ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید بهترین نت بوک

mhek
16-01-2011, 11:10
سلام به همه دوستان...
بنده میخوام یه نت بوک بخرم و با توجه به ضعیف بودن پردازنده های نت بوک ها میخوام بهترین نت بوکی از لحاظ سخت افزاری و همچنین قدرت باتری رو بخرم...
دوستان کمکم بکنند ...قیمت هم خیلی مهم نیست...از 450 به بالا بی زحمت مدل های خوب که به نسبت کانفیگ ارزش داشته باشند پیشنهاد بدید ...
ممنونم...

pooriya_hp
16-01-2011, 11:15
پیشنهاد من : lenovo Netbook Ideapad S10

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش حدود 450 تومن هست ....
از بهترین نت بوک های بازاره و کیفیت ساخت بالای داره ....

10 اینچی هست .....

موفق باشید

piroooz
16-01-2011, 15:20
سلام به همه دوستان...
بنده میخوام یه نت بوک بخرم و با توجه به ضعیف بودن پردازنده های نت بوک ها میخوام بهترین نت بوکی از لحاظ سخت افزاری و همچنین قدرت باتری رو بخرم...
دوستان کمکم بکنند ...قیمت هم خیلی مهم نیست...از 450 به بالا بی زحمت مدل های خوب که به نسبت کانفیگ ارزش داشته باشند پیشنهاد بدید ...
ممنونم...
پردازنده های نت بوک تقریبا در یک سطح و کلاس قرار دارند ...
و باید بدونید نت بوک برای نیازهای خاصی طراحی شده ....
پیشنهاد :
ASUS Eee PC 1201 -Seashell
Atom N450@1.66GHz
DDR2 2GB 800MHz+250GB SATA
Windows 7 Starter

Brutan
16-01-2011, 16:40
ASUS VX6

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدل اسوس جزو گروه لامبورگینی دیزاین قرار داره . مزایای اون نسبت به سایر نت بوک ها شامل موارد زیر :
1- پردازنده Intel® Atom™ D525 (Dual Core; 1.8GHz) که با داشتن فن آوری Hyper Tread سیستم عامل به عنوان یک 4 هسته ای می شناسدش (اصلا انتظار عملکرد یک 4 هسته ای معمولی رو ازش نداشته باش ولی مطمئن باش سرعتش بیش از دو برابر پردازنده های اتوم سری N400 که روی اکثر نت بوک ها سوار می شه)
2- استفاده از رمهای DDR III (پردازنده های اتوم N450 و N470 که در اکثر نت بوک ها استفاده می شن فقط با رمهای DDR II سازگاری دارن و اگر جایی تو لیست قیمت برای نت بوک با این پردازنده ها دیدین رم DDR III معرفی شده فروشگاه روترک کنید و دیگه بهش اعتماد نکنید . پردازنده های N455 و N475 و D525 از رم های DDR III پشتیبانی میکنن )
3- صفحه نماش 12.1 اینچی LED با رزولوشن 1366x768
4- داشتن دو پرت USB 3
5- Bluetooth 3.0
6- خروجی HDMI
7- 1.4 کیلوگرم وزن
8- بین 6 تا 12 ساعت کار مداوم بدون شارژ بسته به نوع کاکرد
9- استفاده از دو پردازنده گرافیکی : یکی پردازنده Intel 3150 که روی دای تمام پردازنده های اتوم وجود دارد (اگر فروشنده ای ادعای پردازنده Intel 4500 کرد دروغ می گوید) برای پردازش های سبک جهت صرفه جویی در مصرف توان باتری . دوم پردازنده nVIDIA Ion با 512 مگابایت حافظه گرافیکی DDR III اختصاصی جهت پردازش های سنگین تر . این پردازنده با وجود توان پردازشی بیشتر حتی نسبت به Intel 4500 مصرف برق قابل قبولی دارد . البته به هیچ عنوان از آن انتظار بازی با جزئیات گرافیکی بالا را نداشته باشید .
10- استفاده از سیستم عامل Windows 7® Home Premium 32-Bit در حالیکه 99% نت بوک های بازار از Windows 7 Starter استفاده می کنند که در عین سبکی امکانات بسیار محدودی دارد (شما حتی تصویر پس زمینه را هم نمی تونید تغییر بدید)
با توجه به توانایی های گفته شده اطمینان دارم اگر از ASUS VX6 هر نوع بنچ مارکی گرفته شود تمام نت بوک های حال حاضر بازار را ضربه فنی میکند . البته با قیمت بالای 800000 تومان به عنوان یک نت بوک کمی گران است

