اون گيربكس كامل با نصب رو براش 800.000 تومان درآمده بود كه 500.000 تومان قيمت گيربكس و 300.000 تومان لوازم جانبي و روغن و دستمزد و...
خب كاملا مشخص بود كه يه گيربكس 500.000 توماني براي الان يعني چي؟؟!!
توي بوشهر و گناوه شما ميتوني يه گيربكس دست دوم وارداتي رو به قيمت حدود 300.000 تومان بخري و با هزينه حمل اون تا شهر مورد نظر تا 350.000 هم ميرسه اما معلوم نيست چي باشه؟
حالا اون رو بعضيها اورهال ميكنن و به قيمت ميفروشن، و البته بعضي ديگه هم فقط يه روغن براش عوض ميكنن و يه دستي به سر و روي اون ميكشن تا تر و تميز بشه و به اسم اورهال شده ميندازن به ملت اونم به قيمت 500.000 تومان! معلومه كه چي از آب در مياد!
تازه اين اول ماجراست..اون لينك و رابطهاي مورد نياز براي اتصال ليور دنده به گيربكس رو بايد داشته باشن كه توي اين بليزر بجاي استفاده از لينك مناسب خودش، يه لينك نوا دنده اي رو برداشته بود و با كج و كوله كردنش اونو چپونده بود براي بليزر! خلاصه آخر گند زدن بود...حالا اومده بود پيش اين رفيق ما تا از نو رديفش كنه..
اينجوري اون 800.000 تومنش به باد رفت و بايد دوباره از نو هزينه كنه.
حالا وقتي پاي موتور وسط بياد و اون قيمت 400.000 توماني..!!! خدا ميدونه ديگه چي توي اون موتور بسته شده...!!!
البته يه چيزي هم هست و اينكه درسته كه همه چيز گرون شده اما خيليها هم شور همه چيز رو در آوردن و قيمتهاي اجناس رو واقعا بي حساب و كتاب بالا بردن..
تعميرات تمام خودروها بالا رفته، يه زماني با 60.000 تا 80.000 تومان چهارتا كمك فنر پرايد رو كامل با بهترين جنس عوض ميكردن، الان حداقل بايد 180.000 تا 200.000 تومان هزينه خريد چهارتا كمك فنر پرايد رو بدن..اينهم از اون ماشين كم مصرف و اقتصادي..
در مورد بنزين هم كه من اينبار سوپر زدم و هنوز فرصت نشده تفاوت اون رو با معمولي ببينم. البته گفته بودن كه از تابستان امسال بنزين استاندارد يورو 4 و 5 مياد كه نفهميديم اومد يا نه؟؟!! اگر همينه كه خيلي افتضاحه!!!
کاملن با شما موافقم.گرونی بیداد میکنه این وسط هم یه عده دارن سود جویی میکنن که این کارشون مال امروز و دیروز هم نیست.این دسته همیشه و در همه حال به فکر سود جویی خودشون هستن.
متاسفانه ادم چیزایی از بعضیا میشنوه که شاخ در میاره.مثه همین قظیه موتور شش سیلندر 400 تومنی...
در مورد اون بنزین های مثلن یورو 4 و 5 شما بشنو و باور نکن.کلن اینجا چیزی که زیاده دروغ هست.
محمد جان ایشالا وقتی موتورو روشن کردی یه روغن بریز توش و یکی دو روز بعد روغنو حتمن عوض کن.بالاخره شاید اجرامی توی موتور باشه که باعث ضرر بشه.بهتره زودتر روغن خالی بشه تا اجرام هم از داخل سیلندر بیاد بیرون.اینطوری خیالت هم راحت تره.
البته خودت اوستا تری.ولی خوب توی این گونه شرایط بعضی نکات از ذهن خارج میشه.
سلام دوستان
صحبت از گرونی لوازم شد داغ دل من تازه شد.جنهب camaro lt لطفا در مورد این فیلتر روغن هم یه توضیح بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohamad.hejazi
19-11-2012, 23:23
سلام.
محسن جان خیلی ممنون.
حتمآ روغن موتور رو عوض میکنم.
البته هنوز ماشین رو تحویل نگرفتم گذاشتم کیت جعبه فرمانش رو عوض کنن به دلیل اینکه روغن ریزی داشت.
موتور 400 تومنی هم اصفهان هست ولی به شرط سالم نه.
=====
=====
hooly جان مارک k&n جز بهترین برند های آمریکاییه حتمآ فیلتر روغن کار درستیه.
چند خریدین؟و اگه میشه بگین از کجا.
=====
=====
دوستان یه حساب سر انگشتی کردم پروژه تعمیر موتور و گیربکس ماشین زد بالای 3 تومن!!
مکانیک 650 اجرت تعمیر موتور و گیربکس میگیره
200 هزار تومن هم لوازم از خودش روش بسته.
البته نا گفته نماند که خیلی خوش انصافه یعنی قطعاتی که برام عوض کرد بالای 300 میارزید.فاکتورش رو میزارم.
======
======
فاکتور لوازمهایی که مکانیک رو ماشین بسته:
قیمتها به تومان
نفت برای شستشو 11.000
کرایه وانت 7.000
لوازمات دست دوم گیربکس(شافت بلند کامل 1-دنده 4 قلو و کاسه 2-دنده 4 قلو با کاسه بزرگ-کنس بلبرینگ دنده 2) 55.000
کاسه نمد ماهک دنده کیلومتر 2 4.000
فنر سوپاپ 12 عدد 12.000
پیچ درب قالپاق اصلی 7 2.000
واشر بغل اگزوز اصلی 10.000
تراشکاری سر پولی میلنگ 3.000
پیچ 2 سر دنده 3 2.000
میل تایپیت 2.000
بالانس پولی سر میلنگ 5.000
پولی واتر پمپ اصلی 15.000
هواکش کامل 20.000
آهن سیم سبقت اصلی و آهن گاز(عکسش رو گذاشتم) 20.000
پیچ توربین و پیچ فرایویلی اصلی 6 5.000
پایه دسته موتور 2 15.000
اجرت تعمیر موتور و گیربکس و نصب دسته موتور 650.000
camaro lt
20-11-2012, 21:55
ترجمه كلي:
1.با آچار 1 اينچي مناسب و قوي ، سريع و راحت باز ميشود
2.داراي سوراخهاي سيمي ايمني جهت مسابقات (به نظر ميرسه اين فيل تر بيشتر در خودروهاي مسابقه اي آمريكايي مثل NASCAR استفاده ميشه)
3.رشته هاي فلزي فنري آب بندي خوبي را بين بدنه و درپوش و محتويات بوجود مي آورد.
4.سازه براي انجام وظايف سنگين آماده شده ، و تا بيش از 550 PSI نيروي فشار هيدرواستاتيك گسترش يافته است.
5.فيل تر با رزين و سمغ آغشته و اشباع شده ماكزيمم فيل تر كردن براي رفع آلوده كننده ها را داشته باشد.
