مشاهده نسخه کامل
: بوت نشدن هارد دیسک مکستور
hamed_m2
16-01-2011, 12:33
سلام دوستان
یک هارد 500 ساتا مکستور دارم که دیگه بوت نمیشه نه ضربه خوره، نه سیستمم هنگ می کرد در کل هیچ مشکلی نداشت تا اینکه یک دفه که سیستمو روشن کردم دیگه بوت نشد کلی فیلم خانوادگی و عکس هم داخلش دارم تعمیرکاربردم گف 50 هزارتومان خرج داره کسی میدونه میتونم خودم مشکلشو حل کنم
ممنون
ata.royalfalcon
16-01-2011, 20:10
سلام
فکر کنم باید بری این تایپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amir Varasteh
16-01-2011, 20:47
سلام.
ویندوز عوض کردی؟
hamed_m2
16-01-2011, 21:06
مشکل هاردم به همین تاپیک که دوست خوبم ata.royalfalcon گفته مربوط میشه
joe_satriani
16-01-2011, 22:01
مشکل هاردم به همین تاپیک که دوست خوبم ata.royalfalcon گفته مربوط میشه
با سلام
خوب مراحلی که گفته شد رو انجام دادید یا خیر؟؟
موفق باشید.
hamed_m2
17-01-2011, 09:30
سلام
قبل از خراب شدن هاردم میدونستم سیستمم یه مشکلی داره چون سیستم دیر بالا می اومد و نمی فهمیدم که مشکل از دیتکت شدن کدوم قطعه هست. از هرکس هم که می پرسیدم جواب درستی نداشتن و مشکل رو به مادربرد نسبت می دادند که قطعات رو دیر دیتکت میکنه و از مطالب این تاپیک فهمیدم هاردم در بایوس شناسایی نمیشه و به علت پراکندگی مطالب در این تاپیک هنوز به چیز خاصی نرسیدم اگه مطالب این تاپیک به صورت مفید سرجمع بشه خیلی خوبه چون تعمیرکاری که هاردمو دید گفت این سر هاردها رو زیاد با این مشکل میارند و هزینه تعمیرشم 50 هزار تومانه
amd>intel
17-01-2011, 10:32
يك هارد نو بگيري با صرفه تره . يا مشابه هاردت رو بگير بردش رو با برد خودت عوض كن .
hamed_m2
17-01-2011, 10:43
آخه دوستان برد رو هم عوض کردن تاثیر نداشته هرچه عکس از دوران سربازی داشتم توش بود بد رفت رو مخ ما:41:
ata.royalfalcon
17-01-2011, 10:49
حدس من اينه كه بايستي Firmware آپديت كنن
تعويض برد راه حلش نيست ضمن اينكه گرونتر از آب درمياد
چون آپديت نشده هاردشون مرخص شده
يعني قبل از اينكه مرخص بشه بايد آپديت ميشد كه نشد
باتوجه به اينكه اطلاعات ارزشمندي دارن و براي تعميرش ، دستگاه ميخواد و كار هركسي نيست پيشنهادم اينه كه ببرينش اينجا
اونجا يه قسمتي گزاشتن براي اين جور هاردها كه بخاطر آپديت نشدن Firmware به مشكل برخورده ولي باهات گرون حساب ميكنن
hamed_m2
17-01-2011, 11:22
به این شرکت زنگ زدم بی انصاف هزینه تعمیر و ریکاوری رو 115 تومان گفت تعمیرکار خودم گفت 50 تومان بازم انصاف اونو شکر
ata.royalfalcon
17-01-2011, 11:46
به این شرکت زنگ زدم بی انصاف هزینه تعمیر و ریکاوری رو 115 تومان گفت تعمیرکار خودم گفت 50 تومان بازم انصاف اونو شکر
من يه بار هارد سيگيت 1.5 ترا خودم رو كه ديتيكت نميشد بردمش اونجا چون اطلاعاتش برام مهم بود مجبور شدم 150 هزارتومن بدم فقط براي تعمير هارد نه بازيابي
خود هارد رو 117 تومن خريده بودم
مجبور بودم ديگه جاي ديگه اي رو نميشناختم
hamed_m2
17-01-2011, 12:16
اگه بخوام یه هارد دیگه بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید
ata.royalfalcon
17-01-2011, 12:33
اگه بخوام یه هارد دیگه بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید
پيشنهادم اينه كه اينجا مطرح كنين
ضمنا انتظاراتتون رو از هارد دقيقا بيان كنين تا بهتر بتونن راهنمايي كنن
ای بابا آقا پول بی خود نده
اطلاعات شما که پاک نشده که بخوای بدی بازیابی
ساده ترین راه برای برداشتن اطلاعاتت اینکه هارد رو روی یه سیستم دیگه اضافه کنی (به صورت slave) حالا می تونی تمام اطلاعاتت رو برداری
دوم
احتمالاً mbr هارد خراب شده. سی دی ویندوز رو بزار بعد برو تو قسمت تعمیر دکمه R بزن
بعد تو کونوسل تعمیر ابتدا تایپ کن FixMBR و پیام ها رو تایید کن. بعد بزن FIXBOOT و تایید کن
ata.royalfalcon
17-01-2011, 15:33
ای بابا آقا پول بی خود نده
اطلاعات شما که پاک نشده که بخوای بدی بازیابی
ساده ترین راه برای برداشتن اطلاعاتت اینکه هارد رو روی یه سیستم دیگه اضافه کنی (به صورت slave) حالا می تونی تمام اطلاعاتت رو برداری
دوم
احتمالاً mbr هارد خراب شده. سی دی ویندوز رو بزار بعد برو تو قسمت تعمیر دکمه R بزن
بعد تو کونوسل تعمیر ابتدا تایپ کن FixMBR و پیام ها رو تایید کن. بعد بزن FIXBOOT و تایید کن
آخه اصلا تو بايوس هم ديتيكت نميشد (انگاري اصلا وجود فيزيكي نداشت)
ديگه چي كار ميتونستم بكنم
اون راه حلي كه شما فرمودين براي زماني هست كه هارد حداقل تو بايوس شناخته ميشه
سلام اگر خواستی خبر بده واست درستش میکنم
desirulez
24-03-2011, 23:43
سلام من هم همین مشکلو دارم
هاردم رو نمشناسه چراغش روشنه ولی نمیشناسه هاردم اکسترنال seagate 500 gb هست
sadatnia
29-03-2011, 16:44
به این تایپیک سر بزن مشکلت برطرف میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.