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------

ASUS VX6

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدل اسوس جزو گروه لامبورگینی دیزاین قرار داره . مزایای اون نسبت به سایر نت بوک ها شامل موارد زیر :
1- پردازنده Intel® Atom™ D525 (Dual Core; 1.8GHz) که با داشتن فن آوری Hyper Tread سیستم عامل به عنوان یک 4 هسته ای می شناسدش (اصلا انتظار عملکرد یک 4 هسته ای معمولی رو ازش نداشته باش ولی مطمئن باش سرعتش بیش از دو برابر پردازنده های اتوم سری N400 که روی اکثر نت بوک ها سوار می شه)
2- استفاده از رمهای DDR III (پردازنده های اتوم N450 و N470 که در اکثر نت بوک ها استفاده می شن فقط با رمهای DDR II سازگاری دارن و اگر جایی تو لیست قیمت برای نت بوک با این پردازنده ها دیدین رم DDR III معرفی شده فروشگاه روترک کنید و دیگه بهش اعتماد نکنید . پردازنده های N455 و N475 و D525 از رم های DDR III پشتیبانی میکنن )
4- داشتن دو پرت USB 3
5- Bluetooth 3.0
6- خروجی HDMI
7- 1.4 کیلوگرم وزن
9- استفاده از دو پردازنده گرافیکی : یکی پردازنده Intel 3150 که روی دای تمام پردازنده های اتوم وجود دارد (اگر فروشنده ای ادعای پردازنده Intel 4500 کرد دروغ می گوید) برای پردازش های سبک جهت صرفه جویی در مصرف توان باتری . دوم پردازنده nVIDIA Ion با 512 مگابایت حافظه گرافیکی DDR III اختصاصی جهت پردازش های سنگین تر . این پردازنده با وجود توان پردازشی بیشتر حتی نسبت به Intel 4500 مصرف برق قابل قبولی دارد . البته به هیچ عنوان از آن انتظار بازی با جزئیات گرافیکی بالا را نداشته باشید .
10- استفاده از سیستم عامل Windows 7® Home Premium 32-Bit در حالیکه 99% نت بوک های بازار از Windows 7 Starter استفاده می کنند که در عین سبکی امکانات بسیار محدودی دارد (شما حتی تصویر پس زمینه را هم نمی تونید تغییر بدید)
با توجه به توانایی های گفته شده اطمینان دارم اگر از ASUS VX6 هر نوع بنچ مارکی گرفته شود تمام نت بوک های حال حاضر بازار را ضربه فنی میکند . البته با قیمت بالای 800000 تومان به عنوان یک نت بوک کمی گران است

rasagolrokh
16-01-2011, 20:53
دوستان نظرتون درباره
نظرتون درباره تبلت سوزوکی7 اینچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چيه؟اصلا نت بوكهاي تب لت رو تو ايران پيشنهاد ميكنيد؟:11:

mhek
17-01-2011, 12:07
4- داشتن دو پرت USB 3
5- Bluetooth 3.0
6- خروجی HDMI
7- 1.4 کیلوگرم وزن

عزیز قیمت برام خیلی مهم نیست و اگر ارزشش رو داشته باشه میخرم...
توی سایت ایسوس که سرچ کردم دو مدل دیگه بود که نسبتا جدید بود و صفحه 12 اینچی داشت..
مدل های Eee PC 1215P و Eee PC 1215T که دومی پردازنده amd داره که فکر کنم برای اولین بار باشه....
و همچنین مدل معروف Asus Eee PC 1215N-PU17 که پردازندش با این VX6 که شما گفتید دقیقا یکی هست..
میخواستم بپرسم که اصلا این مدل ها توی ایران یافت میشن؟؟و قیمتهاشون رو کسی خبر داره؟؟
و اینکه بین این مدل ها کدوم یکیش به نسبت قیمت و کانفیگش بیشتر ارزش خرید داره؟؟
ممنون میشم کمکم بکنید...