6.جهت جلوگيري از تخريب و ريزش ساختار داخلي داراي هسته مركزي است
7.داراي سوپاپ جلوگيري كننده از برگشت روغن كثيف از سمت فيل تر به كارتل هنگامي كه موتور خاموش است.
8.داراي دنده هاي پيچشي مناسب جهت جلوگيري از جدا شدن از محل نصب.
9.ضد نشت ، داراي ( احتمالا لبه) دوگانه
10.روانسازي دروني بدنه و درپوش با آب بندي مناسب كه اجازه ميدهد باز و بسته كردن آسان باشد.
بيش از 550 پوند فشار گسترش يافته.تشخيص دوگانه O E ( احتمالا استانداردي براي كيفيت فيل تر هاي روغن)
ريزش كم فشار جريان 12-16 GPM ( احتمالا منظور خاصيت جلوگيري كننده از كم شدن فشار در نقاط حساس موتور بايد باشه)
مهيا كردن 10/20 ميكرون فيل تر ، براي فيل تر كردن در حد اعلاء. بالاي 150.000 دفعه سيكل فشار وارده تا رسيدن و به فرسودگي.
21/2 مرتبه داراي دوام بيشتر نسبت به بقيه فيل تر هاي روغن .
90% كارايي بيشتر دريچه ها، در فيل تر كردن خرده ها و ناخالصيها نسبت به بقيه فيل تر هاي روغن
بدون تاثير بوسيله سوختهاي مسابقه اي.
من فكر ميكنم اين فيل تر بيشتر براي خودروهاي مسابقه اي كه موتور اونها در شرايط خيلي سخت و فشارهاي بالا كار ميكنند ساخته شده و چندان مورد استفاده در موتورهاي معمولي نيست. بخصوص كه خيلي روي فشارهاي بالاي روغن و شرايط سخت كاري تاكيد كرده.
توضيحاتي كه با شماره داده شده رو ميتونين با تصويري كه از نماي برش خورده فيل تر گذاشته شده مقايسه كنين.
ممنونم جناب camaro lt چیزی که در باره این فیلتر بهم گفتن وبه نظرم جالب امد هین بود که عمر مفیدش خیلی بیشتر از فیلترهای دیگه هست.البته بهم گفتن ومن جای نه دیدم و نه خوندم.احتیاجی به تعویض فیلتر در 15000 یا 20000 کیلومتر نیست.ومدت طولانی می شه استفاده کرد.جناب حجازی متاسفانه در مورد قیمت و محل فروش اطلاعی ندارم.هین فیلتر صاحب قبلی امپالا زحمت کشیدن و بهم دادن.فردا حتما ازشون سوال میکنم
mohamad.hejazi
22-11-2012, 14:27
سلامی دوباره.
بعد از پروژه موتور و گیربکس رفتم سراغ پروژه تعویض کل اگزوز و انباره ماشین.
به دلیل اینکه لوله اگزوز ماشین خیلی کار کرده بود و مقاومتش اومده بود پایین و هر روز یه جاییش سوراخ میشد.
انباره اگزوز هم داخلش کامل ریخته بود ظاهرش هم میخورد اصلی باشه ولی دیگه عمر مفیدش تمام شده بود.
خلاصه رفتم پیش یه اگزوز کار کار دست و بعد از بررسی کامل اگزوز ماشین گفت باید بری عدد سری عقب اگزوز مینی بوس(سایز لوله ماشینم اندازه لوله مینی بوسه)بخری با 1 عدد انباره شورولت وانت.
رفتم اینها ر و تهیه کردم و اوستا دست به کار شد.
لوله اگزوز هر عدد 32 هزار تومان
انباره اگزوز 36 هزار تومان
اجرت اوستا 50 هزار تومان
لوله اگزوز مینی بوسی
اوستا در حال خم کردن لوله
انباره اگروزی که گرفتم با مارک امید
انباره اگزوز خودم
ماشین در اگزوز سازی
اینم یه عکس از موتور
محمد جان کاش اگزوزو دوبل میکردی.تاثیر مثبتی هم داره.زیباتر هم میشه مخصوصن توی زمستون وقتی از عقب ماشین از دو قسمت بخار میاد بیرون.
mohamad.hejazi
23-11-2012, 01:12
محسن جان ماشین 6 سیلندره...
مهمترین هدفی که دارم اینه که میخوام ماشین بی صدا باشه.دوبل صدا رو زیاد میکنه.
خوب حرفتون درست اما خیلی از ماشینای لوکس هستن اگزوز دوبل دارن اما صدایی ازشون در نمیاد.
صدا دار شدن یا نشدنش مربوط به سیستم انتخابی اگزوز هست و البته انباره های بکار رفته در اون.
mohamad.hejazi
23-11-2012, 21:51
من هر چی 6 سیلندر دهه 70 دیدم به صورت فابریک تک اگزوز بودن حتی کامارو و پونتیاک.
البته گفتم مهمترین ملاک من فابریکه.
====
====
دوستان چند وقتی هست که بخاری ماشین باد داغ نمیزنه.یعنی باد ولرم میزنه.
موتور بخاری رو تازه نو کردم و پرتاب بادش عالیه.ترموستات هم 82 درجه روشه.
به نظرتون عیبش چی میتونه باشه؟
camaro lt
24-11-2012, 00:54
گردش آب توي راديات بخاري چطوريه؟ خوب انجام ميشه؟ احيانا رادياتش مشكلي نداره؟
گاهي كانالهاي هوا مشكل دارن و مثلا دريچه ها درست روي وضعيت بخاري تنظيم نميشه و يا شايد جمع شدن برگ و خاك توي يونيت كولر كه خيلي شايع هست.
اينبار كه ماشين خوب گرم شد، با دست اون بخش محل راديات بخاري رو چك كنين تا ببينين واقعا داغ شده يا نه؟
شايد گردش آب خوبي نداشته باشه يا وزش باد فن درست از اون رد نميشه و به جايي ديگه منحرف ميشه.
mohamad.hejazi
24-11-2012, 01:05
سلام
کامارو جان 2 تا شلنگ بخاری رو تست کردم یکیش گرمتر از اون یکیشه.
کلآ میخوام یه بار رادیات بخاری رو باز کنم و سرویسش کنم منتها نمیدونم کار خودم هست یا نه؟؟!!
خومم احتمال میدم از رادیاتور بخاری باشه.چون احساس میکنم آب خوب گردش نداره.
camaro lt
24-11-2012, 09:18
لوله هاي اون رو از سمت موتور باز بكن و توي يكي شلنگ آب بگذار و باز كن و ببين از دومي آب بيرون مياد؟ و اگر بله با چه مقدار شدت و فشار؟ يعني ببيني شدت آب وارد شده با خارج شده يكي هست و تناسبي داره؟
اون راديات بخاري هم مثل راديات ماشين رسوب ميگيره و ممكنه كانالهاش كيپ و بسته بشه و اين طبيعيه.
