مشاهده نسخه کامل
: مشاوره
genius_islamic
16-01-2011, 01:01
سلام نمیدونم این تاپیک به این صورت هست یا نه ولی بعد از خوندن تاپیک تجربیات دیدم خیلی خوبه یک تاپیکم اینجوری داشته باشیم هرکسی اگه مشکلی داره یا حرفی که با زدتش اروم میشه بیاد اینجا بگه مثل دو تا غریبه یا دوتا مسافر حلش میکنیم هرکسی کمکی میکنه و حل میشه فقط خواهشا خراب نکنین اسپم ندین
باید دید تاپیک به کجا میره.
اگه شمارنده پستها توی اینجا قطع بشه فکر کنم به جای خوبی بره
چون اینجوری بعضی از دوستان فقط برای زیاد شدن پستها نمیان نظرات ....بدن
ممنون
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
اگه شمارنده پستها توی اینجا قطع بشه فکر کنم به جای خوبی بره
چون اینجوری بعضی از دوستان فقط برای زیاد شدن پستها نمیان نظرات ....بدن
ممنون
naser_2006
16-01-2011, 18:59
مشاوره ی خانوادگیم شامل بحث میشه!:27: تنظیم خانواده چطور!!:8:
بهتر بود زمینه ی مشاوره و شرایطش رو هم ذکر می کردی؟
genius_islamic
19-01-2011, 04:50
سلام اسپم ندید خواهشا هرکی هرمشکلی داره بگه به کمک هم دیگه حل میکنیم انشا الله
اولیش هم خودم میدم من انشا الله ترم بهمن میخوام برم دانشکاه هیجی هم از محیطش سرم نمیشه یکم کمکم کنین نمیدونم چه طور ی باید رفت سرکلاس باید در زد بعضی ها میگن همینجوری باید رفت؟
naser_2006
29-01-2011, 00:21
اولیش هم خودم میدم من انشا الله ترم بهمن میخوام برم دانشکاه هیجی هم از محیطش سرم نمیشه یکم کمکم کنین نمیدونم چه طور ی باید رفت سرکلاس باید در زد بعضی ها میگن همینجوری باید رفت؟محیطی که اوایل برات غیر عادی و جالب هست اما بعدا برات عادی میشه
محیطی ک در اون با انواع استاد عقده ای - کینه ای - بی سواد - پر رو - باسواد -و... آشنا میشی
اصول اخلاقیش اینه ک : بهترین کار همون در زدن و سلام کردن هستش مگه کلاس دانشگاه طویله هست ک سرتو بندازی بیای تو
اولیش هم خودم میدم من انشا الله ترم بهمن میخوام برم دانشکاه هیجی هم از محیطش سرم نمیشه یکم کمکم کنین نمیدونم چه طور ی باید رفت سرکلاس باید در زد بعضی ها میگن همینجوری باید رفت؟
بستگی به نوع کلاسشم داره خوب
مثلا این کلاعس مومی ها مثل ریاضی یا معارف تا اونجایی که ما دیدیم توسالن برگزار می شه معمولا این سالن ها 2 تا در دارند بهتره اگه بعد از شروع کلاس رسیدی از در پشت بری تو که مزاحم کلاس نشی و درم نمی خواد بزنی ولی خوب به استادم ربط داره ولی فکر کنم محیطش اینقدر جدید هست که به این چیزا فکر نکنی:13:
Manager_66
04-02-2011, 10:46
آقا یکی به داد من برسه . چطور میشه حضوری روی اساتید تاثیر گذاشت و یکی دو نمره ازشون گرفت ؟ آخه خیلی نامردیه آدم بخاطر یک نمره مشروط بشه :41: من خودم هر موقع میرم جای یکی از اساتید فقط میخوام سریع یه چیزی بگم در برم نمیتونم خیلی طولانی جاش باشم . یکی کمک کنه اگه تو این زمینه تجربه دارین :13:
ملا نصرالدین
14-02-2011, 09:12
از دوستان کسی اینجا پیام نوری هست؟
من رشته ام نرم افزاره.من 2 تا پروژه واسه استاد بردم امتحان میان ترم هم دادم.استاد به همه میان ترم داده بجز من.(استاده هم پیرمرده).این درس رو هم به خاطر 1 نمره افتادم.حالا هرچی پیگیری میکنم میگن سایت نمره میان ترم بسته هست.فعلا نمیشه تغییرش داد.کسی میدونه کی سایت باز میشه؟
آقا یکی به داد من برسه . چطور میشه حضوری روی اساتید تاثیر گذاشت و یکی دو نمره ازشون گرفت ؟ آخه خیلی نامردیه آدم بخاطر یک نمره مشروط بشه :41: من خودم هر موقع میرم جای یکی از اساتید فقط میخوام سریع یه چیزی بگم در برم نمیتونم خیلی طولانی جاش باشم . یکی کمک کنه اگه تو این زمینه تجربه دارین :13:
منظور شما کنفرانس هست ؟
منظور شما کنفرانس هست ؟
نه منظورشون همون پاچه خورای هست
باید دید استادتون چطوریه یعنی شما چطور میتونید روش تاثیر بزارید
ولی باید همه روشهارو امتحان کنید
مثلا برید باش درد دل کنید بگید سر کار میرید وقت نمکنید درس بخونید بگید ورزش کارید و ....
باید با هر استاد اون جور که دوست داره رفتار کنید
و....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.