Brutan
17-01-2011, 13:35
توی سایت ایسوس که سرچ کردم دو مدل دیگه بود که نسبتا جدید بود و صفحه 12 اینچی داشت..
مدل های Eee PC 1215P و Eee PC 1215T که دومی پردازنده amd داره که فکر کنم برای اولین بار باشه....
و همچنین مدل معروف Asus Eee PC 1215N-PU17 که پردازندش با این VX6 که شما گفتید دقیقا یکی هست..
میخواستم بپرسم که اصلا این مدل ها توی ایران یافت میشن؟؟و قیمتهاشون رو کسی خبر داره؟؟
ممنون میشم کمکم بکنید...

مدل 1215T پردازنده ضعیفتری نسبت به VX6 داره ولی گرافیک 4250 AMD یکی از بهترین گرافیک های onboard برای نت بوکهاست . مشکل بزرگش مصرف برق بیشتر هم پردازنده مرکزی هم پردازنده گرافیکیش نسبت به VX6 .
مدل 1215P فقط صفحه نمایش با وضوح بالا تری داره ولی در باقی موارد از VX6 ضعیفتره .
تفاوت 1215N با VX6 در استفاده VX6 از USB3 و Bluetooth3 هست .
البته طراحی VX6 با هیچ نت بوکی قابل مقایسه نیست .
در مورد قیمت من فقط قیمت VX6 رو می دونم بین 820 تا 880 هزار تومان بسته به گارانتی

Brutan
17-01-2011, 14:27
ممنون میشم کمکم بکنید...

فکرکنم این نمودارا کمک خوبی باشه . پردازنده Gateway با پردازنده 1215T یکسان . همون طور که می بینی توکارای گرافیکی AMD قوی تر ظاهر شده که به خاطر گرافیک 4250 روی پلت فرم AMD . ولی همون طور که مشخصه مصرف باطری تو پلت فرم AMD بیشتره .

Adobe Photoshop CS3 image-processing test (in seconds)
(Shorter bars indicate better performance)

Dell Inspiron M101z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

296

Acer Ferrari One ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

359

Gateway LT3201u ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

384

Asus Eee PC 1215N

495

Asus Eee PC 1201PN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

681

Jalbum photo conversion test (in seconds)

Dell Inspiron M101z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

93

Asus Eee PC 1215N

95

Acer Ferrari One ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

118

Gateway LT3201u ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

141

Asus Eee PC 1015P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

179

Asus Eee PC 1201PN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

185

Multimedia multitasking test (in seconds)

1476

2493

Asus Eee PC 1215N

2508

2663

Asus Eee PC 1015P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3280

3538

Apple iTunes encoding test (in seconds)

378

406

493

Asus Eee PC 1215N

701

821

828

Video playback battery drain test (in minutes)
(Longer bars indicate better performance)

307

237

Asus Eee PC 1215N

236

217

208

207

Macdiano
19-01-2011, 09:12
سلام

منم دنبال Netbook خوب هستم. (قیمت زیاد برام مهم نیست)

ولی منابع خوبی برای تحقیق پیدا نکردم

تقریبا همه آیتم ها برام مهمه (ظاهر زیبا, وزن کم, کانفیگ خیلی خوب).

نظرم روی VAIO هست. مدل خاصی رو در نظر ندارم

دوستان بین Asus و Sony کدام یک رو پیشنهاد میکنید ؟

ممنون میشم اگر منم راهنمایی کنید.