دريچه تنظيم هواي فن كه به سمت كولر يا بخاري منحرف ميشه را هم چك بكن ( كه توي شورلت با سيم متصل شده)
باز و بستن اون كار چندان ساده اي نيست و توي كامارو و نوا كه انجام دادم دنگ و فنگ زيادي داره و البته بايد با دقت و مراقبت زيادي انجام بشه كه به چيزي صدمه نخوره.
اگر نياز به باز كردن شد و خواستي بدي جايي، حتما بالاي سرشون باش كه خراب كاري نكنن و چيزي رو نشكنن.
فكر كنم فرم باز و بسته كردنش با نوا يكي باشه منتها از اونجا كه ماشين شما كولر نداره احتمالا يه مقداري راحتتره.
mohamad.hejazi
24-11-2012, 11:25
خیلی ممنون جناب کامارو.
حتمآ چک میکنم و بعد تعطیلات هم میرم سراغ باطری ساز تا ببینم اجرت این کار رو چقدر میگیره چون فعلآ وضع مالی خرابه.!
camaro lt
01-12-2012, 16:01
مشكل بخاري حل شد؟ به نتيجه اي رسيدين؟
من هم دو روز هست كه بخاري رو راه انداختم و همين مشكل رو پيدا كردم،و البته با كمي جستجو توي سابقه ماشينهايي كه داشتم و تجربه هاي قبلي فكر كنم دليل اين مشكل رو متوجه شدم!!
البته نميدونم مشكل شما هم ميتونه از همين باشه يا نه؟ چون به يه چيز خاص و تقريبا نامشخص بستگي داره.
mohamad.hejazi
01-12-2012, 23:54
سلام.
کامارو جان امروز رفتم پیش باطری ساز و مشکل رو نشونش دادم....اون هم نظر شما رو داد و گفت رادیاتور بخاری باید باز بشه و سیخ زده بشه....اجرت این کا رو گفت 15 هزار تومان.
حالا قراره در چند روز آینده ماشین رو ببرم پیشش تا داشبورد رو باز کنه.
فردا هم پیش زیر و بند ساز قرار دارم برای تعویض لاستیکهای بین اتاق ماشین.
camaro lt
02-12-2012, 07:29
فكر نميكنم كه با اين كار( سيخ زدن راديات بخاري) مشكل حل بشه،
اگر مشكل شما هم مثل مال من باشه.بهتره كل قضيه رو از اول بگم:
من كل يونيت بخاري رو قبلا باز كرده بودم و تمام دريچه ها و اتصالات و وكيومها كاملا سالم بود و كار ميكرد، الان هم همه اونها سالمه و كار ميكنه.
راديات بخاري سوراخ بود و ناچارا يكي ديگه خريدم ( ايراني ساخت شركت رادياتور ايران) لوله هاي آب اون رو هم وصل كردم و يه ترموستات 74 درجه هم روي ماشين سوار شده كه به راحتي حرارت رو تا حدود 78 تا 80 هم ميرسونه. با اين اوصاف گرماي مناسبي براي آب در رادياتور بخاري بوجود مياد و البته اينو ميشه از دست زدن به لوله هاي متصل به بخاري و همينطور محل قرار گرفتن راديات بخاري در يونيت متوجه شد كه كاملا داغ و با حرارت بالايي است.
اما دماي هواي بخاري خيلي كم و حدود نهايتا 32 درجه است! چرا؟
من با توجه به سابقه اي كه از ماشينهاي قبلي داشتم، بخصوص كامارو كه بخاري بسيار خوب و قوي داشت، متوجه شدم نبايد اينجوري باشه و حتما ايرادي در كار هست. وقتي بيشتر دقت كردم فهميدم ايراد اصلي در خود رادياتور بخاري وجود داره كه ساخت ايران بود!!
در واقع با مقايسه تصاوير اين دوتا راديات با هم و اينكه قبلا هر دو رو از نظر ساختار با هم مقايسه كرده بودم متوجه شدم كه ساختمان نمونه آمريكايي بسيار فشرده و داراي لوله هاي بيشتر هست بطوري كه نميگذاره هوا به راحتي از لابلاي اون عبور بكنه و به هوا فرصت ميده تا تبادل حرارتي مناسبي با راديات داشته باشه و حرارت هوا بالا بره و در نتيجه هواي بخاري هم گرم ميشه.
اما راديات نمونه ايراني داراي ساختاري مشابه ساختار رادياتور ماشين بود( راديات موتور) و تعداد لوله ها كم، شبكه باز و قطر كم باعث عبور راحت و سريع هوا ميشه و هوا فرصتي براي تبادل حرارت نداره و اينجوري فقط يه هواي ولرم داريم!
قصد من اين بود كه اون راديات آمريكايي رو تعمير كنم اما كسي نميتونست و حق هم داشتن چون شبكه اي بسيار فشرده از لوله ها و پره هاي متصل به اونها كار رو عملا غير ممكن كرده بود و اصلا اجازه چنين كاري نميداد بخصوص كه چندتا از لوله ها در داخل شبكه سوراخ شده بود و تنها راه دسترسي به اونها بريدن لوله هاي سالم بود كه اينهم بي فايده است. و ناچارا راديات ايراني گرفتم و اين كارايي كم بخاري بخاطر اون هست.
الان من حتي زانويي هوا زير پاي شاگرد را هم باز كردم و هوا رو مستقيم از سمت راديات بخاري مياد چك ميكنم و ميبينم با وجود داغ بودن آب و خود راديات، اما هواي عبوري از اون به اندازه كافي گرم نيست و اين نشون ميده كه مشكل از همونه.
اگر ساختار پيچيده و فشرده نمونه امريكايي واقعا كار خاصي نميكرد، خب آمريكايها همدليلي نداشت كه اينهمه طراحي خاص بكنن و جوري بسازن كه قابل تعمير نباشه و يا هوا به راحتي از توش عبور نكنه! حالا مشكل بخاري ايمپالا رو نميدونم دقيقا چيه اما اگر راديات اون از نوع ايراني باشه ديگه سيخ زدن تاثيري نداره و اگر آمريكايي باشه احتمال اينكه بشه همچين كاري كرد و سالم بمونه خيلي كمه( در واقع مخزنها پرس شده و به خود راديات متصل شدن و جوشكاري در كار نيست) اگر راديات شما آمريكايي بود و سالم، مراقب باشيد صدمه نبينه كه ديگه به اين راحتي پيدا نميكنين..
تصوير اول راديات آمريكايي و دومي ايراين است و از همينجا هم ميشه فهميد چقدر فرق دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
mohamad.hejazi
02-12-2012, 15:36
سلام.
جناب کامارو ال تی اتفاقآ دیروز باطری ساز گفت رادیاتور بخاری ماشینت فابریکه و بازش که میکنیم احتمالش هست که موقع سیخ زدن رادیاتور سوراخ بشه و تضمینی در کار نیست!!!گفتش که اگر خراب شد رادیاتور دست دوم هست حدود 70-80 تومن.