در ضمن تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه مدل 11 اینچی دیدم که فکر کنم Dvd-Rw هم داشت. البته نمیدونم تو ایران باشه یا نه.

mr_mashmash
19-01-2011, 12:33
آقا اصلا asus 1201 تو بازار هست كه شما پيشنهاد ميديد؟ من ميخوام ولي گير نياوردم. لطفا ادرس بديد كجا هست برم بگيرم.

lily57
19-01-2011, 14:11
ممنون میشم کمکم بکنید...

1215p تو پايتخت هست ولي سري آمريكاييه يعني يو اس بي 3 نداره. حدود 2 ماه قبل حدود 620 تومن بود.
ايسوس يك نت بوك خفن ديگه داره 1018 كه خيلي باحاله. تو ايران نديم هنوز

Brutan
19-01-2011, 14:39
آقا اصلا asus 1201 تو بازار هست كه شما پيشنهاد ميديد؟ من ميخوام ولي گير نياوردم. لطفا ادرس بديد كجا هست برم بگيرم.

1- من 1201 روپیشنهاد ندادم و نمی دم
2- مشهد - مجتمع تجاری تک - قیمت حدود 600 هزار تومان

Brutan
19-01-2011, 15:45
1215p تو پايتخت هست ولي سري آمريكاييه يعني يو اس بي 3 نداره. حدود 2 ماه قبل حدود 620 تومن بود.
ايسوس يك نت بوك خفن ديگه داره 1018 كه خيلي باحاله. تو ايران نديم هنوز

من 1018 رو 2 ماه پیش از مجتمع تک مشهد 580000 خریدم . عالیه . به خصوص طراحی و وزنش . اینقدر سبکه که بعضی وقتا یادم میره تو دستم نگهش داشتم . کیفیت صفحه نمایشش هم حرف نداره . کیبوردش هم فوق العادس . تایپ کردن باهاش هیچ فرقی با یه لپ تاپ بزرگ نداره . فقط شیفتش یکم اذیت می کنه . شارژش هم هر بلایی سرش بیاری زودتر از 8 ساعت خالی نمی شه . کانفیگش هم از اکثر نت بوکای معمولی بالاتره . پردازنده اتوم 475 با هایپر ترد و رم DDRIII سرعت خوبی بهش می ده .

Macdiano
19-01-2011, 19:18
سلام

منم دنبال Netbook خوب هستم. (قیمت زیاد برام مهم نیست)

ولی منابع خوبی برای تحقیق پیدا نکردم

تقریبا همه آیتم ها برام مهمه (ظاهر زیبا, وزن کم, کانفیگ خیلی خوب).

نظرم روی VAIO هست. مدل خاصی رو در نظر ندارم

دوستان بین Asus و Sony کدام یک رو پیشنهاد میکنید ؟

ممنون میشم اگر منم راهنمایی کنید.

در ضمن تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه مدل 11 اینچی دیدم که فکر کنم Dvd-Rw هم داشت. البته نمیدونم تو ایران باشه یا نه.

?????????? :19:

piroooz
20-01-2011, 00:11
من hp envy 15 رو پیشنهاد میکنم
واقعا cpu قوی داره
قیمتشم 1800 هست
همه جا هم موجوده با گارانتی

پردازنده: Corei7-820QM,1.73GHz،رم:8GB،.هارد:.640GB،.گرا فیک: ATI Radeon 5830 , 4GB

البته این لپتاپه

ولی اگه نوت بوک خفن می خوای apell mac air 11 or 13 اینچی خوبن

دوست من بحث در مورد نت بوک هست نه نوت بوک ...
لطفا قبل از ارسال پست توجه کنید...