حالا با توجه به اینکه رادیاتور ماشینم فابریکه باید چه کاری بکنم که رادیاتور خراب نشه؟؟
مثلآ میشه رادیاتور رو باز کنم و فقط یه شستشو کنم و ببندم سر جاش؟
البته میخوام کل داشبورد رو باز کنم و تمام لوله های بخاری رو چک بکنم تا سوراخی نداشته باشه.
camaro lt
02-12-2012, 16:15
خب مسئله اينجاست كه اول دليل گرم نشدن بخاري رو پيدا كنيد.
مثلا در مورد نوا من، مشكل از طراحي بد رادياتور ايراني است و كاري هم نميشه كرد.
در مورد ماشين شما ممكنه دلايل ديگه اي باشه( به فرض اينكه رادياتور بخاري اون اصلي باشه) . البته شايد هم قبلا توسط نفرات قبلي تعويض شده باشه ( و ايراني رو سوار كرده باشن)كه اين رو موقع باز كردن ميشه متوجه شد.
اگر ايراني بود و البته تمام دريچه ها و وكيومها و سيم دريچه كولر و بخاري هم درست بود، اونوقت احتمال زياد با يه راديات آمريكايي درست بشه( البته قبلش از اون تعميركار تضمين بگيريد كه حتما جواب بده و نه اينكه صرفا عوض بكنه)
اگر راديات آمريكايي بود ( در صورتي كه تمام دريچه و ..هم سالم كار بكنن) احتمال كم بودن گردش آب توي اون هست( همون رسوب گرفتن) كه فكر نكنم سيخ زدن روش مناسبي باشه بخصوص كه ريسك سوراخ شدن و از بين رفتن اونهم هست و خيلي كمياب و ارزشمنده.
توصيه ميكنم اول با محلولهاي تميز كننده و رسوب زدا رادياتور ( اونهم از نوع ملايم) استفاده بكنين تا بدون نياز به دستكاري فيزيكي مقداري از رسوب اون پاك بشه، البته اگر واقعا رسوب داشته باشه.
مثلا از مايع ضد زنگ غليظ( بدون تركيب كردن با آب رادياتور) استفاده كنين. داخل اون رو از اين مايع پر كنين و بگذاريد چند روزي بگذره و بعد خالي كنين( داخل يه ظرف تا ببينين آيا رسوبي بوده يا نه؟)
و بعد از تركيب وايتكس با آب تا حدي كه چندان خوردندگي نداشته باشه استتفاده كنين و بازهم چند ساعت( يا روز) بگذاريد بمونه ( نسبت به مقدار داشتن رسوب)
هر بار بعد از تخليه، باز هم با اتصال لوله آب به يكي از لوله ها و نگاه كردن به مقدار و شدت آب خروجي از لوله ديگه، مقدار باز شدن و رسوبزدايي راديات رو تخمين بزنين كه آيا اين كارها نتيجه اي داشته؟
در هر صورت هركاري روي اون راديات اصلي ميكنين بايد خيلي مراقب باشيد كه خراب نشه.
اميدوارم نتيجه خوبي داشته باشه.
حالا روی همین رادیات بخاری ایرانی نمیشه حرکتی زد که اون فضاهای بازش پوشش داده بشه؟؟؟
مثلن با ویسیه ای چیزی اونجاها پوشیده بشه.
نمیشه؟؟
camaro lt
02-12-2012, 22:47
متاسفانه نميشه كاري كرد چون ساختار محل قرار گرفتن اون راديات جوريه كه راهي براي انجام كاري نداره و هرچي هم فكر كردم راهي به نظرم نرسيد.
امشب يه آزمايش كردم و با بستن موقتي خروجي هوا از محل زانويي باز شده، و تجمع هوا در اطراف اون راديات بخاري ، هواي خروجي كمي گرمتر شد و اين نشون ميداد كه مشكل همون چيزيه كه متوجه شدم.
براي رفع سوراخ نمونه آمريكايي راههايي هست اما اينكه چقدر جواب بده و دوباره سوراخ نشه و نشتي پيدا نكنه ديگه معلوم نيست چون هيچ چيزي مثل لحيم نميتونه محكم و با دوام باشه.
جاي راديات هم خيلي بده و باز و بسته كردنش واقعا دردسر داره حوصله زيايد ميخواد بخصوص كه الان ديگه همه صندليها و موكت و كنسول وسط و پخش صوت و درجه آب و...سوار شدن
mohamad.hejazi
03-12-2012, 20:18
سلام.
این عکس جعبه فیوز ماشین منه.
متاستفانه باطری ساز میگه زنگ زده.و فیوزهاش هر روز میسوزه.
گفت یه روز بازش میکنم و تمیزش میکنم.
به نظرتون با چی میشه جعبه فیوز رو تمیز کرد که صدمه هم نبینه؟؟
camaro lt
03-12-2012, 21:33
البته من نميدونم منظور اون برقكار از (زنگ زده.و فیوزهاش هر روز میسوزه) دقيقا چيه؟
فيوز زماني ميسوزه كه از اون حد تعيين شدن آمپر مورد نظر، شدت جريان بيشتري ازش عبور بكنه و طبيعتا ميسوزه.
در مورد باز كردن اون، پيچهاي اتصال اون رو به بدنه بايد باز كنين كه كار راحتي نيست و معمولا زنگ زده شدن.
با كمي روغن ترمز پيچها رو خيس كنين و بگذاريد چند روز بمونه و بعد روغن معمولي بزنين و باز كنين. انتهاي پيچها رو از داخل موتور ميتونين ببينين و از اونجا روغن بزنين.
اما من فكر ميكنم با اسپري كنتاكتشور چرب اين كار راحتتر باشه و با درآوردن تمام فيوزها و اسپري كردن و البته كمي سمباده نرم زدن ، كار ساده تري نسبت به باز كردن انجام بشه.
پشت جعبه فيوز داخل موتور هست و معمولا از اون نقطعه ميتونه آب نفوذ بكنه. اطراف اون رو با چسب سليكون و يا خمير پلاستيك( مارك زل يا قوام) خوب آب بندي كنين تا دوباره مشكل پيدا نكنه.
جريان بخاري به كجا رسيد؟
برام جالبه بدونم داستان گرماي كم بخاري ايمپالا چي بود، شايد از اون تجربه منم تونستم يه راهي براي بهتر شدن وضعيت بخاري خودم بدون باز و بسته كردن پيدا كنم.
mohamad.hejazi
03-12-2012, 22:46
سلام.
جناب کامارو منظور از زنگ زدن اینه که 2 تکه فلزی که فیوز رو نگه میداره اینها زنگ زدن و اتصال خوب برقرار نمیکنن.مثلآ راهنمای ماشین از کار میفته بعد یه دست که به جعبه فیوز میزنم درست میشه.