T E R M I N A T O R
24-01-2011, 16:13
سلام کسی از قیمت واقعی asus 1215n توی دبی خبر نداره (منظورم قیمت واقعی نه قیمتی که توی سایتهای جهانی زده!!) ؟؟؟ بابا از خماری مردیم :19:سه ماهه که منتظرشم:41:

mohammad khan
24-01-2011, 20:15
آقا من می خوام واسه مغازه یه دونه نت بوک بیارم حالا کمک از شما:
1- چی بیارم که واقعا بشه ازش تعریف کرد ؟قیمت خوب امکانات خوب؟
2-دوهسته ای داره اینا؟
3-مدل با کانفیگ بی زحمت بدین؟ تا چهارشنب صبح می خوام سفارش بدم؟
4- چه رنگی بیارم؟
5- ایم مدل ایسوس اومده تو بازار Eee PC VX6 چنده؟
منتظر نظزتون هستم

arfnpm
24-01-2011, 20:41
msi ud135dx 490/520 toman
msi u200 640/700 toman

T E R M I N A T O R
10-02-2011, 13:04
من میخوام asus 1215n بخرم کارهایی که میخوام باهاش انجام بدم : فیلم DVDRip و MKV ، موزیک ، گاهی word و powerpoint (البته برای این کارهایی که تا اینجا گفتم مطمئنم کم نمیاره و براحتی جواب میده) و مهمتر از همه وبگردی که مثلا 20 تا صفحه وب با هم باز میکنم. میخواستم بپرسم برای این تعداد صفحات وب کم نمیاره و قدرت بازکردنشون را داره؟؟؟

xenusaga
22-02-2011, 17:02
کسی نمیدونه که نت بوک Asus vx6 رو الان کدوم شرکتها دارن؟ من تو گرگان که خواستم سفارش بدم بیارن ، گفتن که ویستا پخش موجود نداره.

elahe80
12-10-2011, 22:41
سلام به عزیزان :
دوستان منم می خوام یک نوت بوک ASUS Eee PC 1215P بگیرم و چند سوال :

1- نوع P یا B یا N چه فرقی می کنه ؟
2- راسته میگن نصب نرم افزار روی این نوع لپ تاپ ها صبر عوب می خواد و خیلی کندن ؟
3- اگه دوستان معایبی در این نوع لپ تاپ ها دیدن بفرمایند و پیشنهاد های استادانه رو نیز عرض کنند .

با سپاس - الهه

yonsen
27-07-2012, 15:10
سلام به عزیزان :
دوستان منم می خوام یک نوت بوک ASUS Eee PC 1215P بگیرم و چند سوال :

1- نوع P یا B یا N چه فرقی می کنه ؟
2- راسته میگن نصب نرم افزار روی این نوع لپ تاپ ها صبر عوب می خواد و خیلی کندن ؟
3- اگه دوستان معایبی در این نوع لپ تاپ ها دیدن بفرمایند و پیشنهاد های استادانه رو نیز عرض کنند .

با سپاس - الهه

الان نتبوک خریدید
اگه خریدید لطف کنید مدلشو و معایب و محاسنشو بزارید

tanha_zizi
31-07-2012, 04:35
سلام الهه خانم :
جواب کلی تون اینه که به عنوان کسی که از لپ تاب 15 به 14 و سپس به 12 اینچ کوچ کردم میگم که بدون هیچ ترسی خریدتون رو انجام بدید و بدونید تفاوت محسوسی توی نصب برنامه نیست یا حداقل به هیچ عنوان آزار دهنده نیست . اون چه آزار دهنده برای یه لپ تاب هست اینه که به خاطر وزنش نتونی هیچ جا ببری مشکلی که خیلی ها بهش توجهی نمیکنن و بعد از خرید تازه میفهمن .

جواب 1- کلا نت بوک ها دو دسته هستن یک - با سی پی یو اینتل اتم و دو- با سی پی یو ای ام دی
و نکته دوم که باید بدونید این که هر دو نوع اینتل و ای ام دی یک هسته ای و دو هسته ای دارن . اصلا سمت یک هسته ای نرید ... سی پی یو های دو هسته ای اینتل شامل n550 و n570 هستن شاید به جز این دو تا هم باشن ولی آخرین مدلی که وجود داره برای سری اینتل تا این شمان همون n570 هست
و برای سری ای ام دی دو هسته ای ها شامل C50 , C60 و E-350 و E-450 هستند . پایین تر از اینها یک هسته ای هستن . دو تای اول باز مالی نیستن و اگر خواستین بخرید از سری ای ام دی حتما یا E350 باشه یا E450 . که e450 جدیدتره ولی از لحاظ بنچ مارک تفاوت محسوسی نداره .
نکته بعد : یک تفاوتی توی نت بوک های با اینتل یا ای ام دی هست . اونم این که ای ام دی به عنوان یک نوآوری اومده گرافیک رو داخل خود سی پی یو قرار داده و به نام APU به بازار عرضه کرده . پس شما هر نت بوکی که بخری که سی پی یوش ای ام دی E350 یا E450 باشه حتما گرافیکش ati 6320 هست حالا هر مارکی که باشه
ولی اینتل اینطور نیست و ممکنه سی پی یو n570 باشه ولی گرافیک آنبورد باشه یا این که ion انویدیا باشه .
خوب بگذریم .سوالتون این بود که p و N و B چه فرقی داره ؟
از سوالتون برمیاد که منظورتون ایسوز هست . باید بدونید که سری P سری هست که طبق توضیحات بالا از نوع سی پی یوی اینتل هست (حالا یا N550 یا N570) و گرافیکش آنبرد و ضعیف هست .گرافیکش اینتل آنبرده
واما سری n سری هست که سی پی یوش مثل سری p هست ولی گرافیک داره ion nvidia
واما سری b سری هست که سی پی یوش یکی از سری ای ام دی ها هست .

جواب سوال 2 - توی خط اول جوابشو دادم .

جواب 3 - والا مشکلی که نه ولی باز چند نکته .
بدونید که نت بوک رو فقط ایسوس نمیزنه شرکت های دیگه هم میزنن !!!! چون تو سوالتون پرسیدید n,p,b گفتم ها جسارت نمیکنم .
شرکت هایی مثل سونی ایسوس ام اس ای و ...

شاید این سوال براتون پیش بیاد که کدوم بههتره ای ام دی یا اینتل .
اگر این سوال رو توی بازار از فروشنده های نادون بپرسی میگن معلومه دیگه حتما سری n قوی تره که اینتله
ولی خوبه که بدونید بنچ مارک دو مدل E350 ,e450 ای ام دی بالاتره . علاوه بر این تست های یو تیوبشم هست که توی اجرا سریعترن . پس این حرفم عقده ای بازی نیست . کسی جبهه نگیره .

اگر سری B رو رفتید بگیرید باز تاکید میکنم قبل از باز کردن جعبه توسط فروشنده سی پی یو رو چک کنید تا E350 یا E450 باشه و از دو مدل اول ای ام دی نباشه .
نکته دوم خودم اونوقتی که داشتم میگرفتم اول میخواستم ایسوس بگیرم ولی وقتی متوجه شدم تفاوت قیمت سری B ایسوس با نت بوک سونی با همون کانفیگ 40 تومنه ترجیح دادم 40 تومن بیشتر بدم و سه سال گارانتی داشته باشم .حالا شما هم مقایسه کن و اگر تفاوتشون زیاد نمیشه عاقلانه به نظر میرسه . البته با قیمت امروز دلار بنده در جریان قیمتشون نیستم .

انتخاب های خوب میتونه اینا باشه :
ایسوس 1215B ویا 1215N
sony yb15
msi u270
و... که بنده اطلاعی از مدل ههاشون ندارم .
شاد و سرزنده باشید .

milad93
04-08-2012, 15:01
سامسونگ بهترین مارک لپتاپ هست اینو جدی میگم . فقط اگه بتونید گیر بیارید سری 15 سامسونگ چه از لحاظ مصرف باتری و نمایشگر و قدرت و ...

mmehrzad
08-08-2012, 23:40
سلما دوستان عزیز

من نیاز به یک نت بوک و یک pc دارم

برای نت بوک الانن قوی ترین نت بوک از لحاظ سخت افزاری چی ؟
البته هارد برام مهم نیست مهم سی پی یو هست و رم و گرافیکم در حدی که گیر و گور بش نداشت باشی
و همچنین نت بوکی هست بدون سیستم عامل که نخوای پول سیستم عامل الکی بدی ؟