آب بندی هم حتمآ با وسواس انجام میدم.چون جدیدآ از کنار ترمز دستی ماشین موقعی که بارون شدید میاد آب میاد داخل ماشین.
بخاری ماشین+بازو بست جعبه فیوز رو قراره تو هفته آینده ببرم پیش باطری ساز تا بازش کنه.خبرش رو حتمآ میدم.
camaro lt
04-12-2012, 00:18
اون دوتا فلز كانكتهاي فيوز هستن و نهايتا زنگ زدگي، باعث عدم اتصال مناسب ميشه كه خودتون هم اشاره كردين.
با همون روش كه توضيح دادم، اگر سرويس كنين مشكل حل ميشه.توصيه ميكنم قبل از اينكه برقكار دستكاري بكنه، خودتون اين سرويس ساده رو انجام بديد و نتيجه رو ببينين. براي من هم پيش اومده.
دوتا پيچ نگهدارنده پايه ترمز دستي هم از كنار همون جعبه فيوز ميگذره( سمت چپ اون) و باز هم از داخل موتور ميتونين ببينين. اگر دور اونها رو هم آب بندي كنين خوبه.
mohamad.hejazi
04-12-2012, 13:07
سلام.
جانب کامارو ال تی چون تا حالا این کار رو انجام ندادم میترسم موقع در آوردن جعبه فیوز بزنم جا پیچها شو خراب کنم و یا اینکه خود جعبه فیوز خشک شده ممکنه بشکنه.خلاصه احتمال میدم اگر خودم دست بزنم خراب تر میشه!
رفتم پرسیدم جعبه فیوز بیوک و نوا هم بهش نمیخوره فقط باید مال خودش رو گیر بیارم.
برای آب بندی پیچ های ترمز دستی باید قاب کنار ترمز دستی رو باز کنم؟برای باز کردن قاب, باید ترمز دستی رو اول باز کنم؟
camaro lt
04-12-2012, 13:42
جعبه فيوز ماشين شما، بخاطر ساده تر بودن برق و كم بودن ادوات برقي توي كيلومتر، فيوز هاي كمتري داره، و البته احتمالا تعداد بيشتري از مدارات رو با تعداد كمتري فيوز پوشش دادن.
البته ميشه مدلهاي بيوك يا نوا رو براش سوار كرد منتها توي سيمكشي تغييراتي داده ميشه و ممكنه نياز باشه پخشي از بدنه را هم براي عبور بخش انتهايي جعبه فيوز جديد بريده بشه، پس بهتره همين رو تا جايي كه ممكنه سالم نگه داريد.
براي چسب كاري دور پيچهاي پايه ترمز دستي ، نيازي به باز كردن كل اون نيست، تنها بايد دوتا مهره بسته شده روي پيچهاي اون رو كمي باز كنين تا بتونين پشت اونها رو چسب سليكون بزنين و دوباره سفت كنين. اون پيچها رو درست در كنار جعبه فيوز، از سمت داخل موتور ميتونين پيدا كنين. اگر هم براتون خيلي سخت و قابل دسترسي نبود، روي اونها رو با چسب كاملا بپوشانيد
جناب حجازی 2 تا سوال:
1-قضیه اون کامارو 70 که یه تاپیک بازسازی براش داشتید چی شد هنوز دارینش؟کنجکاو بودم ببینم کاراش به کجا رسید و موفق نشدم عکسش رو ببینم؟
2-یه سوال دیگه این که قرار بود زحمت بکشید و از میکانیکتون بپرسید (در مورد نصب توربین 400 شورلت یا کادیلاک) ؟
ضمنا بنده کل سیم کشی نوا که شامل داخل کاپوت و جعبه فیوز و سیمکشی داخل اتاق رو یکبار به صورت کامل از رو ماشین باز کردم و سیمهای خراب و سوخته یا ضعیفش رو عوض کردم .اگه با جعبه فیوز و سولفاته کردنش مشکل دارید پیشنهاد میکنم به کمک اسپری پاکشون کنید (همین اسپری که برا کاربراتور مصرف میشه ).من برا خودم همین کارو کردم چون اگه بخواد تعویض بشه باید کل سیمکشی قسمت جلو عوض بشه و یا کل سیمها رو جدا و تو جعبه فیوز جدید کار بگذارید (فکر کنم دردسرش زیاده).
mohamad.hejazi
05-12-2012, 15:24
سلام.
بله اون کامارو رو هنوز دارم ولی به دلیل کسری بودجه بازسازی ماشین عقب افتاده.
به زودی یه سری عکس از لوازمهایی که براش تهیه کردم و از خود ماشین میزارم.
اون سوال هم پوزش میطلبم چون یادم رفت بپرسم ولی حتمآ این سری میپرسم.
سوالتون چی بود؟نصب توربین 400 روی موتور 6 سیلندر؟
شما با اسپری کاربراتور شور جعبه فیوز رو تمیز کردید؟سولفاته ها کاملآ پاک شد؟حتمآ این کار رو انجام میدم.
دوستان امروز یه کم به ماشین گاز دادم و شتاب گیری کردم شتاب ماشین واقعآ عالی شده.امروز یه آمریکایی باز سوار ماشین شد گفت تو شتاب نوا اتومات رو میگیره کسی صفر تا صد نوا اتومات رو میدونه؟
دیگه فکر نکنم تو جاده شمال کم بیاره.
بله خیلی ممنونم. اینکه ایا میشه به منظور افزایش شتاب اولیه توربین 400 نصب کرد؟
بله با اسپری کاربراتور (چون حسابی حالت خورندگی داره در مورد چربی و رسوبات اب که منجر به سولفاته میشه)البته بنده مثلا برای دینام که توش رو تمیز کردم یا موتورهای الکتریکی مثل برف پاکن یا شیشه بالابر هرگز از این اسپری استفاده نمیکنم چون فورا لاکهای روی سیم پیچها رو ورقه میکنه و بجاش از مدلی که ضعیفتره و اونقدر خورنده نیست استفاده میکنم.ولی جعبه فیوز وسیمهای متصل به اون هیچ مشکلی پیدا نمیکنن و شما با اون اسپری و یه فلم موی کوچک میتونید چربیها و سولفاته هارو در چند مرحله کاملا پاک کنید البته اگر با دقت فیوزها رو خارج کنید و بعد اقدام به این کار کنید که دیگه خیلی عالی میشه.