خیلی ممنون میشم ازتون

SAJAD0936
10-08-2012, 02:33
سلما دوستان عزیز

من نیاز به یک نت بوک و یک pc دارم

برای نت بوک الانن قوی ترین نت بوک از لحاظ سخت افزاری چی ؟
البته هارد برام مهم نیست مهم سی پی یو هست و رم و گرافیکم در حدی که گیر و گور بش نداشت باشی
و همچنین نت بوکی هست بدون سیستم عامل که نخوای پول سیستم عامل الکی بدی ؟

خیلی ممنون میشم ازتون

نت بوک 12 اینچی میخواین یا 10 اینچی؟

بودجه؟

mmehrzad
10-08-2012, 02:44
نت بوک 12 اینچی میخواین یا 10 اینچی؟

بودجه؟
برام قدرت سخت افزاری مخصوصا سی پی یو و رم مهمترین فاکتور یعنی ۱۲ یا ۱۰.۲ باشن اول میبین کدوم سخت افزارش قوی تره
ولی ۱۲ رو ترجیح میدم

بودجه شناور هستش !
ترحیخا بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ ولی موردی بالا تر بود هم لطف کنید بگید
متاسفانه من الان هیچ خبری از نت بوک ها ندارم

همچنین خیلی عالی میشه اگه بدون سیستم عامل یا داس باشه

sAeEd_kHaAn
11-08-2012, 16:01
انتخاب های خوب میتونه اینا باشه :
ایسوس 1215B ویا 1215N
sony yb15
msi u270
و... که بنده اطلاعی از مدل ههاشون ندارم .
شاد و سرزنده باشید .
این yb15 چند قیمت الان ؟ صفحش hd هست یا نه ؟
چند تا کلیپ ازش تو یوتوب دیدم خیلی خشگل تر از 1215b هستش
اگه یکی از دوستان یه بررسی بین این 2تا بکنه ممنون میشم

imana
12-08-2012, 21:58
با سلام
از دوستان کسی لپ تاپ Fujitsu رو پیشنهاد می کنه یا نه بین asus و Fujitsu کدوم برند بهتره ؟

tekrary
12-08-2012, 22:06
من فقط به عنوان کسی که 1215P گرفتم میگم که این لپ تاپ رو انتخاب نکنید
البته اگه فقط میخواین مرورگر کروم رو باز کنید و وبگردی کنین انتخاب خوبیه و گرنه من اصلا پیشنهاد نمیکنم.یعنی این مدل p به تمام معنا نت بوک و فقط برای نت
1215N فکر کنم خیلی بهتر باشه.حدقل کارت گرافیک پدر مادر داره

برای کارهای فوق سبک لپ تاپ خوبیه.من حتی فوتوشاپ :دی رو هم دارم وباهاش کار میکنم ولی مطمئنم اگه میدونستم در این حد سی پی یو ش ضعیفه،این مدل رو نمیگرفتم
موفق باشین

3dmaxacad
15-08-2012, 19:40
دوستان سلام من قصد خرید لپ تاپ 13اینچ دارم اما خیلی گشتم موجود نیست می خوام زیر 1/5 کیلو باشه و البته چند تایی دیدم خیلی گرون بود بالای 2 میلیون تصمیم گرفتم 12 اینچ بگپرم برای پاورپوینت و آفیس و کارای معمول آیا 12 برای کار من کوچکه؟ اگر مناسبه چه مدلی پیشنهاد می کنید که یک روز هم بشه روشن گذاشت

3dmaxacad
17-08-2012, 07:48
نظ دوستان در مورد Samsung NP350U2A-A03 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟

mmehrzad
19-08-2012, 17:12
نت بوک چیزی جدید تر با مشخصات قوی تر در راه نیست ؟
مردم از بس گشتم