در مورد افزایش شتاب خبر خیلی خوبیه .من تو نوای قبلیم شتاب خوبی داشتم البته نمیدونم شاید موتورش مثل ایمپالای شما سوپاپ بزرگ بود ولی رنگ موتورش ابی بود و مدل 58.ولی ماشینی که الان دارم و مدل بالا هم هست حتی وقتی هم دنده ای بود شتابش به اون نوا نمیرسید واقعا نمیدونم جلیل با این تعمیرش چکار کرده چون هرچی به موتوره میرسم تنبلتر میشه لامصب.خب گاهی فکر میکنم شاید بهتر باشه یه موتور 8 برا نوا نصب کنم.البته میکانیک شما کجا و اون ...کجا.قبلا با نوای قبلیم یه بار تست شتاب گرفتم و تا جایی که یادمه فکر کنم 14 ثانیه بود.یاد قدیم و اون نوا بخیر .
camaro lt
05-12-2012, 16:32
در مورد توربين 400 روي ماشين، چند وقت قبل يه بليزر پيش دوست من اومده بود كه گيربكس 350 با توربين 400 داشت و دوستم گفت اين كار خيلي اشتباهه چون فشار زيادي به گيربكس مياد و خيلي زود مشكل پيدا ميكنه.
البته اون بليزر 8 بود و نوا 6 و اينهم شايد مورد رو بدتر بكنه.
كلا فكر ميكنم چندان جور در نمياد كه دوتا توربين و گيربكس ناهمگون رو با هم نصب كنن.
من هم در مورد شتاب اوليه نوا كمي مشكل دارم و اونجوري كه دلم ميخواد خودش رو نميكنه.حتي با بنزين سوپر هم فرقي نكرده و با بررسيهايي كه كردم احتمال ميدم مشكل از كيت كلاچ باشه.
احتمالا هفته ديگه كلاچ رو باز كنم تا ببينم اوضاعش چطوره و در صورت لزوم عوضش كنم.
اتفاقا یه صفحه کلاچ نو 8 فنره (مارک سکو اصلی)داشتم و همین تازگی به قیمت خیلی کمی برگردوندم به لوازم فروش (1.5 سال پیش برا نوا خریده بودم 45 تومان)و با 35 تومان جنس با قیمت گران عوضش کردم کاش میدونستم و تقدیم میکردم.معمولا اشکال در دیسک و صفحه هست.الان شاید بشه با 300 تومان یه دیسک و صفحه خرید.راستی دنده زیر گیربکستون که مشکل نداره(زوزه و اینها که تو نوا معمولا رو دنده عقبه که رو دنده زیره و ظریفه خراب میشه و تو بیوک دنده 1 رو دنده زیره هم به خاطر قدرت بالا خورده میشه)؟اگر داره من به تازگی یه لوازم فروش پیدا کردم که دنده زیر نو اصلی داره و قیمتش هم 45 گفت اگر لازم بود بفرمایید تا شماره و ادرسشو بدم خدمتتون(توی همون چراق برقه ولی خب چون مغازش یه جای پرته فقط لوازم فروشهای پر فروش ازش خرید میکنن و گاهی قیمتاش خیلی مناسبتره)
mohamad.hejazi
05-12-2012, 19:10
سلام.
لطفآ اسم و آدرس این لوازم فروش رو بگید.من تهران زیاد میام اینبار یه سر بهش بزنم.!
camaro lt
05-12-2012, 21:46
خيلي از لطف شما متشكرم اگر نيازي بود حتما بهتون زحمت ميدم.
گيربكس مشكلي نداره و زوزه و گير كردن و صداي ناخوشاينده و ..نداره، مشكل همون شتاب بود كه امروز با كمي تست ديگه مطمئن شدم مشكل از همينه.
اينجا كيت كلاچ رو قيمت گرفتم 210 تومان كه ديسك اون ساچ آلمان و صفحه هم يه مارك ديگه بود و از يه نفر كه اتفاقا نوا دنده اي داشت و دو هفته قبل هم از همين مدل سوار كرده بود كيفيت اون رو سوال كردم و گفت خيلي عالي جواب داده و شتاب خوب و بدون لرزش و مشكلي هست.
اگر خريدم حتما عكس اونها رو هم اينجا ميذارم، فعلا براي هفته ديگه احتمال داره كلاچ رو باز كنم تا ببينم وضعيتش چيه؟
در مورد دور گلگير كه عوض كردين، هنوز قطعات بدنه اونها رو ميسازن؟ من چند بار ديده بودم( سالها قبل) احتمالا اينهم از همون جنسهاي باقي مانده از گذشته بايد باشه.
بله 2 سال پیش 15000 تومان بود و جدیدا 18500 شده که سمت راننده رو عوض کردم و کامل که شد عکس میذارم.
mohamad.hejazi
05-12-2012, 23:07
سلام.
مغازه 110 شورلت رو این سری که برای خرید رینگ رفته بودم تهران رفتم سراغش ولی مغازه اش بسته بود زنگ هم میزدم موبایلش جواب نمیاد.
ولی یادمه از پشت مغازه دیدم شمع ای سی اصلی قدیمی داشت که تعجب کردم!
قیمت پیستونها رو اگه مارک سیل پاور باشه که عالی گفته اصفهان الان بالای 500 فی میخوره.
دور گلگیرها هم اصفهان هست هر سری هم میبینم که روی نوا و بیوک سوار میکنند اگر خواستید قیمتش رو میپرسم.
جدیدآ دیدم باد گیر زیر رادیاتور نوا و بیوک هم آورده بودند معلوم بود ایرانی بود ولی برای ماشینهایی که بادگیر ندارند واجبه.
mohamad.hejazi
06-12-2012, 17:07
سلام.
جناب MJ1970 سوالتون رو امروز از مکانیک پرسیدم گفت برای 6 سیلندر توربین 400 کار اشباهیه شتاب ماشین فوق العاده کم میشه.!
میگفت یه بار روی بلیزر موتور 350 توربین 400 انداختم شتابش کم شد دیگه نوا بدتر!!
همون 350 مناسب نوا هست.
خیلی لطف فرمودید جناب حجازی .شما چرا توربینتون رو عوض کردید ؟چطور میشه از سلامت توربین استوک اطمینان حاصل کرد؟قیمت نو اون رو ندارید؟
mohamad.hejazi
07-12-2012, 15:50
من توربین رو عوض نکردم.!
یعنی 2 سال پیش بود که مکانیک پیشنهاد داد توربین ماشین رو عوض کنم.
یه توربین استوک پیدا کردم 70 تومن انداختم روی ماشین کمی هم افزایش شتاب داشتم.
والا هنوز نتوستم فرق توربین سالم با خراب رو تشخیص بدم یه جورایی شانسیه باید بندازی رو کار تا ببینی چطور کار میده.
camaro lt
07-12-2012, 16:52
خب در اينكه درك سالم يا خراب بودن توربين ،بيشتر با شانس همراهه شكي نيست، اما يه سري آثار و علائم هست كه نشون ميده توربين وضعش چطوريه؟ تقريبا يه چيزايي مثل ديسك و صفحه كلاچ، چون توربين هم در واقع همون كار كلاچ رو منتها بصورت اتوماتيك انجام ميده.
توربينهايي كه ضعيف شدن، توانايي انتقال قدرت كامل موتور به گيربكس رو ندارن.
اگر فرض رو بر اين بگيريم كه موتور و گيربكس سالمه، اما ماشين شتاب خوبي نداره و بخصوص با بكسواد نميتونه خودشو بكنه، و يا به اصطلاح سينه ماشين موقع شتاب بالا نمياد، اين نشون ميده كه توربين نمي تونه بخوبي قدرت رو به گيربكس منتقل بكنه و بايد تعويض بشه.
يكي از چيزهايي كه توي توربينهاي فرسوده و مستهلك خيلي شايع هست، صداي خاص اونه، يك صدايي كه موقع كار كردن درجا و زماني كه ماشين بصورت پارك و يا خلاص ايستاده و توربين داره ميچرخه شنيده ميشه.
اين صدا تقريبا شبيه صداي كشيده شدن جاروي دستي معمولي روي زمين هست و بصورت يك فِش فِش متوالي و تقريبا يكسان ادامه داره، درست انگار يه نفر داره با سرعت جارو ميكشه و اون صداي فش فش رو ميشنويد.
گاهي اين صدا اونقدر زياده كه وقتي كنار ماشين ايستاده باشيد بخوبي ميشنوين و گاهي بايد ماشين روي چاله باشه و نزديك توربين بياستيد و خوب گوش كنين تا اون صدا رو بشنويد.
اين رو خودم چند بار تجربه كردم و ديدم كه اينجوريه، و مورد آخر اينكه اصلا به توربينهاي دست دوم اعتماد نكنين كه دقيقا مثل كيت ديسك و صفحه كلاچ دست دوم ميتونه مشكلساز و خراب باشه.
بعضي مكانيكهاي خيلي وارد و باتجربه، قبل از سوار كردن توربين، يك شافت گيربكس وارد اون ميكنن و با كمي چرخاندن متوجه ميشن كه مشكلي داره يا نه؟
احتمالا مقدار سايش توربينها و سفتي و نرمي چرخش توربين دومي كه نيرو را به شافت گيربكس منتقل ميكنه را چك ميكنن.
mohamad.hejazi
01-01-2013, 20:50
سلام
تو این مدت یه سری کار انجام دادم.
اول از همه درب ترموستات آب میداد که 1 دونه با واشر خریدم به قیمت 6 تومن ولی باز هم آب میده.!!
بعد لاستیکهای بین اتاق سر جلو شاسی رو عوض کردم که حالا فهمیدم اشتباه کردم عوض کردم همون فابریک خرابش بهتره!
هنوز هیچی نشده دوباره لاستیک ایرانیه پکید!هزینه تعویض 20 تومان
URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
یه خبر دیگه هم دارم داشبورد رو باز کردم که هم سرویسش کنم و هم رادیاتور بخاری رو باز کنم.عکس و توضیحات رو فردا میزارم. :-o
با تشکر.
[
توی این سایت عضو شو.هیچ وقت عکس هات هم پاک نمیشه.
mohamad.hejazi
05-01-2013, 10:41
با سلام.
عکسهای داشبورد:
camaro lt
08-01-2013, 20:25
جناب حجازي، از رادياتور بخاري عكس گرفتين؟ اصليه يا ايراني؟
خيلي دوست دارم بدونم دليل سرد بودن بخاري چي بوده؟ چون بدجوري دنبال راه حل براي بخاري نوا هستم كه با اينهمه دردسر كه براش داشتم و راديات ايراني گرفتم، اصلا گرم نيست و فقط اسم بخاري رو داره.
البته ميدونم مشكل مال من از همون راديات ايرانيه و تا اصلي نباشه درست نميشه اما ممكنه اين تعميركار ترفند يا راه حل خوبي بلد باشه و منم استفاده بكنم.
mohamad.hejazi
10-01-2013, 20:48
سلام کامارو جان راستش هنوز رادیاتور بخاری رو باز نکردم ولی تو همین چند روزه این کار رو انجام میدم.
راستی باطری سازه گفت اگه رادیاتورت سوراخ باشه باید یه دونه ایرانی بگیری بندازی روش بعد بهش گفتم گرماش کمتر میشه ؟گفت نه فرقی نمیکنه.
حالا منتظر خبر باشید من این آزمایش رو انجام میدم.!
camaro lt
10-01-2013, 21:31
جناب حجازي فكر نكنم از راديات ايراني جواب بگيرين.
من همه تستها رو انجام دادم و فقط به اين نتيجه رسيدم كه طراحي راديات ايراني اشتباهه و نميتونه مثل آمريكايي هوا رو گرم بكنه.
به تعميركار بگيد كه چنين تجربه اي بوده و الان راديات با وجود داغ بودن و البته سالم بودن همه دريچه ها، باز هوا گرم نيست و اصلا كارايي نداره.
فكر كنم وقتي دوتا راديات رو كنار هم بگذاريد و ببينه متوجه داستان بشه، و البته ازش بپرسيد تا حالا بوده كه با راديات ايراني واقعا گرم بكنه و جواب بده؟ و اگر بله خودتون شخصا بريد و اون ماشين رو چك كنين و مطمئن بشيد چون اگر بستيد و جواب نگرفتين، يه باز و بستن و هزينه اون و كلي اتلاف هزينه و وقت و انرژي روي دستتون ميمونه.
mohamad.hejazi
12-01-2013, 11:53
حق با شماست.
من هم رادیاتور ایرانی نمیندازم.
فوقش گه رادیاتور سوراخ بود و نیاز به تعویض داشت یه دونه اصلی سراغ دارم میرم اون رو میخرم.
camaro lt
15-01-2013, 23:11
رادياتور بخاري رو باز كرديد؟
اگر امكانش هست قضيه بخاري نوا من رو براي اون تعميركار بگيد، شايد اون بدونه مشكل چيه؟
منظورم اينكه راه حلي مناسب بدون بازكردن رادياتور و دردسرهاي دوباره، چون راديات ايراني هرچقدر هم كه گرم و داغ باشه بازم اين حرارت رو به هواي عبوري از خودش منتقل نميكنه، يعني فرصت اين انتقال رو پيدا نميكنه.
اگر بشه در مورد ماشينهاي آمريكايي ديگه كه از راديات ايراني استفاده كردن سوال كنين و ببينين نتيجه گرفتن يا نه، بهتر باشه و اينجوري راحتتر بشه تصميم گرفت نوع ايراني كارآمده يا نه؟
mohamad.hejazi
15-01-2013, 23:59
سلام.
جناب کامارو به احتمال زیاد فردا رادیات رو باز میکنم.
امروز رفتم سراغ رادیاتور ساز و ازش در مورد کیفیت رادیاتور بخاری ایرانی پرسیدم.
گفت رادیاتور اصلی ها عمر زیادی دارن ساختارشون هم فرق داره ولی در نهایت گفت گرماشون با هم فرقی نداره.
قیمت رادیاتور ایرانی هم بین 70 تا 80 گفت.
کامارو جان شما 2 تا شلنگهای بخاری که به رادیاتور بخاری میرن تست کردید؟منظورم اینه که هر دو داغ میشن؟
الان از من یکیش داغه و یکی دیگریش کمی داغه.
camaro lt
17-01-2013, 14:03
من بارها تمام سيستم بخاري رو چك كردم.
امروز هم دوباره همه چيز رو چك كردم و حتي براي اطمينان از اينكه احيانا دريچه هواي بيرون مشكل نداشته باشه، اون رو باز كردم و ديدم كاملا سالمه و با فرمان از داخل اتاق بوسيله وكيوم خودش راحت باز و بسته ميشه.
اون رو در آوردم و تميز كردم، و با استفاده از اين موقعيت ، با دستم دريچه دوم داخل كانال هوا رو هم چك كردم كه اونهم به راحتي توسط ويكوم خودش باز و بسته ميشد.
لوله هاي آب رفت و برگشت به بخاري هم كاملا گرم بود و كاملا بصورت نرم و ارتجاعي درآمده بودن كه نشون ميداد حرارت آب داخل اونها بالا است.حتي قفيس يكي از لوله ها رو كمي شل كردم تا مقداري آب بيرون بياد و مطمئن بشم آب داخل اونها جريان داره كه درست بود و البته حرارت آب خيلي بالا بود و نميشد به اون دست زد.
ترموستات ماشين 74 درجه است كه دماي موتور رو به حدود نزديك به 80 درجه نگه ميداره.
باد فن بخوبي به داخل اتاق ميرسيد و از زانويي هوا سمت شاگرد كه باز كردم بازهم همون مقدار هواي ورودي رو ميشد متوجه شد كه داره توسط فن دميده ميشه، و دريچه تنظيم مسير حركت باد از سمت كولر به بخاري هم كاملا سالم بود و كار ميكرد( تمام اينها رو زمان باز بودن يونيت بخاري چند بار چك كردم)زماني كه روي حالت كولر ميگذاشتم باد از سمت راديات بخاري عبور نميكرد و سرد بود، اما وقتي به روي درجه گرم ميگذاشتم بلافاصله كمي هوا گرمتر ميشد و اين نشون ميداد كه دريچه كاملا سالمه و عمل ميكنه( قبلا هم كه باز بود اون رو چك كردم و خيلي خوب كار ميداد و با يه سيم به اهرم دريچه متصل هست.)
اما در نهايت هواي بخاري اصلا گرماي چنداني نداشت و در بهترين شرايط به حدود 22 درجه ميرسيد كه خيلي كمه، در حاليكه توي كامارو با رادياتور فابريك آمريكايي بخاري اون، خيلي راحت دماي باد بخاري تا حدود 50 درجه و بيشتر هم ميرسيد.
ماشين چه توي حركت يا در حال توقف هميشه بخاري سرده و اين نشون ميده مشكلي از نظر ورود هواي بيرون به اتاق نيست.
وقتي به محل نصب رادياتور بخاري توي يونيت دست ميزنم، گرماي اون كاملا مشخصه، اما اصلا نميتونه اين حرارت رو به هواي عبوري از ميان شبكه هاي خودش منتقل بكنه و در نهايت هرجور حساب ميكنم ميبينم مشكل اصلي همين راديات ايراني با طراحي اشتباه اون است.
كم كم دارم به اين فكر ميافتم كه يه بخاري برقي از يه مدل ماشين ديگه پيدا بكنم و براي اون بگذارم چون ديگه راهي نيست جز تعويض راديات كه در شرايط كنوني با وضعيتي كه هست اصلا به صرفه و منطقي نيست، بخصوص كه بازكردن تمام وسائلي كه بستم كلي دردسر و مشكل داره.
از تعميركار خودتون بپرسيد الان ماشين امريكايي سراغ داره كه راديات بخاري ايراني نصب كرده باشه و از نظر حرارت واقعا كار بكنه؟
چون اونها عادتا فقط ميگن بله كار ميده اما هيچوقت به صورت علمي و منطقي كار نميكنن و فقط ميخوان پول بگيرن و يه چندتا پيچ و مهره باز كنن و ببندن و بگن كار كرديم!!
من مطمئن هستم مشكل اصلي طراحي رادياتور هست و بازهم اگر به عكسهاي اين دو رادياتور دقت كنين كاملا تفاوت اونها رو ميتونين متوجه بشيد. نمونه اصلي آمريكايي:
نمونه ايراني ساخت شركت رادياتور ايران:
اتفاقا رادیات بخاری نوای قبلی من هم سوراخ شد (فابریک بود و داخل ماشین رو سریع داغ میکرد) خلاصه وقتی بازش کردیم و خواستیم تعمیرش کنیم رادیاتور ساز گفت قابل تعمیر نیست و ناچارا نمونه ایرانی خریدیم(اون موقع 30 تومان بود سال 86) و تعویض کردیم البته بماند که لوله هاش میزون نبود و در نصب اول نشتی پیدا کرد و دوباره لحیم شد ولی بالاخره نصب شد. جواب کارو میداد ولی یادمه دیرتر گرم میشد و گرمای قوی قبلی رو نداشت ولی اینطور نبود که جواب نده.در کل فکر کنم بشه از اوراقیها سالمش رو خرید حتی شاید بشه با نهایتا 100 تومان یه بخاری کامل با رادیات و دریچه ها پیدا کرد.نوای جدید هم بخاریش رو سرویس کردم ولی تا جایی که یادمه رادیاتور فابریک روشه ولی مشکلش اینه که باد بالا نمیاد (فن هم سرویس شده و داخل محفظه گلگیر و خود بخاری کاملا تمیز و شسته شدش) ولی باد بالا نمیاد و پاشش باد شدیدا کمه!!!
mohamad.hejazi
26-01-2013, 19:12
امروز رادیاتور بخاری رو در آوردم خوشبختانه فابریک سالم بود و بدون سوراخ.
قشنگ شستمش و چند دقیقه گذاشتمش توی اسید و بعد نصبش کردم.
ولی متاستفانه احساس میکنم بازم اون جور که باید گرم کنه گرم نمیکنه.
camaro lt
26-01-2013, 20:27
اگر آب داخل رادياتور به خوبي گردش داره، و دريچه ها هم درست عمل ميكنن و باد اضافي وارد نميشه تا حرارت رو كم كنه،پس احتمال داره حرارت كلي موتور كم باشه، مثلا ترموستات درجه پايين گذاشتين و يا اصلا ترموستات نداشته باشه.
يه بار ديگه دريچه ها، بخصوص دريچه بين كولر و بخاري كه با سيم مستقيم عمل ميكنه، و دريچه هواي بيرون رو چك كنين. اين دوتا خيلي مهمه.
با دست محل قرار گرفتن راديات رو لمس كنين و ببينين آيا واقعا گرم شده؟ چقدر گرمه؟ زياد يا متوسط؟
mohamad.hejazi
26-01-2013, 20:31
ترموستات 82 ژاپنی اصل روشه.
آمپر ماشین بین 70 تا 80 متغیره.
فردا تست میکنم ببینم لوله های بخاری خوب داغ میشه یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.